Találatok a következő kifejezésre: Mekkora probléma ha (7 db)

Mekkora probléma lehet, ha csak az egyik mellemben van csomó? 19/L

Legjobb válasz: Akár nagy probléma is lehet. Szerintem tisztázd minél elõbb a csomót eredetét.

Akár nagy probléma is lehet. Szerintem tisztázd minél elõbb a csomót eredetét.
Azért a legrosszabbra ne gondolj, de tényleg jobb lenne orvoshoz menni, mert biztos és megnyugtató választ csak tõle kaphatsz!
Mindenképpen menj orvoshoz és ne várj sokáig. Az idõ sokat számít.Remélhetõleg nincs komoly gond, de ezt csak vizsgálattal tudják megmondani.
Nem függ össze a menszeszeddel?
Mióta van? csak most vetted észre? mmert akkor várd meg a menses utáni kb 10. napot és nézd meg, hogy akkor is van-e még.

Mekkora probléma az, ha időnként felszökik 145-ig a vérnyomásom?

Általában 120-135 közötti a fels? értékem, esetenként el?fordul, hogy max. 145-ig felmegy, viszont az alsó érték mindig 75-90 között van. 10 és fél hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Nekem csak az utolsó hetekben ment fel ennyire néha,de nem is foglalkoztak vele.Elötte alacsony volt mindig.Ha gondot okoz a doki úgyis szólni fog,ne izgulj.

Szia!Nekem csak az utolsó hetekben ment fel ennyire néha, de nem is foglalkoztak vele.Elötte alacsony volt mindig.Ha gondot okoz a doki úgyis szólni fog, ne izgulj.
beszelj a dokival mindenkepp, mert hosszu tavon nem tesz jot a magzatnak a mama magas vernyomasa
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Elolvastam a link alatt található kérdést és válaszokat is, de az ott kérdezõ esete azért nagyon durva az enyémhez képest. Nekem általában 140 alatt van a vérnyomásom, és ritkábban megy fölé, Nálam nem az a helyzet, hogy az a ritka, ha 140 alatt van, vagy hogyha legalább a 140-et eléri "felülrõl", szerencsére. Mindegy, jövõ héten megyek a dokimhoz a mérési eredményekkel, meglátjuk mit mond. Csak kíváncsi voltam, hátha elõbb is megtudok valamit mások tapasztalata alapján.

Ha a 7. szem tablettát felejtettem el az mekkora probléma szerintetek?

3 éve szedek Dienielle-t, de eddig egyszer sem felejtettem el. Most a levél 7. szeme maradt ki, és csak akkor vettem észre, amikor a 8. jött, tehát bõven kint voltam már a 12 órán, viszont most egyszerre bevettem mindkettõt. A tájékoztató azt írja, hogy ha az elsõ héten felejtettem el, akkor fenáll a terhesség veszélye, viszont ha a másodikon, akkor nem. Mivel a 7. szem még pont beletartozik az elsõ hétbe, így aggódom. Szerintetek mennyi esély van rá, hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: NAGY

NAGY
Most erre komolyan miért kell kérdést kiírni? Mi is csak annyit tudunk, amit te!!!!!!
Mindenesetre most ne szexelj 8 napig, mert annyi idõ amíg visszajön a hatása.


12 hetes terhességnél mekkora probléma az ha fáj a hasam közepe? Nem vérzek nincs barnázás csak néha fáj hátrahajló méhem van, ez gondot okoz majd a továbbiakban?

Legjobb válasz: Fáj a hasad közepe?Görcsöl vagy húzódik? Nekem is hátrahajló méhem van,de semmi gondot nem okozott egyik terhességemnél sem. 2 év 3 hónapos kiscsaj anyukája,és 27 hetes kismami

Fáj a hasad közepe?Görcsöl vagy húzódik? Nekem is hátrahajló méhem van, de semmi gondot nem okozott egyik terhességemnél sem. 2 év 3 hónapos kiscsaj anyukája, és 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: olyan érzés mintha huzodna.elsö baba ezért nem tudom eldönteni hogy baj e vagy nem?doki azt mondta nincs baj a babával de nekem ez akkor is furi hogy ilyent érzek
Ne legyen fura, nekem is van ilyen, és már 24 hetes vagyok.Az elején pedig kifejezetetten görcsöltem, és sem a babának sem nekem nem volt semmi különösebb bajom.Egyszerûen ilyen típusok vagyunk, illetve a hátrahajló méh is közrejátszik.Nyugi :)
Nyugi, nekem az elsõ 3 és fél hónapban szinte folyamatos görcseim voltak (minden nap görcsöltem), de a doki azt mondta, hogy semmi gond nincs, de hogy megnyugodjak elküldött UH-ra is. Valószínû neked is el fognak múlni a görcsök.
Szia! Nekem enyhén hátrahajló a méhem, de ez semmi gondot nem okoz, inkább régebben jelentettek neki nagyobb jelentõséget ( akkor is inkább a teherbeesés nehézségével kötötték össze) - nekem a 14 héten volt 2-3 nap, amikor rettenetesen húzódott a méhem, ilyenkor emelkedik ki a kis medencébõl, nyúlnak a szalagok, ne aggódj!
szerintem nem a hátrahajlás miatt van, hanem egyszerûen nõ a méhed, húzódnak az izmok, szalagok. Én a második babámat várom, elsõnél is most is fáj a hasam alja, vagy oldalt, doki mondta, hogy ez teljesen normális, szóval ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a hozzászolásokat,
A kérdést így nem lehet megválaszolni, csak az a kérdésem, nincsen-e a tartályban kevés levegõ?
Ha házi vízmûved van akkor kilyukadt benne a lufi, vagy kevés a levegõ amit 1 pumpával egyszerûen orvosolhatsz.
A kérdező hozzászólása: Ha 3/4 colos locsolócsövön keresztül van vízelvétel (locsolás, öntözés) akkor nincs ilyen gond, a vízellátás folyamatos. A hûtéshez használt vízelvétel jóval kevesebb, így sûrûbb a kapcsolás. A lufi ép.
Ha teljes keresztmetszeten áramlik ki a víz, természetes, hogy nem, vagy alig kapcsol a hidrofor, gyakorlatilag folyamatosan jár. Próbáld ki, hogy öntözéskor csak kicsit nyitod ki a csapot, hogy ne tudjon nagyon erõs sugárban ömleni a víz. Ha ilyenkor viszonylag sûrûn kapcsolgat, akkor szerintem az elõttem szólóknál az igazság. A pumpálás csodát tehet!

6 honapja mutottek mehnyakrakkal. Azt szeretnem tudni hogy ha kitakaritottak teljesen mekkora az esely a teljes javulasra. Lehet-e meg utolag problema belole?

Legjobb válasz: Sok mindentõl függ. Épben történt a kimetszés? Milyen lett a szövettan eredménye? Azt olvastam, hogy méhszájsebben találtak a kutatók nikotin részecskéket. Tehát szerintem életmódváltással van esélyed rá, hogy meggyógyulj.

Sok mindentõl függ. Épben történt a kimetszés? Milyen lett a szövettan eredménye? Azt olvastam, hogy méhszájsebben találtak a kutatók nikotin részecskéket. Tehát szerintem életmódváltással van esélyed rá, hogy meggyógyulj.
ha nincs máshol metastasis (áttét) akkor nagy esélyed van a teljes gyógyulásra. nálunk onkológai gondozottaknak 3 havonta van kontroll, labor, mellkas rtg, uh, ct, kontrollokat feltétlenül meg kell csináltatni, hogy ha esetleg valami történne, még idejében el lehessen kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!