Találatok a következő kifejezésre: Mekkora lakás ideális (3 db)

Mekkora lakás az ideális két gyerekhez?

Gondolom maximuma nincs, de a minimum érdekelne.

Legjobb válasz: Szerintem az ember sok mindenre képes kis lakásban is, de azt kérded, mi az ideális. Az ideális véleményem szerint 2 gyerekhez: - 1 nagyobbacska nappali, ahol együtt lehet a család - 1 hálószoba - csak a szülõknek - 1 nagyobb, vagy 2 kisebb gyerekszoba Ezek minimum 80 nm-t jelentenek szerintem.

Szerintem az ember sok mindenre képes kis lakásban is, de azt kérded, mi az ideális. Az ideális véleményem szerint 2 gyerekhez: - 1 nagyobbacska nappali, ahol együtt lehet a család - 1 hálószoba - csak a szülõknek - 1 nagyobb, vagy 2 kisebb gyerekszoba Ezek minimum 80 nm-t jelentenek szerintem.
Amekkorára pénzed van. Ha nincs pénzed nagy lakás fenntartására, akkor meg is szakadhatsz akkor sem lesz. Inkább a gyereknek veszek meg mindent, minthog
...minthogy nagyobb lakásban azon görcsöljek, ki tudom -e fizetni a rezsit.
Minimum 2 szobás, de leideálisabb lenne 1 szoba + 2 félszoba. De ha nappalit is akrtok, akkor 1 félszobával több.

Mekkora ketrec az ideális 2 olyan tengerimalackának, akik nem lesznek kiengedve a lakásba? (azaz hogy futkosni is tudjanak) Linket kérnék hol lehet venni használtan

Legjobb válasz: Hát olyan lakás méretû. Olyan nincs, hogy nem lesznek kiengedve. Ez így sajnos nem megoldható. Inkább tarts akkor hörcsögöt, nekik kisebb hely kell, és kézbe tudod venni.

Hát olyan lakás méretû. Olyan nincs, hogy nem lesznek kiengedve. Ez így sajnos nem megoldható. Inkább tarts akkor hörcsögöt, nekik kisebb hely kell, és kézbe tudod venni.
A kérdező hozzászólása: Ismerõseim is malackatartók és nekik sincsenek kiengedve a malakckák a lakásba, de ha tényleg ki kell õket, akkor csinálok nekik valami nagy beltéri futtatót.... Akkor átfogalmazom: Mekkora ketrec az ideális 2 olyan tergerimalackának, akiknek a gazdija azt szeretné, hogy legyen akkor is helyük futkározni, ha éppen nincsenek kivéve.
Hát én olyan 140*70-eset mondanék, abban kényelmesen elférnének, de minél nagyobbat tudsz venni/csináltatni annál jobb! :) és persze nem árt ha emeletes :D
Én meg továbbra is azt mondom, hogy ilyen ketrec nincs. Akkor vegyél egy ilyet: http://img03.aprod.hu/images_aprodhu/14628259_1_644x461_kisa.. Ez eredetileg kutyáknak való karám, bármikor szétszedhetõ és összerakható. De miért nem akarod kiengedni szerencsétlen állatokat?
Amit 3. válaszoló mond méretet az a ketrec jó, de csak akkor, ha naponta kiengeded õket 1-2 órára futkározni.
Miért nem lesznek kiengedve? :(
A kérdező hozzászólása: Padlószõnyeges házban lakunk :( De nézelõdtem kicsit az oldalon és láttam, hogy lehet ilyen benti futtatót is csinálni, úgyhogy szabad az út. A gemon.ro-n is nézelõdtem és tényleg nem gondoltam végig eléggé ezt a nem engedem ki dolgot.
100-as a minimum, vagy nagyobb, a 120-as jobb, és 10 ezerért vettem (szállítással együtt, ami magában 2100...), de szerencse is kell, hogy jó ajánlatot fogj ki. Egy kis kifutó kellene nekik, illetve a ketrecbe tegyél egy kis emeletet (Darab bútorlap, akármi), nálunk azon van p. a kajájuk, tehát muszáj felmászni/ugrani. Van mellé egy kis bújó csövük, ezt mi Praktikerben vettük, Y alakú, tán szennyvíz csõ, hivatalosan...?

Mekkora (hány %) páratartalom az ideális lakásban?

Legjobb válasz: 40-60% relatív páratartalom.

40-60% relatív páratartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!