Találatok a következő kifejezésre: Mekkora baj ha (62 db)

Mekkora baj, ha a futócipőnek (amit venni fogok) alig van súlya, szinte nem is érzem ha a lábamon van?

Legjobb válasz: Miért lenne baj? Nekem is elsõre furcsa volt a hagyományos cipõk után. Am a könnyebb cipõk versenyzésre valók, de ha ez az elsõ, lehet ezt is irreálisan könnyûnek érzed.

Miért lenne baj? Nekem is elsõre furcsa volt a hagyományos cipõk után. Am a könnyebb cipõk versenyzésre valók, de ha ez az elsõ, lehet ezt is irreálisan könnyûnek érzed.
A kérdező hozzászólása: anyával mentünk cipõt nézni, és mondta az egyikre, ami amúgy minden szempontból jó lett volna, hogy még csak véletlenül se vegyem meg, mert túl könnyû... egyébként szerintem csak keresett valami kifogást, mert nem akarta költeni a pénzét :D
jólmondod, csak kifogás, épp az a jó ha nem 100 kilós-
Az a lényeg, hogy minél könnyebb legyen!

7 hetesen mekkora baj, ha nincs szívhang? Egy hét múlva kell visszamenni újra

Legjobb válasz: Ha késõbb volt peteérésed, mint félidõ, akkor nem baj. Mert az annyit jelent, hogy nem vagy hét hetes. Ne az utolsó mensitõl számolj, mert rengeteg aggodalomra adhat okot. Csak ultrahanggal látni, valójában mennyi idõs a terhesség. Petezsák méretet nem mondott a dokid?

Ha késõbb volt peteérésed, mint félidõ, akkor nem baj. Mert az annyit jelent, hogy nem vagy hét hetes. Ne az utolsó mensitõl számolj, mert rengeteg aggodalomra adhat okot. Csak ultrahanggal látni, valójában mennyi idõs a terhesség. Petezsák méretet nem mondott a dokid?
Nekem 6+5 hetesen már volt szívhang, de persze itt 1-2 nap elszámolás is sokat számít. Sõt 1 hét is lehet, úgyhogy ne idegeskedj 1 hét múlva már tuti lesz!
Ha nem vagy elszámolva, és tényleg 7 hetes vagy, akkor nagy baj. Nekem már 5+6 napon volt.
Ne aggódj, ha jövõhéten visszamész a dokihoz biztos lesz már szívhang.Nekem is elszámolték annakidején.7+2 naposan (a doki szerint) nem volt semmi, aztán 3 nap múlva visszamentem és ott dobogott a kis szíve.
nekem is 8hetesen volt .. ne aggódj..akkor sem ha épp nem lesz, menj el másik dokihoz pár nap múlva.. megéri..
Nincs semmi baj, nyugodj meg!
Elsõ vagyok.Minden ilyen esetben(megette, szabad-e stb.)fel lehet hívni a toxikológia ingyenes vonalát, ahol válaszolnak a kérdésedre szakemberek: 0680201199.
Semmi baj! A gasztros doki azt mondta, hogy ugyan a kisfiam nincs 10 kg, csak 7 kg, pont, mint a Tiéd, hogy napi 7 cseppet már most adjak neki (annyi cseppet ahány kg).
3-as vok: tehát nem történt baj, hogy egyszer adtál neki.


Mindenem van gki meg minden a jogsimba is a 102-es kód van. Mekkora baj ha nincsen PÁV 3-om?

Legjobb válasz: Nagyon nagy baj! Anélkül nem alkalmazhatnak.

Nagyon nagy baj! Anélkül nem alkalmazhatnak.
Hivatalosan baj. Amúgy jó pár embert ismerek, aki páv nélkül kamionozik. Odakint senki nem kéri, itthon is nagyon ritkán.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek a válaszokat! :)

Mekkora baj ha olvashatatlan az alváz és motorszám?

M?szakin vagy esetleges ellen?rzésnél belekötnek-e? Rozsda okozta természetesen és tudtommal nem szabad hozzányúlni.

Legjobb válasz: Akkor mûszakin nem nagy baj, max picivel többet adok és nem foglalkoznak vele. És akkor ezek szerint rendõr sem köt bele? Bár azt hiszem õk meg sem nézik az ilyesmit...

A kérdező hozzászólása: Akkor mûszakin nem nagy baj, max picivel többet adok és nem foglalkoznak vele. És akkor ezek szerint rendõr sem köt bele? Bár azt hiszem õk meg sem nézik az ilyesmit...
Eléggé nagy baj.
Hozzá szabad ahhoz nyúlni, csak átütni nem szabad. De meg lehet takarítani, hátha attól jobb lesz. Az, hogy belekötnek-e, nagyon helyzetfüggõ. Van mûszaki vizsga, ahol meg sem nézik (sõt, még az autót sem). A hivatalos megoldás viszont az "AF-es alvázszám", ekkor az NKH ad neki új alvázszámot, miután megvizsgálták, hogy a régi tényleg a rozsdától olyan, amilyen, nem attól, hogy rosszul ütötted át.
Ha mûszakin észre veszik kapásból meg szakad a mûszaki ! el kell vinned eredetiség vizsgálatra az autódat ott kapod róla a papírt azzal új mûszaki és õk bele ütik az újat! Ez sok ezer forint pluszban!

Az mekkora baj, ha egy fiú nem szeret táncolni?

Legjobb válasz: Kinek baj? Én se szeretek. 22F

Kinek baj? Én se szeretek. 22F
Nekem pl. olyan barátnõm van, aki szintén nem szeret.
ha valaki nem szeret táncolni annak egy oka lehet: hogy nem tud. ezen pedig lehet segíteni, meg kell tanulni. ha meg tud valaki akkor meg elképzelhetetlen hogy ne szeressen, a tánc jókedvre derít, a vérünkben van a ritmus, így van kitalálva az ember.
A kérdező hozzászólása: Viszont senki sem szeret olyan zenére táncolni, ami vagy nem táncolható, vagy nem tetszik...
Attól függ, hogy mit nevezünk táncnak. A diszkóban vadidegenekkel történõ állva kefélés nem tánc. Tehát azt én sem szeretem.
11:35 magad nevében beszélj
Elõször is tisztázzuk, hogy mit értünk tánc alatt, keringõ, tangó, rumba? Mert az ilyen, diszkós, állatias vonaglást én nem nevezném táncnak.

Az mekkora baj, ha valakinek teljesen kimarad az életbõl a bulizós, pörgõs korszak?

És egész életében nyugodt, unalmasabb életet él, nem bulizik soha, ahogy a fiatalok szoktak.

Legjobb válasz: Döntsön az érintett alany saját maga, hogy elégedett-e az életével, más efelett ne bíráskodjon, semmi köze hozzá. Ha neki megfelelt bulimentesen, akkor miért volna probléma, ha nem járt sehova? Ha nem felelt meg, akkor viszont miért kérdezni? Más véleménye csupán belemagyarázás számára, hisz ha neki szüksége volna az életében egy ilyen bulizós szakaszra, akkor nincs az a magyarázat, ami azt teljes mértékben meg tudná szüntetni. Ebben az esetben igyekezzen pótolni az élményt, ha hiányzik számára. Jobb egy könnyed próba, mint a keserû érzés a hiánya miatt egy örök életre. 20/f

Döntsön az érintett alany saját maga, hogy elégedett-e az életével, más efelett ne bíráskodjon, semmi köze hozzá. Ha neki megfelelt bulimentesen, akkor miért volna probléma, ha nem járt sehova? Ha nem felelt meg, akkor viszont miért kérdezni? Más véleménye csupán belemagyarázás számára, hisz ha neki szüksége volna az életében egy ilyen bulizós szakaszra, akkor nincs az a magyarázat, ami azt teljes mértékben meg tudná szüntetni. Ebben az esetben igyekezzen pótolni az élményt, ha hiányzik számára. Jobb egy könnyed próba, mint a keserû érzés a hiánya miatt egy örök életre. 20/f
"Bár ha a nyolcas elméleteibõl indulunk ki, én valószínûleg 30-40 éves koromra, egy feslett erkölcsû, ledér [email protected] leszek :D" Tudok rá példát. Valamint magamon is érzem, hogy jobb lesz, ha 30 alatt bepótolok pár dolgot, különben "baj" lesz késõbb:D Ahogyan te nem akarsz egy "feslett erkölcsû, ledér [email protected]" lenni, én sem akarok egy komolytalan férfi lenni, akit csak a bulizás, csajozás érdekel:D :) Üdv: a nyolcas:P
Bár ha a nyolcas elméleteibõl indulunk ki, én valószínûleg 30-40 éves koromra, egy feslett erkölcsû, ledér [email protected] leszek :D
És végül a hab a tortán gyerekek! :D Akinek ezt eddig mondtam mind nevetett :) Akinek kimaradt kisbaba korában a mászás, annak gondjai lesznek az emberi kapcsolatok kialakításában. Nekem kimaradt az is, rögtön felálltam és elindultam, nem nagyon másztam, csak kicsit. Így az elméletek szerint antiszociálisnak kéne lennem :D Freud elméleteirõl meg az a véleményem, hogy bolond volt az az ember, nem szimpi :D
Hát persze utolsó! :) De amúgy annyi hülyeséget megmagyaráznak, túlzás azért már. Akinek kimaradt az életébõl a lázadozás, meg az ellentétes vélemény kinyilvánításának határozott kimutatása például a szülõk felé, mondjuk ha nem akarják elengedni bulizni, akkor az nem jó. De vannak ilyenek, csak nem ez lenne a normális, mert ez több problémát vonhat maga után. Állítólag ezeknek az embereknek nehéz felnõttkora lesz, mivel kamaszként nem voltak heves indulataik, ezért döntésképtelenek lesznek sok helyzetben, nem lesznek képesek a véleményüket nyomatékosítani meg hasonlók. Lehet van benne valami, de ez már azért.. :D Ja, és itt jön a képbe a pszichopata hajlam is, állítólag hajlamosabb az ilyen ember rá :D Na ezért fizettem a tandíjat, hogy kiderüljön, hogy egy retardált, döntésképtelen deviáns vagyok :D
#10 mesélnél nekem még mit tanultál pszichopatológiából? :D Én sem voltam kamasz, teljesen kimaradt minden, se buli, se barátok, se csajok...
szerintem mindent meg kell élni a maga idejében. tiniként és egyetemistaként bulizni, lázadni, önmagadat megismerni, feszegetni az ésszerû határokat, kipróbálni új dolgokat, tapasztalni. aztán amikor az ember elkezd komolyodni, akkor összeállnak a fejében a dolgok, más célok felé megy, és tudatosabban gondolkodik. nem bánom hogy csináltam már pár õrültséget, élménynek kiváló volt, és magamról is sokat tanultam. persze ehhez kellett az, hogy én egy ilyen típus vagyok, nem szeretek tétlenül ülni, kellenek az impulzusok.
Mi most tanultuk pszichológiából, hogy aki nem volt igazán kamasz annak nehéz felnõttkori lesz, és kiderült nekem is pszichopata hajlamaim vannak ezért :)
26 éves vagyok, s eddig kimaradt az életembõl....és most érzem azt, hogy semmire sem vágyok, csak lázadni, csapongani ide-oda..zülleni.
Eléggé baj. Az ilyenek szoktak 30-40-50 évesen család mellett meghülyülni. Elkezdenek csajozni, bulizni stb. Beakarják pótolni az elszalasztott éveket.
Akkor baj, ha õ ezt bajnak érzi. Nem vagyunk egyformák, mindenki más, más igényekkel. Nem mindenkinek az a szórakozás, ha midnen hétvégén félkómásan "bulizhat".
Attól függ, hogy mire vágyik az illetõ. Ha amúgy szeret bulizni, akkor ja, baj. Ha nem, akkor értelemszerûen nem gond. Én végigbuliztam a középiskolát, mert "nem akartam semmibõl sem kimaradni", de mostanra rájöttem, hogy nem hiányzik, és nem azért mentem, mert annyira bulizni volt kedvem, hanem mert mindenki ezt szajkózta, hogy meg fogom bánni.
Nem számítottam semmire és nem zártam ki a lehetõségét semminek. Csak tetszett a gondolat és a helyesírás. Köszönöm a válaszod.
3-as! Villanyszerelést tanulok egy szakmunkásképzõben. Gondolom nem erre számítottál. :D
1.válaszoló. Kitûnõ a válaszod. Elárulnád, mit tanulsz? Nyilvánosan vagy privátban, nekem mindegy. Köszönöm. (elnézést az OFF-ért) Kérdezõ: Vannak olyan dolgok, ( non-stop bulizás, hülyeségek esetleg felelõtlen, vakmerõ dolgok) melyeket specifikusan fiatal korban tesz az ember. Megkomolyodva (idõvel az ember megfontoltabb lesz) már nem úgy "pörög" az ember. Személyiségtõl függ, hogy mennyire bulis fiatalon az illetõ és, hogy idõsebb korban mennyire hiányolja, ami esetleg kimaradt. Semmi sem baj! ;)
Hát, ha vágyik a bulizásra, akkor baj. Ha nem érdekli, és nem hiányzik neki, akkor nem baj.
Semekkora baj, ugyanis nem kell mindenkinek ugyan azt az életet élnie, szerencsére

Ha van hangunk az ágyban az tényleg izgatja a pasit? és az mekkora baj ha nincs csak egy kicsi?

Legjobb válasz: imádom ha bekötött szájjal próbál nyüszíteni a párom. Vagy ha csak rá szólok hogy "csönd" és úgy marad. Õt is izgatja, ha én döntöm el hogy mit tehet. Ilyenek vagyunk, na :)

imádom ha bekötött szájjal próbál nyüszíteni a párom. Vagy ha csak rá szólok hogy "csönd" és úgy marad. Õt is izgatja, ha én döntöm el hogy mit tehet. Ilyenek vagyunk, na :)
Nem feltétle kell teleüvölteni az ágyat :) Attól is lehet élvezetes, ha a nõ nem "hangos".
Tényleg, nem kell üvölteni, a halk sóhaj is izgató lehet szerintem, a lényeg, hogy valahogy fejezd ki a párodnak, hogy jó, amit csinál, hiszen megerõsítésre vár!:) ha a nõ csak fekszik, mint egy fadarab, olyan mintha nem élvezne semmit az egészbõl, akkor mi értelme? 22/L
Szerintem az is elég ha sóhajtozik, csak valahogy jelezzen vissza, h jól csinálom-e vagy, hogyan csinálhatnám jobban. :) Az se baj ha hangokat ad ki közben, csak tudja mikor lehet és mikor nem. Pl ha van itthon más is rajtunk kívül, akkor ne üvöltözzön. :D 29/F
A túl nagy visongás inkább színjáték szokott lenni, bár van aki elhiszi :)
tényleg.
Én nem ordibálni szoktam de hangosabban csinálom mint a sóhajtozás. A barátomat totál beindítja ha hangosabb vagyok.
Tényleg izgat, de nincs egyenes arányosság a hangerõ és a izgatási szint között.
A kérdező hozzászólása: köszönök minden választ:)

Mekkora baj, ha a tanítás elején kimarad egy nap?

Kutyusunkat 2 napja kezdtem el a fekszik parancsra tanítani (az ül már egész jól megy neki:). A második nap már volt egyszer kétszer, hogy jutalomfalat mutatása nélkül is sikerül lefeküdnie (els? nap még a földön húztam el?tte a falatot, hogy lefeküdjön, második nap is így kezdtem az elején, aztán már csak mutattam a falatot, mondtam h ül, fekszik, és miután lefeküdt, megkapta). Most egy napra el kell utaznom, nem tudok vele foglalkozni sajnos. Tudom, hogy 2 nap alatt egy 5 éves kutyát tán nem is lehet megtanítani új dologra, de el?r?l kell kezdenem mindent, vagy nem fogja teljesen elfelejteni? A másik kérdésem az lenne, hogy sok helyen olvastam, hogy nem adhatunk lehet?séget a kutyusnak, hogy ne engedelmeskedjen, és ha csak ismételgetjük a parancsszót, az nem jár sok eredménnyel, mert az állat azt fogja hinni, hogy akkor fekszik le mondjuk, amikor ? akar. Ha els?re nem engedelmeskedik mit tegyek? Hagyjam ott, és menjek vissza kés?bb? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Már miért ne fektetnénk jutalom falattal? Sõõõt.... labdával, amelyik olyan. Vezényszót nem ismétlünk. Ha nem csinálja meg, odanyúlsz. Bár, ha kitartóan jutalmazod, nem veszed el korán tõle , nem lesz olyan, hogy nem csinálja meg.

Már miért ne fektetnénk jutalom falattal? Sõõõt.... labdával, amelyik olyan. Vezényszót nem ismétlünk. Ha nem csinálja meg, odanyúlsz. Bár, ha kitartóan jutalmazod, nem veszed el korán tõle , nem lesz olyan, hogy nem csinálja meg.
Már miért felejtené el? Tényleg jobb lenne egy kutyaiskola.Ilyen kérdésekkel.
El kéne menni iskolába. Alapvetõ dolog, hogy jutalomfalattal nem fektetünk. Valószínû, hogy sok más mindent is hibásan fogsz csinálni.
A kérdező hozzászólása: Azért mert tanítás közben felmerülnek bennem hülye kérdések, még nem azt jelenti h rosszul tanítok. ELsõtõl kérdezném, hogy ha nem jutalomfalattal, akkor hogy tanítasz? Pórázon tartod a kutyát, majd lerángatod a nyakánál fogva? Biztos hatásos, nekem nem ízlik túlságosan, ezért csinálom így.
Nem felejti el. :) Egyébként kutyasuliba azért érdemes menni, mert ott hozzászokik, hogy más, idegen kutyák jelenlétében is megcsinálja, amit az ember kér tõle, és ne az ismeretlen dolgokkal legyen elfoglalva. (amiért nem érdemes; volt egy kis tacsi kutyám, õt teljesen "elrontották", mert ilyen fojtónyakörves, "rántsuk meg jó erõsen a kutya nyakán a nyakörvet, és ordítsunk rá" módszerrel tanították. Aztán miután - szerencsére - eljöttem onnan, normális módon tanítottam õt. Ja igen, jutalomfalattal... :P Nem értem, mi a baja egy elõttem válaszolónak a jutalomfalattal, de mindegy... Azóta mindent megcsinál ügyesen, tud mindenféle trükköt is. =D)
Én sem értem, hogy miért baj az hogy a vadiúj tíz hetes kiskutyámat néhány nap után már jutifalattal ültettem, fektettem, sõt hamarosan követe a marad, láb mellett jön és társai is. SOHA nem kellett megrángatnom a pórázt, és a késõbbiekben is jól jött, bármit is tanult. Persze a jutifalat csak az elején kell, utána már elég egy simi, egy dícséret, késõbb az alapdolgok meg már természetes elvárások. És ne aggódj, néha hosszabb idõ is kimaradhat, a kutya akkor is emlékszik. Jó gyakorlást!

Mekkora baj, ha a kutyánk nem eszik rendszeresen?

4 éves sealyham terrier.

Legjobb válasz: El van kényeztetve, hidd el, ha nem kap a ti kajátoktól, meg fogja enni a tápot.

El van kényeztetve, hidd el, ha nem kap a ti kajátoktól, meg fogja enni a tápot.
A kutya gyomrának nem jó, ha egész nap emészt. Nem viccbõl mondják, hogy napi 1, max 2 etetés. Amúgy a kutyád nem hülye, nem fog tápot enni, ha utána úgyis kizsarolja tõled a szendvicset, meg a müzliszeletet. Jól el van rontva a nevelése, az egyszer biztos. Ja igen, és a nyers krumplit nagyon gyorsan felejtsd el.
Napi 4x eteted? :O Uramatyám...nem hiába dagi
Azt a részt nem is láttam, hogy az állatorvos szerint kövér. Na az viszont már baj, nem is kicsit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!