Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az öt-tó vidéke (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudják hogy meg van az ESTA?

Ugye ez egy elektronikus rendszer meg minden, és nem kell kinyomtatni az engedélyt vagy ilyesmi? Amivel dokumentummal bizonyítom hogy megkaptam. Vagy csak beütik a nevem a gépbe és kiadja hogy megkaptam?

3

Megkapnank a vizumot Amerikaba, ha 3 gyerekes csalad vagyunk, az anyuka munkanelkuli, es az apuka Nemetorszagban dolgozik minimalberrel?

Illetve az egyik gyermek tehetseges a zeneben, megkerestek mar kulfoldi zeneproducere. , a masik gyerkoc pedig felsofoku angol nyelvvizsgaval rendelkezik, es anglisztikas foiskolara jart. Szerintetek?

5

Usa-bol küldenék csomagot ajándéknak hétköznapi ruházat Kb 10Kg (nadrágok pólók cipő stb stb) Hogyan lehet és menyibe kerül?

4

Budapesten hol lehet átalakítót vásárolni?

5

Segitsegetek legyszi, hogyan lehet megszerezni a zoldkartyat? Nagyon nehez megszerezni, vki akinek mar van . Tapasztalat?

Elore is koszi.

5

Amerikában mennyi havonta a rezsiköltségek?

Ilyenekre gondolok például víz villany áram..

16

Mit gondoltok min. Mennyi penzre van SZUKSEG 1 Los Angelesi utra (Hollywood) es mennyi az a penz amibol nagyon kenyelmesen ki lehet jonni, es sok dolgot lehet vasarolni? !

Elore is koszi.

7

Ha jövőre ki akarok menni a CampLeadersel Amerikába, akkor mikor kell jelentkeznem?

Illetve, aki már tapasztalt ezen a téren, ti mikor jelentkeztetek és hogy zajlik egy ilyen? Meg bármilyen tapasztalatot a táborral és az utazással kapcsolatban szívesen fogadok :) köszi

3

Ha meg van valakinek a zöld kártyája, akkor mennyi időnek kell eltelnie, hogy állampolgár lehessen?

8

15 éves egyedül az USA-ba?

A lányomat meghívták rokonok az usa-ba, megvan a repjegy, londoni átszállással, de félünk, hogy esetleg eltéved, vagy nem tudja mit kell majd csinálnia. Az átszállásnál kijelz?kre írják hová kell menni? Név szerint is szólítják, ha nem tudja hová kell mennie?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!