Találatok a következő kifejezésre: Mekkora volna legmegfelelőbb terrárium (1 db)

Mekkora volna a legmegfelelőbb terrárium egy talajlakó (latinul) holothele incei nevű pókomnak?

A lábfesztávolsága körülbelül 7-8 cm.

Legjobb válasz: Terráriuma ne legyen kicsi! Legalább 40x40 cm-es alapterületre és 30 cm-es magasságra van szüksége. A kifejlett példányok ennél kisebb terráriumban nem érzik jól magukat. A terráriumba legalább 5 cm vastag talajt tegyünk és ezt kiegészíthetjük élõ mohával vagy más élõ növénnyel.

Terráriuma ne legyen kicsi! Legalább 40x40 cm-es alapterületre és 30 cm-es magasságra van szüksége. A kifejlett példányok ennél kisebb terráriumban nem érzik jól magukat. A terráriumba legalább 5 cm vastag talajt tegyünk és ezt kiegészíthetjük élõ mohával vagy más élõ növénnyel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy ember felajánlott nekem egy ara papagájt ingyen ketreccel és minden cuccával együtt elfogadjam vagy nem?

3

Hogy lehet egyszerre két macskám a házban a Catz nevű pc-s játékban?

0

Egy homár tényleg képes lenne letépni egy ember újját?

Vagy még kettőt is ha akarja?

8

Miért haltak meg a békáink?

Kertes házban élünk, a tyúkok körül volt három barnavarangyunk. (NEM tartottuk őket fogságban, saját szabad elhatározásukból költöztek oda!) Nyár elején csináltunk nekik a körtefa alá két kis tavacskát, az egyik egy gödör volt, kifóliázva, a másik egy leásott tejesrekesz. Szerettek benne pancsolni. Ma reggelre mindhármukat holtan találtuk a rekeszben. Mi történhetett szegényekkel, vajon miért halhattak meg?

1

Szeretnék egy perzsa cicát, de párom hallani semakar arról, hogy a házban tartsuk. Viszont neki van egy németjuhász kölyök kutyája akivel szerintem nem jönne ki jól a cicus. Hogyan győzhetném meg a páromat?

5

Kutyaverseny? Többi lent-->

Sziasztok! "Kutya versenybe" szeretném benevezni a kiskutyámat online, gyönyörű szép yorki. Tudnátok október hónapra kutya versenyt ?

0

Mit szóltok a kecskeméti és a kiskunfélegyházi veszett rókához?

Én pesti vagyok, de még így is félek, nehogy eljöjjön idáig a vírus. Hiába van beoltva a kutyusom, itt, ahol lakom nagyon sokan nem oltatják a kutyáikat. Valamint rengeteg kóbor macska van erre.

7

Ti szoktátok valahogy melegíteni a rágcsálótok ketrecét télen?

Arra gondoltam, hogy beszerzek valami ketrec melegítőt, de nem tudom hogy keressek erre rá, mit érdemes venni.
A hörcsögöm ketrecének aljára akarom beszerelni, úgy, hogy a hörcsög ne tudja megenni, tehát kívülről lenne a ketrec alatt, viszont a műanyagot ami felette van és a höri házát melegíteni valamilyen szinten, legalább 20 fokra jó lenne.
Próbált már ilyet valaki?

5

Ha rakok a tengerimalacom mellé egy másikat akkor lesz harc?

Van egy tengerimalackám és magányos szeretnénk még egyet de kicsit félek, hogy verekedni fognak. Nem egy időset szeretnék. Ha lesz harc mit kell csinálni?

2

Egy zebroidot lehetne idomítani, olyan feladatokra használni mint egy lovat?

lovaglásra, szekérhúzásra, szántásra lehetne tanítani egy ilyen keverék állatot?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!