Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az péniszméret (32 db)

Lányok, mekkora az ideális péniszméret nektek?

Mire mondjátok,hogy átlag,pont jó illet,ehogy nagy?

Legjobb válasz: Nem unjárok még ezt a mekkora a faszom mekkora az ideális méret kérdéseket?

Nem unjárok még ezt a mekkora a faszom mekkora az ideális méret kérdéseket?
A legjobb pénisz nekünk az és akkora, ami azé a férfié, akit szeretünk, legyen az 5 cm vagy 1 m./L
NEM. AZ. A. LÉNYEG. !!!!!
Valahol két centi és száz méter között felúton a helységjelzõ tábla alatt található.
Hát az mindegy csak nagy legyen.. SP voltam sziasztok!
Én olyan 25-30 körül szeretem popsiba! Sajna nekem csak 9 cm SP voltam
A kérdező hozzászólása: Utolsó ez már unalmas
Nincs ideális... :S Higgyétek el tényleg rohadtul leszarjuk h mekkora nektek! (És ezt az értelmes, hosszú ideje kapcsolatban lévõ lányokra értem.) Ha szeretlek, akkor szeretni foglak 10 centivel is! :)
A kérdező hozzászólása: látom nem unod még :)
szerintem kicsit kell vele foglalkozni, de nem ez a leg fontosabb egy pár kapcsolatban szerintem.
16-17 cm a számomra ideális
Akkora kell ami pont jól becuppan ;)
a Páromé.

Mekkora az a péniszméret ami kicsinek és ami nagynak számít szex közben?

Ha lehet, akkor csak lányok írjanak!

Legjobb válasz: Há-há!Lány vagyok!az én páromnak sztem pont ideális 17cm!amúgy szerintem nem mindenkinek a méret a lényeg, hanem a bevezetés, az hogy hogy és milyen tempóban csinálod stb!sztem amúgy akinek már ilyen 20 cm fölötti szerintem az már nem is kényelmes szex közben!de ez csak az én véleményem!!:)

Há-há!Lány vagyok!az én páromnak sztem pont ideális 17cm!amúgy szerintem nem mindenkinek a méret a lényeg, hanem a bevezetés, az hogy hogy és milyen tempóban csinálod stb!sztem amúgy akinek már ilyen 20 cm fölötti szerintem az már nem is kényelmes szex közben!de ez csak az én véleményem!!:)
na erre én kíváncsi vagyok...
nem lány vagyok, de azért válaszolok. Ezt a kérdést ezerszer feltették már, 1000+1-re is válaszolni kell. Kinek mi jön be. Van olyan lány akiben harangozni lehet egy 20 centis lõccsel is és van aki a 14 centisnél is sziszeg. 10 centi alatt és 25 centi fölött már kényelmetlen lehet, de ha a kettõ közötti van neked akkor találsz megfelelõ lyukat hozzá
utolsó, 3, 7eset akkor ezek szerint már érezni sem lehet?:D
A vastagság számít, ami jó, az 4-5 cm-es átmérõ között, 3, 5 már túl vékony, 5 felett fáj. A hossz nem érdekes, de akinek rövidebb, általában annak vékonyabb is.
Tudod mi a különbség a ha-ha és a hû-ha között? 15 cm.
10 a kicsi, 25 nagy, 4-5 cm átmérõ jó
12-18cm
twenty centi plusz a kopf
* én is
A lány reakciói mérvadók lehetnek. Ha mosolyogva félrenéz, amikor elõveszed, akkor valszeg kicsinek találja, ha viszont elakad a lélegzete, és nem veszi le a szemét róla, akkor az már igencsak méretes.

Vicces péniszméret kérdés? Mekkora az ideális stb?

Na szóval böngésztem péniszméretes kérdéseket, és már nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek? xD

Legjobb válasz: Nézd a VV-t.

Nézd a VV-t.
hát ja, kezdheted is [link]
A lányok nem hordanak beépített vonalzót a szemükben, sõt a legtöbbnek a kezére sincs tetoválva. A 15 és a 13 között kicsi a különbség ránézésre... Ha rákérdez mennyi mondd be h 15 körül, úgyse méri le. Ha élvezi, akkor mindegy mekkora, nem? Ha nem élvezi, így jártatok sajnos. Van olyan lány, akit ezzel nem tudsz kielégíteni, mert amire õ vágyik, azt nem tudod megadni. Nekem pl marha mindegy mekkora, mert úgyis csak csiklóra tudok elmenni, a vastagsága többet számít, h legalább érezzem, h milyen hosszú, az max abban mérvadó, h mennyire lehet vele játszani, azzal h na na na na na azthittedmi, na na na TÖVIGBELEEE. Éééérted... Szóval annál számít h hosszú, akkor ez viccesebb. De amúgy ha túl hosszú meg fájhat, macerás. Persze a 15-16 az IDEÁLIS, mert az még nem fáj, de már elég hosszú. Mindenkinél kb az az ideális, ami a leghosszabb, ami még nem éri el a méhszájat. De csak mert jobban lehet vele szórakozni. A kielégítéshez nem kell akkora 2-3cmvel rövidebb is jó. Max néhány pózban kicsúszik és figyelni kell, de a kielégítésben sokat nem számít, az is jó. 22L
Értelek csak már kicsit leszarom. Böngéssz vissza komolyan 8000000999992222 db. ilyen jellegû kérdés van napi szinten legalább 10-12 felteszik szóval hamar megleled a választ no para. Amúgy a tiéd szerintem az átlagba tartozik. Azok a pic'sák akik ilyenért rinyálnak felszínes kis kurv*k Természetesen a te méreteiddel is ki tudsz úgy elégíteni 1 csajt , h kitér a hitébõl.
láttál te már nõt jó szemmértékkel? amikor elõvettem matekon a 30cm es vonalzót és le volt róla kopva az 20-30cm ig a jelölés megkérdezte oszt társ nõm az ugyan olyan vonalzóval a kezébe hogy hogy fogom meghúzni a 25cm es vonalat amikor csak 20cm es vonalzóm van próbáld ki hogy pl egy cigit mutatsz egy nõnek kérdezd meg tõle milyen hosszú 4-12 ig mindent fognak mondani csak 8 at nem nem vicc de a nõknek valóban rosszabb a szemértékük mint a férfiaknak
Akkor most nézd meg a vonalzót, hogy mennyi is 2 centi.
Talán meg kellene mérni, vagy utánaolvasni, hogy milyen hosszú egy átlagos nõi hüvely. Egy jól passzoló csatlakozás esetén is levonhatunk egy-két centit, akkor még mindig beér a méhszájig. Így a kérdés és az aggodalom felesleges.
A kérdező hozzászólása: igen, már direkt így tettem fel a kérdést, mert ez a tipikus napi 10 kérdés hogy ekkora méret meg ekkora jó-e? az már nagyon sablonos, engem pedig az érdekelt, hogy akik ezeket írják, azok tényleg azok a sötét lányok lehetnek-e

Mekkora az átlag péniszméret?

Legjobb válasz: átlagos

átlagos
Magyarországon:14-15 cm Gyakorikérdéseken: 21-24 cm
5.5 db 20Ft-os
#4 Ezen szakadtam a múltkor, eltudnád küldeni annak a kérdésnek a linkjét? :DDD
az elejérõl lemaradt: hogy nem válasz a kérdésre de elmondom. Mivel a nõi hüvely 12cm mély...
Innentõl mindegy, hogy mekkora van neked, ha ennél kicsit nagyobb, max csak a pózokat egyszerûsíti meg , az más tény hogy néhány lány oda van a nagy f...zé. láttam egy bizonyos p...no oldalon ahol omegle-s videokat tettek fel, hogy a csajok szeme majd kiesett mikor meglátott egy ilyet. szánalmasnak tartom.. de a sok k..va ráharap...
Keresgéltem, de én is csak olvastam. Na majd mindjárt meglesz.
2-es, nálad a pont..:DD Én bevallom, csak 16-os vagyok, de ez nem zavar, mert sajna vannak ennél komolyabb gondjaim..:'D
szard le

Lányok! Nektek mekkora az ideális péniszméret?

16-20 éves korig Értelmes válaszokat kösz :D 18/F

Legjobb válasz: 15-17 cm

15-17 cm
16-17 cm
Szerintem az ideális pénisz 17 cm-nél nagyobb, de azért ne legyen 20 felett!!
a vastagságot kerületre értettem
18 cm. alatt, csak ha BMWje van!
4-es ez alapján az ideális pénisz 20centi hosszú és 16, 5centi vastag, ami baromság, ez csak azt bizonyítja, hogy a a nõknek nincs szemmértékük
akik normálisan írnak azok vastagságot is írjanak ha lehet
Nincs ideális péniszméret, ideális férfi van.
14-tõl már teljesen rendben van. DE! A vastagságtól is függ.:) 17L

Nők, nektek mekkora az ideális péniszméret?

Legjobb válasz: ami a férfivel jár N

ami a férfivel jár N
Ahhoz képest, hogy az EU-ban 13, 5cm az átlag... Sokan Afrikában érzik magukat a négerek közöt.
#4 Elég ha végigböngészed az itteni csajok sok-sok kérdését... Rengeteg van ahol a 18 még "átlagos" a 15 alattiakat kigúnyolják, kiröhögik... Szóval sajnos igen a csajok mind afrikában éreznék magukat jól... Ami nem lenne baj, csak így mi magyarok cseszünk rá.
Hallod te [email protected]@sz fej, kb 100 ilyen kérdést posztoltak ki, olvasd azokat!!!
Kamuparádé lesz itt mindjárt (már el is kezdték) Általában a mércéjük kb. ilyen 0-14: Röhejes, nevetséges, ultragáz, kb. nem is veszik farokszámba 15-16 "elmegy". 17-19 "átlagos" 20 felett "jó" 24 környéke "nagyon jó" Van pár random kivétel, de nem annyi mint amennyien annak tartják magukat (lásd a válaszadók nagyrészét)
5. Igen az itteni "csajok" akik kb. egy répával sem találkoztak élõben, max. csak amit a ponóban láttak, és azt hiszik mindenkinek akkora van. És merem állítani, hogy azok a "csajok" nincsenek több 14-15 évesnél, és ha élõben találkoznának egy méretes szerszámmal, lefosnák a bokájukat.
#6 Pont ez a para, hogy beléjük neveli a pornó utána meg ha levetközõl majd elõttük a 13-15 környéki átlagoddal akkor úgy körberöhög, csak úgy zeng a város...
7. Pont így van... Csak mondjuk kiváncsi lennék, hogy egy 14 éves szûz csaj mikor beleül egy 18-as rudiba, mit csinál?? A kis szûk pcsája szanaszét szakadna... Ezért kell érett csajokkal lenni, némej 17-18 éves is alig közelíti meg egy 14 éves értelmi szintjét. Azt hiszik van valami a lábuk között, és akkor az már csak a nagy répa jöhet szóba. Mind1, ilyen világot élünk, olvasom itt a kérdéseket, az összes tini lány dugni akar 14 évesen, aztán még azt sem tudják mit kell csinálni, meg mi az orgazmus, de a 18cm az átlag, azt már tudják:) ))
Az idõsebekkel meg pont az a para, hogy õk már nem hisznek a pornóban, de szinte 100% hogy volt extrém méretû csávójuk aki szex téren "örökös mérce" marad.

Lányok, nektek mekkora, az ideális péniszméret?

Legjobb válasz: A legjobb, ha a lányoknak nincs péniszük, hidd el.

A legjobb, ha a lányoknak nincs péniszük, hidd el.
Figyelem, figyelem! A következõ pár órában erõs troll-vihar várható! Kérjük ön és családja érdekében áramtalanítsa a számítógép, ellenkezõ esetben nem tudjuk garantálni mentális egészségüket!
Hülye kérdés, mint ahogy a férfiaknak is eltérõ méreteik vannak, úgy a nõknek is. Szóval, lehet, hogy én azt mondom, hogy a 16 centis a legjobb nekem, egy másik csaj meg, akinek hoszabb a hüvelye, a 18-ra esküszik. Egy harmadik meg mittudomén a 12 centire. Emiatt hülye a kérdés.
0, 00 cm. Nem szeretnék péniszt.
legalabb 5 cm nek kell lennie, kb. azon a ponnton van az a zona. fiu vagyok
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam... de a lényeget érted. Nem tudom mi a .... kell kötözködni.
Biztosan állíthatom, hogy a méretben a nõk nem a hosszúságot tartják fontosnak, hanem a vastagságot!!! Az a lényeg. :)
....és ugye a pénisz méretét nem lehet növelni, szóval itt bárki bármit mond, neked attól még nem lesz se nagyobb se kisebb.
18-20 cm

Mekkora az S-es, M-es, L-es, XL-es, XXL-es stb. péniszméret?

Hány cm-nek felel meg? Én nem értek hozzá, és mindenképpen tudni szeretném de a neten semmit se találtam ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. 18/F

Legjobb válasz: Az XS-et kihagytad. Az 10 cm alatt van.

Az XS-et kihagytad. Az 10 cm alatt van.
Szerintem: XXS: 9 cm alatt (bébiméret :D) XS: 10-11 cm (talán a kisfiúké ekkora) S: 12-13 cm (átlag alatti) M: 14-16 cm (átlagos, ez a leggyakoribb) L: 17-18 cm (átlag feletti, ideális méret szerintem) XL: 19-20 cm (kifejezetten nagy) XXL: 21 cm felett (pornósztárok kategóriája :D)
jaja, ez már kb reális. Egyébként a magyar fiúk nagy általánosságban abszolút nem panaszkodhatnak nemzetközi viszonylatban. De ne is tegyék, mert aztán csak a jó isten a megmondhatója annak, milyen durva komplexusok lavináját indítja el, ha egy fiú észre veszi, hogy az övé az átlagnál kisebb ... ayayy.
Mi az, hogy "16, 1 - 19, 0 (legáltalánosabb)"? Ez egy marhaság.
Akkor nekem "L-es" :DDD
S: 14 alatt M: 14, 0 - 16, 0 L: 16, 1 - 19, 0 (legáltalánosabb) XL: 19, 1 - 22, 0 XXL: 22, 1 - tõl
Az elsõt annyiban módosítanám, hogy: M: 13-16 Így korrektebb.
mert, kedves utolsó, mi az, ami nem marhaság? szted hogy van ez?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.

Mekkora az ideális péniszméret illetve vastagság?

Legjobb válasz: 7.000.000 km az ideális pénisz hossza, szélessége pedig 560.908 km az ideális pénisznek. Amúgy szerintem 12-15 cm hosszú, és 5-6-7 cm széles a normál pénisz, amikor még nem ált be a merevedés.

7.000.000 km az ideális pénisz hossza, szélessége pedig 560.908 km az ideális pénisznek. Amúgy szerintem 12-15 cm hosszú, és 5-6-7 cm széles a normál pénisz, amikor még nem ált be a merevedés.
60-70 centi a hossza, 40 cm a kerülete :-) én rohadt gazdag vagyok, ezért hidd el :-)
23/6 (gyengébbek kedvéért: 23 cm hosszú, és 6 cm vastag)
http://www.potenciaklinika.hu/gy_hivnagy.php Nesze B+ nagypofájú ribik és cicafiúk.
Úgy 1 méter.
Kis ember nagy bottal jár. Szóval te ennek az inverze vagy. :D
Az isten áldjon már meg... a pénisz mérete nem a testmagasságból, sem az ujjaid méretébõl sem pedig más egyéb baromságból nem állapíthatók meg/nincs köze hozzájuk.
Nem értem mi az összefüggés a kettõ között! Definiáld már nekem kedves kérdezõ! Köszi
Jajj, félreértettétek (szerintem). A csaj 2 m. Ö mit vár el akkor?
Vonzódom a magas fiúkhoz, mindegy, hogy mekkora neki. Szerintem kevés lány választ az alapján férfit magának, hogy mekkora neki. 20L
18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!