Találatok a következő kifejezésre: Mekkore az hogy terhes (74 db)

Pharmatex hüvelykúppal voltunk együtt a párommal, belém is élvezett és utána fél órával zuhanyoztunk, így mekkora az esélye hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: A Pharmatex még akkor is megbízhatatlan, ha betartod az elírásokat. Ti meg még arra sem vettétek a fáradtságot... Az, hogy mekkora az esély, nagyban függ attól, hol tartottál a ciklusodban. Ha ovu közelében játszottátok el, akkor nem nagyon kell meglepõdni, ha terhes leszel.

A Pharmatex még akkor is megbízhatatlan, ha betartod az elírásokat. Ti meg még arra sem vettétek a fáradtságot... Az, hogy mekkora az esély, nagyban függ attól, hol tartottál a ciklusodban. Ha ovu közelében játszottátok el, akkor nem nagyon kell meglepõdni, ha terhes leszel.

Nemrég mikor lefeküdtünk a barátommal, együttlét végén mikor leszállt rólam lecsúszott a gumi róla. Bennem élvezett még el, és a történtek ellenére "tartalom" benn volt a gumiban. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: (Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!

(Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!
Szia!Hát lehetsz terhes, mert én is igy jártam.De lehet szerencséd is.
Szerintem nem sok. Mert pont az ilyen esetekre, le vannak kezelve spermium ölõ szerrel belürõl. De azért figyelj oda.
Annak, akinek az agyára mennek az ilyen kérdések, minek válaszol?Miért kell megbántani a kérdezõt!Amúgy is aggódik szegény!
az hogy ettõl terhes maradj az 100% az hogy terhes legyél meg kb 0%
hacsak nem hajtott végre egy abortuszt az ujjaival, akkor terhes maradtál:D
xD
Biztosan nemvagy terhes!
Ha ennyire tudatlan vagy, minek szexelsz egyáltalán?! Amúgy kb 0%, de láttunk már csodákat...
Nemár... Ne szexelj.
Ha ennyi elég lenne, már 1000x teherbe estem volna.:)
Hát igen. Jó is lenne. Vagy ha rád néznek csak egy pillantásra is terhes leszel.
Ha ennyi elég lenne.... ! DE jó is lenne, nem csajok?
Nem lehetsz terhes. Hány éves vagy? Szerintem nincs esély rá. 0, 01% talán.
nagyjából 0%.
Terhes se vagy, meg okos se!! :-) Majd ha több eszed lesz, akkor szexelj! Ez nem rosszindulat, hanem jó tanács!!! :-)

Lefeküdtem a barátommal, de most először. Nem volt bent teljesen, kb. 5 percig tartott és nem élvezett el bennem. A pech az, hogy pont a 14. napon volt és mivel csak "kipróbáltuk", nem védekeztünk. Mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia!! Ha jól olvasom az elsõ alkalom volt nem valoszinû hogy terhes vagy mivel nem ment el benned, és ugye nem is volt bent teljesen.Igy elég kevés esélyt látok rá. Persze nem lehet kizárni, mert ugye mint tudjuk az elõváladék is tartalmazhat spermákat. Jó lett volna bekapni utána egy esemény utáni tablettát. Az abortuszról...Hát ez egy nagyon nehéz dolog. Nekem nem rég volt abortuszom, de azóta is majdnem mindennap eszembe jut. (sajnos kénytelen voltam megtenni) A mûtét egy napos. Égyomorra kell menni, a mûtét alatt végig alszol nem érzel belõle semmit a világon. Ami fáj az amikor felteszik a lamináriát(tágitót) a mûtét elött pár órával, hogy a méhszájad elkezdjen kitágulni. Elég hosszadalmas procedura és lelkileg is nagy törést okoz az emberben. Nem is akartam elhinni hogy ennyire. Na mindegy. Egyenlõre bizzunk abban hogy nem vagy terhes, és legközeleb mindenképpen védekezetek, még ha 1 percrõl is van szó. ;)

Szia!! Ha jól olvasom az elsõ alkalom volt nem valoszinû hogy terhes vagy mivel nem ment el benned, és ugye nem is volt bent teljesen.Igy elég kevés esélyt látok rá. Persze nem lehet kizárni, mert ugye mint tudjuk az elõváladék is tartalmazhat spermákat. Jó lett volna bekapni utána egy esemény utáni tablettát. Az abortuszról...Hát ez egy nagyon nehéz dolog. Nekem nem rég volt abortuszom, de azóta is majdnem mindennap eszembe jut. (sajnos kénytelen voltam megtenni) A mûtét egy napos. Égyomorra kell menni, a mûtét alatt végig alszol nem érzel belõle semmit a világon. Ami fáj az amikor felteszik a lamináriát(tágitót) a mûtét elött pár órával, hogy a méhszájad elkezdjen kitágulni. Elég hosszadalmas procedura és lelkileg is nagy törést okoz az emberben. Nem is akartam elhinni hogy ennyire. Na mindegy. Egyenlõre bizzunk abban hogy nem vagy terhes, és legközeleb mindenképpen védekezetek, még ha 1 percrõl is van szó. ;)

Rendszertelen a menstruációm, mekkora az esély arra, hogy terhes vagyok?

Május elején volt menstruációm, utána együtt voltam a barátommal, de az óvszer kilyukadt, következ? hónapban nem jött meg, vettem tesztet (nem gagyit) negatív lett, júliusban rendesen megjött, színe és mennyisége is normális volt. Sajnos gyakran szédülök és minden ok nélkül elájulok, de az utóbbi 3 hónapban nem szédültem többet a szokásosnál, nem hánytam, nem volt hányingerem. Azért aggódok, mert most újra kimaradt, és olvastam, hogy van akinek az els? 2 hónapban még rendesen megvolt a mensese. Orvostól már kértem id?pontot, de addig még van 2 hét.

Legjobb válasz: negatív volt a nem gagyi teszt, akkor tuti nem vagy terhes,én sem vagyok terhes,mégis ez van velem fél éve,a nõdokim elküldött,mert szerinte a stressztõl meg gyógyszerektõl van,de biztonság kedvéért elmegyek holnap egy értelmes dokihoz,mert valószínû,hogy hormonproblémák okozzák ezt,és lehet neked is ez van

negatív volt a nem gagyi teszt, akkor tuti nem vagy terhes, én sem vagyok terhes, mégis ez van velem fél éve, a nõdokim elküldött, mert szerinte a stressztõl meg gyógyszerektõl van, de biztonság kedvéért elmegyek holnap egy értelmes dokihoz, mert valószínû, hogy hormonproblémák okozzák ezt, és lehet neked is ez van

Mekkora az esélye hogy terhes?

Sziasztok, ma barátn?mmel 1. alkalom tom hülye voltam meg minden hogy belementem....fürdöttem ma dél körül aztán nem csináltam a tudjukmit....de mind a ketten nagyon fel voltunk izgulva...igy gumi nélkül körülbelül 2-2,5 centire beléhatoltam...most mekkora az esélye annak hogy terhes legyen? :/ a ciklusa nemrég múlt el, most vegyen be szerintetek esemény utánit? vagy mi legyen?

Legjobb válasz: sztem bevehet tabit..inkabb az ugy h nem terhes mint h esetlek terhes és nem vesz be.

A kérdező hozzászólása: ezt már tudtam....
A kérdező hozzászólása: én úgy hallottam hogy a menstruáció után van
Ja ezt kihagytam: A peteérés az egyetlen idõpont amikor egy nõ teherbe eshet. Peteérés nélkül nincs terhesség, azonban a peteérés idejét nehéz kiszámolni általában a ciklus közepén van. Plusz mínusz egy két nap. Azonban a barátnõd szervezete nagyon fiatal még és egy ilyen fiatal szervezetnél egy megfelelõ idõpontban erõs orgazmus kiválthat peteérést. Ennek az idejét nem lehet kiszámolni, tulajdonképpen iszonyúan ritka.
Egyszerûen azért felejtetted el, mert megijedtél. Valószínû azért nem éreztél semmit, mert nem mozogtál benne. Akkor éri inger egy férfit, ha mozog a nõben, abban semmi sincs, ha csak beteszi a végét egy picit és csak van. Maximum izgató, de fizikailag nem tud olyan élményt nyújtani, ami emlékezetes.
A kérdező hozzászólása: igen, azt tudom mi
Illetve nedvesedésért bocsánat. Azt tudod mi?
A kérdező hozzászólása: és azt el tudnád mondani hogy mért nem éreztem a péniszemet? csak a vaginán kivül meg mért nem emlékszem a felére sem? ^^ lehet túl gyorsan történt? ja am most van peteérése ez növeli az esélyét?
A szûzhártya rögtön a "kapuban van", tehát egy nõ önmagának tamponnal el tudja szakítani, amennyiben nem annyira rugalmas. Egyébként nem az a célunk, hogy elszakítsuk, akkor nem feltétlen szakad el, nagyon rugalmas, talán még meg is van neki, és mivel csak ilyen picit voltál benne, át sem szakadt. Ha átszakad általában vérzik. Valószínûleg azért nem fájt neki, mert ahogy írtad letámadott. Van az nõknek egy úgynevezett Bartholin mirigye. Na ez felel a nedvességért, ez könnyíti a behatolást és teljesen meg tudja szüntetni a fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: a szûzhártya kb hány centire van? mert még szûz nem szexelt elõttem...és nem akarom dicsérni magam de nem egy ázsiai féleség vagyok de fel sem szisszent...meg amikor bent voltam nem éreztem semmit csak azt a részét amivel nem mentem be...sõt az egészre jóformán nem emléxem csak annyira hogy bent vagyok lehet anomália lépett fel az agyamban? O.o
A nõvérének sima fogamzásgátló tablettája volt, az nem esemény utáni tabletta. A fogamzásgátló tabletta nem erre való. Az megelõzi a teherbeesést, nem pedig kijavítja a hibát. Az esemény utáni egész más. Az teljesen szétcseszi a hormonrendszert. Na jó van egy ötletem. Kérdezz rá most bármire amit nem tudsz. Nekem ez a dolgom, hogy segítsek, tudok válaszolni minden kérdésedre, de tényleg kérdezd meg amit nem tudtok vagy nem biztosan tudtok én komolyan segítek elmondom mi hogy mûködik, mi micsoda.
A kérdező hozzászólása: hm...akkor marad az imádkozás....vagy holnap elmegyünk orvoshoz, megveszem a tablettát és elbúcsúzunk örökre mert tuti hogy eltiltanának minket egymástól....nem tom mit tegyek
Basszus, ti nagyon nem vagytok képben:( Amit a nõvére szed vszínû sima fogamzásgátló tabletta....olyan, amit minden nap szedni kell (kivéve a 7 napos szünetet). Ha egy olyat elcsór a nõvérétõl, marhára nem megy vele semmire. Az esemény utáni tablettát nem lehet csak úgy venni, ugyanis csak vényre adható ki, tehát orvossal fel kell íratni. Nem is olcsó mulatság úgy tudom ... A barátnõd nem lehet vmi lángész, már bocs. Egy gyerek miatt amúgy vszínûleg jobban meghízna... De tök mindegy, a lényeg, h szerintem teljesen felesleges, attól h egyszer beraktad neki, nem lesz terhes.
A kérdező hozzászólása: nõvérének volt, aki régebben szép volt én nem tudom akkor még nem ismertem õket annyira de állitólag a tabletták miatt hizott el
Teljesen igaza van az elõttem írónak, szívembõl szólt. 14 éves vagy, a barátnõd sem idõsebb gondolom, na most ha egy ilyen fiatal szervezetbe esemény utáni tablettát tömköd, annak iszonyatos következményei vannak. Egyébként, hogyhogy nem veszi be mert elhízik?? Van otthon ilyen tabletta? Honnan?
Nyugodj meg. Egyszer beraktad neki, és kivetted nem? Nem lesz terhes. Marha sok minden kell egyszerre ahhoz, h egy nõ teherbe essen. Elõször is megfelelõ idõpont (peteérés), elegendõ spermium (ami az elõváladékban nem igazán van meg)...+ a hüvely kémhatása nagyon nem kedvez a spermiumoknak...néhány szegény kis spermium mire feljutna a barátnõd petesejtjéhez, már rég elpusztul a savas kémhatás miatt... Iszonyatosan picike az esélye, h teherbeesett. Persze vannak csodák...:D Viszont a 72 órás tabi nagyon nem tenne jót a szervezetének...elhiszem, h neked könnyebb, ha õ bekap egy bogyót, de azért marhára nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: nem jár és ha mennie kéne kiderülne minden és eltiltanának minket egymástól 1 életre...utánna mondtam neki hogy vegyen be egy tablettát mert épp volt otthon....de azt mondta hogy nem mert elhizik én csak mondtam magamban hogy uristen de...neki sosem tudtam ellent mondani de holnap még ha bevetetem vele akkor jó nem?
Kérdezõ! Nem válaszolt még az orvosotok? Tényleg a barátnõd jár nõgyógyászhoz? Egy telefont holnap reggel neki is lehet intézni, ez eddig eszembe sem jutott.
Na most teszem azt, van egy 28 napos ciklus. Ez azt jelenti, hogy 28 naponként jön meg a vérzése, ilyenkor a 14. napon van peteérés. A ciklus elsõ napja az a nap, amikor megjön a vérzés. Tehát mondjuk tart 7 napig a vérzése, akkor az a 7. nap, a peteérés pedig valószínû a 14. napon lesz. Persze nem minden nõnek jön meg 28 naponként. Akár 33-34 napos ciklusok is lehetnek. Természetesen ha a ciklus mondjuk 30 napos, a peteérés akkoris félidõnél van, ami egy 30 napos ciklus esetében a 15. nap.
Azért vicces....valaki felajánlotta h segít, és már el is felejtetted a bnõd gondját, inkább foglalkozol magaddal. Elég érdekes.
az elõváladékban vannak életképes spermiumok.. megkaptad a választ.
A kérdező hozzászólása: értem...és az hogy csak a nemiszervem egyik részét éreztem? lehet hülyeségnek hangzik de tényleg igy volt
Eüs vagyok :) Azért, mert a nedvesség síkossá teszi, és könnyebbé teszi a pénisz mozgását, ezáltal nem érez feszítõ, nyomó fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: de mint irtad hogy azért nem fájt neki mert, be volt nedvesedve...azt akkor sem értem hogy elsõ alkalom volt mégis simán bementem
Utolsó: Neked mi a foglalkozásod?:) Csak érdekel, mert olyan lelkesen válaszolgatsz:D
Sajnos azt nem tudom kizárni, hogy nincs esélye, én azt mondom, hogy iszonyatosan minimális. Ahogyan elõttem is leírták, a te szervezeted még nagyon fiatal, másrészrõl sok egyéb anatómiai kizáró oka van. Természetesen én 100%-ra nem mondhatom neked, hogy semmi gáz, ettõl függetlenül azt mondom nyugalom, semmi gond és tedd fel nyugodtan ha bármi ilyen jellegû kérdésed van, válaszolok szívesen.
A kérdező hozzászólása: hm lehet hülyének nézel de azért megkérdezem még 1x hogy akkor tuti hogy nincs esély terhességre?
A kérdező hozzászólása: szórakozni....lehet te egy 14 éves hülyegyerknen nézel, aki a farka után ment lehet hogy mind a kettõ igaz de akkor hülyeséget csináltam és megszeretném tudni hogy ebbõl mekkora baj lehet, és ha már itt vagyok nem szeretném hogy több ijen elõforduljon de bocsánatot kérek hogy tájokozódok....
Az a baj, hogy az e-mailem be van halva. Próbáld a másik kérdéshez és hagyd a bunkókat ne reagálj rájuk, akkor befejezik. Tanultál te már a hibádból, nem kell szerintem a leb*szás még idegenektõl is.
nem bunkóskodunk, de ha már a csapból is a fogamzásgátlás folyik, akkor minek ilyenekkel szórakozni??????
Azt sem tudod hogy honnan vannak a tapasztalataim, sem azt hogy hány éves vagyok és azt sem, hogy már régen nem küret kanállal végezzük az abortuszt....
A kérdező hozzászólása: hm túl sok kérdés van nem lehet leirni az egészet ^^ esetleg egy email cimet tudnál adni és lennél a mentorom?
22 - 09 - állitsd már le magad! megszakitással is teherbe lehet esni! nem üldözöm õket, csak a kérdésre válaszolok. nem tudom, te hasonló helyzetben mit tennél?? ülnél nyugodtan?? több tapasztalatom van, mint neked eü-s téren, ugyh nyugodj meg szépen. nem a középkorban vagyunk, h bedõljünk az ilyen " kiveszem. mielõtt.. " módszereknek. de ok, nem kell rám hallgatni, nem engem fognak kapargatni, és nem nálam fog fennállni a meddõség veszélye. amugy meg, ha tudnád, h mik azok a termékeny napok, értenéd a kommentjeimet is, de mind1. olvass kicsit utána.
Kérdezz itt nyugodtan, ezt a kérdést úgy látom elfelejtették a bunkóskodók.
A kérdező hozzászólása: a-a 2 fórumot nyitottam a másikban kérdezgetek csak a sok okos kommentelõ tele irkálja hülyeségekkel...közben gondoltam ez eltereli a figyelmemet és tájokozódok is
Na állj, az utolsó válaszolónak nincs igaza. Azzal, hogy én elmondom neki mi hogy mûködik a barátnõjének is segít. Másrészrõl mi a f*szt csináljon este 11-kor?
Mármint ezt nem arra az orvosra értettem, akit õ kérdezett, hanem én is beszéltem eggyel, aki nekem azt mondta ezért nem mondják soha. Azt én is elismerem, hogy nem biztonságos, mert tényleg nem az, fõleg nem fiatal korban... én viszont inkább a betegségektõl féltem a fiatalokat.
Hagyd már rá...betegesen üldözi a megszakítással védekezõket...mindenkibe beleköt, még abba is, aki óvszerrel védekezik, mert az nem elég biztonságos, sem semmi egyéb...egy orvost megkérdezett...aki nem mondhatja, hogy biztonságos, mert ha mégis terhes lesz valaki aki tulajdonképpen az esetek 99%-ban késõn szakította meg az együttlétet, az is azt fogja mondani, hogy a doktor hazudott...holott neki teljesen igaza van.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék még apa lenni....nem tudok mit mondani csak szégyellni magam
4, 5 cm is kevés hozzá. Na most elmondom hogy van, vállalom a lepontozás terhét :D Tehát az elõváladék önmagában nem spermium. Az elõváladék a síkosításért felelõs, a cowper mirigyek termelik, tehát az elõnedvvel nem spermium ürül, de ha van ottragadt spermium a péniszben (bocsi próbálom minél egyszerûbben megfogalmazni), akkor az kiürülhet az elõváladékkal. Azonban mint tudjuk egy elélvezéssel a spermium nagyon nagy része kiürül és kevés marad ott, és iszonyatosan kevés marad életképes, mire újabb aktusra kerül sor, fõleg ha még fürödtél is elõtte. Ha mégis volt benned életképes spermium, akkor sem biztos, hogy az az egy, ami majd abból a rengetegbõl megtermékenyíti, hiszen nézz körül, hányan vannak együtt azért, hogy legyen baba, nem védekeznek és mégsincs gyerek. Szóval annyira nem egyszerû ez. A másik dolog, hogy minél inkább benne vagy a barátnõdbe, annál inkább elõsegíted a spermiumok útját, na most egy fáradt spermium, ami csak szinte a hüvelybemenetnél ürül nem valószínû, hogy megtermékenyíti. Szóval ez az esély annyira nagyon minimális, hogy szerintem az esemény utáni tabletta nem szükséges, de mondom tényleg beszéljetek orvossal, itt bárki hazudhat, akár én is, szóval irány valami netes orvosos fórum és kérdezni :) A többieknek pedig: lehet lepontozni
inkább egy tiltás mint h gyerek.. titokban tudtok találkozni deh gyereket nevelni... :S
A kérdező hozzászólása: de az a baj h falun lakunk itt meg ha bemegy orvoshoz gáz van és az a 2 centi nem 2 centi hanem kb 5 volt :/
A kérdező hozzászólása: de azt is olvastam h van a fériaknak is elõnedv és az a 2 centi lehet 4-5 centi volt :/ meg az a baj h városnak nevezett falun lakunk -.-" és itt ha bemegy az orvoshoz v vmi akk egybõl kiderül minden és eltiltanak egymástól minket
18, 20 hány éves vagy? van gyereked? Akkor tudhatnád, hogy a mensi elsõ napja a ciklus elsõ napja. Tehát ha 25én jött meg a kiscsaj mensije akkor tegnap volt a 15 napon ( ha jól számolom). Ergo a középsõ szakaszban van, azaz a legtermékenyebb. Tehát ha bele is élveztél, akkor qrva nagy az esélye, hogy terhes is lehet.
igen, hülyeségeket beszélsz, attól hogy vesz egy forró fürdõt még nem lesz a testhõmérséklete is 40 fok
A kérdező hozzászólása: huh...kicsit elszámoltam magam....ugyanis nem 2, 5 hanem kb 4-5 centi volt :/
Ja hogy 7 napos volt a menstruációja. Na ez más. Szóval 7+5 az 12, na igen így már kicsit másabb, fõleg ha 3-án. Átlag 4 napos vérzéssel számoltam. Na mindegy én továbbra sem javaslom az esemény utánit, de kérdezzetek meg egy orvost is, de úgy, hogy elmondod, hogy csak 2-2, 5 cm volt. Nem fogja szerintem javasolni az esemény utánit, semmiképp sem az ide írogatók véleménye alapján dönts.
Szerintem fölösleges azzal a tabival összekavarni a csajod szervezetét. Ha csak beléhatoltál, aztán kivetted, nem terhes.
A kérdező hozzászólása: hm....am az a baj hogy nagyon szeretem, de egy gyerek még nem lenne jó meg akkor tuti örökre eltiltanának vmi házipraktika nincs? ^mert pl hallottam hogy a spermiumok 40 fok felett körülbelül fél órát élnek és ugye lehet hogy elõnedvem volt nem tom....és akk egy forró fürdõ? lehet hülyeséget beszélek :/
Ha január 5-án múlt el még akkoris csak 5 nap telt el, nincs peteérés még, csak pár nap múlva esedékes, de mondom, nem kell esemény utáni.
igen. azért 72 orás a neve mert a "baleset" után 72 oráig bevehetõ.
A kérdező hozzászólása: õõõ várjunk 25-26án jött meg egy hét az jan 3-5 között múlt el neki szerintem, és ez a gáz h most van peteérés :/
Szia! Nem lesz terhes. 2-2, 5 cm szerintem édeskevés, mondjon bárki bármit. Iszonyatosan pechesnek kellene lenni ehhez. Nameg fürödtél és nem maszturbáltál...Pontosan mikor múlt el a vérzése? Én nem ajánlom az esemény utánit, csak tönkreteszi vele magát, fõleg, hogy most múlt el a vérzése. Szóval nyugalom, nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és am ez a tabletta...24 óra után is jó? mert most jöttem tõle...és telóm szar msn-en meg nincs fent és azért este 8-kor kicsit fura lenne beállitani h te héj azért vedd már be a tablettát
tudjukmit? Ha esetleg normálisan fogalmaznál, na de mindegy... Nem hiszem, hogy terhes... L19
A kérdező hozzászólása: na jó egyszerûsitsük le... 4-5 centit hatoltam belé...nem élveztemel és le is voltam fürödve mekkora az esélye h terhes?
18:23 most miért baj, hogy visszafelé számoltam? jan 3-9 ig az 7 nap, egy hétig tartott a menstruációja az +7 és így 14...csak éppen azt nem láttam hogy hány napos volt a menstruációja, mert nem figyeltem eléggé. Ha 4 napos lett volna, akkor igenis megfelelt volna a számításom...
az orvosok is megmondták, h az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok. lehet, h összezavarja a hormonháztartását ( bár sztem ez hülyeség ), de mivel éppen peteérése volt, lehetséges a terhesség. és sz.rt se ér, h elõtte fürdöttél-e, vagy sem. b.sszus, de sötét a mai vilag. ne higgy a " nem hiszem, h terhes lenne " - válaszoknak, senki nem tudja megmondani a kompi elõl. az esély minden esetre, megvan. nagyon is. pont a peteérés miatt. miért is kell ilyen marhaságokat csinalni?? te apa akarsz lenni, vagy micsoda????
A kérdező hozzászólása: fenébe valami gáz van a gépemmel ezt az oldalt nem adja be :/
Nagyon szívesen :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
orvostudakozo.hu
A kérdező hozzászólása: azóta feltettem a kérdésem az egyik orvosi fórumban csak nem nagyon tudom hogy hova irja majd ki stb. tudna valaki adni egy oldalt?
Ha 2% lenne az nagyon jó esély lenne. Fenét, annyi sincs :) Nem kell félnetek, de továbbra is azt mondom kérjétek ki orvos véleményét, mert az ide válaszolók anonimak, van a neten egy csomó orvosfórum, na ott kérdezhettek, nem fognak elítélni titeket, egészségügyisek ilyet nem csinálnak, szóval csak nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: ahha...akkor 98% az esélye h nem terhes és 2% hogy terhes ha jól értlmezem ugye?
Neem, ha maszturbál, akkor már nem nyomkodja feljebb, a hüvelyben ha nem jut el a spermium a petéig, akkor onnantól kaputt, neki annyi. Szóval már akarattal sem tudná odatenni :)
A kérdező hozzászólása: akkor felteszek egy másik kérdést is közben, az hogy nem élveztem bele és le voltam fürödve, elõnedvel belekerülhetett spermium? mert lehet hülye vagyok de ha elkezd maszturbálni akkor közelebb juttatja a petéhez, nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de még mindig bennem van a kérdés hogy terhes lehet-e vagy nem :/ mondjuk ha logikusan gondolkozok akkor nem de az emberi test is érthetetlen szóval :/ nem tudom
Semmi baj sem lesz, elõfordul az ilyesmi :) Még a legnagyobb arcúakkal is, akik itt okoskodnak, hogy felelõtlenek vagytok stb. Mintha õk tökéletesek lennétek. Máskor persze vigyázzatok, de úgyis tudjátok magatoktól :)
A kérdező hozzászólása: hm...am az a vicces hogy szeretem, csak szó szerint letámadott reagálni sem tudtam...és már benne voltam nem mintha én nem akartam volna
Minimális.
A kérdező hozzászólása: vagyi akkor, mekkora az esélye?
Illetve ha a 3-át nem számoljuk, akkor 6
sztem bevehet tabit..inkabb az ugy h nem terhes mint h esetlek terhes és nem vesz be.

Mekkora a baba az 5. héten? Nekem azt mondta a doki hogy 4, 1 mm. Az jó? Jövő héten kell visszamennem, akkor leszek 7. hetes terhes. Mekkora kell hogy legyen?

Legjobb válasz: Nekem a 7. héten 7mm-es volt, de lehet egy kis eltérés, a lényeg, hogy nõjön, és akkor már hüvelyi UH-n látszani kell a szívverésnek (lehet, hogy hasin is, azt akkor én még nem próbáltam). Ne izgulj, drukkolok!

Nekem a 7. héten 7mm-es volt, de lehet egy kis eltérés, a lényeg, hogy nõjön, és akkor már hüvelyi UH-n látszani kell a szívverésnek (lehet, hogy hasin is, azt akkor én még nem próbáltam). Ne izgulj, drukkolok!
Nekem 6+1 hetesen csak petezsákom volt. És 4+5 hetesen semmit sem látott a doki!!! És a 4+5 hét már az 5. hétnek számít! Szóval, nagyon klassz méreted van :-)) . Egyébként a 4 mm egy 5+6 hetes terhességnek felel meg Uh szerint. De valószínû neked hamarabb volt peteérésed mint a 14. nap...
A kérdező hozzászólása: Valószínû hogy nem a 14.nap, ugyanis általában 25-26 naposak a ciklusaim. Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de már több helyen láttam ezeket a 4+5 hetes. Ez pontosan mit is takar? 4 hetes és 5 napos?
Az 5het az4+valamanyi ugye?Mert az 5+valamenyi az mar 6hetes nem? ugy oszezavarodok ezek a hetek szamolasanal. nekem 5heten meg nem volt baba csak petezsak.
Itt egy link. http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator Ez nagyon jó arra, hogy összehasonlitsd a leleteiddel.Megtudhatod, hogy Átlagban adott korban milyen méretekkel rendelkezik a baba.Persze ne úgy nézd, hogy az eltérések azok rosszat jelentenek.Csak mégis egy támpont, hogy tudjál viszonyitani.Ha valami baj lenne , akkor azt a doki úgyis megmondja.De csak megnyugtató, hogy tud az ember hasonlitani valamihez.És persze ne felejtsük el, hogy 1-2 hét eltérés lehet plusz-minusz a szülés várható idejétõl, ami teljesen normális.

Mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?

Késik a mensesem 15 napja! 26 napra jött meg pontosan utolsó 03,27 Mellem érzékeny estére sötét szín?, s?r? pisilés néha semmi, folyások színtelen , fáradt vagyok,ég? érzés a mellemnél. És mint ha lenne valami változás bent. Mint ha nagyobb lenne a méhem?! Fejfájás de ez nem felt?n? mert szokott. Fura közérzet reggel nehezen kelek fel és néha fáradt vagyok estére a megszokottól. De csináltam tesztet du és negatív lett! Már 2 is.Estére mindig éhes leszek de nagyon. Lehetséges a terhesség ?? Lehet, hogy majd nekem kés?bb fog látszani??? Ha az vagyok,?? Mit csináljak várjak még 1 hetet?

Legjobb válasz: Szia!Ha már 15napja meg kellet volna jönni akkor már látszódna a teszten.De azért ismételd meg 2-3 nap mulva és ha addíg sem jön meg és negatív a teszt ism enj el az orvoshoz UH-ra.Én is így csináltam.Annyi hogy bementem megmondtam hogy nem jött meg és megszeretném tudni terhes vagyok e.Én az voltam:D most már 14hós a fiam:)

Szia!Ha már 15napja meg kellet volna jönni akkor már látszódna a teszten.De azért ismételd meg 2-3 nap mulva és ha addíg sem jön meg és negatív a teszt ism enj el az orvoshoz UH-ra.Én is így csináltam.Annyi hogy bementem megmondtam hogy nem jött meg és megszeretném tudni terhes vagyok e.Én az voltam:D most már 14hós a fiam:)
simán lehetsz terhes, ...irány a doki
szija ...figyelj nekem is ez volt a szitu volt a párommal egy olyan esténk és m1 is nem z a lényeg ahnem az h én is azt hittem h terhes vagyok és már már bemeséltem magamnak a tüneteket... ha meg negativ lett akk nincs miért aggódni bár a negativ teszt sokszor tévedhet a pozitiv már kevésbé... és a nõgyógyász többet segithet mint mi itt a gépek elõtt meny el hozzá:D am hány éves vagy? 16L
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. 32.éves. Azért kérdezem mert van egy fiam aki 11éves. De vele nem éreztem semmit, csak nõt a mellem:D 3 hónapos volt amikor észre vettük a férjemmel. Nem hánytam és semmi tünet . MInt most a hasi görcs, szurodás meg minden .Már 7 éve próbálkozunk.Olvastam olyat akiknek nem mutatta ki és terhes volt.Anyukámnak pl végig meg volt öcsémmel.
Szerintem is terhes vagy, nekem ugyanezek voltak a tüneteim, és a mensi kimaradása után 2 héttel teszteltem pozitívat. Reggel tesztelj egyet, ha negatív pedig mindenképpen fordulj orvoshoz. Sok sikert! :) 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ha holnap nem is de hétfõn veszek és kedd reggel, megnézem, írok mi lehet ha jó ha nem és utána másnap doki.Még egyszer köszönöm. Ha valaki volt ilyenben kérem írjon.

Védekezés nélkül szexeltem egy sráccal a menzeszem kezdetétől számítva a 8-9. napon. Nem élvezett belém, kihúzta előtte, de nagyon félek, ma vagy holnap kéne megjönnie. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek? :S

Már tudom hogy baromi nagy hülye voltam, és már nagyon megbántam :( ilyet soha többé nem csinálok, mert szörny? 1 hónapon át azon görcsölni hogy most mi van :S légyszi segítsetek... nagyon félek :(

Legjobb válasz: szija! hát igen elég felelõtlen döntés volt, de ami történt, megtörtént. Szóval ha azt nézzük hogy a menzeszedtõl számított 8-9. napon, akkor kicsi az esélye hogy terhes vagy, mert a legtermékenyebb napok azok a menstruációtól számított 12-17. napok! de már a 12. és a 17. napon is kicsi az esély. Azért én a helyedben vennék egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodjak róla! Sok sikert':*

szija! hát igen elég felelõtlen döntés volt, de ami történt, megtörtént. Szóval ha azt nézzük hogy a menzeszedtõl számított 8-9. napon, akkor kicsi az esélye hogy terhes vagy, mert a legtermékenyebb napok azok a menstruációtól számított 12-17. napok! de már a 12. és a 17. napon is kicsi az esély. Azért én a helyedben vennék egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodjak róla! Sok sikert':*
Akarom mondani a harmadik hozzászólóhoz csatlakozom, az elõttem szóló leányzó ostoba. Az elõváladék semmi eltakarítására nem szolgál te agyonmûvelt szuka. Attól is teherbe lehet esni, ahogy egy ismerõsöm is megjárta. Gumi a tuti, de az elmondásod alapján nem kell paráznod.
Az elõváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycsõ mellett, a prosztata alatt elhelyezkedõ Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsõben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt. A pénisz végén, a húgycsõnyílásban megjelenõ elõváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elõsegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását. Nézz utána okostojás -.-"
Elõttem szólóhoz csatlakozom. NE aggódj, de azért inkább gumi!
Ajj istenem-.- mindnekicsak ijesztget:D sztem kb 2% az esély h az legyél, mert az elõváladékban is kis mennyiségû ondó van:D Dehát am is az elõváladék csak arravaló h "kitakarítsa" a sperma útját, mivel a pisi megölné azt^^ :D Szóval, sztm ne parázz, mert akk még késni is fog a menzid a stressz miatt. És ha nem jönne meg, tesztet csak kb 1 vagy másfél hét táján csinálj.(: (16/L)
Régebben volt egy olyan módszer, hogy a 10. naptól a 17.-ig nem éltek szexuális életet és így védekeztek, tehát ha még az elõváladékkal jutott is beléd annyi ondó, hogy a nyálkahártyád nem tudta mindet kiirtani még akkor sincs sok esély rá, hogy terhes legyél. Ettõl függetlenül ezzel nem igazán érdemes játszani.
Vegyél egy terhességi tesztet a gyógyszertárban! (nem drága) Megcsinálod, és nem fogsz aggódni. De ha nem élvezett beléd, nem lehetsz terhes, csak ha volt elõváladéka. De azt éreznie kellett.
1:160
Sok boldogságot a babához!
A kérdező hozzászólása: köszönöm aki rendes választ adott.. tudom hogy felelõtlen és gyerekes voltam :( de akkor holnap veszek egy tesztet.. csak azért aggódom mert ma nem jött meg, és ma van a 28. nap... :((
01:14 Aki leírta a fogalmát, és aki azt írta h megöli a "pisi". Az mind a kettõ Én voltam. És nem a hüvelyben van, hanem a férfi húgycsövében fentmaradt savas szart takarítja ki, ami a vizelet után marad... -.-" Csak értelmezni kéne a szöveget:D ennyii. XD
ne nem tok írni... végsõnyílás... L(o_O)L
te szerencsétlen 01:14... a pasinak honnan jön ki? a húgycsõõ végs nyásából. a prosztata környékéén csatlakozik bele.... úgyhogy a lexikocsajszinak tökéletesen igaza van, de az tény, h nem minden esetben jön be, néha megeshet. a teszttel pedig várj, mert valszeg az esemény utánibó is kicsúsztál, tehát mostmég ne parázz ezen... \(O_o) /
Az elõváladék kitisztítja a sperma útját, mert a pisi megöli? 2.: Az elõváladék fogalmát gyönyörûen leírta az egyik hozzászóló? 1.:Hogy kerül szerinted a hüvelyedbe annyi pisi???
Megnyugodtál? Az jó. Már csak az AIDS, HPV, herpesz és társai maradtak.
1 szó : MEGÉRDEMLED!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, egy picit megnyugodtam :) soha többé nem csinálok ilyet az biztos!! nem éri meg.
Azt írod: légyszi segítsetek. Mit tudunk mi neked interneten keresztül segíteni? Küldjünk egy e-mait, ami kiöli belõled a spermákat? Egyébként kicsi az esélye hogy terhes vagy, de ha mégis, akkor így jártál. Várd meg a mensesed, ha nem jön, akkor vegyél tesztet, és tényleg ne csinálj ilyet többet.
A kérdező hozzászólása: tegnap megjött!! :) ennyire még sose örültem.. :)

Mit gondoltok, mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?

Lefeküdtem a barátommal, aki egyszer elélvezett óvszerrel, majd pár órával késõbb újra csináltuk, és akkor az új óvszer kiszakadt. Elõtte lemosta magáról az elõzõ kör maradványait, és nagyjából 5 mp után észrevettük a bajt, majd abbahagytuk az aktust. Menstruációm az eset elõtt 4 nappal még volt.

Legjobb válasz: fifti-fifti, vagy terhes vagy, vagy nem... egyébként megdöglenek a kis úszkálók pár perc után a "szabadban", szóval nem valószinû

fifti-fifti, vagy terhes vagy, vagy nem... egyébként megdöglenek a kis úszkálók pár perc után a "szabadban", szóval nem valószinû
A kérdező hozzászólása: A szabadban igen...de 2. alkalommal jöhetett elõváladék
hat vannak nogyogyasz valaszol oldalok ird be googlebe es kerdezd.meg ott

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!