Találatok a következő kifejezésre: Melik a ha (73 db)

Hallottatok már valamit a Melba Modellügynökségről? Ha igen mit?

Bejelöltek facebook-on. Strandcikkfotózáshoz keresnek embereket. Mondtam nekik, hogy semmi tapasztalatom nincs, de azt mondták, hogy nemgond. Szerintetek érdemes lenne megpróbálni?

Mi a baj az XP-mel, hogy ha több fájlt akarok kijelölni bizonytalan a kijelölés?

Ha több dolgot jelölök ki egyszerüen össze-vissza jelölget mindent és szinte képtelenség gyorsan és pontosan a kiválasztott fájlt kijelölni. Az egeremmel semmi baj nincs, a régi 10 éves AMD 770 MHz gépemmel nem volt ilyen baj, most vettem egy használt asus alaplapú 2.8 GHz pentium 4-es gépet, az xp rajta volt és van egy Visual Task Tips program felrakva.

Legjobb válasz: Jó,csak lehet az elõzõ gazda valamit megszerzett--úgyértem vírust.Ha Total Commander-t használsz,próbáld újratelepíteni,illetve próbálj ki egy másik egeret.

Jó, csak lehet az elõzõ gazda valamit megszerzett--úgyértem vírust.Ha Total Commander-t használsz, próbáld újratelepíteni, illetve próbálj ki egy másik egeret.
Én a helyedben nem nyomozgatnék , hogy mi lehet a rossz egy használt gépen, simán újrahúznám.
Ha úgy vetted, hogy már rajta volt az xp, akkor elég nehéz megmondani.Ha pedig nem az egér a hibás, akkor telepítsd újra.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy az újratelepítést csak végsõ esetben szeretném alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: Mai nap az Avast 5 Free vírusirtót futtattam és a teljes vizsgálatot alkalmaztam, nem talált semmit. Bár az XP automatikus frissítés nincs bekapcsolva.
A kérdező hozzászólása: Nem a Total Commanderben van a hiba, hanem pl winampban próbálok zenét válogatni a listába egyszerûen össze vissza jelölget mindent. És ez van videolejátszókban is. Csak azt akarom elérni, hogy újratelepítés nélkül kijavítsam ezt a problémát.

Elvállalnátok ezt a melót, és ha igen, mennyiért?

Lényegében telefonos ügyeletet kell tartani egy informatikai cégnek. A felmerülő problémákat orvosolni kell egy számítógépes rendszeren keresztül, de különösebb tudás nem kell hozzá. Nincs nagy roham, 2-3 hívás van jelenleg naponta. Plusz közben be is kell segíteni a backoffice munkájába, viszont ez is csak kb olyan 2-3 órás meló naponta. A munka hétköznap fél 5-től éjfélig tartana, plusz hétvégén mindkét nap reggel 9-tól szintén éjfélig. Persze ez heti váltásban, tehát egyik héten meló minden nap, hétvégén meg 2x15 óra, viszont utána egy hétig semmi. Ti elvállalnátok így? Ha igen, mennyiért?

Legjobb válasz: Ha reggel fél 5-tõl tart éjfélig és az utazással oda vissza elmegy 1 órád szinte semmire nem lesz idõd és alszol vagy 2 órát max 2,5 órát ami miatt 3 nap után úgy lefogsz fõni hogy bele is betegedhetsz. Ha ezt írni fogod elvállalhatod de ne tervezd hosszú távra a munkát. És a kérdés ugye hogy mennyit fizetnek érte azért hogy bent üljél.

Ha reggel fél 5-tõl tart éjfélig és az utazással oda vissza elmegy 1 órád szinte semmire nem lesz idõd és alszol vagy 2 órát max 2, 5 órát ami miatt 3 nap után úgy lefogsz fõni hogy bele is betegedhetsz. Ha ezt írni fogod elvállalhatod de ne tervezd hosszú távra a munkát. És a kérdés ugye hogy mennyit fizetnek érte azért hogy bent üljél.
A kérdező hozzászólása: Oh, ez tényleg nem volt egyértelmû, de hétköznap délután fél 5-tõl tart a meló!
Nem. Mivel dolgozom máshol 8 órában, így nem lenne idõm semmire emellett. ûsõt egyébként sem lenne idõm senkire, mert ez a munka pont akkor van, amikor az emberek ált. otthon vannak.
Etetnem kell a gyerekeket.
ha sok a pénz:D
Az, hogy közben értelmetlenül netezek és kérdésekre válaszolok.
Mások sokkal nehezebb és rosszabb munkát végeznek.
Szent Pál szövege: Aki nem dolgozik, ne is egyék.
Gobbi Hildának is feltették ezt a kérdést, konkrétan, hogy mit csináljon a színész, ha olyan a közönség, hogy nem vevõ semmire, a válasza az volt: -Nézz a fejük fölé és gondolj a gázsira!
Sokszor nem is a melóval van a baj, hanem az emberekkel a fönökökkel akik baszogatnak. Én zenehallgatással terelem el a figyelmem
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ha megjelenik a fõnök váratlanul. Akkor közelebbrõl szemügyre vehetem az orrszõrét, és ez mindig megnevettet...
Közben állást keresek, és arról a percrõl álmodozom, amikor a fõnököm elé teszem a felmondásomat.
Összeszedem magam, és megcsinálom.

Közel leszek a harminchoz, mire leérettségizek. (gyerek+ meló mellett). Ha megvan a megfelelő pontom, nem késő jelentkezni fősulira? Igazából valami eü-s dolog érdekelne. Ez most hogy működik? Fizetős van csak ennyi idősen?

Emelt érettségiért külön kell fizetni? Sajnos későn jöttem rá, mit akarok :(

Legjobb válasz: Mindenért fizetned kell. Kivéve a fõsulit, ha államilag támogatottra jelentkezel. Eü. szakot nem ajánlok a te korodban. A mentõtisztek, ápolók, szülésznõk minimálbéren tengõdnek sajnos.

Mindenért fizetned kell. Kivéve a fõsulit, ha államilag támogatottra jelentkezel. Eü. szakot nem ajánlok a te korodban. A mentõtisztek, ápolók, szülésznõk minimálbéren tengõdnek sajnos.
A középszintû érettségi 15 ezer, az emelt 25 ezer. Egyetemre ennyi idõsen is lehet menni államilag támogatottra, ha megvannak még a féléveid. /Gondolom igen, ha most fogsz érettségizni./ Eü-s szakon belül melyik érdekelne? Úgy jobban tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Régebben már néztem szülésznõ szakot, az ( ha jól emlékszem, ) levelezõn volt, de kellet volna hozzá 3 év szülészet-nõgyógyászaton eltöltött 3 év gyakorlat.. Ja, és fizetõs :( " atya ég, hányszor buktál?" Képzeld, máshogy alakult az életem, 9. után otthagytam a sulit, majd 2 tanfolyamot végeztem, így lett 2 szakmám, mostanra viszont beláttam, hogy egyikkel sem tudok igazán mit kezdeni....
Felsõfokú szakképzés nem érdekel? Ott is van egy pár jó. Esetleg más szak?
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, milyenre gondoltál?
Te jóég!!! Az egészségügyi szakok nagy része, amúgyis halott, fizetés jó ha eléri a 100.000-et diplomával, de persze ajánljuk a felsõfokú szakképzéseket!!! Azokban aztán van szajré...
Utolsó! Az egészségügyben konkrétan tudok olyan szakot, ahol 150et is lehet keresni felsõfokú szakmával diploma nélkül./Bár ebben benne van pár készenlét./ Elõször gondolkodj.
Gyógyszertári asszisztens nem érdekel?
A kérdező hozzászólása: Végül is, talán az is szóba jöhet. Kémia hova kell? Abból sajnos nagyon rossz voltam mindig :(
Gyógyszertári asszisztenshez biztos, hogy kell. De a többihez is kell, bármmilyen szakra mész egészségügyön belül. (Diplomás szakoknál ez ált. 1 félév szokott lenni./
Szia! Nem tudom, h írták-e, deha van már szakmád, akkor nálam úgy volt még pár éve az érettségi díja, hogy 30eFt+10eFt tantárgyanként, azaz nekem olyan 70-80eFtra jött ki, ez volt a sima, tehát nem emelt szintû. Mostanában nem tudom, h hogy van, de szerintem az a legbiztosabb, h ha sulidba kérdezed meg. Egyébként fõsulira bár mikor mehetsz...viszont én nem tudom, de a sima okjés végzettségeket annyira nem ajánlom, túl sok ilyen végzettségû ember van és a munkaadók már rosszul vannak, ha meghallják, h okj...ez saját tapasztalat, senkit se akarok megsérteni vele.
Utolsó! Hogy te milyen tapló vagy! Bár ez a százalékodon is látszik. Például lehet valakinek szakmunkás végzettsége is, aztán késõbb, felnõtt fejjel áll neki az érettséginek.
"Közel leszek a harminchoz, mire leérettségizek." Atyaég, hányszor buktál?
Az a baj, hogy a legtöbb egészségügyis szak csak nappalin indul.:(
Kedves utolsó! Egészségügyön belül is vannak szakok, ahol viszonylag jól lehet keresni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szeptemberben kezdem az esti érettségit, 3vagy 4 éves lesz. Biológiát imádom! Nem tudom, mi lenne jó az ápolónak erre elég rossz híre van. Igazán az orvosi érdekelt volna. De arról le kellett tennem. Most ami nagyon bejönne, az a szülésznõ.. Nem tudom, merre induljak, mit csináljak. Van egy 2 éves kislányom is, így eléggé behatároltak a lehetõségeim...
Szülésznõ csak nappalin van. Szombathelyen és Bp-n biztosan van, többit nem tudom. Mi lenne neked közel? Gond lenne, ha csak nappalin lenne?
A kérdező hozzászólása: Csek estin, vagy levelezõn tudnék tanulni, mivel nincs kire bíznom a lányomat :(
A kérdező hozzászólása: ja, Budapest tõlünk 180 km, így veszprém, vagy Vas megye, esetleg GYõr környéke lenne jó...
Akkor a szülésznõ már kizárva. :( Esetleg Zalaegerszegen az egészségügyi szervezõ? Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus (Kaposvár)?
A kérdező hozzászólása: Oda milyen tantárgyak kellenének?
szia, én nem tudok jól mozogni az egészségügyi dolgokban, de azt tudom, hogy sosem késõ:) orvosi sajnos már nem a legjobb ötlet a nagyon hosszú képzés miatt, bár ha beéred mondjuk általános orvosival, az 6 év, és lehetsz háziorvos. csak neked sajnos(egyébként hálistennek), nincs levelezõ orvosi képzés. sok sikert, és sose add fel:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ötleteket. most nekiállok tanulni az érettségire ( mert sajnos rengeteget felejtettem), õsszel elkezdem, aztán meglátom, mi lesz :)

Ciki lenne a melóm a csajoknak? Hamarosan krematóriumban fogok dolgozni, hullaégetőként. Sajnos a környéken alig van munkalehetőség, és muszáj volt elvállalnom. Máshova nem is vennének fel. Max, ha nagyvárosba költöznék.

(de ott meg albérlet, nagyobbak lennék a kiadásaim, megszoktam vidéken, itt vannak a barátaim, ráadásul akkor meg haza is járnék, és költségekben ugyan ott lennék).

Legjobb válasz: azt mondom NE szégyelld a munkát és a munkád! Aki válogatós(nõ), az menjen is a pibe. Így hamar leszûröd legalább, ki az aki téged szeret vagy téged akar, és ki az aki villogni akar a pasija milliós munkahelyével

azt mondom NE szégyelld a munkát és a munkád! Aki válogatós(nõ), az menjen is a pibe. Így hamar leszûröd legalább, ki az aki téged szeret vagy téged akar, és ki az aki villogni akar a pasija milliós munkahelyével
Szerintem inkább különleges. Mondjuk mikor megláttam, elkezdtem nevetni, de nem rosszból. Nekem semmi bajom nem lenne vele, bár a "mi történt veled a melóban, drágám?" kérdésre elég érdekes válaszokat tudok elképzelni.
Lehet, hogy van benned egy kis szadista hajlam. Ha ez bejön a csajoknak, "bomlani" fognak az "égõ" munkád iránt. Fú, ezek a szóviccek haláliak.
Tya.:O Nekem még érdekes is lenne, tuti nem szakítanék ezért veled, ha nem ezért akkor másért de annak oka is lenne.:D Szerintem nem zavaró. De állítsd be úgy, hogy mintha téged nem zavarna , hogy ez most az állásod. Mert ha megérzik rajtad, hogy te is feszengsz miközben mondod akkor nekik kellemetlen lesz.
Vannak azok az emós csajok, meg az a death core metál csajok. Na azoknak kimondottan bejön. Ráadásul még némelyiken nemcsak az ember szeme akad fel... Amúgy szerintem nem égõ... 18/F
Figyù nem ciki! De most màr hulla jò orgiàkat csaphatsz! Legalàbb nem vihàncol
nekem nem lenne gond, sõt, nagyon érdekesnek találom
Jò lessz az nèzz egy jò kis tüzröl pattant kis csajt csak ne ègesd le magad
Na, kedves nõgyûlölõk, hányadik kérdés ez a mai nap, amiben a hapsi fullos, modell kinézetû, tökéletes alakú csajjal akar együtt lenni?
Figyelj ha valakit igazán érdekelsz barátság vagy párkapcsolat céljából akkor nemm foglalkozik azzal mi a munkád, az a lényeg, hogy tiszteséges úton szerez pénzt, igaz ez elég morbid munka de mire erre is van igény valakinek ezt is meg kell csinálni, és persze idegzet is kell hozzá, szerintem.Mond el ha arra kerül a sor mert semmi szégyelni való nincs benne
Sztem ha egy kedves lánnyal randizol és kicsit "pironkodva" közlöd a munkahelyedet, akkor nevetni fog és mosolyogni, de nem óckodni és kiröhögni. Hanem csak olyan aranyosan. Ez most egy munkahely. Õszinténszólva, ha valaki nõgyógyász az számomra kicsit "visszataszítóbb", mintha valaki hullaégetõ. :D
Hát szerintem a fullos modell csajok nagyon adnak a külsõségekre, és holt biztos, hogy nem égetik magukat egy krematóriumban dolgozó csávóval. Bár egy jó vastag pénztárca esetükben mindig vonzó, bár kétlem, hogy ezzel a melóval te rendelkezel vele.
Gyerekek-gyerekek xD(utolsón már sírtam :D) Ez kicsit kezd tényleg akasztófahumorrá válni... De legalább szép nyugis munkahely. A páciensek nem reklamálnak. Fellebbezni nem lehet... Ha meg a csaj nagyon replikázik, csak egy gombnyomás az egész, volt-nincs... @@ (, ¢, )
Ha fullos modell csajokat nemis, de szado-mazo, piromániás, neonáci, goth, stb meg sorolhatnám, csajokat bármikor feltudsz szedni, ott is vannak jó csajok ám, csak vigyázz a vibrátort a farkadon ne nyomják fel és ne szõrtelenitsék a golyóidat hentesbárdal és akkor fasza lesz! XDDDD
A kérdező hozzászólása: De én csak a fullos modell csajokra hajtok. Azoknak is be fog jönni?
Keress egy náci csajt!
Tudni fogják, hogy nálad mindig forró a hangulat... de valakinek ezt is meg kell csinálni, és ha ez nekik nem jön be, akkor cirdeljék a str!cijüket egy cerrányi cacikiért, mint ahogyan az ma olyan nagy divat.
egyáltalán nem biztos hogy ez állandó munkád lesz. ugyanis a hullaégetés elég undorító, hallottam egy sztorit h egy srác ezt csinálta, de kb 1hét után otthagyta mert mindennap elkapta a hányás..szóval majd akkor agyalj ezen ha egyáltalán meg tudod tartani a melót
Teljesen megértelek. Én vidéki megyeszékhelyen lakom. Évekig nem kaptam munkát. Így most kénytelen vagyok 200 km-re, Budapestre járni, hogy legyen állásom és ne mindenki ingyenélõnek nézzen. Viszont a pénzem így sem sokkal több, mert amit keresek, annak a jó része elmegy a lakhatásra és az utazásra. Csajozni sincs idõm, mert pénteken utazok, vasárnap utazok, hétközben dolgozok, egyedül a szombati nap az enyém. De valamikor ki is kell magamat pihennem. Szóval ha helyben lenne egy ilyen munkalehetõség, simán elvállalnám. Ha megkérdezik, mit dolgozol, próbáld meg valahogy poénosan elõadni.

Melik a jobb, ha a gatizmaimat, huvelyizmokat akarom megerositeni? A Gesa golyok hasznalata vagy a Kriston A. fele intimtorna? Gesa golyokat lehet e hasznalni terhesseg alatt?

Legjobb válasz: Így van! Az intim torna lesz a legmeg felelõbb! Szülés után minnél hamarabb elkezded az intim tornát annál jobb...

Így van! Az intim torna lesz a legmeg felelõbb! Szülés után minnél hamarabb elkezded az intim tornát annál jobb...
Tudtommal a gésa golyók játékszerek. Ne dugdoss magadba terhesség alatt inkább semmit, és egyébként sem most kell az izomzatodat erõsiteni hanem szülés után, és majd azt is intimtornával inkább.
A gésa golyókkal nem tudod teljesen megoldani az összehúzást-lazítást, márpedig ezek az izomfejlesztés alapjai. A golyók csak zavarnak, ezért ezek nélkül végezd az intim tornát (Kriston a legjobb)amitõl a szex, szülés utáni regenerálódás, stb. is jobb lesz. A golyókat használhatod a terhesség alatt is, de nem izomfejlesztésre valók.
milyen az az intim torna, sose hallottam még ilyenrõl, valaki magyarázza máér el!

Ha összejön az új meló, mit mondjak a főnökömnek?

A mostani munkahelyemre úgy jelentkeztem, hogy mindenképpen hosszútávon szeretnék maradni (ez nekik nagyon fontos volt, mert 3-4 havonta cserél?dtek az emberek) és komolyan is gondoltam.

Legjobb válasz: Ha megkapod a másik állász, akkor szólj, hogy kaptál egy másik lehetõséget, ami neked jobban megérné anyagilag és szakmailag is. Ha szerencséd van emelnék a béred, hogy maradj, akkor még dönthetsz, ha a béred sem emelnék, hogy marasztalnak, akkor könnyû a dolgot, csak felmondasz. Amúgy a saját érdekeidet nézd. Ja és hol találtál melót? Hol nézelõdsz, merté n is keresek, de nem hívtak be!

Ha megkapod a másik állász, akkor szólj, hogy kaptál egy másik lehetõséget, ami neked jobban megérné anyagilag és szakmailag is. Ha szerencséd van emelnék a béred, hogy maradj, akkor még dönthetsz, ha a béred sem emelnék, hogy marasztalnak, akkor könnyû a dolgot, csak felmondasz. Amúgy a saját érdekeidet nézd. Ja és hol találtál melót? Hol nézelõdsz, merté n is keresek, de nem hívtak be!
Nem kell semmit mondani, én sem mondtam semmit extrát, csak azt, hogy kilépek, mert megyek máshova. Kérdezték, hogy biztos? Mondtam, hogy igen, tudomásul vették, onnantól csak papírmunka és a felmondási idõ van hátra.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindkettõtöknek. Valóban olyan egyszerûnek kellene lennie, ahogy leírtátok, csak én meg nagyon parázok, hogy milyen mit fognak hozzá szólni... Nem akarok hosszasan beszélgetni az okoról. Én neten találtam, mind a kettõt. A mostanit iwiwen, a másikat egy szakmai fórom állás rovatában.

Mit tudok tenni ha a munkáltatóm nem akarja hogy visszamenjek dolgozni? Mihez van neki, és nekem jogom? Keressek másik melót? Hová vesznek fel, egy 2évessel?

Március elején lejár a gyedem,jeleztem hogy vissza szeretnék menni dolgozni,mert ugye gyesből képtelenség megélni! A munkáltatóm meg csak húzgálja a száját,azt mondja maradjak még otthon,mert jelenleg nem tud nekem munkát adni. Ahogy kivettem a szavaiból a bent maradt szabijaimat sem akarja kifizetni! (2009 júliusától,a terhességem legelejétől táppénzen voltam,a munkaköröm miatt.) KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE!

Legjobb válasz: MOndd meg neki, hogy akkor fizessen állásidõre járó bért. Sok veszítenivalód nincsen, mert ezzel a hozzáállással valószínûsíthetõen azonnal ki fog rakni, ahogy teheti. Úgyhogy mondd meg neki, hogy nem maradsz fizetés nélküli szabin (erre nem is kényszeríthet), és ha nem tud munkát adni, sebaj, akkor legyen szíves állásidõre járó bért fizetni. Ne ess kétségbe, állj ki magadért. És kezdj el másik melót keresni, mert sanszos, hogy ez egy év múlva megy a levesbe:(

MOndd meg neki, hogy akkor fizessen állásidõre járó bért. Sok veszítenivalód nincsen, mert ezzel a hozzáállással valószínûsíthetõen azonnal ki fog rakni, ahogy teheti. Úgyhogy mondd meg neki, hogy nem maradsz fizetés nélküli szabin (erre nem is kényszeríthet), és ha nem tud munkát adni, sebaj, akkor legyen szíves állásidõre járó bért fizetni. Ne ess kétségbe, állj ki magadért. És kezdj el másik melót keresni, mert sanszos, hogy ez egy év múlva megy a levesbe:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor ha jól értelmezem, akkor is fizetnie kell nekem ha nem ad munkát, és még 1évig ki sem rúghat?
MIndenképp kell kompromisszumos megoldásra hajlania, mert a törvény melletted áll.
igen, azonnal leveszem, zavar
Én nem, mert imádok harisnyában lenni. Csak fürdés elõtt veszem le.
Csak a nap végén veszem le , este.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!