Találatok a következő kifejezésre: Mekkora esélye annak, hogy terhes (22 db)

az hogy ettõl terhes maradj az 100% az hogy terhes legyél meg kb 0%
hacsak nem hajtott végre egy abortuszt az ujjaival, akkor terhes maradtál:D
xD
Biztosan nemvagy terhes!
Ha ennyire tudatlan vagy, minek szexelsz egyáltalán?! Amúgy kb 0%, de láttunk már csodákat...
Nemár... Ne szexelj.
Ha ennyi elég lenne, már 1000x teherbe estem volna.:)
Hát igen. Jó is lenne. Vagy ha rád néznek csak egy pillantásra is terhes leszel.
Ha ennyi elég lenne.... ! DE jó is lenne, nem csajok?
Nem lehetsz terhes. Hány éves vagy? Szerintem nincs esély rá. 0, 01% talán.
nagyjából 0%.
Terhes se vagy, meg okos se!! :-) Majd ha több eszed lesz, akkor szexelj! Ez nem rosszindulat, hanem jó tanács!!! :-)

Mekkora az esélye annak, hogy terhes vagyok? (lent)

Tegnap feküdtünk le a barátommal, nekem ez volt az elsõ. Két hónapja szedek fogamzásgátlót, az elsõ hónapot végigvéreztem, majd le kellett váltanom másfajta tablettára. Azt most már olyan 2 hete szedem. Menstruációm volt. Tegnap bevettem szokásosan fél7kor a tabit, majd olyan fél10kor történt meg. Belémélvezett.

Legjobb válasz: Nincs esélye.

Nincs esélye.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, és azt mondta, hogy 5-6 nap bõven elég arra a gyógyszerre, hogy kimenjen a hatása, fõleg ha rendesen szedem a fogamzásgátlót... szóval hogy elég kicsi arra az esély, hogy terhes vagyok. De a biztonság kedvéért vettem tesztet. Reménykedem, hogy nem. Nem feltétlenül kéne terhesnek lennem, ilyen esetben sem szokott 100%-os lenni a teherbeesés esélye, ha jól tudom, csak van rá esély..
Igen, már egy szem is gyengíti a hatását és teljesen mindegy, hogy hány nappal ezelõtt vetted be azt az egy szemet. Aktus után 2 héttel csinálj egy tesztet.
Igen!! EGYETLEN EGY SZEM antibiotikum utána minimum 1 hétig kiegészítõ védekezés KELL!
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha az az egy szem antibiotikum már 1 hete volt?
1 szem antibiotikum is gyengiti... Csinalj tesztet 2 het mulva.
az antibiotikum nagyban hat a fogamzásgátlóra. én csinálnék tesztet pár nap múlva...
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy el :) Viszont én se tudhatok mindent :) A tájékoztatón ott van, hogy milyen antibiotikumos anyagok semmisítik a fogamzásgátló hatását, viszont az én antibiotikum doboza már nincs meg, szóval neten próbáltam utánanézni az anyagainak, kevés sikerrel. Viszont azt már egy hete szedtem, és tényleg csak két szemet, szóval ezért kételkedem, hogy bármilyen hatással is lehetne a fogamzásgátlóra. És kíváncsi voltam a tapasztaltabbak véleményére :)
ha ilyen tudatlan vagy, akkor minek szexelsz? tájékoztatót elolvastad?
A kérdező hozzászólása: És ha egy hete antibiotikumot szedtem? Viszont csak kettõ szemet, mivel mellekhatásai voltak. Bár már az egy hete volt, már nem szedem, csak magában a fogamzásgátlót. Nem lehet, hogy még mindig hatással volt rá? Amúgy köszönöm, el se hiszitek, hogy megnyugtattatok :D :)
Semmi esély nincs rá.
A kérdező hozzászólása: Negativ lett a teszt :) Es megjott a havim is :) Szoval vagy allati nagy szerencsem volt, vagy nektek nem volt igazatok :D De koszi mindenkinek!

Mekkora az esélye annak, hogy terhes leszel, ha a 12. és 16. napon vagy együtt a párroddal, a pé pedig a 14. napon van?

Legjobb válasz: Elvileg elég nagy esélye van, de gyakorlatilag...... ki tudja...

Elvileg elég nagy esélye van, de gyakorlatilag...... ki tudja...
Elég nagy esély van a babára ha minden rendben nálad és a párodnál is.
sajna mi állandóan együtt vagyunk s 8 hónap próbálkozás s semmi....amúgy van esély rá biztos
Egy egészséges pár esetében mindösszesen 20% esély van egy cikluson belül, hogy megfoganjon a baba. Nemrossz mi? Asszem az itteni statisztikák ezt alá is támasztják. Lehet hülyeség amit én gondolok, de 50-50%, vagyis vagy igen, vagy nem. Ez a tudomány nagy kérdése, hogy miért van az két egészséges pár esetében, hogy az egyiknek azonnal, a másiknak pedig 2 éven belül sem sikerül.

Mekkora az esélye annak, hogy terhes vagyok? (Bővebben lent. )

Két hónapja használok fogamzásgátlót (Jangee) és a legutóbbi menstruációm eléggé érdekes volt. Sokkal kevesebb volt a vérzés, mint amennyi szokott lenni és a színe is sötétebb volt. Félek, hogy esetleg mégis becsúszott az, amit nem szeretnék.

Legjobb válasz: teljesen természetes,hogy a tablettával más a vérzés,hiszen nem menstruálsz,azaz csak megvonásos vérzés jelentkezik. általában 5-rõl 3 napra csökken és a mennyisége is kevesebb.

teljesen természetes, hogy a tablettával más a vérzés, hiszen nem menstruálsz, azaz csak megvonásos vérzés jelentkezik. általában 5-rõl 3 napra csökken és a mennyisége is kevesebb.
A tablettának ez egy mellékhatása, sokak számára kívánatos mellékhatás! Ezért írják fel olyanoknak, akiknek erõs görccsel és sok vérrel jár a menszesz, mert mindezeket tompítja.
Anovulációval mitõl lenne normális vérzésed. Jól mondta az elsõ gyakorlatilag csak egy hormon indukálta megvonásos vérzés volt.

Mekkora az esélye annak hogy terhes vagyok, ha megjött? Mikor érdemes tesztet csinálnom?

Legjobb válasz: szerintem sem kell félned, ha minden tekintetben normálisan jött meg, de azt javaslom, azért vegyél egy tesztet, az biztosan meg fog nyugtatni, és pár száz forintot megér az ember lányának lelki békéje :) aztán ha megnyugodtál, akkor igyekezz úgy csinálni a dolgokat, hogy többé ne kelljen ezen aggódni ;)

szerintem sem kell félned, ha minden tekintetben normálisan jött meg, de azt javaslom, azért vegyél egy tesztet, az biztosan meg fog nyugtatni, és pár száz forintot megér az ember lányának lelki békéje :) aztán ha megnyugodtál, akkor igyekezz úgy csinálni a dolgokat, hogy többé ne kelljen ezen aggódni ;)
ne foglalkozz a tökfejekkel ;) akkor is nyugodtan megcsinálhatod, ha megvan, nem befolyásolja az eredményt, ha jól tudom a teszt a vizelet valamilyen hormontartalmát méri. csak érdemes reggeli pisivel, úh szerintem holnap reggel csináld meg, az a tuti. aztán majd szólj, minden rendben van-e.
Ha teljesen normálisan jött meg, tehát jó idõben, normális szín és mennyiség, normális minõség, akkor nem vagy terhes, de tesztet csinálhatsz megnyugtatásképp. Gyakorlatilag mostmár bármikor, de én a vérzés 5. napján csinálnám meg, vagyis én meg sem csinálnám, mert én nem félnék a helyedben :)
Akkor csinálj tesztet ha nem jött meg!
oké, a türelem rózsát terem :) aztán sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: 23:53nak: a kérdésemben benne van a válasz arra amit írtál... de azért köszi
A kérdező hozzászólása: 1napot késett csak. a szín jó:) a mennyiség... majd kiderül. csak ma jött meg. de azért köszi a választ
A kérdező hozzászólása: köszi, de szerintem azért megvárom hogy elteljen ez az 5 nap. ugyan olyan szarul vagyok mint máskor amikor megjön. csak nem lesz semmi baj...:)
A kérdező hozzászólása: délelõtt már megvettem a tesztet. megvárom amíg elmúlik a "bajom" aztán megcsinálom. remélem többet nem fog elõfordulni hogy ilyen dolog miatt kell aggódnom. húúú!!!ilyen ideges már nagyon régen voltam. és talán még soha nem vártam ennyire hogy megjöjjön:) pedig szenvedés ez az 5 nap... de nem baj. inkább ez mint egy terhesség...
A szex mikor volt? Ha még nem telt el két hét a szex óta akkor felesleges megcsinálnod a tesztet.Ne ezt az 5 napot számolgasd, hanem az együttlét óta eltelt napokat.A mensi jellege pedig sok mindent elárul, de a legbiztosabb a teszt.
A kérdező hozzászólása: szex majdnem minden nap van... de amit te kérdezel az 19én volt.
Okt. 19? óóó már simán mutatná délutáni vizeletbõl is :)
A kérdező hozzászólása: haha. azt tudom. de én november 19rõl beszélek.

Mekkora az esélye annak hogy terhes lettem?

A menstruációm körülbelül 5-6 napja múlt el és tegnap meg tegnap előtt a barátommal szexeltünk és 3x is bennem ment el. Ilyenkor hogy ugye még csak most mult el majdnem egy hete így kisebb vagy nagyobb az esélye hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: Spontán peteérés bármikor lehet. Ha nem akartok gyereket akkor nagyon felelõtlenül cselekedtetek. Miért szórakoztok ártatlan életekkel?

Spontán peteérés bármikor lehet. Ha nem akartok gyereket akkor nagyon felelõtlenül cselekedtetek. Miért szórakoztok ártatlan életekkel?
Ha terhes vagy mi lesz a babával?
A kérdező hozzászólása: Igen az, de nem úgy vagyok nevelve és amugy 8-10 napos terhesen már nõhet a nõnek az étvágya?
Biztos roma vagy igaz? (nem negatívan kérdezem, csak a szokásaitokból gondolom, hogy igen) Nézd, ha az a fiú komolyan gondolja Veled és szeretnétek összeházasodni, akkor tegyétek meg, de addig ne engedj neki ilyeneket. Mi van ha terhes leszel és õ mégsem akarja?
roma vagy ugye?
A kérdező hozzászólása: Elég akaratos vagyok általába ha valamit akarok akkor azt meg is teszem és eltudom dönteni mi a jó nekem. De berobbant az életembe én meg azóta elveszett vagyok nélküle.. Eddig én irányítottam a fiúkat Õ rá meg nem tudok úgy hatni ahogy általában másra tudtam.. És mondtam neki h húzzon gumit mire Õ: nem.. majd magához húzott és onnantól nekem nem volt több szavam.. az meg h magához vesz azt úgy gondoltam ahogy írtam.. Õ dönti el, és már Anyu is kezdi érezni h nem sokáig van bele szólása az életembe..
Szerintem itt a fõ gond, hogy 17 évesen nincs saját akaratod, mi ez, hogy magához vesz???? Ilyen nincs. Meg mi az hogy nem húz gumit? Akkor nincs szex és kész. Nõj föl egy kicsit, és kezd el irányítani te a saját életedet!
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom... 17 éves vagyok a srác 20.. már fél éve ismerem 3 hónapja vagyunk együtt.. magához akar venni h jöjjek el itthonról lakjunk együtt.. de én még suliba járok.. eddig védekeztünk rendesen és most meg nem volt hajlandó gumit húzni és 3x el is játszotta holott azt mondta nem fogja újra.. meg mondja h akar gyereket.. utána meg h neki még nem kell mert bûnözésbõl nem lehet megélni.. erre most meg 3x is kockáztatta.. és nem is értem én ezt. Anyu ha teherbe esnék rávinne hogy vetessem el. a Barátom meg nem engedné és elvinne itthonról. Nem tudom mi lesz.
Én a menstruációm utáni elsõ napon voltam együtt a férjemmel.Õ is belém ment és terhes is lettem. Ugyhogy van rá esély!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez egy szörnyen jó kérdés.. Anyuék most azzal szívják a vérem hogy biztos terhes vagyok, mert rengeteget eszek, de nem hiszem hogy terhes vagyok lehet az idõ miatt.. 8-10 napos lehetek szerintem.. A baba szerintem maradna mert a barátom nem engedné elvetetni..

Bevettem az escapelle tablettát így mekkora az esélye annak hogy terhes vagyok? (bővebben lent)

A barátommal egy kicsit ittunk és az lett a vége, hogy nem védekeztünk de "szerencsére" nem élvezett belém. Ma délután vettem be Escapelle esemény utáni tablettát (72 órán belül).

Legjobb válasz: Én vettem be. Majd holnap tesztelek.

Én vettem be. Majd holnap tesztelek.
Én több, mint egy éve vettem be. Egy hétre rá tesztet csináltam, negatív lett. Eredmény: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/4040.. 22 éves vagyok, kisfiam 3 és fél hónapos és a világ legcsodálatosabb dolga, hogy nem hatott a tabletta. :)
Szakadt a gumi. 1 órán belül bevettem. Szimplán nem volt vele szerencsém. Pedig nem is hánytam ki.
A kérdező hozzászólása: Azta :( Hány órával késõbb vetted be? Mi történt.. Elszakadt a gumi?
Elsõ vagyok. Én írtam, hogy vettem be és ma tesztelek. Halvány pozitív lett.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért vettem be mert annyi mindent olvastam, hogy elõváladék így kósza spermiumok úgy.. Így inkább bevettem! De én még semmilyen mellékhatást nem éreztem.. Remélem azért hatott :)
Ha nem élvezett beléd akkor tényleg kár volt, 2.-nak igaza van ezt biztosra mondom.
Nekem sem volt semmi mellékhatása. A vérzésem a tabi bevétele után 2nappal jelentkezett.
Én tegnap vettem be a 70. órában. Mellékhatásokként csak fejfájás és szédülés. Majd meglátjuk a vérzésnél mennyire zavart be.
Minek vetted be, ha nem élvezett beléd? Persze, majd jön mindenki az elõváladékkal, amitõl tényleg lehetsz terhes, de a lottó 5-ös esélyesebb.
A kérdező hozzászólása: Gyönyörû a kisfiad:-) Gratulálok hozzá!:) 2 napja vettem be..eddig semmi mellékhatás vagy valami kis apró jel, hogy valami történne odalent a hasamban. Én bízom benne hogy hamarosan meg fog jönni, én nem állok készen a terhességre! :(

Mekkora az esélye annak hogy terhes lettem?

Mekkora az esélye annak hogy terhes lettem ha a menstruációm 14 napja múlt el és a barátom belém élvezett...?

Legjobb válasz: 32,8%.

32, 8%.
kb pont ovulációkor, nem mellesleg bármikor lehet spontán peteérés, így 50-50% de inkább azt mondom 70-30% hogy az vagy, ha csak egy szerencsétlen kis tini vagy aki itt szexel mert azt hiszi attól felnõtt akkor, gratulálok mehetsz a tinimamik mûsorba, ellenkezõ esetben, ha 20on éves élsz a baba a cél akkor gratulálok lehet sikerült!
*nem élsz hanem és
A kérdező hozzászólása: 21 éves múltam, tervezzük a kisbabát...
2.vagyok akkor azt mondom hogy valószínûleg sikerült, én 22 vagyok 20 évesen lettem terhes, mi is terveztük, pont peteérésnél élvezett belém, ma már van egy 8 hónapos kisfiam, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Remélhetõleg sok, de logikusan gondolkodva, vagy igen vagy nem, tehát 50%. De nem a menstruációd 14 napja múlt el, hanem a ciklusodé. Tudod, a kettõ nem ugyanaz.

Mekkora az esélye annak, hogy terhes vagyok?

Átlagosan 26 (+ - 1 nap) napos egy ciklusom. Így április 14.-én kellett volna megjönnie a menszinek. Szóval, kb 1 hete késik. Aznap, mikor meg kellett volna jönnie (este) rendesen görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni...viszont azóta sem jött meg. A férjemmel védekezünk is, meg nem is (megszakításos módszer).. Egyszer sem ment el belém, de az el?váladékban ugyebár lehetett sperma. Kb mekkora lehet az esélye a teherbeesésnek ilyen megszakításos módszerrel? Érdemes lenne holnap reggel tesztelnem, vagy várjam még meg a jöv?hetet? Eléggé izgulok.. :) Õszintén szólva jöv?re terveztük a babát, de ha most jönne én annak is borzasztóan örülnék..!!! :) Köszi! üdv. 23 éves N?

Legjobb válasz: teszt.:)

teszt.:)
Igen, tesztelj, egy hét után már délutáni vizeletbõl is kimutatható a terhesség! Majd írd meg az eredményt!
Mindenképpen tesztelj! Nekem már az elmaradt menzi elõtt 4 nappal kimutatta a teszt a terhességet(nagyon vártuk, ezért nem bírtam kivárni a menzi elmaradást). Reggeli vizeletbõl a legbiztosabb, mert az koncentráltabban tartalmazza a hcg hormont, amit a teszt érzékel! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Oké.. Csak tudjátok, volt idõszak, mikor nem volt rendszeres a menszeszem.. (1 hetet késett) viszont azóta helyre is állt. Olyan rossz, mert hiába terveztük jövõre a babát, most, hogy megvan a lehetõsége annak, hogy terhes vagyok, teljesen beleéltem magam... Viszont, mivel elsõ baba, és éppen építkezünk (kb minden pénzünk rámegy) így kicsit kilátástalannak tûnik az egész.. Mármint, hogy hogyan fogjuk megvenni a babának azt a rengeteg holmit.. Szóval, kettõs érzésem van ezzel kapcsolatban. Ha kiderülne, hogy terhes vagyok, akkor picit kétségbeesnék, viszont ha az derülne ki, hogy mégsem vagyok terhes, akkor pedig csalódott lennék. ...Félek a teszt eredményétõl..bármi is legyen az. Tudom, hülye vagyok..de ezt érzem..
Ne parázz, soha nincs olyan idõpont, amikor minden klappol a pici érkezéséhez :) Ha meg mindenki a tök jó idõre várna, akkor már rég kihalt volna az emberiség :) Holnap reggel tesztelj egyet, aztán majd írd meg mi lett :)

Mekkora az esélye annak, hogy OVULÁCIÓS IDÕSZAKOMBAN Escapelle esemény utáni tabletta bevétele után terhes legyek?

Legjobb válasz: Nah jó, most már befejezhetnéd a hisztit. Ez legalább a 3. ilyen kérdés. Megtörtént, bevetted, ennyit tudtál tenni. Ha bevetted, kevés az esély a terhességre, de van. Ha 12 órán belül bevetted, akkor kb. 5%. Semmivel sem lesz jobb azzal, hogy még kiírsz 5 ehhez hasonló kérdést.

Nah jó, most már befejezhetnéd a hisztit. Ez legalább a 3. ilyen kérdés. Megtörtént, bevetted, ennyit tudtál tenni. Ha bevetted, kevés az esély a terhességre, de van. Ha 12 órán belül bevetted, akkor kb. 5%. Semmivel sem lesz jobb azzal, hogy még kiírsz 5 ehhez hasonló kérdést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!