Találatok a következő kifejezésre: Mekkora esélye annak, hogy terhes vagyok (10 db)

Mekkora az esélye annak, hogy terhes vagyok? (lent)

Tegnap feküdtünk le a barátommal, nekem ez volt az elsõ. Két hónapja szedek fogamzásgátlót, az elsõ hónapot végigvéreztem, majd le kellett váltanom másfajta tablettára. Azt most már olyan 2 hete szedem. Menstruációm volt. Tegnap bevettem szokásosan fél7kor a tabit, majd olyan fél10kor történt meg. Belémélvezett.

Legjobb válasz: Nincs esélye.

Nincs esélye.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, és azt mondta, hogy 5-6 nap bõven elég arra a gyógyszerre, hogy kimenjen a hatása, fõleg ha rendesen szedem a fogamzásgátlót... szóval hogy elég kicsi arra az esély, hogy terhes vagyok. De a biztonság kedvéért vettem tesztet. Reménykedem, hogy nem. Nem feltétlenül kéne terhesnek lennem, ilyen esetben sem szokott 100%-os lenni a teherbeesés esélye, ha jól tudom, csak van rá esély..
Igen, már egy szem is gyengíti a hatását és teljesen mindegy, hogy hány nappal ezelõtt vetted be azt az egy szemet. Aktus után 2 héttel csinálj egy tesztet.
Igen!! EGYETLEN EGY SZEM antibiotikum utána minimum 1 hétig kiegészítõ védekezés KELL!
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha az az egy szem antibiotikum már 1 hete volt?
1 szem antibiotikum is gyengiti... Csinalj tesztet 2 het mulva.
az antibiotikum nagyban hat a fogamzásgátlóra. én csinálnék tesztet pár nap múlva...
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy el :) Viszont én se tudhatok mindent :) A tájékoztatón ott van, hogy milyen antibiotikumos anyagok semmisítik a fogamzásgátló hatását, viszont az én antibiotikum doboza már nincs meg, szóval neten próbáltam utánanézni az anyagainak, kevés sikerrel. Viszont azt már egy hete szedtem, és tényleg csak két szemet, szóval ezért kételkedem, hogy bármilyen hatással is lehetne a fogamzásgátlóra. És kíváncsi voltam a tapasztaltabbak véleményére :)
ha ilyen tudatlan vagy, akkor minek szexelsz? tájékoztatót elolvastad?
A kérdező hozzászólása: És ha egy hete antibiotikumot szedtem? Viszont csak kettõ szemet, mivel mellekhatásai voltak. Bár már az egy hete volt, már nem szedem, csak magában a fogamzásgátlót. Nem lehet, hogy még mindig hatással volt rá? Amúgy köszönöm, el se hiszitek, hogy megnyugtattatok :D :)
Semmi esély nincs rá.
A kérdező hozzászólása: Negativ lett a teszt :) Es megjott a havim is :) Szoval vagy allati nagy szerencsem volt, vagy nektek nem volt igazatok :D De koszi mindenkinek!

Bevettem az escapelle tablettát így mekkora az esélye annak hogy terhes vagyok? (bővebben lent)

A barátommal egy kicsit ittunk és az lett a vége, hogy nem védekeztünk de "szerencsére" nem élvezett belém. Ma délután vettem be Escapelle esemény utáni tablettát (72 órán belül).

Legjobb válasz: Én vettem be. Majd holnap tesztelek.

Én vettem be. Majd holnap tesztelek.
Én több, mint egy éve vettem be. Egy hétre rá tesztet csináltam, negatív lett. Eredmény: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/4040.. 22 éves vagyok, kisfiam 3 és fél hónapos és a világ legcsodálatosabb dolga, hogy nem hatott a tabletta. :)
Szakadt a gumi. 1 órán belül bevettem. Szimplán nem volt vele szerencsém. Pedig nem is hánytam ki.
A kérdező hozzászólása: Azta :( Hány órával késõbb vetted be? Mi történt.. Elszakadt a gumi?
Elsõ vagyok. Én írtam, hogy vettem be és ma tesztelek. Halvány pozitív lett.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért vettem be mert annyi mindent olvastam, hogy elõváladék így kósza spermiumok úgy.. Így inkább bevettem! De én még semmilyen mellékhatást nem éreztem.. Remélem azért hatott :)
Ha nem élvezett beléd akkor tényleg kár volt, 2.-nak igaza van ezt biztosra mondom.
Nekem sem volt semmi mellékhatása. A vérzésem a tabi bevétele után 2nappal jelentkezett.
Én tegnap vettem be a 70. órában. Mellékhatásokként csak fejfájás és szédülés. Majd meglátjuk a vérzésnél mennyire zavart be.
Minek vetted be, ha nem élvezett beléd? Persze, majd jön mindenki az elõváladékkal, amitõl tényleg lehetsz terhes, de a lottó 5-ös esélyesebb.
A kérdező hozzászólása: Gyönyörû a kisfiad:-) Gratulálok hozzá!:) 2 napja vettem be..eddig semmi mellékhatás vagy valami kis apró jel, hogy valami történne odalent a hasamban. Én bízom benne hogy hamarosan meg fog jönni, én nem állok készen a terhességre! :(

Mekkora az esélye annak, hogy terhes vagyok? (Bővebben lent. )

Két hónapja használok fogamzásgátlót (Jangee) és a legutóbbi menstruációm eléggé érdekes volt. Sokkal kevesebb volt a vérzés, mint amennyi szokott lenni és a színe is sötétebb volt. Félek, hogy esetleg mégis becsúszott az, amit nem szeretnék.

Legjobb válasz: teljesen természetes,hogy a tablettával más a vérzés,hiszen nem menstruálsz,azaz csak megvonásos vérzés jelentkezik. általában 5-rõl 3 napra csökken és a mennyisége is kevesebb.

teljesen természetes, hogy a tablettával más a vérzés, hiszen nem menstruálsz, azaz csak megvonásos vérzés jelentkezik. általában 5-rõl 3 napra csökken és a mennyisége is kevesebb.
A tablettának ez egy mellékhatása, sokak számára kívánatos mellékhatás! Ezért írják fel olyanoknak, akiknek erõs görccsel és sok vérrel jár a menszesz, mert mindezeket tompítja.
Anovulációval mitõl lenne normális vérzésed. Jól mondta az elsõ gyakorlatilag csak egy hormon indukálta megvonásos vérzés volt.

Mekkora az esélye annak, hogy terhes vagyok?

Átlagosan 26 (+ - 1 nap) napos egy ciklusom. Így április 14.-én kellett volna megjönnie a menszinek. Szóval, kb 1 hete késik. Aznap, mikor meg kellett volna jönnie (este) rendesen görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni...viszont azóta sem jött meg. A férjemmel védekezünk is, meg nem is (megszakításos módszer).. Egyszer sem ment el belém, de az el?váladékban ugyebár lehetett sperma. Kb mekkora lehet az esélye a teherbeesésnek ilyen megszakításos módszerrel? Érdemes lenne holnap reggel tesztelnem, vagy várjam még meg a jöv?hetet? Eléggé izgulok.. :) Õszintén szólva jöv?re terveztük a babát, de ha most jönne én annak is borzasztóan örülnék..!!! :) Köszi! üdv. 23 éves N?

Legjobb válasz: teszt.:)

teszt.:)
Igen, tesztelj, egy hét után már délutáni vizeletbõl is kimutatható a terhesség! Majd írd meg az eredményt!
Mindenképpen tesztelj! Nekem már az elmaradt menzi elõtt 4 nappal kimutatta a teszt a terhességet(nagyon vártuk, ezért nem bírtam kivárni a menzi elmaradást). Reggeli vizeletbõl a legbiztosabb, mert az koncentráltabban tartalmazza a hcg hormont, amit a teszt érzékel! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Oké.. Csak tudjátok, volt idõszak, mikor nem volt rendszeres a menszeszem.. (1 hetet késett) viszont azóta helyre is állt. Olyan rossz, mert hiába terveztük jövõre a babát, most, hogy megvan a lehetõsége annak, hogy terhes vagyok, teljesen beleéltem magam... Viszont, mivel elsõ baba, és éppen építkezünk (kb minden pénzünk rámegy) így kicsit kilátástalannak tûnik az egész.. Mármint, hogy hogyan fogjuk megvenni a babának azt a rengeteg holmit.. Szóval, kettõs érzésem van ezzel kapcsolatban. Ha kiderülne, hogy terhes vagyok, akkor picit kétségbeesnék, viszont ha az derülne ki, hogy mégsem vagyok terhes, akkor pedig csalódott lennék. ...Félek a teszt eredményétõl..bármi is legyen az. Tudom, hülye vagyok..de ezt érzem..
Ne parázz, soha nincs olyan idõpont, amikor minden klappol a pici érkezéséhez :) Ha meg mindenki a tök jó idõre várna, akkor már rég kihalt volna az emberiség :) Holnap reggel tesztelj egyet, aztán majd írd meg mi lett :)

Mekkora az esélye annak hogy terhes vagyok, ha megjött? Mikor érdemes tesztet csinálnom?

Legjobb válasz: szerintem sem kell félned, ha minden tekintetben normálisan jött meg, de azt javaslom, azért vegyél egy tesztet, az biztosan meg fog nyugtatni, és pár száz forintot megér az ember lányának lelki békéje :) aztán ha megnyugodtál, akkor igyekezz úgy csinálni a dolgokat, hogy többé ne kelljen ezen aggódni ;)

szerintem sem kell félned, ha minden tekintetben normálisan jött meg, de azt javaslom, azért vegyél egy tesztet, az biztosan meg fog nyugtatni, és pár száz forintot megér az ember lányának lelki békéje :) aztán ha megnyugodtál, akkor igyekezz úgy csinálni a dolgokat, hogy többé ne kelljen ezen aggódni ;)
ne foglalkozz a tökfejekkel ;) akkor is nyugodtan megcsinálhatod, ha megvan, nem befolyásolja az eredményt, ha jól tudom a teszt a vizelet valamilyen hormontartalmát méri. csak érdemes reggeli pisivel, úh szerintem holnap reggel csináld meg, az a tuti. aztán majd szólj, minden rendben van-e.
Ha teljesen normálisan jött meg, tehát jó idõben, normális szín és mennyiség, normális minõség, akkor nem vagy terhes, de tesztet csinálhatsz megnyugtatásképp. Gyakorlatilag mostmár bármikor, de én a vérzés 5. napján csinálnám meg, vagyis én meg sem csinálnám, mert én nem félnék a helyedben :)
Akkor csinálj tesztet ha nem jött meg!
oké, a türelem rózsát terem :) aztán sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: 23:53nak: a kérdésemben benne van a válasz arra amit írtál... de azért köszi
A kérdező hozzászólása: 1napot késett csak. a szín jó:) a mennyiség... majd kiderül. csak ma jött meg. de azért köszi a választ
A kérdező hozzászólása: köszi, de szerintem azért megvárom hogy elteljen ez az 5 nap. ugyan olyan szarul vagyok mint máskor amikor megjön. csak nem lesz semmi baj...:)
A kérdező hozzászólása: délelõtt már megvettem a tesztet. megvárom amíg elmúlik a "bajom" aztán megcsinálom. remélem többet nem fog elõfordulni hogy ilyen dolog miatt kell aggódnom. húúú!!!ilyen ideges már nagyon régen voltam. és talán még soha nem vártam ennyire hogy megjöjjön:) pedig szenvedés ez az 5 nap... de nem baj. inkább ez mint egy terhesség...
A szex mikor volt? Ha még nem telt el két hét a szex óta akkor felesleges megcsinálnod a tesztet.Ne ezt az 5 napot számolgasd, hanem az együttlét óta eltelt napokat.A mensi jellege pedig sok mindent elárul, de a legbiztosabb a teszt.
A kérdező hozzászólása: szex majdnem minden nap van... de amit te kérdezel az 19én volt.
Okt. 19? óóó már simán mutatná délutáni vizeletbõl is :)
A kérdező hozzászólása: haha. azt tudom. de én november 19rõl beszélek.

Mekkora az esélye annak, hogy terhes leszel, ha a 12. és 16. napon vagy együtt a párroddal, a pé pedig a 14. napon van?

Legjobb válasz: Elvileg elég nagy esélye van, de gyakorlatilag...... ki tudja...

Elvileg elég nagy esélye van, de gyakorlatilag...... ki tudja...
Elég nagy esély van a babára ha minden rendben nálad és a párodnál is.
sajna mi állandóan együtt vagyunk s 8 hónap próbálkozás s semmi....amúgy van esély rá biztos
Egy egészséges pár esetében mindösszesen 20% esély van egy cikluson belül, hogy megfoganjon a baba. Nemrossz mi? Asszem az itteni statisztikák ezt alá is támasztják. Lehet hülyeség amit én gondolok, de 50-50%, vagyis vagy igen, vagy nem. Ez a tudomány nagy kérdése, hogy miért van az két egészséges pár esetében, hogy az egyiknek azonnal, a másiknak pedig 2 éven belül sem sikerül.

Mekkora esélye van annak, hogy terhes vagyok a negativ teszt ellenére?

Január 11. -én délután jött meg a menstruációm, akkor éjjel nem védekeztünk a párommal, másnap délel?tt megint szerettük egymást szintén védekezés nélkül. Rá egy napra leenenöriztem a Jónás módszer szerint a termékeny napjaimat és kiderült, hogy 13.-án volt a Jónás napom (mi meg pont 24-órával el?tte voltunk együtt 2x is). Kedden este 36,2Cfok volt a tesh?m, szerdán reggelre 37,5 lett, csütörtök óta leszakad a mellem, bizsereg a mellbimbóm és több mint egy hete 37, 2C fok a tesh?m nem esik le, 29-én csináltam egy tesztet(Qupidó nagyon érzékeny) egyértelm?en negativ, n?doki megvizsgált azt mondja ? nem érez terhesnek.Nekem nagyon világos mindig a vizeletem, még reggel is mert napi 3-4l folyadékot iszom.

Legjobb válasz: Írod ,hogy jan. 11-én jött meg, és aznap éjjel nem védekeztetek. Akkor mensi alatt voltatok együtt? Én úgy tudom, hogy akkor nem lehet teherbe esni. De lehet, hogy tévedek.

Írod , hogy jan. 11-én jött meg, és aznap éjjel nem védekeztetek. Akkor mensi alatt voltatok együtt? Én úgy tudom, hogy akkor nem lehet teherbe esni. De lehet, hogy tévedek.
Nem igazán értem...Ha átlagos, 28 napos ciklusaid vannak, akkor is csak február 9-e körül kellene megjönnie a következõ menstruációdnak. Sajnos elég kevés az esély a terhességre... Menstruáció kezdete után 1-2 nappal még teljesen biztosan nem érik meg a következõ petesejt... Javaslom, hogy várd meg a következõ menstruációd napját, és akkor csinálj egy tesztet. Annak már egyértelmûen mutatnia kellene, ha babás vagy. A vizelet színének nincs semmi köze a terhességhez, a tesztek a vizeletben jelen lévõ HCG hormon mennyiségét mérik.
Nos, 11e óta majd egy hónap telt el.Ha még mindig nem mutat semmit a teszt, és a nõdoki isazt mondja nem vagy terhes, akkor megnyugodhatsz.Amúgy ezekben az internetes kalkulátorokban nem bízom.Akkor van peteérésem, amikor az ovuteszt mutatja, és nem akkor, amikor egy hülye progi kiszámolja.Az, hogy nem védekeztek, és gondolom még babát sem akartok, elég nagy felelõtlenség volt, mert az orgazmus is csinálhat spontán peteérést, és akkor tök mindegy, hogy mikor van termékeny vagy terméketlen napod!A hõemelkedés lehet egy kismegfázás jele is, ami nem akar kimenni belõled.Ha jól emlékszem 11.e környékén indult meg a felmelegedés, és akkor elkezdtek nagyon szaporodni a bacik, lehet begyújtöttél valamit.Az, hogy mennyi folyadékot iszol meg nem számít, mert én pl du-i vizeletbõl csináltam majd 3 héttel a kimaradt mensi után, és egyértelmû pozitív lett a dolog.Ha nagyon aggódsz csinálj még egy tesztet.Remélem az már megnyugtat! De ez jó lecke volt mindkettõtök számára!
Az elõzõ hozzászólónak üzenem, hogy a 11-e messze van még az egy hónaptól, az még csak 20 nap... És egy átlagos hónap 30 napos!!! Szerintem babát szeretne a kérdezõ, ha már a Jónás-naptárral is számol. A nõgyógyász látta volna, ha terhes vagy, mert akkor megnövekszik a méh vérbõsége.
Szia! Nekem az 1. tesztem negatív lett, akkor lehettem kb. 2 hetes terhes, sõt akkor volt barnás folyásom is kb. 4 napig, amit betudtam menzesznek a negatív teszt miatt, azután mivel a jelek továbbra is megvoltak (mellfeszülés, álmosság stb.)kb. 3 hét múlva csináltam még 2 fajta tesztet :-) (az egyik ugyan olyan fajta volt mint amit 2 hetesen csináltam) és akkor már mindkettõ pozitív lett. Így most 15 hetes terhes vagyok. Szóval ennyit a tesztekrõl amik kimutatják a 2 napos terhességet is...
A kérdező hozzászólása: Üdvözlet, és köszönet minden hozzászolónak, örülnék a babának azért nem védekeztem, a feltételezett peteérés után 16 napra csináltam a tesztet, ami lehetett korai, mindenesetre már csak 8 nap a következõ mensiig, akkor ki fog derülni, ujabb teszttõl parázom, addig meg jól esik reménykedni.
Ha most nem jön, próbálj reggeli vizeletbõl csinálni tesztet, úgy hogy elõtte este már csak 1-2 kortyot iszol maximum. Ha terhes vagy +-nak kell lennie...:)

Ha nekem dec.23-án jött meg a menstruáciom és ha jan.1-én nem védekesztunk, hogy akkor mekora az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Az ilyen válaszolókkal ne foglalkozz. Kár hogy az emberek ma már nem segíteni akarnak. Tudod hány naposak a ciklusaid? Nekem dec 21-én jött meg (bár mostanában elég rendezetlenek a ciklusaim), de 2-n volt peteérésem. Tehát lehet hogy valami sikerült. Bár nem tudom hogy szeretnéd-e a babát, vagy pont elkerülni szeretnéd. Az esély pedig mindig megvan. Próbálj meg védekezni ha nem szeretnél picit, mert tudod tényleg nagy igazság ha az ember nem akarja akkor bepottyan. Sok sikert

Szia! Az ilyen válaszolókkal ne foglalkozz. Kár hogy az emberek ma már nem segíteni akarnak. Tudod hány naposak a ciklusaid? Nekem dec 21-én jött meg (bár mostanában elég rendezetlenek a ciklusaim), de 2-n volt peteérésem. Tehát lehet hogy valami sikerült. Bár nem tudom hogy szeretnéd-e a babát, vagy pont elkerülni szeretnéd. Az esély pedig mindig megvan. Próbálj meg védekezni ha nem szeretnél picit, mert tudod tényleg nagy igazság ha az ember nem akarja akkor bepottyan. Sok sikert
Szia! Ha nem akarsz babát, akkor sajnálatos hír, hogy bizony, elég nagy esélyed van rá. Persze nem minden együttlétbõl lesz baba, de ha szabályosak, 24-25 naposak a ciklusaid, akkor elég nagy esélyed van rá, hogy már a termékeny idõszakodban voltál.
:) )) nem kene a kislanyt igy elmondani mindennek !!
Miért nem 'védekesztél'??? Amúgy gratulálok: kb. 2 hónap alatt te vagy az ötvenedik, aki megkérdezi ezt. Olvasni szoktál néha? Nem írta ki ezt az 50 kérdést, amikor feltetted a sajátod? Amúgy az esély megvan. Nem túl nagy, de megvan. Kár, hogy az okosak nem szaporodnak... Te meg a biológián kívül a magyart is megtanulhatnád. Rád férne mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: kösszönom szépen
A kérdező hozzászólása: nem tom nekem mindig 23-24 -e között jonn meg és 4-5 napig van meg
Szia! Akkor neked is általában 30 naposak a ciklusaid, mint nekem. Nekem is dec. 23.-án volt meg utoljára és peteérésem jan. 8.-án lesz. Tehát jan. 1.-jén még nagy valószínûséggel nem leszel terhes. Jan. 4.-tõl lehetett babával próbálkozni egészen 9.-ig, ha akartok. Remélem tudtam segíteni

7 hetes terhes vagyok. Elkaptam valami vírust, amitől lázam volt + hörghurut+kötőhártya. Ebben az időszakban mekkora az esélye annak, hogy károsodik a baba, és mennyire?

Csak egy Algopirynt vettem be.

Legjobb válasz: A gyógyszerrel óvatosan, mindenképp beszéld meg a dokival, mit vehetsz be, és az is igaz hogy a lázat is csillapítani kell, de magadtól, fõleg így a terhességed elején ne vegyél be semmit.Nyugodj meg a babának biztos nem lett semmi baja,a komolyabb fertõzõ betegségek miatt károsodhat,pl rubeóla.

A gyógyszerrel óvatosan, mindenképp beszéld meg a dokival, mit vehetsz be, és az is igaz hogy a lázat is csillapítani kell, de magadtól, fõleg így a terhességed elején ne vegyél be semmit.Nyugodj meg a babának biztos nem lett semmi baja, a komolyabb fertõzõ betegségek miatt károsodhat, pl rubeóla.
A lényeg, hogy a hõd ne menjen 38 fölé, mert az már károsítja a babát, de a virus önmagában nem károsít.Ha mégis lázad van , akkor hûtõ fürdõ.Ne szedj mindenfélét.Én is elkaptam a virust és 2 nap alatt helyre hozott, csak ajánlani tudom a homeopátiás szereket, amiket terhesen is lehet szedni pl. Oscillococcinum.

Mekkora annak az esélye, hogy egy nő 2 petéjű ikrekkel legyen terhes, a 6. hét környékén elveszítse az egyik babát (mert gondolom gyenge, vagy életképtelen), de a másikat kihordja úgy, hogy egy egészséges baba váljon belőle mire megszületik?

Legjobb válasz: Pontosan! Elég sok terhesség indul ikerterhességnek, ahol sajnos az egyik baba már az elején elhal, viszont a másikat tök egészségesen meg lehet szülni!

Pontosan! Elég sok terhesség indul ikerterhességnek, ahol sajnos az egyik baba már az elején elhal, viszont a másikat tök egészségesen meg lehet szülni!
Sok esélye van. Mármint annak, hogy az egyik iker felszívódik, de a másik megszületik egészségesen. Sokkal több terhesség indul ikresnek, mint ahány iker végül is megszületik.
nálunk ez így volt. anyukám is ikreket várt, aztán az elsõ hetekben a másik picuri sajnos felszívódott.De a hugom idõben megszületett, minden rendben van vele. egyáltalán nem beteges, sõt.. élénkebb mint én voltam. azóta 15 év telt el... és még mindig rendben van minden..
Az egyik rokonunk is ikreket várt, de az egyik baba nem született meg. A másik viszont szép nagy baba lett. Már ötéves elmúlt. Nekem a 9. héten vették észre az ikreket, már 1 évesek. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!