Találatok a következő kifejezésre: Mekkora helyet a kiságy (1 db)

Mekkora helyet foglal a kiságy pelenkázóval együtt?

Legjobb válasz: Az az ágy típusától és a pelenkázótól függ. Nekem nem nagyot mert a pelenkázót a kiságyra teszem.

Az az ágy típusától és a pelenkázótól függ. Nekem nem nagyot mert a pelenkázót a kiságyra teszem.
Mi is olyat néztünk ami egybe van, én mindenképpen a nagyobb méretü kisággyal ajánlom, mert azt átlehet késöbb alakitani heverõvé. Ez 180cm hosszú és 70cm széles.
A kérdező hozzászólása: 180cm pelenkázóval együtt??
Azok a kiságyak amik egyben vannak a pelenkázóval és késõbb átalakíthatóak kevesebb helyet foglalnak, mint egy szimpla ágy plussz pelenkázó, mert maga a kiságyrész rövidebb. Az áruk viszont magasabb.(legalábbis én így tapasztaltam). Nekem egy nagyon egyszerû kiságyam van, az 120 centis és a pelenkázó kb 80 cm.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy ismerős - akinek több gyereke is van - azt kérdezte, hogy az 5 hónapos gyerekem a nappal nagy részében még alszik, ugye?

Nagyon meglepődtem, szerintem igen ritka lehet, ha egy ekkora gyerek még a nappal nagy részét végigalussza. Tapasztalatok?

10

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!