Találatok a következő kifejezésre: Mekkora esély arra, (81 db)

Mekkora esély lehet arra, hogy most összejön?

Február elején volt egy spontán vetélésem ( nem kellett m?vi úton befejezni).Most március 12-én jött meg el?ször, négy napig volt meg.Lehet rá esély, hogy ebben a ciklusban újra terhes legyek?

Legjobb válasz: Szia Nekem is nem rég volt spontán vetélésem. (márc 12-13) a doki azt mondta vegyem úgy mint egy normális mensint mert csak 5 hete voltam és mivel nem kellet kaparni most sokkal nagyobb esély van arra hogy újra sikerüljön a baba.Szóval ha nem volt beavatkozás akkor már nyugodtan lehet . Mihamarabbi babásodást!

Szia Nekem is nem rég volt spontán vetélésem. (márc 12-13) a doki azt mondta vegyem úgy mint egy normális mensint mert csak 5 hete voltam és mivel nem kellet kaparni most sokkal nagyobb esély van arra hogy újra sikerüljön a baba.Szóval ha nem volt beavatkozás akkor már nyugodtan lehet . Mihamarabbi babásodást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, viszont kívánom neked is!

8 számból húznak ki 1et. Én 3at kiválasztok akkor mekkora esélyem van arra hogy a válaszott 3 számban benne van az az 1 győztes szám?

Leírná vki a képletet is. Köszönöm!

Legjobb válasz: esélyt úgy számolunk, hogy kedvezõ eset osztva az összes esettel. 1 eset kedvezõ számodra 8-ból így egynyolcad esélyed van,de mivel 3-at húzhatsz így egynyolcad-szor 3. az az háromnyolcad az százalékban 37,5%

esélyt úgy számolunk, hogy kedvezõ eset osztva az összes esettel. 1 eset kedvezõ számodra 8-ból így egynyolcad esélyed van, de mivel 3-at húzhatsz így egynyolcad-szor 3. az az háromnyolcad az százalékban 37, 5%

Mekkora esély van arra, higy álláskereső portálra feltett önéletrajz alapján felfigyeljen rám a munkáltató? Volt, aki így talált munkát?

Legjobb válasz: Ha valami jó végzettséged és sok tapasztalatod van egy adott szakmában, akkor van esély a megkeresésre. De ha általános állásokra jelentkezel, különösebb végzettség nélkül, akkor nem sok az esély.

Ha valami jó végzettséged és sok tapasztalatod van egy adott szakmában, akkor van esély a megkeresésre. De ha általános állásokra jelentkezel, különösebb végzettség nélkül, akkor nem sok az esély.
Idáig engem is csak ilyen ügynöki munkával kerestek meg. A végzettségem elfogadható, de pályakezdõ vagyok. Így nem igazán vagyok vonzó a cégek számára...
iwiwes állásra kiváncsi lennék. Zsíros azaz vezetõi állásra nem iwiw-en kutatnak:)
Engem így csak ügynöki munkával kerestek meg.
Én 2 hete sem töltöttem fel az önéletrajzomat 2 portálra (profession.hu és cvonline.hu), már 2 megkeresésem volt úgy, hogy munkát ajánlottak és itt találtak rám. Végül egyikkel sem egyeztem meg, de korrekt munkák voltak.
Nem sok, általában az OVB-s, MKP-s ügynökök hívogatnak ezerrel, hogy kihasználják a kapcsolati tõkédet, mert nekik már elfogyott, majd szépen kiköpnek mint egy megrágott rágógumit.
egyik ismerõsömre az iwiw-en talált rá egy fejvadász cég, és zsíros állást kapott.
ha nem is vezetõi, de könyvelõi állás egy japán cégnél.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! jó szakmám van és 10 éves vezetõi tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha a menstruáció végét követő napon védekezés nélkül szexeltünk, akkor mekkora esélyem van arra, hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: Velem is ugyan ez volt. És belém is élvezett. Utána nagyon féltünk, és elmentem sûrgõsségi fogamzásgátlót feliratni. Az orvos mondta, hogy minimális az esély, de a hímivarsejtek benned még 2napig életképesek lehetnek kb., és addig már megérhet a következõ petesejted, szóval terhes lehetsz.. :S De kicsi az esély nagyon, de ott az a pici.. 5500 Ft, egy tabi. Tudod, 72órán belül be kell venni. Én nem lettem terhes.

Velem is ugyan ez volt. És belém is élvezett. Utána nagyon féltünk, és elmentem sûrgõsségi fogamzásgátlót feliratni. Az orvos mondta, hogy minimális az esély, de a hímivarsejtek benned még 2napig életképesek lehetnek kb., és addig már megérhet a következõ petesejted, szóval terhes lehetsz.. :S De kicsi az esély nagyon, de ott az a pici.. 5500 Ft, egy tabi. Tudod, 72órán belül be kell venni. Én nem lettem terhes.
20:36 nagyon okos, nagyon tudja, aztán egyszercsak abortusz lesz a vége. :-(( Gondolkozzunk csak. Tételezzük fel, hogy 6 napos volt a vérzésed, és a 7. napon közösültetek. A hímivarsejtek átlagos életkora 2-3 nap, de nem ritka az sem, hogy 5-8 napig elélnek a petevezetékben, ahol a megtermékenyítés történik. Szabályos ciklusnál simán elõfordulhat, hogy amikor a 14. napon tüszõrepedés után kiszabadul egy érett petesejt, és még talál ott élõ hímivarsejteket az egy héttel azelõtti közösülésbõl. Szépen meg is termékenyülhet. Példa: http://kiwu.winnirixi.de/gluckstreffer/1111.jpg Közösülés a 9. napon, ovuláció (tüszõrepedés) a 16. napon. A nõ a 30. napon pozitívat tesztelt. Hogy mennyi esélyed van NEKED, hogy teherbe ess? Hát jó sok. Épp annyi, mint annak, akik babáért szeretkeznek - cirka 20%.
Utolsó! Ezaz biztasd csak, h ne védekezzen! Oké h te ilyen felelõtlen vagy, de a fiataloknak ne mutass ilyen példát.
Ne hiddj a sok tulokosnak nagyon kicsi az esely a babara szinte 0 mi honapok ota nem vedekezunk mensi utan s nem lesz semmi
Esély mindig van a teherbe esésre. Beléd is élvezett? mert akkor nagy esélyed van, gratulálok!
nagyobb sokkal
Hát az esély nem túl nagy, mivel egy hónapban csak pár termékeny nap van, de attól, hogy valaki a menstruáció után szeretkezik, simán lehet terhes.Esemény utáni tabletta, vagy teszt.
Esély mindig van van aki megússza van aki nem. Ha annyira szeretsz minden hónapban idegeskedni akkor tessék csak.
Kolléganõm épp így esett teherbe. Tessék megtanulni végre, hogy védekezni mindig kell, akkor is, amikor azt hiszed, hogy nem vagy termékeny. AKÁRMIKOR lehet peteérésed!!! Még vérzés alatt is!

Mekkora esély van arra hogy én meg valaki egy ugyanakkora méretű (nem ugyanazt) hullócsillagot láttunk?

Legjobb válasz: Attól függ, mekkora az az ugyanakkora, de így augusztus elején akár még lehetséges is. Amúgy ha egy nagyobbról van szó, honnan tudjátok, hogy nem ugyanazt láttátok?

Attól függ, mekkora az az ugyanakkora, de így augusztus elején akár még lehetséges is. Amúgy ha egy nagyobbról van szó, honnan tudjátok, hogy nem ugyanazt láttátok?

Ezek alapján érdemes-e köztársasági ösztöndíjra pályázni, illetve mekkora az esély arra, hogy elnyerje valaki? Többi lent.

Két lezárt félév átlaga:4,8

Legjobb válasz: Mindenképpen érdemes megpályáznod. Szerintem elég jó esélyed lehet, de sok mindentõl függhet, hogy ki nyeri el. Gratulálok a szép eredményekhez!

Mindenképpen érdemes megpályáznod. Szerintem elég jó esélyed lehet, de sok mindentõl függhet, hogy ki nyeri el. Gratulálok a szép eredményekhez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszod és a gratulációt. Várok még kommenteket!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lehet esélyed, de ez sok mindentõl függ. Jó, hogy TDK-n eredményesen szerepeltél. Az átlagod is jó. A hallgatói életben való közremûködésért viszont nem adnak sok pontot, ahogy egy nyelvvizsgáért sem. Nekem OTDK-eredményem, 5 konferenciám, 8 publikációm, 2 nyelvvizsgám, tanszéki könyvtárosi pozícióm, de még így sem biztos, hogy elnyerem, nagyon erõs nálunk az élmezõny. Szóval az, hogy elnyered-e függ attól, hogy kik pályáznak még, van-e publikációjuk, más konferencia-szereplésük stb. Megpályázni érdemes, mert ha nem sikerül mégsem, akkor ezeket az eredményeket fel lehet használni a következõ pályázatnál is. Addig érdemes publikálnod, konferenciára menned (tudom ajánlani a VMTDK-t, az ETDK-t, az Eötvös Konferenciát, a Grastyánt, a Jedlik Ányos Szakmai Napokat, a Jánossy Konferenciát). Sok sikert! ;-)
Majd kérlek mondjátok el, hogy megkaptátok-e a köztársasági ösztöndíjat! Sok sikert hozzá! :)

Shetlandi pónit szeretnék. Mekkora az esély arra hogy megbetegedjen? :/ körül-belül hány százalék? :D

Csak azért mert elvileg a pónik (fõleg a Shetlandik) szívósabbak mint a rendes nagylovak:))

Legjobb válasz: Egy shetland tényleg tök jó de csak kerti dísznek szeretnéd? Nem tudnál ráülni, max 30 kg alatt. Egyébként ha egy lovat megfelelõen gondoznak (legelõ, rendes étel, mozgatás stb...) akkor kicsi az esélye, hogy a "nagy" ló lebetegedjen. Mindkettõnek lehet baja, de ha rendesen van tartva, akkor egészséges marad a póni és a nagy ló is!

Egy shetland tényleg tök jó de csak kerti dísznek szeretnéd? Nem tudnál ráülni, max 30 kg alatt. Egyébként ha egy lovat megfelelõen gondoznak (legelõ, rendes étel, mozgatás stb...) akkor kicsi az esélye, hogy a "nagy" ló lebetegedjen. Mindkettõnek lehet baja, de ha rendesen van tartva, akkor egészséges marad a póni és a nagy ló is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) ) Egyébként annyira nem kicsi (na jó hát nem is nagy:3 ) De mindig is egy kicsi pónit akartam:)
elsõ vagyok : szerintem akkor inkább egy welsh, vagy egy fjord pónit vegyél, esetleg egy hucult (vagy egy haflingit), mert azokat majd idõsebb korodban is tudod lovagolni, nem lesz neki megerõltetõ. Ezek is pónik, és ezek sem valami magasak ;)
A kérdező hozzászólása: Köszii:) lehet hogy az lesz ;)
ép akkora az esély , mint bármely más lónál. Hány százalék? ha ezt valaki kiszámolja neked .... Megfelelõ tartás minimalizálhatja a megbetegedések számát, de van ami még ígysem kivédhetõ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sheti valóban maximum dísznek vagy kisgyereknek jó, esetleg állatsimogatóba vagy nagyló mellé. A szívósságát nem elsõsorban a betegségekkel szembeni ellenállása jelenti (bár közvetve ezt is), hanem inkább az "igénytelenségét" mutatja. Származása miatt hidegtûrõbb, mint egy sportló, rideg tartást könnyebben bírja, mint a sportlovak, méretébõl adódóan kevesebb élelemmel is elél, a gyérebb legelõ is eltartja... Megbetegedni valóban igényes tartás mellett a nagyló se igen betegszik meg, ha járvány van a közelben, akkor a sheti is ugyanúgy megfertõzõdik, mint a többi, kólikára ugyanúgy hajlamos, allergiás ugyanúgy lehet. A szívóssága inkább a tartásából ered. Ha azonban használni is akarod, akkor valóban inkább egy fjord vagy egy hafi jobb választás, az felnõtt lovasként is használható, vérmérsékletük nyugodt, tapasztalataim alapján jobb fejek is, mint a sportpónik, bár kimondottan makacsok is tudnak lenni, de sokkal több funkciót tudnak betölteni, szívósságuk pedig hasonló a shetihez. Természetesen társának nyugodtan vehetsz shetit, biztosan boldog páros lenne :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) ) igazatok van!;)

Mekkora az esély arra, hogy egy ellopott táska (iratokkal, telefonnal együtt) visszakerüljön a tulajdonosához?

Értem én, hogy a telefon és a kézpénz nem lesz meg, de az iratokkal is ugyanez a helyzet? Tettem rendőrségi feljelentést is. Kíváncsi volnék, mik a tapasztalataitok. Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem a pénz kivételével elõkerült az egész, olyan helyen találták meg, amerre nem is jártam. A lányom amikor fent hagyta buszon, neki pénzzel együtt lett meg, egy rendes nõ találta meg és felhívott minket. Szerintem azért van esély, ha csak nem kellettek neki az iratok is vagy ha nem a kukába dobta, miután a pénzt kiszedte.

Nekem a pénz kivételével elõkerült az egész, olyan helyen találták meg, amerre nem is jártam. A lányom amikor fent hagyta buszon, neki pénzzel együtt lett meg, egy rendes nõ találta meg és felhívott minket. Szerintem azért van esély, ha csak nem kellettek neki az iratok is vagy ha nem a kukába dobta, miután a pénzt kiszedte.

Teherbe edhetek? Júni 19, 20, 24, 26. -án voltunk együtt védekezés nélkül a párommal.26. -án volt a peteérésem. Mekkora az esély arra hogy teherbe essék? Mikor érdemes tesztelni? Szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Van rá esély. Ha egészségesek vagytok, akkor nem kevés. A 24-ei és a 26-ai együttlétbõl is lehet baba. Tesztelni 26-ához képest minimum 10napra lehet, de lehet még az is korai és nem mutat semmit. Drukk!

Van rá esély. Ha egészségesek vagytok, akkor nem kevés. A 24-ei és a 26-ai együttlétbõl is lehet baba. Tesztelni 26-ához képest minimum 10napra lehet, de lehet még az is korai és nem mutat semmit. Drukk!
A kérdező hozzászólása: sajnos 08.08-án megjött :S egy nappal hamarabb mint ahogy kellett volna :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) ) ès a hasznos informàciòkat :)
Hat szedules, emelyges, undor eteltol, italtol. Hangulatingadozas :D lehetsz kicsit idegesebb is a kelletenel :D esetleg hanyas de az szerintem meg korai, habar ez mind egyenfuggo. Lehet, hogy kivansz dolgokat, de lehet hogy epp az ellenkezoje, es egy falat sem esik jol. Jelentkezhet meg mellfeszules, megjon erzes, gorcsolgetes, pecsetelos verzes. Hat korulbelul ennyi roviden! Remelem tudtam segiteni valamiben :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) azóta voltunk együtt még 28.-án :D hát majd 2 hét múlva kiderül mi lesz :) ) a menszi elmaradásán kívül mikor milyen jelei vannak még ? milyen korán jelentkezhetnek ?
2 HET UTAN MAR KI MUTATJA A LEGOLCSOBB TESZT IS :) !!
A kérdező hozzászólása: Nem görcsölünk rá :) csak kíváncsi vagyok mennyi az esély .Úgy vagyunk vele hogy majd jön ha jönnie kell
Én azt javasolnám (ha nem jön össze most), hogy ne görcsöljetek ezen ennyit, és ne próbáljátok meg tudományosan összehozni azt a babát. Minél jobban akarja az ember pszichésen, annál kevésbé sikerül. Ezeknek a dolgoknak valahogy ösztönösen, természetesen kellene mûködniük. Nem kell számolni, nem kell hõmérõzni, és tesztelni sem minden együttlét után. Össze fog jönni akkor is. Mi teljesen a véletlenre bíztuk. Két terhességem is úgy jött össze, hogy az adott hónapban csak egyetlen egyszer szeretkeztünk, mégis sikerült. Nem ezen múlik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménkedünk benne :) akkor lehet kivárom hogy megjön e és ha nem akkor tesztelek :)
:( sajnalom :( mi 2 evig probalkoztunk mar mar gorcsosen.. 2 ev utan jott kislanyom, akkor amikor mar le mondtam arrol h valaha is lehet babam. Elsore osszejott :) csak nyugi!! Mindennek akkor jon el az idejez amikor annak el kell jonnie, persze konnyu mondani.. :( sok sikert!!

Mekkora az esély arra, hogy lessz normális het. Kapcsolatom a későbbiekben ha most rendszeresen egy férfivel osztom meg az ágyam? Nők ezt megértenétek?

mindketten tudjuk hogy nincs jövője a meleg "kapcsolatunknak,ugymond "normálisan akarunk élni de most jól elvagyunk így ,majd egy nő ezt megérti ,hogy ilyen a múltam? köszi a válaszokat!F.

Legjobb válasz: Az hogy valaki meleg vagy nem nem azon múlik hogy racionálisan el tudod dönteni, ennek nincs jövõje. Ha inkább a bré izgat mint a punci akkor egyáltalán nincs rá esély hogy heteró kapcsolatban élj. Nem is értem miért akarnál. A másik, ha esetleg beszüntetitek az "ideiglenes" melegséget, akkor miért kéne azt elmondani a barátnõdnek hogy eddig egy férfival dugtam? Az embernek vannak olyan dolgai amik jobb ha rejtve maradnak, viták félreértések elkerülése végett, ez például pont olyan.

Az hogy valaki meleg vagy nem nem azon múlik hogy racionálisan el tudod dönteni, ennek nincs jövõje. Ha inkább a bré izgat mint a punci akkor egyáltalán nincs rá esély hogy heteró kapcsolatban élj. Nem is értem miért akarnál. A másik, ha esetleg beszüntetitek az "ideiglenes" melegséget, akkor miért kéne azt elmondani a barátnõdnek hogy eddig egy férfival dugtam? Az embernek vannak olyan dolgai amik jobb ha rejtve maradnak, viták félreértések elkerülése végett, ez például pont olyan.
A legtöbb nõ ezt nem érti meg.Ami azt illeti a legtöbb férfi sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!