Találatok a következő kifejezésre: Mekkora legyen az (108 db)

Mekkora legyen az oldalam szélessége és a betűméret?

Mindkettőből akkorát szeretnék, hogy full HD-ben is látszódjon (olvasható legyen), de 1024x768-as felbontásban is jól nézzen ki, ne legyen túl nagy. Sok szöveg lesz az oldalon, tehát a jó olvashatóság fontos szempont.

Legjobb válasz: min-width: 980px; ha nagyon szar a szemed, akkor legyen 20-as betûméret :) az, hogy mekkora betûméretet használsz függ a betûtípustól is, de az alap, ariel verdana, tahoma, 12-es minden képernyõn olvasható

min-width: 980px; ha nagyon szar a szemed, akkor legyen 20-as betûméret :) az, hogy mekkora betûméretet használsz függ a betûtípustól is, de az alap, ariel verdana, tahoma, 12-es minden képernyõn olvasható
<script type='text/javascript'> var screen_width; var screen_height; if (typeof (window.innerWidth) == 'number') { screen_width = window.innerWidth; screen_height = window.innerHeight; } else if ((document.documentElement) && ((document.documentElement.clientWidth) || (document.documentElement.clientHeight))) { screen_width = document.documentElement.clientWidth; screen_height = document.documentElement.clientHeight; } else if ((document.body) && ((document.body.clientWidth) || (document.body.clientHeight))) { screen_width = document.body.clientWidth; screen_height = document.body.clientHeight; } </script>
Keress ár ezekre: responsive webdesign media query css

Társítás: dánió, neonhal és guppi. Mekkora legyen az akvárium?

Ez a kérdés önmagában nem elég konkrét. Volt már akvim, de nem vagyok túlságosan tapasztalt. Olyan válaszokat szeretnék olvasni, hogy 60 literesbe ennyi és ennyi, 70 literesbe meg ennyi és ilyenek. 100 literesnél nincs módom nagyobbat beújítani. Ezek a halak eszik a növényeket?

Legjobb válasz: Alapigazság szerint: minél nagyobbat! Amekkora elfér és ha ez tegyük fel 100 literes azaz szabvány 112-es méret akkor abba mehet úgy 20-25 hal. Neonból legyen legalább vagy 10.

Alapigazság szerint: minél nagyobbat! Amekkora elfér és ha ez tegyük fel 100 literes azaz szabvány 112-es méret akkor abba mehet úgy 20-25 hal. Neonból legyen legalább vagy 10.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mindenképp neonból szeretnék többet. :) Ezek szerint 4literenként egy kis hal?
Igen.

Fehérjenapon körözött+virsli+paradicsom fogyasztható, ugye? És mekkora legyen az adag?

Most kezdtem a 90 napos kúrát, így rengeteg kérdés felmerült bennem.

Legjobb válasz: Délig minden nap gyümölcsöt egyél,és az ebéd elõtt egy órával már semmit.Amit írtál az tökéletesen megfelel fehérje napon,amennyi jól esik,annyit megehetsz belõle,de utána vacsoráig semmit.Figyelj arra,hogy legyen ideje megemésztõdni az ételnek,azaz ne egyél folyton.Kitartás!

Délig minden nap gyümölcsöt egyél, és az ebéd elõtt egy órával már semmit.Amit írtál az tökéletesen megfelel fehérje napon, amennyi jól esik, annyit megehetsz belõle, de utána vacsoráig semmit.Figyelj arra, hogy legyen ideje megemésztõdni az ételnek, azaz ne egyél folyton.Kitartás!
Ez egy nagy baromság amit az elsõ irt! Egyél inkább többször, mert ha éhezel nem fogsz fogyni, ha mégis pikk-pakk visszajön! Annyit egyél hogy úgy érezd még tudnál enni, és akkor hagyd abba. Legalább 5 felé oszd el a napi ételadagot.
Ha a kedves második válaszadó ismerné a 90 napos diéta lényegét, akkor nem mondaná, hogy baromság. Ldesem, a baromság az, amit te írsz, fõleg, hogy olyan témában, amihez nem értesz.


Mekkora legyen az ideális súlyom?

153 cm vagyok és 65 kg szerintem ez nagyon sok 45 kg szeretnék lefogyni szerintetek sikerül iskolára lefogynom ? illetve hogy ez a súly megfelelõe !

Legjobb válasz: Hany eves vagy? Lanyom 10, pont ilyen magas mint te es 42 kilo, atlagos testalkatu, nem vekony es nem kover.

Hany eves vagy? Lanyom 10, pont ilyen magas mint te es 42 kilo, atlagos testalkatu, nem vekony es nem kover.
A kérdező hozzászólása: 15 L
kabe 20 kilot le kellene adnod. Ez tulajdonkeppen egy eves projekt kell hogy legyen. Nehany het alatt nem tudod leadni azt amit evek alatt szedtel fel.
A kérdező hozzászólása: Mit javasol mit kéne tennem ??
Eloszor is fogadd el: nincsennek csodaszerek, csodamodszerek, 2 het alatt oriasi fogyast igero praktikak, ilyen nincs. A fogyas alapja az hogy kevesebb energiat kell bevinned, mint amennyit elhasznalsz. Akkor fogyni fogsz. Hogyan viszel be kevesebbet? Alapvetoen kevesebbet eszel, de foleg kerulod a cukros eteleket, az edessegeket, az uditoket, a magas szenhidrattartalmu eteleket. Hogyan tudod novelni az energiafogyasztasodat? Ugy hogy sportolsz, rendszeresen. Ha van meg kerdesed, irj batran.

Skypeon hogy lehet beállítani hogy Mekkora legyen az a minimum hangerő amit átengedjen?

(a beállításoknál ugyanis semmit sem találtam)

Legjobb válasz: Menüsor->Eszközök->Beállítások: Általános beállítások(oldalt)->Hangbeállítások-> Közép tájon van két csúszka. A felsõ a mikrofon, alsó a hangszóród. Mindegyik alatt van egy olyan lehetõség, hogy "Automatikus hangerõszabályzás". Ezt kapcsold ki, utána pedig szabadon állíthatod a két kék kis bogyóval a jelszinteket. Remélem tudtam segíteni! Üdv

Menüsor->Eszközök->Beállítások: Általános beállítások(oldalt)->Hangbeállítások-> Közép tájon van két csúszka. A felsõ a mikrofon, alsó a hangszóród. Mindegyik alatt van egy olyan lehetõség, hogy "Automatikus hangerõszabályzás". Ezt kapcsold ki, utána pedig szabadon állíthatod a két kék kis bogyóval a jelszinteket. Remélem tudtam segíteni! Üdv
A mikrofonodat állítsad.

Mekkora legyen az akadály?

Van egy sheti-izlandi ponim (nemtom pontossan melyik fajta) Futoszárazáskor tettem ki neki 2tégla+vastag fából akadályt de ha nemakart ugrani akkor leverte.Mert tégla mindig eldölt.Miböl készitsek akadályt és egy poninak mekkorát tehetek ki?:)

Legjobb válasz: Gumiabroncsot fektetve rakhatsz le, egymásra akár 2-3-4et is. a rúd, pedig a te dolgod :)

Gumiabroncsot fektetve rakhatsz le, egymásra akár 2-3-4et is. a rúd, pedig a te dolgod :)
Egyáltalán be van tanítva ugrásokra? Mert ha nincs nem egybõl baromi nagy ugrással kéne kezdeni hanem lépõiskolával. ;)
A kérdező hozzászólása: tanitjuk.de egyenlöre csak 2tégla volt. szoktatjuk hozzá.a kérdés h meddig mehetünk,
Hát ha szép óvatosan szoktatjátok akkor 80 cm-szerintem képes ugrani. Mennyi idõs amúgy?
A kérdező hozzászólása: jókérdés. papa szerint 8 apa szerint tiz régi gazdija aki nem foglalkozott vele szerinte 4.

Mekkora legyen az ideális farok méret?

és ha lehet csak csajok írjatok mert az o véleményukre vagyok kiváncsi mert számomra ez a meghatározó.és ne vegyuk ide a gyakorlotságot a szerelmet és a stb.-t koszi

Legjobb válasz: Én elégedett vagyok az enyémmel.

Én elégedett vagyok az enyémmel.
Tényleg szar a szemmértékünk :) Nyugodtan mondhatsz 20-at, a fene nem veszi észre, kivéve ha eddig csak olyan hapsikkal volt együtt, akiknek 21-22 cm. Szerintem 18 körül ideális.
legalább 2 méter az elég lesz egy kancának XD
A kérdező hozzászólása: hát én inkább ilyenkor elszégyelném magam ha nem tudnák egy not kielégíteni mit hogy nekem álljon(nem a farokra értem) feljebb
ÉS különben is, nem a vonó a kicsi, hanem a terem nagy, amiben hegedülni kell vele :)
A kérdező hozzászólása: ez jó mondás ez a utolsó tetszik :D
egyébként is - nem a hajó mérete, hanem az óceán ringása a fontos - ;)
ami nagyobb mint a tulajdonosa testmagassaga
Sok nõnek nem is jó a szemmértéke, centit viszont nem hordanak maguknál. Használd ezt ki. Ha megkérdezik mekkora, nyugodtan mondjad, hogy 20cm
1 méter alatt szóba se állnak veled a lányok! Szóval elõ azzal a sodrófával.
mi az hoyg mekkora legyen? :D:D most csinálod, vagy mi? :D
A kérdező hozzászólása: neked ez most ennyire fáj , hogy én ezt kiírtam ?
minek kell 1000x-re leírni egy kérdést. keress rá az oldalon, és nezd meg!!!!
Ha bevernek neked és már a szádon jön ki akkor már az elég jó.
Én a lovakra bukok. Nálam a minimum 35 centi. Puszil : Erzsike/86
Nekem 14 centis és 15 éves vagyok, de késõn érõ típus..(ami nem túl jó, de késõbb nagyobb lesz) Nekem a barátnõm azért szereti ezt mert a G-pontot lazán eléri és nem fáj neki! :D Ennyi!

Mekkora legyen az az "1 szelet" csokoládé?

Legjobb válasz: 3 kocka (egy tábla csokiból)

3 kocka (egy tábla csokiból)
1 szelet egy sornak felel meg, vagyis 3-4 kockának.

Mi az ideális labrador kutyaház ismérve? Mire figyeljünk, mekkora legyen, nyitott ajtós, hőszigetelt legyen?

3 hét múlva érkezik a kiskutyánk, és szeretném addig beszerezni a kutyaházat. De inkább megvenném már most azt a méretet, melyben nagy korában is el fog férni. A kutyus kan. Minden ötletet szívesen látok. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: http://www.kutyahaz.hu/f3.htm Itt nagyon jók vannak, csak elég drágák is. Mi nem innen vettünk, de ez alapján döntöttük el a méreteket és csináltattunk. http://www.kutyahaz.hu/f2.htm Itt van, hogy mekkora méret kell. Egy labrador 30 kiló körül van nagy korában, így szerintem a 4-5. közötti méreteket kellene kitalálni. Hõszigetelt legyen mindenképp, abban télen is elvan. A miénk farostból és lambériából van, így nagyon jól van szigetelve. Ezen kívül szerintem fontos, hogy legyen lába is, különben alulról beázik és hamar tönkremegy. Nem szabad túl nagyra, különben nem tudja jól befûteni. Tehát ne legyen magasabb, mint maga a kutya lesz (marmagasság olyan 55 cm körül van, plusz még a feje), és nem kell, hogy nagyon ki tudjon nyújtózkodni. Különben nagy lesz a ház és fázni fog. Az ajtó se legyen túl nagy, csak éppen hogy be tudjon menni. Lehet kapni az ajtókra hõszigetelõ függönyt, szerintem az is praktikus.

http://www.kutyahaz.hu/f3.htm Itt nagyon jók vannak, csak elég drágák is. Mi nem innen vettünk, de ez alapján döntöttük el a méreteket és csináltattunk. http://www.kutyahaz.hu/f2.htm Itt van, hogy mekkora méret kell. Egy labrador 30 kiló körül van nagy korában, így szerintem a 4-5. közötti méreteket kellene kitalálni. Hõszigetelt legyen mindenképp, abban télen is elvan. A miénk farostból és lambériából van, így nagyon jól van szigetelve. Ezen kívül szerintem fontos, hogy legyen lába is, különben alulról beázik és hamar tönkremegy. Nem szabad túl nagyra, különben nem tudja jól befûteni. Tehát ne legyen magasabb, mint maga a kutya lesz (marmagasság olyan 55 cm körül van, plusz még a feje), és nem kell, hogy nagyon ki tudjon nyújtózkodni. Különben nagy lesz a ház és fázni fog. Az ajtó se legyen túl nagy, csak éppen hogy be tudjon menni. Lehet kapni az ajtókra hõszigetelõ függönyt, szerintem az is praktikus.
Én nem vennék egy labinak kutyaházat, inkább beengedném az elõszobába. Amíg pici vagy a hidegben úgy sincs más választásod, szóval barátkozz meg a gondolattal. Ha jó gazdija akarsz lenni, tegyél ennyi engedményt. Veszel neki egy petbed-et, azon szépen el fog feküdni.
A kérdező hozzászólása: A kutyakosár sem rossz, ha beengedem a kazánházba. CSak akkor az ajtóra kell valami mûanyag csapóajtó féle, hogy ki tudjon menni. De a kutyaház meg olyan saját birodalom :-) Én is szeretem, ha van egy csak az enyém helység. Szóval csillagászati az áruk a házaknak, de akár még le is lehet utánozni, egy kis nikecell stb, és már kész is. A méretek miatt viszont tök hasznos az oldal. Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!