Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnék több évre, akár véglegesen is kiköltözni az Egyesült Államokba?

Egyáltalán lehetséges ez? Nincs kint semmi rokonom, barátom. Házasodni nem szeretnék csak azért egy amerikaival, hogy kint maradhassak, és jelenleg nem is tervezem, karrierért szeretnék kimenni. Valami olyasmit olvastam, hogy munkával talán ki lehet, hogyan? Innen Magyarországról valahogy tudnék oda munkát szerezni? És valaki pontosan el tudná magyarázni a vízumos meg zöldkártyás dolgokat?
Köszönöm! :)

12

Csak nemzetközi diákigazolványt fogadnak el az Államokban?

egy csomó múzeum honlapján van kedvezmény akkor, ha van valid student id-d. én megkapom a kedvezményt magyar diákigazolvánnyal,vagy igényeljek inkább nemzetközit?

3

Ha foglaltam repülőjegyet de helyet nem engedett foglalni hozzá akkor hogy lesz helyem?

Pelikan.hu-n foglaltam

11

Kanadai útmutató valaki?

A nyáron Kanadába költözünk a családdal,és nem nagyon tudjuk hogy milyen a Kanadaiak kultúrája,stb.stb... Ha valaki tud segíteni,kérem segítsen! És hülye válaszokat nem kérek!!! Köszi előre is!!

3

USA-ba lehet kaját bevinni (csokik, fűszerek, ajándék lenne)?

5

Hogyan lehet az Egyesult Allamokban tartozkodni legalisan?

Jelenleg Floridaban elek 2 eves vizummal szeretnem hogy a baratnom is kikoltozzon vagy hosszabb idore itt tudna tartozkodni milyen ut mod van erre? Baratnom novemberben lesz 21, en ugy tudom hogy az o eseteben o nem tartozkodhat az allamokban fel evnel tovabb.

6

Amerikában a reptéri határellenőrzésen csak a külföldieket kérdezgetik, pakolják ki a csomagjaikat, vagy az ottani állampolgárokkal is ugyanezt csinálják?

2

Usa-ban hol érdemes műszaki cikkeket vásárloni?

olyanra gondolok ami megbízható és olcsó

6

Az USA-ból mekkora az a max. Mennyiség laptopból, tabletből, amit rizikó nélkül át tudok hozni a vámon?

8

Miután leszálltam a repülőről, mit kell csinálnom az amerikai repülőtereken? Milyen emberek, milyen kérdéseket fognak feltenni?

van a customs, az ugye megnézi, hogy hoztam-e vmi zöldséget,kaját,növényt meg ilyesmi.

aztán egy sima police officer aki alap kérdéseket tesz fel: pl. do you intend to work in the us? meg what's the purpose of your visit?

és ennyi? néha van olyan is, hogy félrehívnak embereket, nem? a national geographicba volt, az nekem olyan félelmetes:S

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!