Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az öt-tó vidéke (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki szeretnék menni Amerikába vagy Angliába. Szerintetek hogyan éri meg legonkább?

Most érettségizem és az angolomat kéne fejleszteni egyetemre...Ki kéne vhogy jutnom,vmi munkát találnom, és pénzt is gyűjtenem.Au-pair-t próbálgatom kevesebb sikerrel...Vki tudna tanácsot adni?Mert amúgy egyedül nem tudom melyik lenne a legbiztonságosabb.Csak úgy ki sem engednének...:)

6

Mi Észak-Amerika legjobb turistalátványossága?

6

Hogy néz ki az USA ban (pontosan Virignia államban) a bülcsibe való beszoktatás?

3hónapja költöztünk ki az USA ba a családommal, és hamarosan eljön az idő, hogy a 2 éves kisifiunkat bölcsibe adjuk. Otthon erre már bevált módszer van, ugynevezett beszoktatás. Valaki konkrétan el tudna itteni infoval látni, nála hogyan volt itt kinn? köszi előre is!
Üdv egy aggódó Anyuka

6

Mennyi esélyem lenne így? Ki szeretnék menni Amerikába végleg.

Több mint 3 nyelvet beszélek, érettségim van 2 év múlva szakmám is lesz. Plusz minden évben a Balatonon vagyok vízimentő.

7

18 évesen neki vágjak az USA-nak?

Megvan az érettségi, jól beszélem a nyelvet. Kezdő tőkém van és nem egyedül mennék ki.És miután kimentem elfelejtenék hazajönni. Szakmát az usában tanulnék. Nagy botorság lenne?

17

Tudtok-e valamit erről a cégről? "newyorki-munka.com" időgondozást építőipari melót és kertész melót ajánlanak New York-ban, szerintetek megbízhatóak?

égóta szeretnék kijutni az usába esetleg kanadába, de jobban szeretném az usát. esteleg ismertek olyan céget embert bkit aki foglalkozik new yorki munkákkal?

10

Melyik az a legjobb utazási iroda, amelyik sok utat szervez az USA-ba?

Csak érdeklődnék, tehát az ár most nem játszik.

1

Kanadában ugyanolyan jól beszélik az angolt, mint a franciát? Ha tudok angolul, attól még vegyek utazás előtt egy kis francia nyelvleckét?

6

Járhatnak a gyerekeim az USA-ban iskolába, ha nem legálisan tartózkodnak kint?

Elemi iskolára gondolok, még csak 3 és egy évesek. Csábító ajánlatot kaptunk kintről, mehetnénk dolgozni a férjemmel, de sajnos nem legálisan. A gyerekeinket is vinnénk természetesen. Van valami esélyünk a kinti életre, vagy várhatóan haza toloncolnának? A gyerekek járhatnának ott iskolába?
Előre is köszönöm, ha van valakinek ebben a témában tapasztalata, írjon kérem, nagy dilemmában vagyunk, itthon már a csőd szélén állunk sajnos:-((
Köszönöm!!

8

USA-ban vehetek feltöltős SIM kártyát? Csak útlevélre kiadják-e, vagy kell-e hozzá helyi lakcím?

1.5 hónapot leszek kint, bejelentett lakcímem persze nem lesz, de jó lenne egy kártya, amivel bárhonnan tudok netezni.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!