Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az péniszméret (34 db)

Lányok, mekkora az ideális péniszméret nektek?

Mire mondjátok,hogy átlag,pont jó illet,ehogy nagy?

Legjobb válasz: Nem unjárok még ezt a mekkora a faszom mekkora az ideális méret kérdéseket?

Nem unjárok még ezt a mekkora a faszom mekkora az ideális méret kérdéseket?
A legjobb pénisz nekünk az és akkora, ami azé a férfié, akit szeretünk, legyen az 5 cm vagy 1 m./L
NEM. AZ. A. LÉNYEG. !!!!!
Valahol két centi és száz méter között felúton a helységjelzõ tábla alatt található.
Hát az mindegy csak nagy legyen.. SP voltam sziasztok!
Én olyan 25-30 körül szeretem popsiba! Sajna nekem csak 9 cm SP voltam
A kérdező hozzászólása: Utolsó ez már unalmas
Nincs ideális... :S Higgyétek el tényleg rohadtul leszarjuk h mekkora nektek! (És ezt az értelmes, hosszú ideje kapcsolatban lévõ lányokra értem.) Ha szeretlek, akkor szeretni foglak 10 centivel is! :)
A kérdező hozzászólása: látom nem unod még :)
szerintem kicsit kell vele foglalkozni, de nem ez a leg fontosabb egy pár kapcsolatban szerintem.
16-17 cm a számomra ideális
Akkora kell ami pont jól becuppan ;)
a Páromé.

14 éves korban mekkora az átlag péniszméret? Baj, ha most "nagy"?

Kicsit csodálkozok hogy azt mondják a felnõtt átlag 14-16 cm Mert az enyém most 19.3 cm (kb 5 cm vastag) és nem tudom hogy meddig nõ még.

Legjobb válasz: Dehogy baj! Valószínûleg koránérõ típus vagy és persze a genetika is számít! Egyébként a magasságod is átlagon felüli a korodhoz képest.

Dehogy baj! Valószínûleg koránérõ típus vagy és persze a genetika is számít! Egyébként a magasságod is átlagon felüli a korodhoz képest.
egyáltalán nem átlag feletti a magassága és 195 cm vagyok és augusztusba töltöm még csak a 14 et
# 2 Ettõl még átlag feletti! Te viszont még a felnõtt átlagot is elhagytad már! :)
Bizony jól írja a 3 as .
Nem baj, sõt az is lehet hogy már nem nõ tovább a péniszed, van akiknek 13-14 évesen a péniszük eléri a végleges hosszát, de ez a fejlettebb fiúkra jellemzõ. Kicsit magasabb vagy a kortársaknál, de nem átlagon felül mert ha belegodolunk hogy 15 évesen mennek középsuliba a srácok és nagyon sok a felnõtt magasságát eléri és 180 cm akkor mirõl is beszélünk.
Ja átlag pénisz méret: Az a helyzet hogy vannak akik korán és vannak akik késõnérõek, vannak akiknek 14 évesen még fanszõrük sincs, vagy alíg kezdtek el szõrõsõdni, a másikak meg meg középiskolásnak néznek ki így ez igen tág kategórai 5-16 cm-ig bármi lehet.De egy átlag magas srác aki 167-170 cm annak 13-15 cm, akik kisebbek azoknak 8-11 cm.

15 évesen mekkora az ideális péniszméret?

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor semekkora.

Ha lány vagy, akkor semekkora.
15-16cm körül
Ha a kezed, lábad, füled, fejed normális méretû, akkor a peniszed is az lesz. Ezen ne izguljál. Normális embernek normálisak a tagjai. Hülyén néznél ki 155 cm -esen 2 m. es farokkal.
A kérdező hozzászólása: fiu vagyok 15 éves és most 16-17cm között van a péniszem..köszönöm a valaszokat
Akkora, amekkora hozzád rendelteik .Tudsz változtatni rajt ? Nem hiszem.Azt kell elfogadni ami van !A tököd méretét miért nem kérdezed, pedig az sokkal fontosabb .Lehet akármilyen nagy fegyvered, ha lõszer meg nem lesz hozzá . Nem a pö**öd termeli a tesztoszteron férfi hormont, ami a használatát is nagyon befolyásolja .
Ez sok mindentõl függ, egy 170 és egy 180 cm magas is másképp néz ki 12 vagy 15 cm hosszú pénisszel, van aki 15 évesen még nagyon alacsony, még alíg kamaszodik, a másik meg kész fiatal ember már.De egy fejlettebb, fiatal emberes kinézetûnél 14-16 cm.

Vicces péniszméret kérdés? Mekkora az ideális stb?

Na szóval böngésztem péniszméretes kérdéseket, és már nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek? xD

Legjobb válasz: Nézd a VV-t.

Nézd a VV-t.
hát ja, kezdheted is [link]
A lányok nem hordanak beépített vonalzót a szemükben, sõt a legtöbbnek a kezére sincs tetoválva. A 15 és a 13 között kicsi a különbség ránézésre... Ha rákérdez mennyi mondd be h 15 körül, úgyse méri le. Ha élvezi, akkor mindegy mekkora, nem? Ha nem élvezi, így jártatok sajnos. Van olyan lány, akit ezzel nem tudsz kielégíteni, mert amire õ vágyik, azt nem tudod megadni. Nekem pl marha mindegy mekkora, mert úgyis csak csiklóra tudok elmenni, a vastagsága többet számít, h legalább érezzem, h milyen hosszú, az max abban mérvadó, h mennyire lehet vele játszani, azzal h na na na na na azthittedmi, na na na TÖVIGBELEEE. Éééérted... Szóval annál számít h hosszú, akkor ez viccesebb. De amúgy ha túl hosszú meg fájhat, macerás. Persze a 15-16 az IDEÁLIS, mert az még nem fáj, de már elég hosszú. Mindenkinél kb az az ideális, ami a leghosszabb, ami még nem éri el a méhszájat. De csak mert jobban lehet vele szórakozni. A kielégítéshez nem kell akkora 2-3cmvel rövidebb is jó. Max néhány pózban kicsúszik és figyelni kell, de a kielégítésben sokat nem számít, az is jó. 22L
Értelek csak már kicsit leszarom. Böngéssz vissza komolyan 8000000999992222 db. ilyen jellegû kérdés van napi szinten legalább 10-12 felteszik szóval hamar megleled a választ no para. Amúgy a tiéd szerintem az átlagba tartozik. Azok a pic'sák akik ilyenért rinyálnak felszínes kis kurv*k Természetesen a te méreteiddel is ki tudsz úgy elégíteni 1 csajt , h kitér a hitébõl.
láttál te már nõt jó szemmértékkel? amikor elõvettem matekon a 30cm es vonalzót és le volt róla kopva az 20-30cm ig a jelölés megkérdezte oszt társ nõm az ugyan olyan vonalzóval a kezébe hogy hogy fogom meghúzni a 25cm es vonalat amikor csak 20cm es vonalzóm van próbáld ki hogy pl egy cigit mutatsz egy nõnek kérdezd meg tõle milyen hosszú 4-12 ig mindent fognak mondani csak 8 at nem nem vicc de a nõknek valóban rosszabb a szemértékük mint a férfiaknak
Akkor most nézd meg a vonalzót, hogy mennyi is 2 centi.
Talán meg kellene mérni, vagy utánaolvasni, hogy milyen hosszú egy átlagos nõi hüvely. Egy jól passzoló csatlakozás esetén is levonhatunk egy-két centit, akkor még mindig beér a méhszájig. Így a kérdés és az aggodalom felesleges.
A kérdező hozzászólása: igen, már direkt így tettem fel a kérdést, mert ez a tipikus napi 10 kérdés hogy ekkora méret meg ekkora jó-e? az már nagyon sablonos, engem pedig az érdekelt, hogy akik ezeket írják, azok tényleg azok a sötét lányok lehetnek-e

Mekkora az átlag péniszméret?

Legjobb válasz: átlagos

átlagos
Magyarországon:14-15 cm Gyakorikérdéseken: 21-24 cm
5.5 db 20Ft-os
#4 Ezen szakadtam a múltkor, eltudnád küldeni annak a kérdésnek a linkjét? :DDD
az elejérõl lemaradt: hogy nem válasz a kérdésre de elmondom. Mivel a nõi hüvely 12cm mély...
Innentõl mindegy, hogy mekkora van neked, ha ennél kicsit nagyobb, max csak a pózokat egyszerûsíti meg , az más tény hogy néhány lány oda van a nagy f...zé. láttam egy bizonyos p...no oldalon ahol omegle-s videokat tettek fel, hogy a csajok szeme majd kiesett mikor meglátott egy ilyet. szánalmasnak tartom.. de a sok k..va ráharap...
Keresgéltem, de én is csak olvastam. Na majd mindjárt meglesz.
2-es, nálad a pont..:DD Én bevallom, csak 16-os vagyok, de ez nem zavar, mert sajna vannak ennél komolyabb gondjaim..:'D
szard le

Lányok! Nektek mekkora az ideális péniszméret?

16-20 éves korig Értelmes válaszokat kösz :D 18/F

Legjobb válasz: 15-17 cm

15-17 cm
16-17 cm
Szerintem az ideális pénisz 17 cm-nél nagyobb, de azért ne legyen 20 felett!!
a vastagságot kerületre értettem
18 cm. alatt, csak ha BMWje van!
4-es ez alapján az ideális pénisz 20centi hosszú és 16, 5centi vastag, ami baromság, ez csak azt bizonyítja, hogy a a nõknek nincs szemmértékük
akik normálisan írnak azok vastagságot is írjanak ha lehet
Nincs ideális péniszméret, ideális férfi van.
14-tõl már teljesen rendben van. DE! A vastagságtól is függ.:) 17L

Nők, nektek mekkora az ideális péniszméret?

Legjobb válasz: ami a férfivel jár N

ami a férfivel jár N
Ahhoz képest, hogy az EU-ban 13, 5cm az átlag... Sokan Afrikában érzik magukat a négerek közöt.
#4 Elég ha végigböngészed az itteni csajok sok-sok kérdését... Rengeteg van ahol a 18 még "átlagos" a 15 alattiakat kigúnyolják, kiröhögik... Szóval sajnos igen a csajok mind afrikában éreznék magukat jól... Ami nem lenne baj, csak így mi magyarok cseszünk rá.
Hallod te [email protected]@sz fej, kb 100 ilyen kérdést posztoltak ki, olvasd azokat!!!
Kamuparádé lesz itt mindjárt (már el is kezdték) Általában a mércéjük kb. ilyen 0-14: Röhejes, nevetséges, ultragáz, kb. nem is veszik farokszámba 15-16 "elmegy". 17-19 "átlagos" 20 felett "jó" 24 környéke "nagyon jó" Van pár random kivétel, de nem annyi mint amennyien annak tartják magukat (lásd a válaszadók nagyrészét)
5. Igen az itteni "csajok" akik kb. egy répával sem találkoztak élõben, max. csak amit a ponóban láttak, és azt hiszik mindenkinek akkora van. És merem állítani, hogy azok a "csajok" nincsenek több 14-15 évesnél, és ha élõben találkoznának egy méretes szerszámmal, lefosnák a bokájukat.
#6 Pont ez a para, hogy beléjük neveli a pornó utána meg ha levetközõl majd elõttük a 13-15 környéki átlagoddal akkor úgy körberöhög, csak úgy zeng a város...
7. Pont így van... Csak mondjuk kiváncsi lennék, hogy egy 14 éves szûz csaj mikor beleül egy 18-as rudiba, mit csinál?? A kis szûk pcsája szanaszét szakadna... Ezért kell érett csajokkal lenni, némej 17-18 éves is alig közelíti meg egy 14 éves értelmi szintjét. Azt hiszik van valami a lábuk között, és akkor az már csak a nagy répa jöhet szóba. Mind1, ilyen világot élünk, olvasom itt a kérdéseket, az összes tini lány dugni akar 14 évesen, aztán még azt sem tudják mit kell csinálni, meg mi az orgazmus, de a 18cm az átlag, azt már tudják:) ))
Az idõsebekkel meg pont az a para, hogy õk már nem hisznek a pornóban, de szinte 100% hogy volt extrém méretû csávójuk aki szex téren "örökös mérce" marad.

Lányok, nektek mekkora, az ideális péniszméret?

Legjobb válasz: A legjobb, ha a lányoknak nincs péniszük, hidd el.

A legjobb, ha a lányoknak nincs péniszük, hidd el.
Figyelem, figyelem! A következõ pár órában erõs troll-vihar várható! Kérjük ön és családja érdekében áramtalanítsa a számítógép, ellenkezõ esetben nem tudjuk garantálni mentális egészségüket!
Hülye kérdés, mint ahogy a férfiaknak is eltérõ méreteik vannak, úgy a nõknek is. Szóval, lehet, hogy én azt mondom, hogy a 16 centis a legjobb nekem, egy másik csaj meg, akinek hoszabb a hüvelye, a 18-ra esküszik. Egy harmadik meg mittudomén a 12 centire. Emiatt hülye a kérdés.
0, 00 cm. Nem szeretnék péniszt.
legalabb 5 cm nek kell lennie, kb. azon a ponnton van az a zona. fiu vagyok
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam... de a lényeget érted. Nem tudom mi a .... kell kötözködni.
Biztosan állíthatom, hogy a méretben a nõk nem a hosszúságot tartják fontosnak, hanem a vastagságot!!! Az a lényeg. :)
....és ugye a pénisz méretét nem lehet növelni, szóval itt bárki bármit mond, neked attól még nem lesz se nagyobb se kisebb.
18-20 cm

Mekkora az S-es, M-es, L-es, XL-es, XXL-es stb. péniszméret?

Hány cm-nek felel meg? Én nem értek hozzá, és mindenképpen tudni szeretném de a neten semmit se találtam ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. 18/F

Legjobb válasz: Az XS-et kihagytad. Az 10 cm alatt van.

Az XS-et kihagytad. Az 10 cm alatt van.
Szerintem: XXS: 9 cm alatt (bébiméret :D) XS: 10-11 cm (talán a kisfiúké ekkora) S: 12-13 cm (átlag alatti) M: 14-16 cm (átlagos, ez a leggyakoribb) L: 17-18 cm (átlag feletti, ideális méret szerintem) XL: 19-20 cm (kifejezetten nagy) XXL: 21 cm felett (pornósztárok kategóriája :D)
jaja, ez már kb reális. Egyébként a magyar fiúk nagy általánosságban abszolút nem panaszkodhatnak nemzetközi viszonylatban. De ne is tegyék, mert aztán csak a jó isten a megmondhatója annak, milyen durva komplexusok lavináját indítja el, ha egy fiú észre veszi, hogy az övé az átlagnál kisebb ... ayayy.
Mi az, hogy "16, 1 - 19, 0 (legáltalánosabb)"? Ez egy marhaság.
Akkor nekem "L-es" :DDD
S: 14 alatt M: 14, 0 - 16, 0 L: 16, 1 - 19, 0 (legáltalánosabb) XL: 19, 1 - 22, 0 XXL: 22, 1 - tõl
Az elsõt annyiban módosítanám, hogy: M: 13-16 Így korrektebb.
mert, kedves utolsó, mi az, ami nem marhaság? szted hogy van ez?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.

Mekkora az ideális péniszméret illetve vastagság?

Legjobb válasz: 7.000.000 km az ideális pénisz hossza, szélessége pedig 560.908 km az ideális pénisznek. Amúgy szerintem 12-15 cm hosszú, és 5-6-7 cm széles a normál pénisz, amikor még nem ált be a merevedés.

7.000.000 km az ideális pénisz hossza, szélessége pedig 560.908 km az ideális pénisznek. Amúgy szerintem 12-15 cm hosszú, és 5-6-7 cm széles a normál pénisz, amikor még nem ált be a merevedés.
60-70 centi a hossza, 40 cm a kerülete :-) én rohadt gazdag vagyok, ezért hidd el :-)
23/6 (gyengébbek kedvéért: 23 cm hosszú, és 6 cm vastag)
http://www.potenciaklinika.hu/gy_hivnagy.php Nesze B+ nagypofájú ribik és cicafiúk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!