Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az öt-tó (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Belehalok ha Magyarországon kell leélnem az életemet! Ha valaki NAGYON akar valamit, akkor elérheti?

Amerikában akarok élni, dolgozni. Mindent megtennék érte! Nagyon megdolgoznék érte, kitartásom, szorgalmam van!

35

Ha turistaként megyek ki Amerikába, akkor nem is kereshetek állást?

Tehát kimegyek, de közben próbálok állást szerezni, amit nem rögtön kezdenék, hanem hazamennék, elintézném a papírokat, zöldkártya... és úgy mennék vissza Amerikába.

5

Barátnőm Kanadába megy nyáron és nagyon fél, mert egyedül kell mennie a repülőn, megnyugtatnátok, hogy nem bonyolult annyira utazni?

7

Kiskorú szeretne utazni az USA-ba nagy korú testvérével neki is elég az ESTA papír? Köszi .

1

Van esély rá, hogy felvennének Amerikába dolgozni, ha van itt is tapasztalatom, meg az EU-n belül is és valamelyik munkáltató beajánl Amerikai munkáltatónál?

2

A nyáron utaznék New Yorkba. Kijevi átszállással . Így a legolcsóbb. Aerosvit Airlines - al . Most utaznék 1. nek repülővel. Kicsit sok a várakozási idő . Valakinek van vmi tapasztalata ezen az uton vagy ezzel a légitársasággal / repülőtérrel? Köszi.

Beszélek angolul egy kicsit de a legjobban attól félek h nem fogom érteni ha vmit kérdeznek .

5

Mire lesz szükségem egy USA-beli úthoz?

2 kocsival(kocsinként 3-4 ember) szeretnénk körbejárni az USA híresebb városait(New York, Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas, stb.) és az útbaes? kissebb-nagyobb városokat. Mind elmúltunk 18 évesek, a két autó sof?rje 20 és 21 éves. Szállodákban aludnánk minden nap, elég sok csomagunk lenne, visszafelé pedig még több. Minél hosszabb ideig szeretnénk kinnt lenni, legalább 1-2 hónapig. Ez megoldható? És ha igen, mi szükséges ehhez? Még annyi lenne, hogy mennyi pénzt lehet forintról dollárra átváltani(8 számjegy? összeget terveztünk dollárra váltani). És ha magyar bankkártyán van a pénz forintban, azt Amerikában dollárban tudom levásárolni/felvenni, vagy nem fogadják el?

9

Milyen cserediák blogok vannak az USÁ-ból?

Keresgéltem a neten, de idei éveit (2011/12) nem találtam. Segítsetek, légy szí.

1

Milyen feltételek szükségesek ahhoz hogy én USA-ba mehessek?

Nem dolgozni szeretnék kint csak 1 hétre mennék ki mint turista, kicsit körül nézni. Már régi nagy álmom hogy legalább egyszer kijussak oda, de fogalmam nincs hogy milyen feltételek kellenek ahhoz hogy 1 hétre beléphessek az országba, és be is engedjenek amikor leszállt a gépem. Tudom hogy kell oda vízum a barna útlevélnél meg tudom hogy nem kell, de milyen papírokra lesz még kint szükségem? Idén nyáron mennék ki ha minden igaz vagy jöv? nyáron. Barátn?met is vinném magammal tehát ketten mennénk. Milyen nagy városba célszer?bb kimenni?

5

Mi az USA legmelegebb helye? Ahol télen este is van úgy 24 fok. Egyáltalán van ilyen hely?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!