Találatok a következő kifejezésre: Mekkora egy hetes magzat (7 db)

Mekkora egy 18 hetes magzat?

Most 11 hetes vagyok, és sajnos a doki nem tudott videót csinálni a babáról, mert épp elromlott a videója.

Legjobb válasz: A magzat a 17-20. hét között: kb.350g tömegû, és kb. 25 cm. A mozgásait ha elõször vagy terhes a 20. hét körül már érezni fogod. Ha többedszer vagy terhes akkor már a 18. héten. Én már látta élõben 18 hetes magzatot, igazi emberke, csak piciben. Nagyon aranyosak... Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen egész terhességed alatt, és legyetek nagyon boldogok együtt..

A magzat a 17-20. hét között: kb.350g tömegû, és kb. 25 cm. A mozgásait ha elõször vagy terhes a 20. hét körül már érezni fogod. Ha többedszer vagy terhes akkor már a 18. héten. Én már látta élõben 18 hetes magzatot, igazi emberke, csak piciben. Nagyon aranyosak... Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen egész terhességed alatt, és legyetek nagyon boldogok együtt..
Szia. Èn most a 19.hetet töltöm holnap.Tegnap voltam dokinál, a babám 14cm hosszú a popo´játo´l a fejeíg.Az orvos azt mondja, ez jo´méret, norma´lis. szerintem a 24 cm kicsit sok egy 18 hetes terhesse´gnek. az én babám a 16.he´ten mozdult meg elözször érezhetöen.elsö baba.nagyon jó érzés.tegnap a babámnak szépen látszódott a talpacskája, mindd az 5 újjacska´jával, minden szerve, és testre´sze. gratula a babához.vigya´zz magatokra.
Ha sok a24 cm, akkor reklamálj Lampé Lászlónál, aki neves ember a szülészet terén. Õ írta a szülésznõk könyvét is ( sok közül az egyiket legalábbis). Mert én ezt onnan írtam.
holnap töltöm a 18ik hetet és nekem 14 cmes és azt mondta, normális méretekkel rendelkezik.a 24et én is sokallom
Sziasztok! Arról egyikõtök sem írt hogy melyik hosszúságát néztétek a babának!Mert az UH-n a CLR-t adják meg(fejbúbtól popsiig), de a legtöbb kismamáknak szóló könyvben a teljes hossz szerepel!Így magyarázható a nagy különbség , lehet mind a kettõtöknek igaza van!:-))) Remélem segítettem!
Szia. a következõ oldalon követheted hétrõl hétre a magzatod fejlõdését: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl Sok szerencsét!
A méret ilyenkor m ég nagyon változó én a második babámat várom.Az átlag 12-13cm az ülõ magasság.Nekem az elsõ babám ennyi idõsen kisebb volt mint a második.Jelenleg 18 hhetes vagyok én is.van egy oldal ahol nagyon jó dolgokat lehet megtudni a fejlõdésrõl : http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=12&lan..

Mekkora egy 16 és egy 17 hetes magzat méretei? / BPD, Thorax, Femur/

Legjobb válasz: Szia. Itt meg tudod nézni a méreteket: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. http://bebilap.hu/terhesseg/hetek/16_het.htm

Mekkora egy 8 és fél hetes magzat?

Mert a dokim azt mondta 8 mm-es ,a könyveimben meg azt olvasom,hogy a 7.-ik hét végére 1,3 cm,a 8.-ik hét végére pedig 2,5 cm(eperszem nagyságú).Most akkor mekkora??

Legjobb válasz: Ez változó.Nekem 6hetesen volt2mm, 10 hetesen 34mm.Tehát a Te Picikéd vhogy a kettõ között lehet. Üdv:28heteske

Ez változó.Nekem 6hetesen volt2mm, 10 hetesen 34mm.Tehát a Te Picikéd vhogy a kettõ között lehet. Üdv:28heteske
babám 8, 5 hetesen 18 mm, de 10 napja csak 7 mm volt (8 és fél hetes kismami)
Nekem 8 hét 2 naposan volt 16, 7 mm. Ahogy olvasgatom ez is egyénfüggõ, bár én is bogarászom állandóan a többiekét, hogy legyen megközelítõleges adatom:-)
A kérdező hozzászólása: Hm.Rendben.Köszönöm a válaszokat :)
Sziasztok! Én most vagyok 8 és fél hetes terhes és nekem 25mm-es a baba.Teljesen egészséges, semmi baja.A szívhangja is tökéletes.Úgy olvastam mindenkinek más más méretû a babája.Kívánok minden kismamának jó egészséget!!! Sziasztok

Mekkora egy 24 hetes magzat?

Azt írják, hogy kb 25 centis, de ez a teljes hossza, vagy a fej-fenék hossz?

Legjobb válasz: EZen az oldalon meg tudod nézni, ha beírod a szükséges adatokat! :)

EZen az oldalon meg tudod nézni, ha beírod a szükséges adatokat! :)
Én azt olvasom, hogy kb. 30 cm a teljes hossza. De ahogy látom azért néhány centi különbségek vannak az oldalak között, van amelyik 29-et ír, van amelyik 33-at. Tehát kb. 30 körül van, nyilván egyénenként is eltérnek a babák. :)

Mekkora egy 27 hetes magzat normális sulya?

A 27 hetes 4D 1166g volt a babám, azt mondták, hogy 2 héttel nagyobb. Kicsit félek, hogy tényleg nagyobb, mert a fiamat 4300g szültem, mivel mos kislány azt mondta a doki ne agodjak ? kissebb lesz. Szerintettek nagyobb lesz a születési sulya?

Legjobb válasz: Nem biztos, az uh is csak tippelni szokott.

Nem biztos, az uh is csak tippelni szokott.
Nekem 27.héten 1300g volt a becsülcs súly.A 37.héten 3630g-mal született meg a kislányom.

Mekkora egy 24 hetes magzat súlya? Mindennel (magzatvíz, stb. ) együtt. Én 1-2 kilóra tippelnék. Szerintetek?

Legjobb válasz: a gyerek olyan 700 gramm és ennyi az aparátus körülötte...

a gyerek olyan 700 gramm és ennyi az aparátus körülötte...
Ezt írja a kismama.hu a 24. hétre: MAMA: A méh eléri a köldök magasságát. Forduljunk orvoshoz, ha gyakran keményedik, ha vérzést, vagy égõ, csípõ érzést tapasztalunk a nemi szerveknél. MAGZAT: A baba elérte a koraszülöttség alsó határát. Ha megszületne, már volna esélye az életben maradásra, de idegrendszere, tüdeje még nem elég fejlett. Súlya 600 gramm, hossza 30 centi. Én még hozzátenném, hogy szerintem (valahol olvastam) a magzatvíz 250 ml, plussz még a méhlepény, szóval valahol 1 kg. körül lehet az egész prüntyõ mindennel együtt
Az én babám 24 hetesen 656 gramm volt.Most 28 hetesen 1022 grammot mértek.
Szia. En 24 +0 hetesen voltam orvosnal 725g-t mert a babomra. Azt mondta kicsit nagyobb a normalisnal. Szerinte 4 kilo koruli babara szamithatunk (3.5-4.5 kiloig tippelt attol fuggoen meddig marad a pocakban). 25+4 kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!