Találatok a következő kifejezésre: Meleg vagy párásítót (5 db)

Meleg vagy hideg párásítót érdemes használni a baba szobájában?

Legjobb válasz: A hideg párásító annyira finoman porlasztja a vízet, hogy körülötte száraz marad minden, csak a levegõben érzed a friss illatot. A meleg párásító más elven mûködik, itt lényegében "gõz kibocsátás" van.

A hideg párásító annyira finoman porlasztja a vízet, hogy körülötte száraz marad minden, csak a levegõben érzed a friss illatot. A meleg párásító más elven mûködik, itt lényegében "gõz kibocsátás" van.

Ha náthás a 10 hós babám párásítót használhatok? Vagy akkor meleget fújjon? Vagy ne használjam? De nagyon száraz a levegő.

Legjobb válasz: Amikor az én babám volt náthás használtam a párásítót méghozzá úgy, hogy kamilla teát fõztem bele, kihûtöttem és azzal párásítottam egy kicsit.

Amikor az én babám volt náthás használtam a párásítót méghozzá úgy, hogy kamilla teát fõztem bele, kihûtöttem és azzal párásítottam egy kicsit.
párásits mindenképpen mert a szárazban terjednek a bacik. tehetsz a párologtatóba citrom illoolajat és az nagyon jo immunerõsitõ

Milyen párásítót ajánlanátok? Hideget, vagy meleget?

Jön a hideg, és f?teni kell, de szeretném megel?zni a babám légútjainak a kiszáradását. Nekem is mindig kiszárad télen, így nem csak neki használna.

Legjobb válasz: Mi hideg párásítót használunk, Solac márkájú, baktériumszûrõs, ultrahangos. Állítható a párakibocsátás, és viszonylag csendes. Nagy a víztartálya is, sokáig mûködik, ha kiürült, akkor leáll. Nagyon szeretem. elõtte Sencor volt, fél évig mûködött, ömlött belõle a pára, és pici volt a tartály is. Zongorázni lehetne a különbséget.

Mi hideg párásítót használunk, Solac márkájú, baktériumszûrõs, ultrahangos. Állítható a párakibocsátás, és viszonylag csendes. Nagy a víztartálya is, sokáig mûködik, ha kiürült, akkor leáll. Nagyon szeretem. elõtte Sencor volt, fél évig mûködött, ömlött belõle a pára, és pici volt a tartály is. Zongorázni lehetne a különbséget.
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöktõl kérdezném, hogy mutatja a páratartalmat is? Illetve be lehet állítani, hogy hány százalék legyen?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, a Vivamax-nál látom, hogy igen..
Elsõ vagyok, nem mutatja.
a vivamaxos vagyok.igen, a miénk mutatja, és manuálisan is be lehet állítani.ha elérte a megfelelõ páratartalmat, vagy a gép által beállított páratartalmat, akkor leáll.idõt is lehet beállítani rajta.nem hangos, fiam tudott aludni mellette.most már nem használjuk, így eladó is egyébként


Panellakásba hideg vagy meleg párásítót javasoltok?

Legjobb válasz: Mindenhova csak meleget, a hideg semmire nem jó, max látványnak.

Mindenhova csak meleget, a hideg semmire nem jó, max látványnak.
remélem még nem vettél...és NEM meleget... elõször is attól függ, milyen célzattal szeretnéd használni...a meleg párásítóknak magas a teljesítménye, és pár egészségügyi problémánál, pl. asztma, krupp, nem is ajánlják a használatát...lakásokba, hideg párásítót szoktak javasolni, ezek között vannak nedvesítõ betétes, és ultrahangos készülékek! A nedvesítõ betétes nem csinál olyan hideg párát, mint az ultrahangos! bõvebb info, ahol én sokat megtanultam a párásításról: bonair.hu...és lehet kérni párásítás kisokost, abban minden benne van
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a választ. Idõközben már vettem, de nem meleget, hanem hidegpárásítót, ultrahangosat. Csak az vele a baj, hogy nem írták, hogy milyen vízzel kell feltölteni és eleinte csapvízzel használtam, de egy idõ (két nap) után azt tapasztaltam, hogy nem fújja olyan intenzíven a párát, mint elõtte. Utána ioncserélt vizet tettem bele, azzal jobb, de nem olyan, mint elõtte.

A hideg vagy a meleg párásítót nem lehet használni a babáknál? Amelyiket nem lehet, miért nem?

Vettunk párásítót,amit be lehet állítani hidegre és melegre is,csak valami rémlik,hogy valamilyiket nem lehet használni baba mellett,de lehet rosszul emlékszem.Egyébként a babánk már 14 hónapos.

Legjobb válasz: mi eddig melegpárásítót használtunk. most tértünk át a hidegpárásítóra, mert nagyon csúnyán köhögött a lányom. lehet, h nincs összefüggés, de egy próbát megér! ( napok óta esténként szárazköhögés gyötörte.)

mi eddig melegpárásítót használtunk. most tértünk át a hidegpárásítóra, mert nagyon csúnyán köhögött a lányom. lehet, h nincs összefüggés, de egy próbát megér! ( napok óta esténként szárazköhögés gyötörte.)
A meleget nem lehet használni, mert az a bacik melegágya: meleg és nedves környezet. De szerintem 14 hósan már nem annyira veszélyes ez. De ha már olyan kütyütök van, ami ad választási lehetõséget, akkor inkább a hidegre kapcsold.
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat! Ha a hideget használom pl.éjjel, nem huti le a szoba homérsékletét?
a hõfok nem változik, én legalábbis nem vettem észre. mi felnõttként is használjuk, ilyen hidegben, és amúgy is. sok allergiás tünetet enyhít, és aszmásoknak is ha jól tudom ezt ajánlják. ( 2 gyerek van 1 párásítóra a helységben)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!