Találatok a következő kifejezésre: Melírozott hajam nagyon (3 db)

Hosszú, melírozott hajamat egységes, természetes szőkére festetném. Tudtok ajánlani nagyon jó fodrászt Budáról/ Pestről, aki biztos, h jól megcsinálja és épségben marad a hajam?

Legjobb válasz: Sajna nem tudok, csak tanácsot adnék: jól gondold meg, nekem igy ugyanilyen hajam volt, most fél évvel késõbb már csak a vállamig ér... ha szép szõkét akarsz a hajad megfogja sinyleni. Én már megbántam. Most félévig vagy sárga lesz a hajam(mert szõkiteni nem lehet agybafõbe) vagy visszafestettem.

Sajna nem tudok, csak tanácsot adnék: jól gondold meg, nekem igy ugyanilyen hajam volt, most fél évvel késõbb már csak a vállamig ér... ha szép szõkét akarsz a hajad megfogja sinyleni. Én már megbántam. Most félévig vagy sárga lesz a hajam(mert szõkiteni nem lehet agybafõbe) vagy visszafestettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, elgondolkodtattál ezzel, többet ér a hajam egészsége, mint a színváltoztatás..
szia, bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok..de ha szõkébbet szeretnél, nem lenne jobb, ha több melírt rakatnál bele? szerintem úgy sokkal szebb :)
A kérdező hozzászólása: Igen, volt már ilyen, csak akkor a vége egy idõ után szinte teljesen szõkévé vált, fennt viszont nem, így ez szerintem kicsit igénytelennek hat
Bárcsak maradtam volna a melírozásnál mert azzal legalább jó hosszú hajam volt, de nem én teljes szõke akartam lenni. Meg is sínylette a hajam. Tudom hogy nem ez a kérdés de inkább ne tedd. A melírozott haj sokkal természetesebb. :)

Melírozott hajam már nagyon lenőtt, de egyáltalán nem szeretném újra festetni! Mit tudnék vele csinálni hogy "eltűnjön" a festék?

Legjobb válasz: Hát attól függ hogy hogy van melírozva. Ha szõkébe akkor csak simán le kell szivatni róla a színt. Hidrogén szõkítõvel. Ha sötét a hajad, akkor meg be kell festeni. Tipp: ha festeted, semmi képp ne olyan hajfestéket vegyél amire az a szín van írva amilyen a hajad, mert az sötétebb. Egy fokkal világosabbat vegyél. Az lesz olyan mint a te hajad.

Hát attól függ hogy hogy van melírozva. Ha szõkébe akkor csak simán le kell szivatni róla a színt. Hidrogén szõkítõvel. Ha sötét a hajad, akkor meg be kell festeni. Tipp: ha festeted, semmi képp ne olyan hajfestéket vegyél amire az a szín van írva amilyen a hajad, mert az sötétebb. Egy fokkal világosabbat vegyél. Az lesz olyan mint a te hajad.

Nagyon vilagos arcborom van, jol allna a szoke haj? A melirozott mondjuk? Vagy szoke tincsek? Vagy mijen szon all jol a vilagos boru zold szemu csajoknak?

Legjobb válasz: Ezt így látatlanba nem lehet megmondani :) Függ az arcszíned árnyalatától (sápadt, rózsás...) és a szôke árnyalatától, amit választanál. Általában a szôke szín tompítja az arcvonásokat, így fiatalosabbá tesz. De ha nagyon színtelen az arcod és világos a hajad is, akkor érdemes mindig valami sminket használni is majd, különben inkább fáradt, jellegtelen lesz. Ha meg sötét a szemöldököd, ahhoz még viccesen is nézhet ki :) A zöld színt meg ellentéte, a vöröses árnyalatok emelik ki leginkább. Jó ötlet, ha esetleg eltakarod egy világosabb színû kendôvel a hajad, megnézed magad a tükörben és megpróbálod elképzelni az összhatást.

Ezt így látatlanba nem lehet megmondani :) Függ az arcszíned árnyalatától (sápadt, rózsás...) és a szôke árnyalatától, amit választanál. Általában a szôke szín tompítja az arcvonásokat, így fiatalosabbá tesz. De ha nagyon színtelen az arcod és világos a hajad is, akkor érdemes mindig valami sminket használni is majd, különben inkább fáradt, jellegtelen lesz. Ha meg sötét a szemöldököd, ahhoz még viccesen is nézhet ki :) A zöld színt meg ellentéte, a vöröses árnyalatok emelik ki leginkább. Jó ötlet, ha esetleg eltakarod egy világosabb színû kendôvel a hajad, megnézed magad a tükörben és megpróbálod elképzelni az összhatást.
Nekem is világos a bõröm, barna haj, zöld szem. A teljes szõkérõl lebeszélnélek, világos lenne nagyon, a fekete sem ajánlott, inkább a barna árnyalatai. Nekem melírozva volt, jól állt, sokan dicsérték. Elõször kevés volt benne, nagyon tetszett, utána meg sok lett, nagyon szõke voltam. Egy okból nem szerettem, hajmosás után alig lehetett kifésülni a melír miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!