Találatok a következő kifejezésre: Melírozva van hajam szőkére (3 db)

Fiú vagyok és belett melírozva a hajam szőkével. Alapból sötét barna-fekete hajam van. Vasalom is a hajam (ezzel kapcsolatban nem kérek sértő dolgokat) és a vége eltöredezett de nagyon vagy nem tudom, szalmásodva és nagyon durva. Többi lent?

Hogyan tudnám helyre hozni? Vissza festetem normálisra jobb lesz? Eddig is vasaltam sokszor, csak ezután lett ilyen miután be melíroztattam.

Legjobb válasz: a szõkítés miatt lett ilyen a hajad. ezt megvárod míg lenõ és az "új hajad" már normál tapintású lesz. nyilván a vasalás se tesz jót neki.

a szõkítés miatt lett ilyen a hajad. ezt megvárod míg lenõ és az "új hajad" már normál tapintású lesz. nyilván a vasalás se tesz jót neki.
felejtsd el a melírt, kiégett a szemem ahogy olvastam.
A kérdező hozzászólása: ja igen és elfelejtettem mondani hogy csak a szõke része ilyen, a normális része teljesen jó
Nyilvánvalóan a sok szõkítés és hajvasalás elõbb-utóbb tönkre teszi a hajadat. Ápolhatod mindenfélével, de igazán csak akkor fog helyre jönni, ha leállsz ezzel a dolgokkal. Sokszor lányoknál is feleslegesek ezek a dolgok, de egy fiúnál meg pláne.
A kérdező hozzászólása: nem tudnátok valami tippet adni amivel biztos hogy helyre jön?
De, ollóval és a festés abbahagyásával biztos helyrejön.
Nyugi, nem a vasalás a gáz, hanem a szõke melír, férfi ilyet nem csinál.
B**i vagy? :o

Szőkés barnás hajam van. A szőke levan szivatva, melirozva van. Fekete hajat szeretnék. A kérdésem hogy ha befogná e a fekete a szőkét? Egyből? Nem lenne szürkés a hajam? Tapasztalt véleményeket!

Legjobb válasz: Befogja, csak gyorsabban kopik! Én pont így, mint te, szõke melíros barna hajamat festettem feketére és nálam mûködött, a szõkénél kicsit jobban kopik, de nem vészes!

Befogja, csak gyorsabban kopik! Én pont így, mint te, szõke melíros barna hajamat festettem feketére és nálam mûködött, a szõkénél kicsit jobban kopik, de nem vészes!

Melírozva van a hajam (szőkére). Milyen sampont használjak, hogy egészséges fényű tudjon maradni? A hajpakolások is érdekelnének.

Legjobb válasz: Az ELSEVE samponok közül a piros szinü,pont erre jo.Ha van hajkellékes felétek,van egy nagy tégelyes hajpakolás,van több fajta,de te a zöldet kérd.A nevét sosem néztem,de az nagyon jo és nem is drága.Nagy kerek tégelyben van.

Az ELSEVE samponok közül a piros szinü, pont erre jo.Ha van hajkellékes felétek, van egy nagy tégelyes hajpakolás, van több fajta, de te a zöldet kérd.A nevét sosem néztem, de az nagyon jo és nem is drága.Nagy kerek tégelyben van.
Placentára gondol az 1. válaszadó? Az tényleg nagyon jó, és sokat is tehetsz a hajadra, uis soha nem fog zsírosodni a hajad (mármint ha sokat teszel rá).
Tényleg arra gondoltam.Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!