Találatok a következő kifejezésre: Mekkora egy éves fiú (25 db)

Nehezen mertem feltenni a kérdést, ne nevessetek kérlek. Egy 9 10 éves fiúnak nagyjából mekkora a fütyköse? Picinek találom a fiamét, a férjem meg kiröhög, de én aggódóm hogy később is kisebb lesz az átlagnál.

Picinek találom a fiamét, a férjem meg ki röhög hogy ilyennel foglalkozom, de én aggódom hogy esetleg kisebb lesz neki az átlagnál.

Legjobb válasz: Szerintem nem szabad emiatt aggódnod. Elõször is, a kisfiad még óriási testi fejlõdés elõtt áll, nem lehet tudni, melyik része mekkorára nõ. Például egy mindig apró, törékeny kisfiúból 18 éves korára könnyen lehet 190 cm magas izmos, erõs férfi, és fordítva is lehet: az oviban mindig a legnagyobb volt, aztán iskolában a többiek lassan lehagyják és õ "csak" 170-172 körülire nõ. Ugyanígy van ez azokkal a fránya kukacokkal is: senki meg nem tudja mondani egy ötéves kisfiú méreteibõl, hogy mekkora lesz nagykorára!

Szerintem nem szabad emiatt aggódnod. Elõször is, a kisfiad még óriási testi fejlõdés elõtt áll, nem lehet tudni, melyik része mekkorára nõ. Például egy mindig apró, törékeny kisfiúból 18 éves korára könnyen lehet 190 cm magas izmos, erõs férfi, és fordítva is lehet: az oviban mindig a legnagyobb volt, aztán iskolában a többiek lassan lehagyják és õ "csak" 170-172 körülire nõ. Ugyanígy van ez azokkal a fránya kukacokkal is: senki meg nem tudja mondani egy ötéves kisfiú méreteibõl, hogy mekkora lesz nagykorára!
Nem nevetünk ki! Én is kicsinek találtam régen az öcsémét, de a múltkor láttam és szépen megnõtt :)
Az én fiam is így van /6 / , én is mindig láttam a védõbe hogy más srácoké nagyobb, de sosem foglalkoztam vele! Lehet nincs köze a kettõnek egymáshoz de lehet hogy sok, mert az én drága férjemnek nyugalomban nem nagy , na de ha "tettre" kész... akkor aztán tud nyújtozkodni:) :) :)
Nekem 3 fiam van.A 13 évesnek mindig pici volt, de most egy éve úgy megnött...Szóval ne aggódj, amikor beindulnak a hormonok majd elkezd nöni.
Szerinted a méret a lényeg? Miért lenne baj, ha kicsi? Ha lányod lenne, akkor azon aggódnál, hogy ne legyen kis melle? Merevedéskor többszörösére dúzzad, gondolom ezzel a dologgal már te is találkoztál. Akkor meg nem mindegy, hogy amúgy mekkora? És, ha történetesen valóban nagyon kicsi, akkor tudsz rajta segíteni? Mert én nem tudok fütyinövelõ technikáról, már olyanról, ami hatásos lenne. Ne aggódj ezen, nyugodj bele és fogadd el. Olyan, amilyen.
A fütyi mérete, pont olyan, mint a lányoknál a mell méret, vagy az, hogy egyik lánynak kilóg a puncijából a kisajka, másnak nem. Nem kell ezzel foglalkozni, ettõl semmi baja nem lesz a kisfiadnak.
Valószínûleg most kicsinek látod, ahogy valaki írta már, a hormonok hatására serdülõ korban megy majd át nagy változásokon.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó valaki végre komolyan is veszi a kérdésemet és hasznos válasz is írt. Köszönöm. Azért a többieknek is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Igen a lányomnál meg attól félek hogy kicsi lesz a melle. Az enyém is az. Ha merevedése van akkor is kicsinek találom. Nem tudom más fiuknak mekkora olyankor (nyilván azt nem láttam), de neki kb. 6 cm elsõ pillantásra, Annyira nem nézek már oda. Akinek hasonló korú fia van, mekkora nekik nagyjából?
Legelsõ vagyok megint. Mindegy, hogy pici mellû vagy telt lesz a lányod, én azt szeretném majd megértetni vele, hogy minden lehet szép. Mindig pozitív dolgokat mondj nekik, ne szorongj! Ha pici a melle, könnyen kap majd ruhákat. Ha nagy, alig gyõzöd majd lefedetni vele :)

Mekkora a szellemi érettség-beli különbség egy 17 és egy 18 éves fiú között?

És az érdekl?dés mennyiben változik?

Legjobb válasz: Egy 17 éves is lehet nagyon érett, de láttam már gyerekes 18 évest is. Egyénfüggõ.

Egy 17 éves is lehet nagyon érett, de láttam már gyerekes 18 évest is. Egyénfüggõ.
Szerintem ez nagyban függ az átélt élethelyzetektõl is. Például én ~18 éves koromban költöztem el otthonról, és ez alatt a nagyjából 3/4 év alatt úgy érzem nagyon sokat "fejlõdtem". De függhet attól is, hogy dolgozik komolyabban az illetõ, túl van e már pár nagyobb csalódáson stb...
Nincs jelentõs különbség.
Nem sokban. kb egy forma alig mérhetõ a különbség.
egykutya....

Egy 16-17 éves fiúnak a pénisze nyugalmi állapotban mekkora?

Legjobb válasz: kinek mekkora. egyénfüggõ. egyébként sem a nyugalmi méret alapján szokás méregetni. és még valami: PASIK ÁLLJATOK MÁR LE A FOLYAMATOS MÉRETBELI KÉRDÉSEITEKKEL, mert ez már kezd iszonyú fárasztónak lenni, hogy azzal vagytok elfoglalva, hogy milyen hosszú és széles vagy. ha eléri a 12 centit, akkor kuss, ha annál kisebb, akkor ez van, de még ugyanúgy lehet nagyon jól használni.

kinek mekkora. egyénfüggõ. egyébként sem a nyugalmi méret alapján szokás méregetni. és még valami: PASIK ÁLLJATOK MÁR LE A FOLYAMATOS MÉRETBELI KÉRDÉSEITEKKEL, mert ez már kezd iszonyú fárasztónak lenni, hogy azzal vagytok elfoglalva, hogy milyen hosszú és széles vagy. ha eléri a 12 centit, akkor kuss, ha annál kisebb, akkor ez van, de még ugyanúgy lehet nagyon jól használni.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. csak egy átlagos kérdés volt
Akkor is ha lány vagy, nem tök mindegy? Ha kicsi nem lehet hozzáragasztani, ha nagy nem lehet levágni. Ez van...
most egy kérdés mért érdekel nyugalmi állapotban a 16-17 éves fiuk pénisze? nem az a lényeg hogy jól használja????
Nem kell leszedni egymás fejét de én se non értem szal...Am. ez embertõl függ és nem a méret a lényeg hanem h jol tudja használni!!!
Bocs a kifejezeésért, de vannak húsfa**úak és vér fa**úak.A , húsf. azt takarja h merevedésnél nemsokat nõ, a vérf. pedig azt h izgalmi állapotban hatalmasat ugrik a nyugalmi állapothoz képest.nos én a 2.ak csoportját képviselem, és hidd el ez igy van.a köcsögök akik beszologatnak ne foglalkozz velük.mottom:, , nem a méret a lényeg, hanem hogy milyen játékos" bye

Általában mekkora egy 14 éves fiú pénisze? 14/L

Legjobb válasz: Ez kortól független. Nekem 16-7 de ennyi volt már 14 évesen is. 17f

Ez kortól független. Nekem 16-7 de ennyi volt már 14 évesen is. 17f
Az átlag 12 cm körül van.
15 évesleszek:) és 15-16 cm között , nemtudom pontosan. nemmértem már kb 3 honapja.
Ez igen eltérõ tud lenni, azért a 15-16 cm az nem teljesen igaz. Vannak nagyon fejlettlen, és késõnérõk is 14 évesen, akik nagyon alacsonyak azok ebben a korban gyakran elég kis mérettel rendelkeznek és van hogy fanszõrük is alíg van, míg akik magasabbak azok gyakran nagyobb mérettel is rendelkeznek.Tehát egy 155 cm magas 14 évestõl is mást várunk, meg egy 170 cm magas 14 évestõl is. De nyugalmi állapotban a férfiak átlagos mérete, (és 14 éves még nem férfi, csak kamasz)8-11 cm, mereven meg 12-16 cm állítólag. 14 éveseknél 7-14 cm-ig bármi lehet.
nekem 16-17
Kicsit korán érdekel ez a dolog.Inkább a plüss macidat ölelgesd még .
haggyad már neked még zöld a g*ciiiiid
az csak egy nyugtató történet hogy abban a korban nõ, csak a késõnérõknél van ez igy, nekem sem nõ már régóta 14/f 18cm hosszú, majdnem 4, 5 cm vastag amúgy miért kérdezed?
Ahány éves, annyi centi, tudod. ;) :D De viccet félretéve, ennyi idõs korban ez nagyjából reális is. :)
Kicsit fiatalabb vagyok, 13, és nekem 15 centi, miért?

Egy 14 éves fiúnak mekkora a pénisze, mennyi idő alatt veri ki (ha megállásnélkül csinálja), és mennyi spermája van?

Légyszi 14 éves fiúk válaszoljanak!

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 7-10 perc alatt verem ki a péniszét. Néha lenyelem a spermát. Olyan 1 kortynyi jön neki. 17 cm a brokija. (Mind 2-en 14 évesek vagyunk) Ha van még valami kérdés írj üzit :D
Változó, gondolom nem minden 14 évesnek ugyakkora a farka stb.
Nekem 13-14 cm kb 1-2-3 perc változó! hát ha mindennap csinálom akkor nem szokott "annyira sok" jönni de ha 2-3 napig csinálom akkor hamarabb is elélvezek és nagyobbat.15/F
5 cm 5 perc se 5 cl
Nem tudom, de ne haragudj, nem is érdekel! Semmi egyéb elfoglaltságot nem találsz magadnak, csak amirõl írtál? Húzzál innen, mert még messze nem vagy 18 éves!
Nekem 15 cm. Kb.10-15 perc. 14/F

Mekkora egy átlagos 14 éves fiú? (többi lentebb)

úgy értem, hány centi hány kiló, és hanyas lába van. Azért kérdezem, mert nálunk a fiúk 175-180 cm-k kb annál kisebb nagyon nincs. Meg elég vaskosak is is kb 60-70 kilók. Nos én szeretném tudni alacsony vagyok-e mert én csak 163 cm és 45 kiló vagyok.

Legjobb válasz: + a 175-180 sztem férfi van akkora nem 14 éves gyerek.

A kérdező hozzászólása: + a 175-180 sztem férfi van akkora nem 14 éves gyerek.
Utolsó hát fejlettlen vagy mint az ágyú, szõrõsõdsz már.Valami késõn érõ lehetsz, én 10, 5 évesen voltam ekkora.Vannak kisnövésû, késõn érõk is.De nem ez az átlag.Én 14 vagyok és 172 cm és 1 éve voltam 5 cm-vel alacsonyabb, és a legkisebbek közé tartozom.
elõttem lévõ: boccs már de én 13 vok és 155 XD
a bemásolt blog az sza.r, nálunk 11 évesen már mindenki 150-160 cm volt, 150 az átlag, aki alatta van az kicsi, ahogy a 13 évesek minimum 165 cm-sek.Ez valami régi vacak.
Én 15 éves vagyok, 176 centi és 61 kg
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek!
utsó vagyok, rossz görbét néztem, a méreteid jók és normálisak.
Magasságod átlagos, testsúlyod az átlag alatt van.
Oszt társaim kb. 175 cm-k és van amelyik ekkora (cm-ben) de 57 kg. meg van olyan aki 65 kg. Még változhat. :D
http://blog.teszvesz.hu/?p=26 itt meg lehet nézni a méreteket
A kérdező hozzászólása: nem vagyok késõn érõ, semmiben sem vagyok lemaradva a többitõl, csak az h alacsony vok.

Mekkora egy 18 éves fiúnak a normális pénisz mérete?

Legjobb válasz: Azért, mert egyéntõl függ, hogy mi az ideális. Mindenkinek más a mérete, legyen az nõ vagy férfi. Nos akkor kedves lepontozók és kedves 14 éves! Kapásból itt van két cikk: "Az átlagos péniszméret, 12-15 cm között van gerjesztett állapotban." Forrás: http://www.nice.hu/szex/penisznoveles_182_441633.html "A kb. 13cm-es átlag az európai férfiakra vonatkozik" Forrás: http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=117&alrovat=120&cikkid.. Úgyhogy még túl is becsültem azt a 14cm-t átlagnak. Nyugodtan le lehet pontozni, ha nem tetszik a valóság és ettõl jobban érzitek magatokat. Sõt, az oldalak üzemeltetõit is pereljétek be, mert szerintetek valótlanságot írnak!

Azért, mert egyéntõl függ, hogy mi az ideális. Mindenkinek más a mérete, legyen az nõ vagy férfi. Nos akkor kedves lepontozók és kedves 14 éves! Kapásból itt van két cikk: "Az átlagos péniszméret, 12-15 cm között van gerjesztett állapotban." Forrás: http://www.nice.hu/szex/penisznoveles_182_441633.html "A kb. 13cm-es átlag az európai férfiakra vonatkozik" Forrás: http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=117&alrovat=120&cikkid.. Úgyhogy még túl is becsültem azt a 14cm-t átlagnak. Nyugodtan le lehet pontozni, ha nem tetszik a valóság és ettõl jobban érzitek magatokat. Sõt, az oldalak üzemeltetõit is pereljétek be, mert szerintetek valótlanságot írnak!
Hát akkor csökkent az átlag XD és miért ne lenne olyan hogy ideális?pl.:egy átlag kocsi mondjuk egy chevrolet aveo de ha annál jobb kocsid van az ideális:) lehet h nem a legjobb példa de akkor is a 16-17cm a legjobb:P
Istenem én 14 éves vagyok és tisztában vagyok vele hogy a 15cm az átlag és 16-17cm az ideális.
10 és 24 cm között valahol.
Ha van legalább 12-13 cm, akkor már jó. Nem a méret a lényeg. De ha túl nagy, az már inkább gondot, fájdalmat okozhat.
Ejnye, ejnye fiúk. Mikor értitek már meg, hogy a lényeg nem a hosszúság, hanem hogy ne legyen ceruzavékony ? :S (20/L)
Én meg 26 és 12centi ;)
én 13 vagyok és 16 centi;)
Mindenhol másmilyen adatok vannak. Utánanéztem 3-nak. Az egyiken 14-16 cm-t írtak, a másikon 12-15 cm-t, a harmadikon 12-16 cm-t. (Európa mind) Na most mivan akkor? :) Egyébként kb. 13-16 cm. az átlag.
változó
16, 89613281468231 cm
10-18 +- 35, 42%
Csak a tisztánlátás végett, a nõi hüvely mindössze 9-10cm tehát 10cm fellett elvileg kilehet elégíteni egy nõt!nekem 17, 5 és még nem panaszkodott egyik partnerem sem. 22/F
Akkor rosszul tudod kedves 14 éves! Ugyanis 14cm az átlag és nincs olyan, hogy ideális.
Én valahol azt olvastam hogy az ideális az 7-8 cm lenne, mert akkor izgatná legjobban a nõ G-pontját.De javítsatok ki ha tévedek.

Mekkora baj ha egy 23 éves fiunak a 16-18 éves lányok tetszenek?

Sziasztok, 23 éves, mások által jókép?nek mondott, viszonylag jól szituált srác vagyok. A nagy problémám az lenne hogy a nálam id?sebb vagy velem egykorú lányok nem igazán érdekelnek, csak a fentebb említett korosztály indítja be a fantáziamat. Talán, ezért is vagyok egyedül lassan egy éve, mert az ismeretségi körömben csak velem egyid?s lányok vannak:( Mit tegyek? Lesz még nekem fiatal barátn?m vagy egy kislányok után kajtató vén öregember lesz bel?lem?

Legjobb válasz: Hát a 18 még elmegy... Ne kezdj annál fiatalabbnál, aki még azt sem tudja, hogy mi az az óvszer, és éli naívan a kis tinivilágát. Majd rájössz, hogy a szerelemben nem az a lényeg, hogy ki tetszik és ki nem, ki hogy néz ki. Az értelmes, intelligens nõkre fogsz majd te is bukni. Nem beszélnék amúgy a fiatalabb korosztály ellen, de sok mindent nem tudnak, tán ezért is izgatnak õk jobban téged.

Hát a 18 még elmegy... Ne kezdj annál fiatalabbnál, aki még azt sem tudja, hogy mi az az óvszer, és éli naívan a kis tinivilágát. Majd rájössz, hogy a szerelemben nem az a lényeg, hogy ki tetszik és ki nem, ki hogy néz ki. Az értelmes, intelligens nõkre fogsz majd te is bukni. Nem beszélnék amúgy a fiatalabb korosztály ellen, de sok mindent nem tudnak, tán ezért is izgatnak õk jobban téged.
a 18 az bõven belefér szerintem, 5 év korkülönbség nem olyan sok, és akkor már nagykorú is a lány. :D különben én is 18 éves vagyok és a velem egykorú fiúkat gyerekesnek tartom, szóval ne keseredj el, van jó pár olyan lány rajtam kívül is, akinek a 2-3-4-5 évvel idõsebb pasik tetszenek
egyetértek az elõttem szólóval. 16 éves kislányokkal ne kezdj ki. 18-19 inkább. igaz hogy sokan nem is nézik már a kort, de hidd el késõbb lehet megbánnád hogy egy 16 éves kislánykával összejösz. barátnõm 18 éves, a palija(elnézést, már a férje!XD) 38 éves :D rossz rájuk nézni...tudom hogy a kor nem minden, és én azt tanácsolom hogy ha feltétlen nemtudod hogy mit tegyél, akkor találj magadnak egy 16-17-18 éves lányt, ha úgyérzed hogy nem elég jó a kapcsolatotok, akkor nyíltan megmondod neki.
Az nem gond, ha tetszenek - nekem is :D (21 vagyok) Ha valóban agyilag is 23 vagy, akkor biztosan észrevetted már, hogy a 16 évesek eléggé sekélyesek még "gondolkodásügyileg" - azaz egy 16 éves csaj csak akkor tud igazán mentálisan is kielégíteni, ha mondjuk egy kicsit koraérett. Persze minden attól függ, hogy te mire hajtasz inkább.
A nõideál abban a korosztályban már más. Barátnõm utálja, hogy olyan kis pici és aranyos, mert szerinte a férfiaknak ez nem jön be. Hidd el van elég babaarcú lány a te korosztályodban is, minthogy én 15 évesen már egyetemistának néztem ki (ami nagyon szörnyû volt, hisz a korosztályomat nem érdekeltem, csak a 24-25 éveseket). Aki meg járni kezdene veled, 99%-ban divatból csinálná, és hogy felvágjon.
Normális dolog. Nekem csak idosebb pasi kellene!
A kérdező hozzászólása: ööö nem.... azért irtam "hogy eddigi tapasztalataim szerint ebben a korosztályban". Minden újra vevõ vagyok;)
ez akkora hülyeség már bocs .. szal pl nagyn tetszik egy lány akit te olyan 17 évesnek vélsz...aztán kiderül hogy 22..akkor máris nem tetszik ?--
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az összes választ. Amúgy valószínüleg azért az ilyen fiatal lányok tetszenek mert nekem a kicsi formas mell, lapos has(nem kockás!), kicsi fenek, baba arc quatro összeállítás jön be, ez pedig leginkább ebben a korosztályban fordul elõ eddigi tapasztalataim szerint. Mindenesetre, hála a géneknek, rendszeresen néznek 19-20 évesnek, úgyhogy az itteni kommentek alapján talán még egy 16 éves lánnyal is megpróbálkozhatnék:)
Figyu apum és bnõje között szerintem több mint 11 év volt és és jól megvoltak avagy vannak ^^
például kikpacsolod a Caps Lock-ot!
Attól még lehet mozogni, hogy egy porc darab levált a térdedbõl... Pl a felüléshez nem kell a térded... Azért mert lusta vagy, nem kéne hülyeségekbe burkolózni... Egyébként meg ne zabálj, ennyi...
Nincs meg a 2x annyi fehérje mint az átlagembernek, akkor elájulsz? Na ekkora ostobaságot se hallottam... Maximum alacsony vércukor ion szint miatt ájulsz el. Nem attól, hogy nem veszel be 2x annyi fehérjét. OMG, ezt meghallaná volt eröemelö ismerösöm, akkorákat kacagna, az egész terem csak zengne.
Elöször is. Ne diétázz, menj el eddzeni, akkor helyreáll az egész. Tapasztalat.
velem is ugyan az van , 173 cm és 95-96 kilo vok , de nekem nincsenek olyan problámim mint neked... De én is szeretnák fogyni. hétfötöl kezdem el a fogyokurát és a mozgást...:D
A kérdező hozzászólása: A doki aki tonkretette a labamat meghalt !!! Uszas nagyon draga nekunk. Most jarok konditerembe, de a feherjeket kell ennem mert hanem elajulok ha nincs meg a megfelelo mennyisegu feherje, ami 2 x annyi mint egy alag embernek. A terdem kb.18-19 eves koromig fog fajni.Ez masnal is elofordul, sot nagyon gyakran, annak elleere hogy nem kaptak injekciot. Probalkozom
Normális testsúly nem nagyon van.Viszont ideális testzsír százalék létezik.14 évesen 10-15% az átlag. Sport orvosnál tudod méretni, de vehettek is ilyen gépet, ami méri.Kb 10ezerbe kerül. Gondolom 30% fölött vagy bõven.Amit én csinálnék a helyedben az egy szénhidrát csökkentéses fehérje diéta.Mozgásnak meg elmehetsz konditerembe és nem edzel lábra.Ha tudsz úszni is elmehetsz. Egyébként az sem megoldás, hogy a térd dolog annyiban van hagyva.Rendbe kellene rakatni.Közben ügyvédet fogadni és orvosi mûhiba miatt feljelenteni az orvost, aki tönkrevágta a térded.
Beszélj az orvosoddal, elküldhet dietetikushoz, vagy õ ad neked tanácsokat vagy kész diétát. Mivel a mozgás nálad nem játszik (bár az úszás biztos nem megoldható? mert az nagyon jó lenne), talán amit az elõzõ írt, felülés, meg ilyesmi gyakorlatok mehetnek, ezért a táplálkozáson van a nagyobb hangsúly. De hogy ne a saját vagy éppen neten olvasott fogyókúra tegyen tönkre, jobb szerintem, ha orvoshoz fordulsz. Sok szerencsét! ;)
A kérdező hozzászólása: Az orvos eltiltott a mozgástól!!! csak úszni szabad és arra itt nincs lehetõség, a 90 napos diéta nem használ szoval valami ami hama megy olyan kéne és nem gyógyszer!!!
úszás, de beszéld meg az orvosoddal, ahogy a diétát is...a 90 napos szart meg hagyd a fenébe
Azt a porc ügyet megkéne orvossal beszélni. Nem kell félni lehet csak gyógyszert ad rá. Azért kell a térdeddel megoldani a gondot mert igénybe lesz véve máshogy nem is gondoltam h lehetne fogyni.
zsírleszívásXD 90 napos diétát próbáld, meg elvileg az jól fogyaszt
A kérdező hozzászólása: azt én tudom és az orvosom h elájulok-e vagy sem és ki az a neve nincs O...

Egy 14 éves fiúnak átlagosan mekkora a pénisze?

(Normális válaszokat várok) + a maszturbáció befolyásolja a növekedést?

Legjobb válasz: Átlagosan akkora hogy tudjon vele pisilni. A maszturbáció nem befolyásolja a növekedését.

Átlagosan akkora hogy tudjon vele pisilni. A maszturbáció nem befolyásolja a növekedését.
(14-es válaszoló vagyok) Amúgy ffi vagyok és nem nõ. És mint feljebb írtam, nálunk is volt hasonló vizsgálat. És nem haltam bele, meg amúgy senki más sem. És azt is írtam feljebb, hogy sajnos valóban van, ahol egymás elõtt vizsgálják a fiatalokat, de ilyenkor lehet szólni, hogy ne tegyék. Valóban nincsenek adatok ezekrõl a problémákról, de ilyesmirõl nem is írtam. Csak arról a tényrõl, hogy itt a fórumon is rengetegen vannak, akiknek senki nem kezeli a problémáit, mert a szüleiknek nem merik elmondani, aztán itt kérnek segítséget. Természetesen az "erõszakkal vizsgálás" mellett sem vagyok egyáltalán. Ez is abszolút sarkítás. Csak azt mondtam, hogy nem szerencsés arra biztatni a gyerekeket, hogy tagadják meg a vizsgálatokat.
Persze hogy nem 6 cm, de bizony ha körülnézel vannak igen fejlettlen 14 évesek és van akinek még csak alíg 6-8 cm a pénisze, ha itt olvasgatsz sokszor még igen alacsony termetû 16 éves is írt ilyen méretrõl, meg arról hogy fél mert még alíg van szõrzete is.14 éves korban igen tág a fejlettségi kategória, valaki fejlett, van aki már szinte középiskolás kinézetû, másik meg olyan még csak mint valami kisgyerek.Ez van, különbözõ módon fejlõdnek.
14 Vagyok, 167, és 17cm. Nem 6cm!!!!
Ez az egyéni fejlettségtõl is függ, vannak 14 évesen akik alíg 150 cm magasak, és még minimális szõrzetük sincsenek, tehát késõnérõk, és vannak akik simán 170 cm magasak, normál fejlettségûek.Mást várunk egy 150 cm magas tinitõl fejlettség szemponjából és egy 166-170 cm magastól úgye bár, és másképp mutat már csak a magasság különbség miatt is a 8 cm hosszú pénisz is. De 6 cm-16 cm ig bármi lehetséges. Persze akik nagyon alacsonyak ebben a korban és nem simán alacsonyak hanem fejlettlenek még, tehát semmi szõrõsõdés, semmi mutálás nincs, vagy nem csak alacsonyak hanem valóban úgyis néznek ki mint egy kisgyerek, nem látszik a valódi koruk azok bizony néha igen kis szerszámmal rendelkeznek még, de majd behozzák idõvel. Mert mi a helyzet nálad? A maszturbáció nem befolyásolja a növekedést. Szerintem azért egy normál, olyan 166 cm magas körüli 14 éves fiúnak 11-14 cm lehet a pénisze.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
8-16cm
mivel a 14 éves kor pont a nemi érés idõszakába esik, nem hiszem, hogy van értelme az átlagot nézni. Van, akinek elõbb, van, akinek késõbb kezd el növekedni...
Nekem akkor 23 volt.
12-14 cm, és nem maszti függõ .
Mivel ennyi idõsen még mindenki fejlõdik, de senki sem egyforma, ezért átlagot sem tudunk neked mondani. A felnõtt átlag 15 cm elvileg. A maszturbációnak pedig semmi köze a növekedéshez!
A kérdező hozzászólása: És az kb. hány cm?
bocsi ez nem ide jött

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!