Találatok a következő kifejezésre: Mekkora egy éves fiú pénisze (11 db)

Általában mekkora egy 14 éves fiú pénisze? 14/L

Legjobb válasz: Ez kortól független. Nekem 16-7 de ennyi volt már 14 évesen is. 17f

Ez kortól független. Nekem 16-7 de ennyi volt már 14 évesen is. 17f
Az átlag 12 cm körül van.
15 évesleszek:) és 15-16 cm között , nemtudom pontosan. nemmértem már kb 3 honapja.
Ez igen eltérõ tud lenni, azért a 15-16 cm az nem teljesen igaz. Vannak nagyon fejlettlen, és késõnérõk is 14 évesen, akik nagyon alacsonyak azok ebben a korban gyakran elég kis mérettel rendelkeznek és van hogy fanszõrük is alíg van, míg akik magasabbak azok gyakran nagyobb mérettel is rendelkeznek.Tehát egy 155 cm magas 14 évestõl is mást várunk, meg egy 170 cm magas 14 évestõl is. De nyugalmi állapotban a férfiak átlagos mérete, (és 14 éves még nem férfi, csak kamasz)8-11 cm, mereven meg 12-16 cm állítólag. 14 éveseknél 7-14 cm-ig bármi lehet.
nekem 16-17
Kicsit korán érdekel ez a dolog.Inkább a plüss macidat ölelgesd még .
haggyad már neked még zöld a g*ciiiiid
az csak egy nyugtató történet hogy abban a korban nõ, csak a késõnérõknél van ez igy, nekem sem nõ már régóta 14/f 18cm hosszú, majdnem 4, 5 cm vastag amúgy miért kérdezed?
Ahány éves, annyi centi, tudod. ;) :D De viccet félretéve, ennyi idõs korban ez nagyjából reális is. :)
Kicsit fiatalabb vagyok, 13, és nekem 15 centi, miért?

Mekkora egy átlag 16 éves fiú pénisze?

Illetve nagyon ciki-e hogy nekem 12cm mereven??? kicsit testesebb vagyok mint az átlag emberek...Csak értelmes emberek válaszoljanak, a többi ne....Köszi!

Legjobb válasz: Nem ciki. Ha meg már más is látja, akkor nem lesz baj:)

Nem ciki. Ha meg már más is látja, akkor nem lesz baj:)
Úristen , de kicsi :o Gyorsan reszeld le a fütyiikédet! És csatlakoz Sphez ^^
amekkora az orrod
A hüvely mérete meg 6-8 cm, ne írjatok már 10 cm baromságot ennek a szerencsétlennek!!!
Ugyanakkora az átlag, mint a felnõtt férfiaké!!! 13-18 cm, ne fáraszd már az embereket! És akkor sem kicsi a 12 cm, ha nem üti az átlagot, mert k*rvára az a fontos, hogy hogyan használod! (-.-')
Nem értem mi ebben a kérdésben a probléma >.< rábasztál mert a szöveg se így van xP
Köszönjük a kérdésed. Ellenõreink, amint tudják, moderálják a bejelentésed.
csak*
azt hallottam h magyarországon vagy hol 13 cm az átlag :P de mit izgulsz? :D ha pisálni meg dugni tudsz akkor hol a gond? :D a nõi hüvely is csal 10 cm nem tom hova akarsz te nagyobb péniszt :)
xD
igen, ciki, pumpáld fel :S
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=465575 Tessék itt van a megoldás THE END

Mekkora egy átlagos 15-16 éves fiú pénisze?

Láttam már 1-2 ilyen kérdést, de senki nem adott rá konkrét választ, "mert mit érdekel az, csak jó legyen az ágyban, pedig én lány vagyok, és mindösszesen kíváncsi. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: 3kg 50cm:D

3kg 50cm:D
16 vagyok és most nekem 16, 5cm:D
0 és 30 cm közt van átlagban.
Azért nem ad rá senki értelmes választ mert már 20000 ilyen kérdés van az oldalon. Írd be keresõbe, és akkor válogathatsz.
amekkora az illetõ lába + egy egérkefarok :D Tudod mit? Kérdezz meg egy 15-6 éves gyereket.
tudom miért kérdezed:D énis kiváncsi voltamerre. aztán... barátomét láttam. és hát picit sokkolt xd mármint mert az övé kajaknagy volt a korához képest, úgyhogy elõttem írónak tényleg igaza lehet, hogymár nem sokat nõ.:Dpedig õ is csak 15éves:D 15/L
Csokolak:D Ahhh elirtam:D Szeretlek, tudtad? Nah mostmar tudod:)
Mokus vagyok:D Nah kb ennyi lehet:D Koszonjuk a gyoker es ertelmes hozzaszolast:) Nincs mit maskor is bogaram, szeme fenye anyjanak...:) Csokolok edesem:)
Pontosan akkora mit egy átlagos felnõtt férfi pénisze. Sõt megkockáztatom, hogy már 14 éves kortól sem nagyon sokat nõ. Azt mondják az átlag 14-15, nekem ez kicsit kevésnek tûnik, de biztos igaz. Ennél konkrétabb választ szerintem nem lehet adni. És ha megnézed a kérdéseket ezt már sokan leírták.
A kérdező hozzászólása: Pedig csak 1-2 hasonló kérdést találtam itt.
Akkora amekkorát a természet ad neki, ez nem kortól függ. Egyiknek 12 másiknak meg 22, nincs koronkénti szabványméret. 22/F
Az agyad ûrméretével fordítottan arányos.
Ahogy elnezem az utolso remenykedik meg... :-) Kerdezoskodj az elemi elott!
Utolsónak! 19:24 vagyok! Ha a válaszod nekem szólt akkor valamit nagyon benéztél, vagy csak szimolán nem érted amit leírtam;)
16eves/ 17cm
16vagyok .. es nkm 16-17.. de van hogy 14-5ish. megvagyok elegedve vele ah kepest h alacsony vagyok
16 vok. nekem 21cm és 16cm körbe..:)

Mekkora egy 18 éves fiú pénisze?

Legjobb válasz: Az átlag az 15-17 cm között van. Akár hiszitek, akár nem.

Az átlag méret: 14-20 cm.
remelem nagyobb mint az iq szintje!egy ilyen kerdes utan
Az átlag az 15-17 cm között van. Akár hiszitek, akár nem.
Kinek mekkora!Függ a genetikai adottságoktól. Egyébként mért van minden fiú a péniszméretével elfoglalva??? NEM A MÉRET A LÉNYEG!!!
10-30 cm között. Amúgy ez csak a pasikat érdekli. Vagy a csajok közül a dinkábbakat, na de melyik pasi akar magának olyan társat???? Amúgy a nõgyógyi az ujjával vizsgálja a méhszájat..... (A nõk hüvelye kb. 10 cm mély általában.)
olyan 25-30 cm kozott.ha kisebb akkor nagy bajban vagy. amugy bocs, de jo hulye kérdés.
25-30 cm????Hol élsz Te???Nem tul nagy az a 30 cm szted...:DD
0.1-055 cm.ig
miért mekkora a pélód?
Az enyém 15 cm:$ F/18
0, 1-30cm, de átlagon felüli a 34cm... a világ rekord 45, 67cm... nekem 18, 1 csak...
140 000 000 - 180 000 000 nm
14cms vagyok elõször szprpngtam, de aztán rájöttem hogy nem kell mert nem a méret hanem a tecnika a lényeg.. persze be lehet szólni, de bnõmmel 2 éve vagyunk együtt és nincs gond a szexel. az esetek 95% ában sikeres vagyok :D

Egy 16-17 éves fiúnak a pénisze nyugalmi állapotban mekkora?

Legjobb válasz: kinek mekkora. egyénfüggõ. egyébként sem a nyugalmi méret alapján szokás méregetni. és még valami: PASIK ÁLLJATOK MÁR LE A FOLYAMATOS MÉRETBELI KÉRDÉSEITEKKEL, mert ez már kezd iszonyú fárasztónak lenni, hogy azzal vagytok elfoglalva, hogy milyen hosszú és széles vagy. ha eléri a 12 centit, akkor kuss, ha annál kisebb, akkor ez van, de még ugyanúgy lehet nagyon jól használni.

kinek mekkora. egyénfüggõ. egyébként sem a nyugalmi méret alapján szokás méregetni. és még valami: PASIK ÁLLJATOK MÁR LE A FOLYAMATOS MÉRETBELI KÉRDÉSEITEKKEL, mert ez már kezd iszonyú fárasztónak lenni, hogy azzal vagytok elfoglalva, hogy milyen hosszú és széles vagy. ha eléri a 12 centit, akkor kuss, ha annál kisebb, akkor ez van, de még ugyanúgy lehet nagyon jól használni.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. csak egy átlagos kérdés volt
Akkor is ha lány vagy, nem tök mindegy? Ha kicsi nem lehet hozzáragasztani, ha nagy nem lehet levágni. Ez van...
most egy kérdés mért érdekel nyugalmi állapotban a 16-17 éves fiuk pénisze? nem az a lényeg hogy jól használja????
Nem kell leszedni egymás fejét de én se non értem szal...Am. ez embertõl függ és nem a méret a lényeg hanem h jol tudja használni!!!
Bocs a kifejezeésért, de vannak húsfa**úak és vér fa**úak.A , húsf. azt takarja h merevedésnél nemsokat nõ, a vérf. pedig azt h izgalmi állapotban hatalmasat ugrik a nyugalmi állapothoz képest.nos én a 2.ak csoportját képviselem, és hidd el ez igy van.a köcsögök akik beszologatnak ne foglalkozz velük.mottom:, , nem a méret a lényeg, hanem hogy milyen játékos" bye

Egy 14 éves fiúnak mekkora a pénisze, mennyi idő alatt veri ki (ha megállásnélkül csinálja), és mennyi spermája van?

Légyszi 14 éves fiúk válaszoljanak!

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 7-10 perc alatt verem ki a péniszét. Néha lenyelem a spermát. Olyan 1 kortynyi jön neki. 17 cm a brokija. (Mind 2-en 14 évesek vagyunk) Ha van még valami kérdés írj üzit :D
Változó, gondolom nem minden 14 évesnek ugyakkora a farka stb.
Nekem 13-14 cm kb 1-2-3 perc változó! hát ha mindennap csinálom akkor nem szokott "annyira sok" jönni de ha 2-3 napig csinálom akkor hamarabb is elélvezek és nagyobbat.15/F
5 cm 5 perc se 5 cl
Nem tudom, de ne haragudj, nem is érdekel! Semmi egyéb elfoglaltságot nem találsz magadnak, csak amirõl írtál? Húzzál innen, mert még messze nem vagy 18 éves!
Nekem 15 cm. Kb.10-15 perc. 14/F

Mekkora egy 18 éves fiúnak a normális pénisz mérete?

Legjobb válasz: Azért, mert egyéntõl függ, hogy mi az ideális. Mindenkinek más a mérete, legyen az nõ vagy férfi. Nos akkor kedves lepontozók és kedves 14 éves! Kapásból itt van két cikk: "Az átlagos péniszméret, 12-15 cm között van gerjesztett állapotban." Forrás: http://www.nice.hu/szex/penisznoveles_182_441633.html "A kb. 13cm-es átlag az európai férfiakra vonatkozik" Forrás: http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=117&alrovat=120&cikkid.. Úgyhogy még túl is becsültem azt a 14cm-t átlagnak. Nyugodtan le lehet pontozni, ha nem tetszik a valóság és ettõl jobban érzitek magatokat. Sõt, az oldalak üzemeltetõit is pereljétek be, mert szerintetek valótlanságot írnak!

Azért, mert egyéntõl függ, hogy mi az ideális. Mindenkinek más a mérete, legyen az nõ vagy férfi. Nos akkor kedves lepontozók és kedves 14 éves! Kapásból itt van két cikk: "Az átlagos péniszméret, 12-15 cm között van gerjesztett állapotban." Forrás: http://www.nice.hu/szex/penisznoveles_182_441633.html "A kb. 13cm-es átlag az európai férfiakra vonatkozik" Forrás: http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=117&alrovat=120&cikkid.. Úgyhogy még túl is becsültem azt a 14cm-t átlagnak. Nyugodtan le lehet pontozni, ha nem tetszik a valóság és ettõl jobban érzitek magatokat. Sõt, az oldalak üzemeltetõit is pereljétek be, mert szerintetek valótlanságot írnak!
Hát akkor csökkent az átlag XD és miért ne lenne olyan hogy ideális?pl.:egy átlag kocsi mondjuk egy chevrolet aveo de ha annál jobb kocsid van az ideális:) lehet h nem a legjobb példa de akkor is a 16-17cm a legjobb:P
Istenem én 14 éves vagyok és tisztában vagyok vele hogy a 15cm az átlag és 16-17cm az ideális.
10 és 24 cm között valahol.
Ha van legalább 12-13 cm, akkor már jó. Nem a méret a lényeg. De ha túl nagy, az már inkább gondot, fájdalmat okozhat.
Ejnye, ejnye fiúk. Mikor értitek már meg, hogy a lényeg nem a hosszúság, hanem hogy ne legyen ceruzavékony ? :S (20/L)
Én meg 26 és 12centi ;)
én 13 vagyok és 16 centi;)
Mindenhol másmilyen adatok vannak. Utánanéztem 3-nak. Az egyiken 14-16 cm-t írtak, a másikon 12-15 cm-t, a harmadikon 12-16 cm-t. (Európa mind) Na most mivan akkor? :) Egyébként kb. 13-16 cm. az átlag.
változó
16, 89613281468231 cm
10-18 +- 35, 42%
Csak a tisztánlátás végett, a nõi hüvely mindössze 9-10cm tehát 10cm fellett elvileg kilehet elégíteni egy nõt!nekem 17, 5 és még nem panaszkodott egyik partnerem sem. 22/F
Akkor rosszul tudod kedves 14 éves! Ugyanis 14cm az átlag és nincs olyan, hogy ideális.
Én valahol azt olvastam hogy az ideális az 7-8 cm lenne, mert akkor izgatná legjobban a nõ G-pontját.De javítsatok ki ha tévedek.

Egy 14 éves fiúnak átlagosan mekkora a pénisze?

(Normális válaszokat várok) + a maszturbáció befolyásolja a növekedést?

Legjobb válasz: Átlagosan akkora hogy tudjon vele pisilni. A maszturbáció nem befolyásolja a növekedését.

Átlagosan akkora hogy tudjon vele pisilni. A maszturbáció nem befolyásolja a növekedését.
(14-es válaszoló vagyok) Amúgy ffi vagyok és nem nõ. És mint feljebb írtam, nálunk is volt hasonló vizsgálat. És nem haltam bele, meg amúgy senki más sem. És azt is írtam feljebb, hogy sajnos valóban van, ahol egymás elõtt vizsgálják a fiatalokat, de ilyenkor lehet szólni, hogy ne tegyék. Valóban nincsenek adatok ezekrõl a problémákról, de ilyesmirõl nem is írtam. Csak arról a tényrõl, hogy itt a fórumon is rengetegen vannak, akiknek senki nem kezeli a problémáit, mert a szüleiknek nem merik elmondani, aztán itt kérnek segítséget. Természetesen az "erõszakkal vizsgálás" mellett sem vagyok egyáltalán. Ez is abszolút sarkítás. Csak azt mondtam, hogy nem szerencsés arra biztatni a gyerekeket, hogy tagadják meg a vizsgálatokat.
Persze hogy nem 6 cm, de bizony ha körülnézel vannak igen fejlettlen 14 évesek és van akinek még csak alíg 6-8 cm a pénisze, ha itt olvasgatsz sokszor még igen alacsony termetû 16 éves is írt ilyen méretrõl, meg arról hogy fél mert még alíg van szõrzete is.14 éves korban igen tág a fejlettségi kategória, valaki fejlett, van aki már szinte középiskolás kinézetû, másik meg olyan még csak mint valami kisgyerek.Ez van, különbözõ módon fejlõdnek.
14 Vagyok, 167, és 17cm. Nem 6cm!!!!
Ez az egyéni fejlettségtõl is függ, vannak 14 évesen akik alíg 150 cm magasak, és még minimális szõrzetük sincsenek, tehát késõnérõk, és vannak akik simán 170 cm magasak, normál fejlettségûek.Mást várunk egy 150 cm magas tinitõl fejlettség szemponjából és egy 166-170 cm magastól úgye bár, és másképp mutat már csak a magasság különbség miatt is a 8 cm hosszú pénisz is. De 6 cm-16 cm ig bármi lehetséges. Persze akik nagyon alacsonyak ebben a korban és nem simán alacsonyak hanem fejlettlenek még, tehát semmi szõrõsõdés, semmi mutálás nincs, vagy nem csak alacsonyak hanem valóban úgyis néznek ki mint egy kisgyerek, nem látszik a valódi koruk azok bizony néha igen kis szerszámmal rendelkeznek még, de majd behozzák idõvel. Mert mi a helyzet nálad? A maszturbáció nem befolyásolja a növekedést. Szerintem azért egy normál, olyan 166 cm magas körüli 14 éves fiúnak 11-14 cm lehet a pénisze.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
8-16cm
mivel a 14 éves kor pont a nemi érés idõszakába esik, nem hiszem, hogy van értelme az átlagot nézni. Van, akinek elõbb, van, akinek késõbb kezd el növekedni...
Nekem akkor 23 volt.
12-14 cm, és nem maszti függõ .
Mivel ennyi idõsen még mindenki fejlõdik, de senki sem egyforma, ezért átlagot sem tudunk neked mondani. A felnõtt átlag 15 cm elvileg. A maszturbációnak pedig semmi köze a növekedéshez!
A kérdező hozzászólása: És az kb. hány cm?
bocsi ez nem ide jött
Vkinek felnött koraba se eri el a 13 cm t
azanyámhétszentit "holnapig" - valami verseny lesz a haverokkal, és nem tudod, hogy be merj-e nevezni? nyugi, jó méret
A cerkád jó, a ceruzád nem. Nem tud magyarul. Nem baj, majd az is megnõ.
Holnapig elég.
neked még bõven elég. és menj aludni. anyád még nem húzta ki a netet?
Én meg azt szeretném kérdezni, hogy a) 11 évesen mit foglalkozol te még ezzel? b) miért nem alszol ilyenkor?
Lehet, úgy érti, holnapig annyi. Pénteken mér 15-or fog kérdezni.
hááát a szobádból a kert végi virágokat lepisálni nem valami hosszú slag.
Elég, ha meggyújtod.
jo meret ne izgulj
A kérdező hozzászólása: Holnapig
Nagyon jó az éveidhez mérten, Talán kicsit nagy is
bõven jó, de a 13-14 éveseknek szokott ekkora lenni általában, van akinek felnõttként vagy 3-5 évvel idõsebb fejjel ekkora.A te korodban bármekkora lehet egészen kicsi is 3-4 cm-is.

Mekkora a pénisze egy 13/14 éves fiúnak?

nekem 13/15 között van nemtom normális e??

Legjobb válasz: 30-40 között az átlagos.

30-40 között az átlagos.
Igen, de ha 15 évesen még nem minimum 25 cm akkor el is felejtheted a nõket...
Növesszed csak még egy kicsit!
nem kaptam.
megnézem, hátha kaptam én is privátot.
Azt hiszem én normális választ adtam szóval nem értem miért zaklatsz privátba...
Ha hülyeséget kérdezel legalább ne privátba gyere arcizni. -.-"
rosszul írtam a címet! :D A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója hiába, már majd' 20 éve olvastam. ifjúsági TV sorozatot is készítettek belõle. állandóan a farkát méricskélte. :D azt hiszem, neki kisebb volt, mint a tiéd.
Normális, jó méret, de ennyi idõsen ha kicsi lenne az se lenne baj, mert vannak késõnérõ típusúak is, meg valakinek eleve kicsi, vagy felnõttként ekkora.Az sem mindegy milyen magasság tartozik hozzá.Egy 170 cm-es embernek tökéletes felnõttnél is, de 190 cm-esnél már kicsi.Szóval tök normális.
olvasd el a 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos történetét.
Akkora hogy pisilni tudjanak vele...
Én vagyok 14 éves és 17 cm hosszú és 5, 5 cm széles :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!