Találatok a következő kifejezésre: Mekkora esély a (560 db)

Általánosságban mekkora esély a terhességre?

Konkrétan arra gondolok, hogy ha párosodok a párommal védekezés nélkül és benne megyek el, akkor mekkora esély van arra, hogy terhes legyen. És ilyenkor még mi akadályozza a spermium tovahaladását?

Legjobb válasz: Ha védekeés nélkül szeretkeztek, akkor sem sem gátolhatja a spermiumok haladását. Vagy terhes lesz vagy nem. Szerintem 50-50% az esélye.

Ha védekeés nélkül szeretkeztek, akkor sem sem gátolhatja a spermiumok haladását. Vagy terhes lesz vagy nem. Szerintem 50-50% az esélye.
Ha védkezés nélkül "párosodol" akkor nagy esély van rá, hogy teher be esik!Semmi nem akadályozza meg a spermium haladását!Egyébként meg 50%, vagy igen, vagy nem! Ha a "párosodás" peteéréskor történt akkor még nagyobb rá az esély!
Attól függ, hogy mikor szeretkeztek.Peteérésnél(kb menstruáció elsõ napjától számolva a 14. nap) elég sok az esélye a teherbeesésnek, ha pedig más idõpontban, akkor nagyon kicsi!

Mekkora esély van rá, hogy indul a szak?

Olyan szakra jelentkeztem (ANA), amit összesen 70-en jelöltek meg, 27-en elsõ helyen, és minimum 30 ember kell ahhoz, hogy induljon. Mekkora a valószínûsége annak, hogy meglesz a szak indításához szükséges minimális létszám? Illetve ha ez nem jön össze, akkor kész, ennyi, vagy van még rá esély, hogy induljon a szak (pótfelvételi, bármi)?

Legjobb válasz: Hogy mekkora az esély, az kérdéses. Az elsõ 27-et nyilván felveszik, ha megvan a minimum 260 pontjuk, a maradék 43 ember közül pedig még legalább 3 ember kellene. Hogy erre mekkora esély van, azt nem lehet megjósolni.

Hogy mekkora az esély, az kérdéses. Az elsõ 27-et nyilván felveszik, ha megvan a minimum 260 pontjuk, a maradék 43 ember közül pedig még legalább 3 ember kellene. Hogy erre mekkora esély van, azt nem lehet megjósolni.
nem a diploma hozza a pénzt. több barátom 1 szál érettsigivel 200 nettó felett keres. (web, java programozók)
Ahol nem kell belefeszülni a tanulásba, az a bölcsészkar, pl. de a turizmusosok sem egy zsenik :/ Külföldi dolgokhoz nagyon nagyon jó átlag kell, meg benne kell lenni tudományos meg tanulmányi dolgokban (szóval, ha rossz jegyeid vannak, nem valószínû, hogy benne leszel ilyesmikben, és külföldi dolgokban sem vehetsz részt). Azt tudom, hogy van, ahol a diplomát honosítani kell, és az sokba kerül, szóval jobban jársz, ha már eleve külföldi suliba mész tanulni. Egyébként, nincs olyan meló, ahol nem kell dolgozni a pénzért.
én régebben rendezvényszervezéssel foglalkoztam (éjszakai klubbokba szerveztem bulikat), a középsulit se fejeztem be (szóval papíron csak 8 általánosom volt) és kb 300 körült kerestem vele havonta, úgy hogy igazából csak pár telefont meg e-mailt kellett megejtenem, és hétvégente jól berúgni a bulikon.
tök jó neked! Bár azért szívás hogy amennyit elvégeztél a középiskolából az hiába volt...
A diploma nem fizet semennyit, a MUNKA viszont IGEN! Magyarországon - de máshol is - elképesztõ mértékû a diplomás munkanélküliség. Bölcsészekbõl, jogászokból, de közgazdászokból túltengés van, ezért ide csak akkor menj, ha nagyon elhivatott vagy. Habár BA, BSc-vel is felvehetnek munkahelye; készülj azzal, hogy egy állásra rengetegen jelentkeznek, és az MA, MSc-sekkel fognak egyáltalán foglalkozni. Versenyképesnek kell lenned, nyelvtudás, külföldi gyakorlat pluszpontot fog jelenteni. Sajnos, ha nem akarsz matekozni, akkor nehéz jövõd lesz, mert épp a reálszakokkal lehet most jól elhelyezkedni. A jó fizetések is közismerten itt vannak.
0%
igazán nincs mit :) de jobb a srácnak is ha rászoksz az orálra vagy elsõnek csak petting :) tuti nem leszel terhes és még a pasid is roppantul fogja díjjazni :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod
Képtelenség hogy teherbe ess ennyitõl... ha mégis fel találna mászni pár kis fickó, akkor sincs gond, mivel a természetes védelmi rendszeret gyilkolja a kis hapsikat.. így 2 centit sem tesznek meg már be döglenek mint az ázott petárda :) Nyugodj meg 110% hogy nem vagy terhes és nem is leszel ennyitõl :)
A kérdező hozzászólása: ha ha ha
Én a helyedbe már egyenesen abortuszra mennék! Nem költenék még külön terhességi tesztre...elég sokba kerül az abortusz. Remélem a pasid legalább a felét állja...
A kérdező hozzászólása: egy enyitol nem letezik hogy az legyek
Kell 1 terhességi teszt...ha negatív akk nincs semmi, ha pozitív akk meg jön az abortusz
A kérdező hozzászólása: :(normalis valaszokat kerek
Neeeeee....komoly????? Ilyen nincs:D
A kérdező hozzászólása: szembe ultem rajta rajtam volt tanga rajta nem volt semmi de nem ereztem h elment max elovaladek lehet tehres vagyok?
Attól függ hol, de a sperma nem mászik be a hüvelyedbe......szóval nem.
A kérdező hozzászólása: ez biztos?
0.0000001
A kérdező hozzászólása: :) igen

Mekkora esélye van a terhességnek a hüvelygyűrű használata közben?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy barátommal gy?r?vel szeretnénk védekezni, de nem tudom, mekkora esélye lesz a terhességnek, ha a sperma a hüvelybe megy? Segítségeteket el?re is köszönöm Mystic

Legjobb válasz: Mekkora esélyt mersze megkockáztatni?

Mekkora esélyt mersze megkockáztatni?
Szia! Kb. ugyanannyira megbízható, mint a tabletta, nagyon kevés esélye van a terhességnek. Annyi, hogy itt nincs semmilyen gond, ha hánysz vagy hasmenésed van. Nekem bevált. 22L

Ha a barátnőmmel se**be szeretném csinálni és óvszer nélkül össze lehet szedni valamilyen betegséget? Mekkora esély van rá?

Legjobb válasz: van rá esély, nem tudom mekkora, de az az a hely, ahol az ürülék távozik a szervezetbõl, tehát az tele van bacilusokkal, meg mit tudom én mikkel, én nem nyúlkálnék oda csupaszon

van rá esély, nem tudom mekkora, de az az a hely, ahol az ürülék távozik a szervezetbõl, tehát az tele van bacilusokkal, meg mit tudom én mikkel, én nem nyúlkálnék oda csupaszon
Semmiképp ne végezzetek ilyen jellegû aktust óvszer nélkül..sõt szerintem a síkosítóra is szûkség lesz! A baci összeszedésére kb 99% esélyed van.. biztos út a dokihoz!
Nem kell nemi betegség. A végbélben hemzsegnek a baktériumok. A széklet 1/3-át baktériumok alkotják. Használj óvszert.
Ha elõtte jól kinyalod akkor szerintem semmi baj nem lesz, mellesleg a legtöbb óvszeren annyi vegyszer van, hogy alapból allergiás tüneteket produkál másnapra mindkettõtöknél.. Párommal rühelljük a gumikat, állandóan bajunk van mindegyiktõl. Egyébként az ánusz is tud nedvesedni. De ez az egész nem mûködik, ha a lány nincs erre ráizgulva, vagy nem kívánja. Úgy csak kínszenvedés neki, és akinek az elsõ kudarc az nagyon valúszínû, hogy nem fogja többé próbálni ezt.
az attól függ van e nemi betegséged
A lányoknak popsijuk van te òtvaros k*csög
Ha nem akarsz óvszert használni, akkor elõtte tedd punciba, akkor nedves lesz, és úgy könnyebben bemegy popsiba.Vizsont utána ne tedd vissza punciba, csak mosás után.
Az ánusz nedvesedni??? Neked valami betegséged van, ha az nedvesedik, a végbélnek pont az a feladata, hogy felszívjon minden nedvességet a székletbõl...
seggbe?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek : )
Mondjátok már meg, hogy ezt a sok hülyeséget, hogy csak gumival lehet mert különben fertõzõ honnan szedtétek össze!!! Hihetetlen, komolyan.... Akkor veszélyes csak, ha utána berakod a hüvelybe, mert azt tényleg megfertõzi. Viszont ha csak simán anal szex van, akkor nyugodtan lehet gumi nélkül. (már ha tudod h nem nemi beteg egyik fél sem) Ergó a pö.csöd tuti nem fog lerohadni, csak azért mert a seg.gébe rakod, és nem a pu.ncijába, lol. 21f

8 számból húznak ki 1et. Én 3at kiválasztok akkor mekkora esélyem van arra hogy a válaszott 3 számban benne van az az 1 győztes szám?

Leírná vki a képletet is. Köszönöm!

Legjobb válasz: esélyt úgy számolunk, hogy kedvezõ eset osztva az összes esettel. 1 eset kedvezõ számodra 8-ból így egynyolcad esélyed van,de mivel 3-at húzhatsz így egynyolcad-szor 3. az az háromnyolcad az százalékban 37,5%

esélyt úgy számolunk, hogy kedvezõ eset osztva az összes esettel. 1 eset kedvezõ számodra 8-ból így egynyolcad esélyed van, de mivel 3-at húzhatsz így egynyolcad-szor 3. az az háromnyolcad az százalékban 37, 5%

Egy osztályban 15 fiú és 10 lány tanul. Mekkora eséllyel lesz a véletlenszerűen kiválasztott felelő fiú?

Legjobb válasz: 15 fiú+10 lány=25 gyerek 25 gyerek=100% 100:25= 4 4% az esélye, hogy egy ember lesz az. 4x15=60 60% az esélye.

15 fiú+10 lány=25 gyerek 25 gyerek=100% 100:25= 4 4% az esélye, hogy egy ember lesz az. 4x15=60 60% az esélye.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mekkora esély van arra, higy álláskereső portálra feltett önéletrajz alapján felfigyeljen rám a munkáltató? Volt, aki így talált munkát?

Legjobb válasz: Ha valami jó végzettséged és sok tapasztalatod van egy adott szakmában, akkor van esély a megkeresésre. De ha általános állásokra jelentkezel, különösebb végzettség nélkül, akkor nem sok az esély.

Ha valami jó végzettséged és sok tapasztalatod van egy adott szakmában, akkor van esély a megkeresésre. De ha általános állásokra jelentkezel, különösebb végzettség nélkül, akkor nem sok az esély.
Idáig engem is csak ilyen ügynöki munkával kerestek meg. A végzettségem elfogadható, de pályakezdõ vagyok. Így nem igazán vagyok vonzó a cégek számára...
iwiwes állásra kiváncsi lennék. Zsíros azaz vezetõi állásra nem iwiw-en kutatnak:)
Engem így csak ügynöki munkával kerestek meg.
Én 2 hete sem töltöttem fel az önéletrajzomat 2 portálra (profession.hu és cvonline.hu), már 2 megkeresésem volt úgy, hogy munkát ajánlottak és itt találtak rám. Végül egyikkel sem egyeztem meg, de korrekt munkák voltak.
Nem sok, általában az OVB-s, MKP-s ügynökök hívogatnak ezerrel, hogy kihasználják a kapcsolati tõkédet, mert nekik már elfogyott, majd szépen kiköpnek mint egy megrágott rágógumit.
egyik ismerõsömre az iwiw-en talált rá egy fejvadász cég, és zsíros állást kapott.
ha nem is vezetõi, de könyvelõi állás egy japán cégnél.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! jó szakmám van és 10 éves vezetõi tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Egy orgazmusig tartó védekezés nélküli szex után átlagba mekkora esély van a terhességre?

Legjobb válasz: nagy. attól függ, hol tart a lány: ha középidõ, akkor kva nagy az esélye, ha közvetlen menzesz elõtt vagy után van, akkor valamivel kisebb, de nem azt jelenti, hogy kicsi! sõt, orgazmus hatására néha elõfordul spontán peteérés is, szóval mondhatni, hogy igen nagy esélye van.

A te hibád, hogy megbízol egy olyan csajban, akinek annyi esze sincs, hogy normálisan szedje. És a te hibád, hogy ma már ilyen butácska nõd van, nem húzol gumit a farkadra. Egy gyerek összehozásához két ember kell. Egyedül nem tud a lány gyereket csinálni. Nyomhatod a szöveget, hogy õ a hülye, de a te felelõsséged is.
Ilyenkor van legnagyobb esélye, mert orgazmuskor a nõ petevezetékének mozgás felfelé hajtja a spermiukot. De így is csak annyi esélye van mint sok más nõnek teherbe esni. Mert ugye sokan küzdenek gyermekért védekezés nélkül ás mégsem sikerül. Elég nagy szerencse avagy balszerencse kell hozzá
nagy. attól függ, hol tart a lány: ha középidõ, akkor kva nagy az esélye, ha közvetlen menzesz elõtt vagy után van, akkor valamivel kisebb, de nem azt jelenti, hogy kicsi! sõt, orgazmus hatására néha elõfordul spontán peteérés is, szóval mondhatni, hogy igen nagy esélye van.
50% Igen vagy nem
80%
telitalálat
kérdezõ: hülye vagy te is mint a nõd ha nem érted meg hogy a lány menjen nõgyógyászhoz. Amúgy meg MENJEK, nem "mennyek". Nyelvtan egyes.
Utolsó elõtti! Hogy lenne 100 %? Szerinted miért küzd annyi pár a gyerekért?? Nem olyan könnyû teherbe esni valakinek... Valakinek meg nem olyan nehéz.
Nem %ot kéne számolgatni hanem 72órás tablettát adni a csajnak... Meg védekezni nem utolsó sorban.
100%
A kérdező hozzászólása: én minek mennyek nõgyógyászhoz, szerintem nem én leszek terhes xd
2évvel ezelelõtt velemis ez történt. sajnos azóta már gyermekes anyuka vagyok. 16évesen.. reménykedtem benne hogy nem. de mégis.. menj el nõgyógyászhoz minél hamarabb csak az tud biztos választ adni. ha terhes vagy figyelj oda az egézségedre. a szülés nagyon fáj de légy erõs. mindenjót!
Húzzatok el néhány felvilágosító órára és aztán dugjatok, a kib*szott életbe!
Téged ez ne érdekeljen. Megbeszéltétek, hogy szedi a gyógyszert és nem akartok gyereket. Ha titokban nem szedte, így járt. Amúgy telljesen csajfüggõ, mindenkinél más az esélye.
Áá..inkább azt mondom h nem, de nem lehet tudni..
A kérdező hozzászólása: szóval én tehetek róla hogy nem vette be a tabit? hm.
Nagy az esély.Elõbb tanulj aztán cselekedj...ez vonatkozik a szexre.
Peteéréskor kb. 20%. (Orvosi könyvbõl van az infó).
A barátommal múlthéten pénteken feküdtem le, de nem védekeztünk!Mennyi esélye lehet rá, hogy nem leszek terhes?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!