Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az öt-tó vidéke (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

New Jerseyben, Piscatawayben kb. mennyit keres egy takarítónő? Valamint milyen az időjárási viszonyok?

4

New York város lakosai átlagosan mennyi időt töltenek tömegközlekedéssel?

egyik kerületbe a másik kerületbe hány perc átutazni? pl. brooklyni prospect parktól manhattani central parkig?

6

Valaki leirna mindent ami kell ahoz hogy kimenjek kaliforniaba LA-be?

most nyáron
1. mondjuk 3 napra vagy 1 hétre
2. később letelepedni
sose jartam még külföldön

5

Las Vegasban milyen az időjárás novemberben?

4

Mi szükséges az USA-ban való letelepedéshez? Csak akkor telepedhetek le, ha 1 amerikaival összeházasodom? Az nem elég, ha 5-10 évig dolgozom ott, bejelentve, tisztán? Pontos leírást kérek.

Szerencsére nem vagyok az, de büntetett előéletűekkel szemben szigorúbbak? Mennyivel?

4

Aki volt már au-pair Amerikában, válaszolna?

Neked mennyi idő telt el a jelentkezésed és a kiutazásod közt? Jövőre szeretnék kimenni az Au pair in America ügynökséggel.Ha április/májusban beregisztrálok és feltöltök minden papírt, lehetséges hogy augusztusig kijutok?

0

Szeretnék kijutni Amerikába, de nem cserediákként mit tegyek?

Jó ötlet lenne a cserediák program, de akkor évet kell ismételnem itthon és azt nem akarom sőt igazából itthon nem is akarok már tanulni. Amerikába szeretnék költözni de nem hiszem hogy a szüleimet rá tudnám venni erre annyira nem tudnak angolul (én középfokú nyelvvizsgával rendelkezem) és van két kisöcsém is. De azt hiszem jobb életünk lehetne ott. Segítsetek adjatok tanácsot mondjatok tippeket élményeket bármi segít!

2

Honolulu tényleg olyan varázslatos hely? Érdemes gyűjteni egy évig egy utazásra?

10

Los Angeles mennyire veszélyes egy húsz év feletti lánynak?

Nagyon szeretnék majd kimenni Los Angelesbe majd ha elmúltam 20 éves és kicsit félek, hogy mennyire veszélyes egy magyar lánynak, ha egyedül megy ki? előre is köszi a válaszokat! :)

4

New York-ban szeretnék élni később. de hogyan?

17 éves lány vagyok, vannak rokonaim az egyesült államokban, bár nem annyira közeliek. a nagypapámmal 2 év múlva szeretnénk kimenni látogatóba. az egyik kérdésem az lenne hogy mi szükséges a kiutáshoz ? maximum 2 hétre mennénk, tudom van a turista vízum, de a vízummentességi rogramról is hallottam. ha erről tudnátok bővebb információt adni azt nagyon megköszönném. a másik dolog hogy ehhez képest 2 évre végzek az iskolával, szakmám + 2 éves gyakorlatom is lesz. utána szeretnék kimenni élni és dolgozni az usa-ba. ehhez mi szükséges ? hallottam már a munkavállalási vízumról és a bevándorlási vízumról is (azt nem tudom hogy kell-e már munkaajánlattal rendelkezni ezek beszerezéséhez vagy megkaphatom enélkül és ha kijutok csak akkor keresek állást), és ha jól tudom ezekkel nem lehet letelepedni. először nem is ez lenne a célom, inkább csak a munkavállalás és lakni tudnék a rokonomnál. de később ha már anyagilag is leszek olyan helyzetben szeretnék letelepdni az usa-ban esetleg saját vállalkozásba kezdeni. tudom, hogy hosszú út és nehéz, de minden célom ez, és szeretnék már most többet tudni arról hogy milyen hivatalos eljárások szükségesek ehhez.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!