Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha Kanadába szeretnék költözni akkor kell itthon valamilyen biztosítást kötni stb?

10

Milyen vízum vagy dokumentum kéne, hogy a jövőben az USA-ban élhessek? És ezek mennyibe kerülnének, mennyi időt venne igénybe, amíg kiállítják?

Ott szeretnék dolgozni is, de leginkább az lenne a fontos, hogy itt ÉLJEK, ne csak egy hónapra kimenjek, utána pedig egy hónapra visszajöjjek ide Magyarországra...
Viszont még fiatal vagyok, és ott a korhatár 21 év. Ez mennyiben befolyásolná az egészet? (Oké, még 18 sem vagyok :P, de álmodozni lehet, nem?)
Állítólag én valamiféle menedzser vagy fejvadásznak készülök, de nem itthon, valami módszer van rá, hogy az USA-ban tudjam végezni a munkámat?
Na, jó bonyolult, sok az információ, de hirtelen nagyon érdekelne a jövőm :-)
L

5

Amerikában vagy épp a tőlünk nyugatabbra eső országokban egy idegen emberhez érve miért hallod máris azt, hogy 'ohh don't touch me' és máris rád akarja hívni a rendőrt?

8

1 évben maximálisan hány hónapot lehet vízum nélkül, ESTA-val az USA-ban tartózkodni? Tehát, ha kiváltom, kimegyek 3 hónapra, aztán visszajövök és mondjuk pár hétre rá újra kiszeretnék menni megkapom az ESTA-t?

3

Milyen kérdéseket tesznek majd fel nagy valószínűséggel a reptéren amikor kimegyek az USA-ba? 4 hónapra megyek majd dolgozni, és nem túl jól tudok angolul, így szeretnék kicsit gyakorolni, hogy majd ha kérdeznek, ne csak pislogjak.

4

Mennyi pénzből lehet legolcsóbban kihozni egy new yorki nyaralást?

Nagyon szeretném megnézni a "nagy almát", de - mint ahogy a legtöbb embernek" nincs túl sok pénzem, főleg, hogy csak 18 éves diák vagyok. A padon, utcán alvás meg ilyenek nem gond. Igazából az utazás, vízum megszerzése, az ottani ételek ára stb. Ilyeneket szeretnék tudni. Esetleg, ha valaki volt már vagy tervezi, ő milyen tippeket tudna adni. Előre is köszi a válaszokat!

7

Milyen szakmával tudnék legkönnyebben érvényesülni Amerikában?

Sziasztok!
Szóval jelenleg érettségivel rendelkezek, és most szeptemberben szeretnék elkezdeni egy iskolát rendes nappali formátumban. Jelenleg jelentkeztem egy hajós iskolába, ez technikumot ad, nos ez ha sikerül, akkor ide fogok menni, de ha nem (mert nem biztos, hogy indul-e), akkor egy olyan szakmát szeretnék kitanulni, amivel később könnyen találhatnék magamnak állást Amerikában. Szóval milyen szakmákat ajánlanátok? Ha a hajós jönne össze (rendes nevén hajózási technikus), ezzel is megpróbálkoznék Amerikai hajós társaságoknál, bár szerintem ez nem nagyon esélyes. Angollal jelenleg is tanuló viszonyban állok, sokkal erősebb mint az alap, de szerintem a közép még nincs meg, de ezt így suli alatt bőven behoznám, tehát ez nem lenne gond.
Ha számít szakma választás terén, hogy hol szeretnék dolgozni, és hasonlók, engem ilyen téren semmi nem érdekel, a lényeg, hogy meg tudjam venni a napi betevőt, és hogy Amerikában élhessek, ez egy nagyon régi álmom, persze tudom, hogy nincs kolbászból a kerítés ott sem, de szerintem aki dolgozni akar, az fog is....
Válaszotokat előre is köszönöm!
20/f

3

Turistaként amerikába utazásnál milyen dombornyomott kártyával kell rendelkeznem? Illetve melyik bank kártya szolgáltatása a leg megfelelöbb arra a celra, hogy az egyesült államok területén problémamentesen pénzt tudjak felvenni egy automatábol?

melyik bank és melyik kártya lenne a legmegfelelöbb? sürgös választ szeretnék... elöre is köszönöm.

4

Az ikertornyok helyett végülis felépült már az új felőkarcoló? mi a neve és mit lehet róla tudni? hogy keressek rá neten?

1

Milyenek az amerikai iskolák?

Tényleg másabban tanulnak az amerikai gyermekek és az iskoláik is szebbek, no meg a menza is jobb?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!