Találatok a következő kifejezésre: Mekkora volna legmegfelelőbb terrárium egy talajlakó (1 db)

Mekkora volna a legmegfelelőbb terrárium egy talajlakó (latinul) holothele incei nevű pókomnak?

A lábfesztávolsága körülbelül 7-8 cm.

Legjobb válasz: Terráriuma ne legyen kicsi! Legalább 40x40 cm-es alapterületre és 30 cm-es magasságra van szüksége. A kifejlett példányok ennél kisebb terráriumban nem érzik jól magukat. A terráriumba legalább 5 cm vastag talajt tegyünk és ezt kiegészíthetjük élõ mohával vagy más élõ növénnyel.

Terráriuma ne legyen kicsi! Legalább 40x40 cm-es alapterületre és 30 cm-es magasságra van szüksége. A kifejlett példányok ennél kisebb terráriumban nem érzik jól magukat. A terráriumba legalább 5 cm vastag talajt tegyünk és ezt kiegészíthetjük élõ mohával vagy más élõ növénnyel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan látszik hogy hasas a nyúl? A vemhesség alatt mit adjak enni neki?

az én nyulam már volt bakkal azelőtt jó étvágya volt most meg csak sok zöldséget eszik de tápot nem és mindent felborít amit tud a hasán van 2 kis gumó a lábától felfelé (2 hete volt bakkal)

2

Befedeztethetem a kocámat egy vadkannal?

Tehát kiviszem az erdőbe éjszakára, hátha egy hím vaddisznó megtalálja. Tudtommal egy faj, csak különböző alfaj a kettő.

Azért kérdezem, mert egy embertől elvették az öt vaddisznóját, amiket valószínűleg malackorukban szedett össze. Tehát a fél-vaddisznóimat megtarthatnám?

1

Ezena hétvégén hogy van az állatkertbe a belépés?

úgy hallottam hogy a hétvégén ingyenes a belépés a fővárosi állatkertbe ez télleg igaz,vagy csak szóbeszéd?

4

A madárpókok mit csinálnak egész nap? (lakásban tartott)

Több helyen láttam már, hogy egy ici-pici kis terráriumban van. De nem csinál semmit. Azok nem futnak, meg játszanak, meg hasonlók? Nem rossz nekik olyan pici helyen lenni?

7

Segítség. A házi nyuszim tépkedi a szőrét és eszik de csont és bőr. Korábban nem volt ilyen . Mi lehet a baja?

Pár napja lett pároztatva.

2

Milyen evolúciós zsákutcákat ismertek?

Eddig egyet találtam az állatok között (kardfogú tigris) de még kellene legalább kettő. Tudtok nekem mondani? Rákerestem de nem igen találtam...

2

Hogyan szabaduljak meg a patkányoktól?

Remélem tudtok valami tuti módszert. Az udvaromon ősszel jelentek meg a patkányok. Azóta folyamatosan csapdákat teszek ki. Van élőfogó is.Kesztyűvel rakom ki a fogót,hogy ne érezze az emberszagot.Eddig fogtam hármat. Az egyiket reggelre úgy szétszedte a többi,hogy csak a bőre volt a fogóban.Ennek kb másfél hónapja. Azóta semmi! Még csak le sem csapja a fogót. Viszont a kisnyulakat elhordta a minap. Láttam is párat,szóval biztosan vannak bőven. A fogót elkerülik,a méreghez hozzá sem nyúlnak. Vettem gyöngytyúkot,hátha az riasztja,de ennek sincs eredménye. Mit csináljak??

4

Magyarországon lehet Vombatot tartani?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vombat

2

Valaki valamit tud a vándorló tűzlepkékről?

a biosz tanárom azt mondta hogy gyűjtsek a tűzlepkéről de a vándorlóról és arról semmit sem találtam kérlek segítsetek

2

Használt már valaki tehénnél rugásgátlót? Mennyire hasznos?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!