Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az minimum összeg, aminek (2 db)

Mekkora az a minimum összeg, aminek a kivételi szándékát előre be kell jelenteni a bankfiókokban?

Legjobb válasz: Kettõmillió forint az az összeg, amelyet általános esetben be kell jelenteni legalább egy banki munkanappal elõbb. DE: Amennyiben te a pénzedhez akarsz jutni, akkor a banki nyitva tartási idõt megelõzõ egy óráig a bankba nagyösszegû pénzfelvételi szándékodat jelezve a banknak KÉRÉSEDRE meg kell rendelni a pénzt, és ki kell szállíttani. Azonban ebben az esetben a pénzszállítás, illetve a készpénz rendelkezésre bocsátásának a költségét NEKED kell megfizetni (amely nem olcsó). Általában a bankfiókok a zárást megelõzõen elég nagy mennyiségû készpénzzel rendelkeznek, hogy akár többmilliót is ki tudjanak fizetni.

Kettõmillió forint az az összeg, amelyet általános esetben be kell jelenteni legalább egy banki munkanappal elõbb. DE: Amennyiben te a pénzedhez akarsz jutni, akkor a banki nyitva tartási idõt megelõzõ egy óráig a bankba nagyösszegû pénzfelvételi szándékodat jelezve a banknak KÉRÉSEDRE meg kell rendelni a pénzt, és ki kell szállíttani. Azonban ebben az esetben a pénzszállítás, illetve a készpénz rendelkezésre bocsátásának a költségét NEKED kell megfizetni (amely nem olcsó). Általában a bankfiókok a zárást megelõzõen elég nagy mennyiségû készpénzzel rendelkeznek, hogy akár többmilliót is ki tudjanak fizetni.
Félmillió Forintól be kell jelentened, de ha egy forgalmas bankba mész délután akkor adnak ki bejelntés nélkül is. nekik az a fontos hogy ne maradjanak pénz nélkül, így ha esetleg aznap sokkal több volt a befizetés mint a kifizetés akkor adnak bejelntés nélkül is , de leginkább csak zárás elött.

Allianz biztosítónál mekkora az a minimum összeg üvegkárnál amikor kijönnek a kárszakértők?

Legjobb válasz: Elvileg az 50 ezer felettire kimennek! jelentsd be és majd megmondják hogy mit tegyél!

Elvileg az 50 ezer felettire kimennek! jelentsd be és majd megmondják hogy mit tegyél!
Az Allianznál nincs minimum összeg, lehet, hogy a 10e Ft-osra is kimennek. Az Allianz mindent ellenõriz ilyen szempontból, általánosságban csak az Aegon és a Generali aki 50e alatt nem megy ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!