Találatok a következő kifejezésre: Mekkora köröm a (257 db)

Kinek mekkora volt a bullmasztiffja 4 hós korában?

Súlyra kb hány kg-s volt 4 hós korában? Illetve mennyire nött gyorsan?

Legjobb válasz: Én vékonyan tartottam, h ne terhelõdjenek az izületei, csontjai. Nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, h 8 hetesen 5 kg körüli volt és hetente 1 kg-ot gyarapodott olyan fél éves koráig, onnantól lassabban nõtt. Figyelj nagyon arra, ha táppal etetsz, h ne legyen túl magas a fehérjetartalma, nekünk 9 hónapos korától többször csonthártya gyulladása volt, pedig 25%-os fehérjetartalmú tápot kapott már. Én 1,5 éves korában átálltam BARF étrendre, ha újra kölyök kutyám lenne, kezdetektõl így etetném.

Én vékonyan tartottam, h ne terhelõdjenek az izületei, csontjai. Nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, h 8 hetesen 5 kg körüli volt és hetente 1 kg-ot gyarapodott olyan fél éves koráig, onnantól lassabban nõtt. Figyelj nagyon arra, ha táppal etetsz, h ne legyen túl magas a fehérjetartalma, nekünk 9 hónapos korától többször csonthártya gyulladása volt, pedig 25%-os fehérjetartalmú tápot kapott már. Én 1, 5 éves korában átálltam BARF étrendre, ha újra kölyök kutyám lenne, kezdetektõl így etetném.

Mekkora lesz a képeken látható kutya, illetve milyen fajtákat véltek benne felfedezni? ( A képek 3 hónapos korában készültek )

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/53047..

Legjobb válasz: Olyan labrador formának néz ki... tehát olyan 25 kiló kb, 55-60 centi marmagassággal. Most mekkora?

Olyan labrador formának néz ki... tehát olyan 25 kiló kb, 55-60 centi marmagassággal. Most mekkora?
Hát, nézd a tappancsát, elég nagy. Hozzánk is egy hasonló kutyu került, bár õ sárga színû. (vagyis zsemle?). 4hónaposan elég kicsike volt még, most, 10 hónaposan nagyobb egy kifejlett labradornál, és olyan 38 kiló környékén jár:) Szóval ha tényleg nagy a tappancsa, akkor számítsatok a nagy méretre, de azért ne váljatok meg tõle, nagyon aranyos a feje:)
szia :) szerintem labrador, cane corso keverék lehet, a mancsából ítélve nem biztos h kicsi lesz. :)
Labrador tuti van benne.

Mekkora köröm jön be a pasiknak?

Pasik véleményére vagyok kíváncsi, mekkora az a nagyság és az alak ami bejön nekik. Egyáltalán mennyire számít? Mi az ami irritál? A festésről mit gondoltok, milyen az ideális? :) A válaszhoz nemet és kort is írjatok, ha nem nagy kérés :D Köszi előre is :)

Legjobb válasz: nekem pl. bejön a hosszabb is, meg a festett köröm. nagyon fontos nekem h egy lányak legyen szép és ápolt a keze, és a kifestett köröm talán némi pluszt ad v nemtom... lehet h csak feltûnõ és ennyi... am. nem irritál semmi, még a hosszú hegyes se, csak ne legyen agyon csicsázva! sokan túlzásba esnek... am. nem vagyok olyan egyszerû agyszerkezettel megáldva szerencsére, h ez alapján ítéljek meg bárkit... csináljon olyan körmöt ami neki tetszik, ez a lényeg :) ha az összhatás jó, és igényes akkor nekem is tetszeni fog :) 22/F

nekem pl. bejön a hosszabb is, meg a festett köröm. nagyon fontos nekem h egy lányak legyen szép és ápolt a keze, és a kifestett köröm talán némi pluszt ad v nemtom... lehet h csak feltûnõ és ennyi... am. nem irritál semmi, még a hosszú hegyes se, csak ne legyen agyon csicsázva! sokan túlzásba esnek... am. nem vagyok olyan egyszerû agyszerkezettel megáldva szerencsére, h ez alapján ítéljek meg bárkit... csináljon olyan körmöt ami neki tetszik, ez a lényeg :) ha az összhatás jó, és igényes akkor nekem is tetszeni fog :) 22/F
am. ez már csöppet hosszú sztem :D http://www.mukorom.hu/img/galeria/kombinalt-mukorom-diszites.. de csak azért mert gõzöm sincs ezzel h él vki teljes életet :) de ha megoldja, nekem ok :D nem vagyok félõs típus de azért ne hadonásszon :D
Én eddig akitõl hallottam mind azt mondták, hogy mindegy mekkora, csak saját legyen és ápolt, szép. A hosszú mûkarom virágos pinki csajos csicsás díszítéssel nyilván nem tetszik egy pasinak. Mondjuk az egy jó ízlésû nõnek sem. 27L
nekem a közepes és a kicsi köröm is bejön, a színe az aznapi ruhától függ. Ami irritál , az a túl nagy köröm. 15/f
A kérdező hozzászólása: Szerintem is :)
A kérdező hozzászólása: ennek* bocsi
A kérdező hozzászólása: 5. válaszoló, ezen a válaszon most jót nevettem :D nekem ennyek csak a töredéke van, de néha még ezzel is nehéz :P egyébként köszönöm a válaszokat a többieknek is :)
A kérdező hozzászólása: Mi számít túl nagynak? :)
A feleségem mûkörmös, neki van, hogy 5-6 centisek. Imádom õket!
Életkor és egyéniség függõ az, hogy melyik hölgynek milyen hosszúságú, formájú és színû köröm áll jól. Számomra számít, hogy egy nõnek ápoltak legyenek a körmei, benne van az elsõ háromban, amit megnézek egy lányon elõször. Nekem személy szerint a kocka formájú, az újjak végétõl kb. 1 cm-el túllógó körmök tetszenek, amik nem csicsásak, lehetõleg egy színûek, vagy csak szolidan díszítettek.

Az amstaffnak mekora koraban idealis levagatni a fulit?

Legjobb válasz: Januártól tilos. Egyébként 3 hónapos koráig.

Januártól tilos. Egyébként 3 hónapos koráig.
A kérdező hozzászólása: es az amstaffoknak a fulit vagjak ...
Ekkora butaságot :) 7 napos korukig a farkukat vágják a kutyáknak, ha nem értesz hozzá inkább ne irj semmit :) Kiállításra lehet vinni kupitozott fülû kutyát ez is butaság volt hogy nem :) Szeretem az ilyen bölcs beírókat akiknek fogalmuk sincs a dolgokról :D
A legideálisabb, ha 7 napos kora elõtt levágják, mert akkor még nem érez semmit a kutya(de ez már ritka, mivel a megcsonkított kutyák nem vehetnek rész kiállításokon, így a tenyésztõk már nem vágják le sem a fülüket, sem a farkukat)......de az állatdoki akkor vágja le, amikor akarod.....de minél fiatalabb, annál jobb:D
3 hónapos kor elõtt normális doki nem vágja ;)
A kérdező hozzászólása: ne basz..az enyem 3 es fel honapos es meg nincs levagva a fule
Minél korábban. Ideális a 6-8 hét.
A kérdező hozzászólása: egyik doki ezt mondja a masik mast:P
Akkor ezt beszéld meg az okos dokitokkal.
A kérdező hozzászólása: tilos nem tilos.. a doki levagja
Igen a fulit vágják :D

Gyermeketek mekkora illetve mekkora volt 16 hónaposan? Milyen vitamint lehet adni nekik ilyen korban? A D-vitaminon kívül persze.

Legjobb válasz: 11.5 kilo volt es 88 cm. Mi csak halolajat adunk neki a d meg c vit. Melle, a ferjem orvos, nem rajonga multivitaminokert.

11.5 kilo volt es 88 cm. Mi csak halolajat adunk neki a d meg c vit. Melle, a ferjem orvos, nem rajonga multivitaminokert.
Enyém majd jövõhéten lesz 16 hónapos.Õ is 88centi és 11, 5-12kiló között van. D vitamint kap, Cebiont és Béres cseppet, de utóbbi kettõt nem minden nap, hanem néha-néha.
15 hónaposan 10, 5 kg, 18 hónaposan 12 kg s 83 cm. Flavon Kids lekvárt adok neki. Tejérzékeny, most számolja majd dietetikus mit kell pótolni. Vitaminból csak természeteset adnék: Jungamals v. Nutrilite Kidset. Ha náthás Cebion C, és minden nap 2 csepp D vitamin.
10770 gramm, 85 cm, kisfiú. Én adok neki c-vitamint minden nap, na meg ugye a d-vitamin alap. Mást nem kap, rengeteg zöldséget/gyümölcsöt eszik, makk egészséges :)
83 cm és 10, 5 kg volt a kisfiam. A D-vitaminon kívül mást nem adok neki.
82cm és 9950gramm volt, csak D vitamint kapott.

Szerintetek mekkora a normális testmagasság 14 éves korban a lányoknál? Hány éves korukban érik el a végleges testmagasságot?

14/L 159cm

Legjobb válasz: A 159 cm teljesen normális. Egyébként az ember általában huszonegynehány éves koráig nõ.

A 159 cm teljesen normális. Egyébként az ember általában huszonegynehány éves koráig nõ.
Lehet, hogy még nõsz pár centit, de így is pont jó.
én 15 éves vagyok és 167 cm :)
Én már 14 éves korom után nem nõttem semmit.

A 30. hét körül mekkora volt a bébitek? Azokból a méretekből lehet következtetni arra, hogy kb mekkora lesz mikor kibújik?

Legjobb válasz: Nekem 29 hetesen ezek az adatok voltak: BPD:75 mm becsült súly: 1570 gr Kisfiam született 3090 és 54 cm.

Nekem 29 hetesen ezek az adatok voltak: BPD:75 mm becsült súly: 1570 gr Kisfiam született 3090 és 54 cm.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) jövõhéten megyek UHra, kíváncsi vagyok rá hogy kb mekkora lesz... / 10 hete láttam utoljára:(( /
Nekem a 30. hétem 1672 gramm. Én is jövõ héten megyek a 38. heti UH-ra. (amúgy a fiam 38. héten 3600 gr. volt, 40h+6n születtet 4400 grammal
Nekünk 29 hetesen a BDP 78 mm, a súlyát pedig 1750 grammra becsülték az uh-n.A dokim azt mondta, szülésig még biztos megkétszerezi a súlyát.Azóta én is kérdezõsködtem, az ismerõseim szerint elég pontos szokott lenni ez az ultrahangos súlybecslés.

Mekkora köröm hossz a legmegfelelőbb az ujjazáshoz? /fiu vagyok/

Legjobb válasz: a 0cm. nehogy megnöveszd, vagy ilyesmi... Persze a kis köröm fel sem tûnik (néhány mm), de a hosszú köröm sztem nem jó... :( az kapar...

a 0cm. nehogy megnöveszd, vagy ilyesmi... Persze a kis köröm fel sem tûnik (néhány mm), de a hosszú köröm sztem nem jó... :( az kapar...
Te beteg vagy.
Ha igazán szereted a barátnõd, akko az újjadról leszedeted a körmödet amivel újjazol. Bármelyik pedikûrös megcsinálja, csak kérni kell. A barátnõd imádni fog érta.
Szerintem egy fiúnak egyáltalán ne legyen hosszú a körme, legyen ápolt és természetesen a legrövidebb. Ha hosszabb, kétes, h nem-e sérted fel véletlenül belül...
Szakmától függ. Mûszerészek pl. gyakran megnövesztik az egyik ujjukon a körmöt, hogy gyors, létfontosságú javítások alkalmával, ha nem áll rendelkezésre csavarhúzó is legyen mivel dolgozni.
Hát ne legyen körmöd, és ápolt tiszta kezed legyen , repedések és kiálló rágott darabkák nélkül. De vannak nõk akik azt is szeretik. Mivel fiú vagy, kár ilyen kérdést feltenned. Nõveszted a körmöd esetleg?? Minek egy fiúnak alap járaton köröm?
minél rövidebb, annál jobb. Nagyon tud ám fájni, ha mellényúlnak. :S
fiuként nem is a hossz igazán lényeges. gondolom amúgy sem növeszted. sokkal fontosabb, hogy ne legyen éles, ne legyen repedezett. ne tudjon beleakadni. meg figyelj arra, ahogy nem vakargatni kell, hanem símogatni, maszírozni... belülrõl is.
jézusom.... a hüvely nagyon érzékeny, javaslom a fél mm-nél nem hosszabb körmöket és reszeld is ne legyenek kiálló darabok nehogy felsértsd szíved választottját!
az!
"Péter biztos hogy ezt kérdezed? " [link]
A kérdező hozzászólása: Õrülten köszönöm megint, úgy látszik, ennyi kell, hogy megértsem!!!

S. O. S! Szabályos 5szög köré irható körének a sugara 3cm Mekkora az 5szög területe?

Holnap reggelre kéne:(

Legjobb válasz: Akkor gyorsan rajzold le, a kör középpontjából húzz meg sugarakat két szomszédos csúcsponthoz, és kezdj el számolni.

Akkor gyorsan rajzold le, a kör középpontjából húzz meg sugarakat két szomszédos csúcsponthoz, és kezdj el számolni.
5x(3^2xsin(360/5))/2=42, 8cm^2
A kérdező hozzászólása: köszi! megmentetted az életemet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!