Találatok a következő kifejezésre: Meliane-t szedek 3 (4 db)

Hogy van ez? Lassan 5 éve szedem a Meliane-t, 2-3 hónapja van az, hogy 3-4 napig tart a vérzés, de már az első napokban sincs sok, szerintetek ez baj? Azt hallottam, hogy az nem jó ha nem vérzünk ki rendesen.

A másik, hogy az új fogamzásgátló amit írtak a pattanásaim miatt (Cypromix) nekem egyenesen félelmetes. Nincs nekem aknés b?röm se túl sok sz?röm és rá van írva, hogy ,,csak fogamzásgátlóként nem adható". Én ezt nem merem beszedni. Valaki szedett már ilyet?

Legjobb válasz: Ne aggódj,gyógyszer szedése mellett ez természetes lehet.Mivel nincs peteérés,így a nyálkahártya sem vastagszik meg annyira,és így nincs minek ürülnie.Nekem sajna a gyógyszer ellenére is rendes vérzésem van,pedig már 8 éve szedem.A másik kérdésrõl sajna nem tudok nyilatkozni.Esetleg hívd fel a dokidat...

Ne aggódj, gyógyszer szedése mellett ez természetes lehet.Mivel nincs peteérés, így a nyálkahártya sem vastagszik meg annyira, és így nincs minek ürülnie.Nekem sajna a gyógyszer ellenére is rendes vérzésem van, pedig már 8 éve szedem.A másik kérdésrõl sajna nem tudok nyilatkozni.Esetleg hívd fel a dokidat...
Én Cypromixet szedek másfél éve már. Nekem fog.gátlónak adták ki...:$ És nincs tõle semmi bajom. Nem tudok negativumot mondani. L/22

Meliane-t szedek már 3 hónapja de az utóbbi időben két tablettát csak reggel vettem be. Teherbe estem?

Egy nap rendes beszedés volt e kett? között és azt hiszem a második reggeli tabi után volt két nappal az akitus (kifolyt az ondó). Szerdán kezdem mindig a megvonást(1. tabletta mentes nap) és most szombat van de még nem jött meg!

Legjobb válasz: *magyarázatban

A kérdező hozzászólása: *magyarázatban
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl!
A kérdező hozzászólása: Tabletta mellett ezt lehet? Mert terhességi hormon van benne...:S nem csapja be a tesztert?
Ha helytelenül szedted, akkor lehetséges. Csinálj tesztet és kiderül!

3 éve szedem a meliane-t. Végigszedtem a 3heti tabit. Nem tartottam szünetet, elkezdtem szedni a köv. Levelet.3 tabit vettem be, most vettem észre. Elfelejtettem, hogy szünetet kell tartanom. Ilyenkor mi a teendő? Hagyjam abba? Szedjem végig?

Legjobb válasz: Elméletileg ha olyan a tabletta aminél lehet folytatni szünet nélkül és te végig szeded, akkor véd, ha abba hagyod óvszerezhetsz. Vagy ha van olyan a tájékoztatóban, hogy menses eltolása három nappal, akkor most azt csináltad. De a folyamatos szedés nem minden tablettánál lehetséges, el kell olvasnod a tájékoztatót!

Elméletileg ha olyan a tabletta aminél lehet folytatni szünet nélkül és te végig szeded, akkor véd, ha abba hagyod óvszerezhetsz. Vagy ha van olyan a tájékoztatóban, hogy menses eltolása három nappal, akkor most azt csináltad. De a folyamatos szedés nem minden tablettánál lehetséges, el kell olvasnod a tájékoztatót!
hagyd abba és rendesen meg fog jönni ahogy szokott. eltoltad 3 nappal a havidat, 7 nap után kezdd el a következõt ahogy kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Közben utána kérdeztem. Végigszedem a hónapot szünet nélkül, így most nem fog megjönni a menzeszem.Ha végig szedtem a levelet, 7 napos szünet, majd folytatom a tabi szedését, ahogy eddig.Egy évben 1x lehet ezt, de utánna figyelni kell rá, hogy rendesen szedjem.Eltolhattam volna, de eddig mindig jókor jött meg, ezért nem akartam megváltoztatni a menzesz napját.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!