Találatok a következő kifejezésre: Mekkora kiterjedésű az (1 db)

Mekkora kiterjedésű Kanadában az öt-tó vidéke?

Legjobb válasz: Négy, plussz egy! :)

Négy, plussz egy! :)
Hatból egy!:)
Sajnos csak ennyit találtam: Az Öt-tó vidéke: - Felsõ-tó - Michigan-tó - Huron-tó - Erie-tó - Ontario-tó Ezek jégvájta tavak. Területük 2, 5-szer nagyobb, mint Magyarország, az északi része átér Kanadába. Az Erie-tó és az Ontario-tó között helyezkedik el a Niagara-vízesés (ezen elektromos áram termelése is folyik).
- Az ONTARIO-TÓ területe(avagy felülete) 19, 529 km², - A FELSÕ-TÓ területe 82, 413 km²(azaz csaknem akkora, mint Magyarország. Legnagyobb hosszúsága 563 kilométer, maximum szélessége 257 kilométer, partvonalának hossza 4385 kilométer.) - A MICHIGAN-TÓ területe: 57, 750 km² (Hosszúsága: 494 km, szélessége: 190 km, tópart hossza: 2633 km, átlagos mélysége: 85 méter, legnagyobb mélysége: 282 méter, vízmennyisége: 4918 km³) - A HURON-TÓ területe 59, 596 km² - Az ERIE-TÓ telülete 25, 745 km² (hossza 388 kilométer, legnagyobb szélessége 92 kilométer, átlagos mélysége 19, legnagyobb mélysége 64 méter, partvonalának hossza 1370 kilométer, víztérfogata 480 km³) TEHÁT, válaszolva a kérdésre, a Nagy-tavak területe összesen 245, 033 km².


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gurulós kis bőröndöt lehet vinni kézi poggyászként a Canada air-nál?

Sürgős lenne valaki segítsen.

2

A repülôgépen lehet emailezni, illetve netezni?

Augusztusban Floridába utazom repülôvel és azért szeretném tudni. Köszönöm a válaszokat.

5

Kanadában is gén kezelt a hús és a gyümölcs?

Szóval ott is olyan nagy,de ízetlen gyümölcsöket kapni mint az USA-ban?

4

New Yorkban van lehetőség az óceánban fürdeni? Hol, melyik részen?

12

Ha jol tudom a szenatus elfogadta az uj bevandorlasi reformot. Mit kell errol tudni?

4

Van itt olyan magyar szulo/csalad, aki Floridaban el? Oltassal kapcsolatban kerdeznek

4 eves kislanyunkal aprilisban koltoztunk ki augusztustol beirattuk kozossegbe es otthon minden kotelezo vedooltast megkapott es itt kitalalta az orvos,hogy az MMR,Difteria es HepatitisAB-t ujra kell, mert nem fogadjak el az otthonit,hiaba mutattuk a kiskonyvet nem fogadjak el,ilyen letezik,hogy amit mar egyszer megkapott azt megint beadjak neki?Ha valaki tudna segiteni...koszonom

1

Valaki járt már North Carolinában? Vélemények? Szép hely?

Milyenek ott általánosságban a fekete fiúk?emberek?

6

Milyen város Whasington DC?

Pontos adatokra lenne szükségem Whasingtonnal kapcsolatban. Milyen negyedei vannak, melyik a leggazdagabb, melyikben van a legtöbb bűnözés? Az ott élő elitek milyen típusú iskolába járatják a gyerekeiket? A georgetowni egyetem mennyire erős amerikai mércével? Vannak-e különleges whasingtoni hagyományok? Stb. Előre is köszönöm! :)

7

Tudnátok küldeni olyan oldalt, ahol meglehet nézni pl Budapestől Los Angelesig mennyibe kerül a repülőjegy?

sose voltam repülőn most utazok elöszőr 17 évesen.

2

Az USA-ban hol vannak magyar éttermek?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!