Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az öt-tó (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

New York-ban vagy Los Angeles-ben élnél inkább?

9

Miután megvan a magyar érettségim lehetséges e/ érdemes e még 1 évet tanulni amerikai állami közép iskolában?

nem magán vagy bentlakásos hanem ingyenes középiskolára gondolok a szállást meg tudom oldani ismerősnél
szeretnék ott egyetemre menni de jobb lenne elöbb belerázódni a nyelvbe úgy h napi szinten azt használom és azon tanulok most is folyékonyan beszélem de úgy tanulni azért mégis más

6

Kanadába tényleg olyan nehéz kijutni? Milyen a munka? Több szabadság van, mint az USAban? (ott csak 2 hét) Szép ország? Milyenek az etfeltételek?

3

Észak-Amerikában melyik városban él a legtöbb magyar?

6

Tényleg csak azt nézik, hogy milyen szakmád van és, hogy az adott szakmából megvan-e a 3 év letöltött munkaidő?

Egyik ismerősöm, kinn él Amerikában és mondta, hogy az érettségit semmibe veszik(!) mert náluk teljesen más a közoktatás. Diplomát vagy szakmát nézik csak.

4

Így nagyobb esély van vízumot szerezni és letelepedni Amerikába?

Magyarországból kikerültem és az amerikaikat segítettem másfél éven át a háborúba , nagyon megszeretem őket sok barátot szereztem és szeretnénk letelepedni.
24 f

4

Milyen Hely Ciudad Juárez és El Paso?

1

Nehéz letelepedni az USÁ-ban?

25 éves, független nő vagyok. Úgy alakult, hogy a nagyszüleim után örököltem 3 lakást, és a napokban a 3.-at is sikerült eladnom. Külföldre történő kivándorlásban gondolkodom, és Amerikába mennék a legszívesebben. Anyagilag megtehetem, de mi a helyzet a különféle papírokkal stb?

7

Az USA-ban a Kanadai angolokat vagy a Kanadai franciákat kedvelik/szeretik jobban?

3

Mennyibd kerül los angeles be menni?

Mennyibe kerül ? Kb 3-5 csillagos hotelbe repülőjeggyel együtt? (Oda-vissza)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!