Találatok a következő kifejezésre: Mell feszülés nem (25 db)

Nekem a mellem 5 hetes korom után kezdett újra feszülni, ugyhogy nincs minden veszve. Pár nap mulva tesztelj megint!
a terhességi tünetek egytõl egyig olyanok, hogy lehet hogy, tapasztalod, lehet hogy nem, mindenkinél más, sõt minden terhességnél. Nincsenek "kötelezõ" tünetek, szóval még akármi lehet :) ))

A mell feszülésével mindíg meg is kell duzzadnia a mellnek, vagy ez nem törvényszerű?

Legjobb válasz: kinél hogy. nekem pl úgy duzzadt meg 5 hetesen kb az eredeti másfélszeresére, h közben egyáltalán nem feszült

kinél hogy. nekem pl úgy duzzadt meg 5 hetesen kb az eredeti másfélszeresére, h közben egyáltalán nem feszült
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Nekem 5-6. héten csak feszült, most meg olyan mint a sárgadinnye, feszül is, meg duzzad is, most vagyok 8 hetes. Apa mondta is, hogy megjött a cicitündér :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Nekem nem nagy de feszül és ma derült ki, hogy baba van :D
Szerintem ezt egy szakemberrel vitasd meg.
Lehetni lehet, de ha elfogadsz egy tanácsot inkább a babó elõtt tisztázd ezt. Nekem a várandósság alatt volt ilyenem, szerencsére már semmi baj, de nem kívánom senkinek azt a pár hetet, amíg nem tudtunk biztosat. 39 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap csinálok tesztet, mert vannak terhességre utaló tüneteim!De lehet, hogy csak beképzelem!Ja, és a héten megyek vissza dokihoz is új kenetvételre!

Mell feszülés nélkül nem lehet terhességröl beszélni? Minden mensi elött feszül a mellem rendesen már 5-6 nappal elötte de van amikor ovu után el kezdödik.

Már egy pár hónapja dolgozunk a babás ügyön ,holnapra nem várom de semmi mellfeszülésem nincs akkor tuti nem sikerült?egy kicsit görcsölök ami szintén el keserit:(

Legjobb válasz: Szia.Emberfüggõ, nekem sem fájt és nem is feszült, csak kb 10hetesen kezdett.

Szia.Emberfüggõ, nekem sem fájt és nem is feszült, csak kb 10hetesen kezdett.
A kérdező hozzászólása: köszi , de soha nem feszült vagy csak akkor nem amikor terhes lettél?

Miért lehetséges? Már 2 hete megvan minden tünetem h megjön (hasgörcs, és mell feszülés), de nem jött meg. Lehet ez? Egyik ismerősömnek volt már h 3 hetet késett nyáron. De neki nem voltak ha jól tudom tünetei.

Legjobb válasz: uh... hát egyelõre nincs kizárva... várok mér pár napot, de remélem nem vagyok az...amugy köszönöm a választ! és nem lehet h a meleg miatt vagy ilyesmi?

A kérdező hozzászólása: uh... hát egyelõre nincs kizárva... várok mér pár napot, de remélem nem vagyok az...amugy köszönöm a választ! és nem lehet h a meleg miatt vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: bár még nem volt velem ilyen h meleg miatt...de akkor remélem csak késik...
Nekem ilyen tuneteim akkor voltak amikor terhes voltam. Terhesseg kizarva?????
Biztonság kedvéért csinálj meg egy terhességi tesztet. 800 forint kb. és legalább akkor ki tudod zárni a terhesség lehetõségét.

6 hetes kismama vagyok. Baj-e, ha nem mindig érzem a melleim feszülését?

Legjobb válasz: Szia! Egyáltalán nem baj. Sõt én mindig azt hallottam az a jó ha van tüneted. Legalább biztos lehetsz a dolgokban. Nekem egyenesen majd leszakadt annyira fájt. Szó szerint ha a karom hozzáért már az nagyon elviselhetetlen volt. Nekem a hányingerem volt a sazivárványom a kis jelem. Azért imádkoztam, hogy ha lehet addig legyen hányingerem amíg nem mozog érezhetõen a baba. isten meghallgatott. jelenleg mindjárt 18 hetes leszek és elmúlt az öklendezés és a bauci mocorog! Még ha néha kellemetlenek is a tünetek, gondolj arra, hogy az normális terhestünet. (Persze ezzel nem akarok ráijjeszteni azokra akiknek nincs tünetük, mert olyan is sok van. És nem jelent semmit.)Ezek mind alkati dolgok! Boldog babavárást!

Szia! Egyáltalán nem baj. Sõt én mindig azt hallottam az a jó ha van tüneted. Legalább biztos lehetsz a dolgokban. Nekem egyenesen majd leszakadt annyira fájt. Szó szerint ha a karom hozzáért már az nagyon elviselhetetlen volt. Nekem a hányingerem volt a sazivárványom a kis jelem. Azért imádkoztam, hogy ha lehet addig legyen hányingerem amíg nem mozog érezhetõen a baba. isten meghallgatott. jelenleg mindjárt 18 hetes leszek és elmúlt az öklendezés és a bauci mocorog! Még ha néha kellemetlenek is a tünetek, gondolj arra, hogy az normális terhestünet. (Persze ezzel nem akarok ráijjeszteni azokra akiknek nincs tünetük, mert olyan is sok van. És nem jelent semmit.)Ezek mind alkati dolgok! Boldog babavárást!
Szia! Nem baj én kb. 4 napig éreztem, hogy feszül a mellem, azóta egyszer sem és minden rendben a terhességemmel! Szerintem ez is alkati dolog. Boldog babavárást! (25. hetes kismama)
Szerintem sem baj. A védõnõm azt mondta, az, hogy nincs tünetem, azt jelenti, hogy teljesen egészséges vagyok! Tévhit, hogy "kellenek" a tünetek! Ezt csak régen gondolták így, amíg nem voltak modern eszközök, ultrahang meg ilyesmi...
Nem baj, nekem is az elsõ 11 héten fájt, utána mintha elvágták volna. No probléma:-)
Nem baj, nekem állandóan ezt csinálja, egy hét duzzadás, utána 3-4 nap szünet, majd folytatja újra. Most pont fájdogálós korszakát éli.

Ha December 22én volt a menszeszem és 18adikára várom. Mikor jelentkezik a terhesség tünetei? Nektek mikor volt az elsõ tünet a nem várt menszesz elõtt 1 héttel vagy a menszesz elmaradása után? És mik voltak fehér folyás, mell feszülés.

Legjobb válasz: Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására,ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.

Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására, ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.
nekem a nemvàrkor folyäs volt egy kicsi.egy hètel a nemvärt utän meg sürü pisilès meg gyomorsav meg nem birtam a savanyusägok meg a sajt szagät. Azota mär ezek a tünetek elmultak. 18+6 hkm
Ezek sok mindennek lehetnek a tünetei. Még korainak érzem, hogy terhességi tünetek legyenek, de lehet bármi. :)
ezek lehetnek mensis tunetek is siman. varj addig amig nem kesik par napot.
Attól, h valaki várandós, még lehet menszesze, a tesztet a nem várt/ várt elsõ napján érdemes legelõször!
Ha normálisan megjön, akkor megnyugodhatsz. De pont "jókor" voltatok együtt...pont ovukor... Miért nem védekezel ha nem akarsz babát?
Tesztet akkor érdemes csinálni, hogyha már késik. Ha rendesen megjön, ugyanolyan intenzitású és hosszúságú mint szokott lenni, akkor megnyugodhatsz.
Szia! Nekem 4 nappal nemvárt elõtt már egyértelmû pozi lett a Clearblue!! A 10-es érzékenyságû elég halványka.. Szerintem megpróbálhatsz egyet, hátha mutat vmit..

5hetes terhes vagyok, 10mmx5mm a petezsákom mérete! De nem volt még benne embrió! Viszont tegnap reggelre megszünt a melleim feszülése! Mit jelenthet?

Ez lehet, hogy bajt? Felhívtam az orvosom, de azt mondta ha nincs görcs vagy szines folyás akkor minden rendben! Nagyon izgulok!

Legjobb válasz: A dokinak igaza van. Ha nincs görcs, vérzés vagy véres/barnás folyás, akkor minden rendben.

A dokinak igaza van. Ha nincs görcs, vérzés vagy véres/barnás folyás, akkor minden rendben.
Szia, 16.13-as vagyok. Hogy vagy? És a babával minden rendben? Lehet már tudni, hogy kisfiú-e vagy kislány? :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben Veled és a babával :) Én is úgy voltam, hogy 5 hetesen csak üres petezsák, rá 2 hétre már szívhang. Az a lényeg, hogy ne legyen vérzés és erõs görcs. Próbálj sokat pihenni (az elsõ 12 hétben fõleg). Boldog babavárást! 18 hetes kismama
Anyám!!!Ahogy olvastam a kommentedet teljesen kirázott a hideg!!!!Gratulálok a babához!!!!Boldog babavárást!
Persze, hogy nem minden esetben van terhességi tünet! Nekem 4 terhességbõl csupán az egyiknél jelentkezett enyhe émelygés. A többinél egyáltalán nem volt semmiféle tipikusnak mondott tünetem, csupán álmosabb voltam esténként..legutoljára még a mensim is megjött az elsõ 2 hónapban.. Gratulálok a babához!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap voltam dokinál, de mire eljött ez az idõ addigra ami volt terhességi tünetem is elmult!Mondtam is a dokinak, hogy biztos nem vagyok már terhes! Viszont az ultrahangon olyat hallottam, hogy a lélegzetem is elállt!A pici szívhangja volt!Nagyon jó érzés!Tehát attól, hogy nincs tünet még lehet minden rendben, mint ahogy nálam is!Most 7hetesnek mondott a méretek alapján!7, 5mm élõ embrió!Nagyon örülök! További boldog babavárást mindenkinek!
Szia! Nekem 5 hetesen és 3 naposan múlt az addig iszonyatos mellfájásom. Nagyon megijedtem, egy világ tört össze bennem, hogy Úr Isten, vége mindennek! Két nap múlva mentem uh-ra, és pulzált a szívcsõ. :) )) Ugyhogy nyugi, az hogy nem feszül a melled, nem jelent feltétlenül bajt. Minden jót! 10 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Egy picit megnyugtattak!Remélem nem lesz baj!Pénteken kell vissza mennem a dokihoz, akkor tudok biztosat!
Nyugodj meg. A tünetek hol megvannak, hol eltûnnek. Nekem is így volt. 5hetesen nekem is csak a petezsák látszott. Két hét múlva visszamentem és már megvolt az én kicsikém, sõt már hallhattam a szívhangját is. Ne idegeskedj! 12h km.
Nyugi, ez nem feltétlen jelent rosszat, nekem hol feszültek a melleim, hol nem, idõnként le akartak szakadni, idõnként meg fel se tûnt hogy ott vannak:) Ne stresszeld magad, inkább örülj a kicsinek! Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm kérdésed, jól vagyunk, eddig minden vizsgálati eredmény rendeben van!Jövõhéten megyek 16. heti ultrahangra és talán megmutatja magát!Legalább is remélem!Majd megírom a részleteket!Mindenkinek boldog babavárást!:-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!