Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az öt-tó (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Usa-ban hol érdemes műszaki cikkeket vásárloni?

olyanra gondolok ami megbízható és olcsó

6

Az USA-ból mekkora az a max. Mennyiség laptopból, tabletből, amit rizikó nélkül át tudok hozni a vámon?

8

Miután leszálltam a repülőről, mit kell csinálnom az amerikai repülőtereken? Milyen emberek, milyen kérdéseket fognak feltenni?

van a customs, az ugye megnézi, hogy hoztam-e vmi zöldséget,kaját,növényt meg ilyesmi.

aztán egy sima police officer aki alap kérdéseket tesz fel: pl. do you intend to work in the us? meg what's the purpose of your visit?

és ennyi? néha van olyan is, hogy félrehívnak embereket, nem? a national geographicba volt, az nekem olyan félelmetes:S

8

Nyert idén valaki Magyarországról a zöldkárya lottó 2014. -en?

Keresek nyerteseket, akik szintén a green card lottery 2014 programban "nyertek" és szívesen megismerkednének a többi idei kiválasztottal, köszönöm!

4

Januárban USA-ban hol van aránylag jó idő, hova érdemes utazni olyankor?

4

Hogyan tudnék USA 6 hónaphoz útitársat találni?

Autóbérlés, 5000km levezetése autóstúra szerűen? Vannak Tampa-ban ismerőseim...Olyat (olyanokat) akik nem nagyon tudnak angolul, de a 6 hónap alatt megtanítanám őket? (22 éve tanítom az angolt).
Hja, és olyanokat akiknek több pénzük van mint nekem?

13

Valóban nem kell szárazföldi Amerikába lépésnél esta engedély? és miből áll a nyomtatvány, amit akkor kell kitölteni?

csak az aki tapasztalatból tudja!

6

Milyen melegebb éghajlatú, élhető város van az USA-ban?

Miami, New Orleans, Phoenix vagy más, melyik a jobb?

8

Zöldkártyával kapcsolatban néhány kérdés?

1. A 2015-ös DV-re mikortól lehet regisztrálni? Október környékén azt tudom, de a hivatalos oldalon nem találok pontos dátumot. Lehet, hogy még nincs fent?

2. Nem tudom elhinni, hogy a 2013-asra csak 105e-en jelentkeztek (az 50e helyre). Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden második nyert? (Approximately 105,628 applicants have been registered)

3. Az 50e hely országonként arányosan van elosztva (tegyük fel, Magyar nevezőből sorsolnak 100-at, Németből 800-at, stb) vagy teljesen véletlenszerű a sorsolás az összes nevező közt? Mivel kettős állampolgár vagyok, lehet több esélyem lenne ha Horvátként neveznék?

4. A 2014-esen nyert valaki aki olvassa ezt a kérdést? :)

Köszi

4

Érdemes-e itthon megvásárolni a belépőket? Pl Empire SB, Universal Studió (Los Angeles), Six Flags (San Francisco)?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!