Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az mérete egy (23 db)

Mekkora lehet a maximum mérete egy ajánlott levélnek? Azt tudom, hogy a doboz oldalát, a magasságával és a mélységével össze kell adni, de én 60 centiről tudtam, a postán 90-et mondtak, a honlapon meg 75 van.

Legjobb válasz: Ajánlott levél méretei: max 60 cm hosszú, három kiterjedésbeli mérete max 90 cm Standard ostai csomag mérete: Ha 75 cm-nél nem hosszabb és a három kiterjedésbeli mérete max 2 méter, valamint téglatest alakú, és max 20 kg

Ajánlott levél méretei: max 60 cm hosszú, három kiterjedésbeli mérete max 90 cm Standard ostai csomag mérete: Ha 75 cm-nél nem hosszabb és a három kiterjedésbeli mérete max 2 méter, valamint téglatest alakú, és max 20 kg
javítva: "ostai = postai"
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm

Lányok mekkora az a pénisz méret, ami alatt már nem feküdnétek le egy férfival? Lehet egy éjszakás és hosszú távú kapcsolat is. A lényeg a pénisz méretén van.

csak őszintén és nem kérek olyan válaszokat, hogy ha szeretem akkor jó a 10 centis is.....na gyerünk. a korotokat is írjatok oda légyszi..előre is thnx.

Legjobb válasz: "A lényeg a pénisz méretén van." Ezer éve mondogatják hogy nem azon van,ezt elszúrtad

"A lényeg a pénisz méretén van." Ezer éve mondogatják hogy nem azon van, ezt elszúrtad
Elég volt a pénisz-méretes kérdésekbõl!
Szerintem nem vonalzóval mennek szexelni a lányok. És különben is szar a szemmértékük. Szóval hiteles válaszokat nem fogsz kapni:)
na nekem 17h 5, 5v akkor ez mér jó lenne nemde?? :D
Én meg nem tenném feneketlen tóba! Nem uncsi már ez a méret baromság? Meg kéne tanulni sexelni és azt, hogy ne csak a farkad használd és meg fognak becsülni a nõk, akárhány centi!
15 alatt... hirtelen rosszul lennék vagy ilyesmi és otthagynám...
Nekem volt dolgom anno egy olyan egyéjszakás sráccal, akinek kb 10-12cm volt, de lehet hogy még kisebb. Olyan tipikus "beraktad már?" szitu. Mivel nem tudtam mit csinálni kénytelen voltam vele lefeküdni, hagyni had ugráljon ha neki jó... Szóval van amikor kénytelen az ember lenyelni hogy ebbõl ma nem lesz neki semmi jó. De még egy ilyen estét még pénzért sem vállalnék be, törtpe pömpölõk távozzatok :D 20/L
19 határeset! de 15 nél meg e legyen kisebb..ja és hogyha 15-16 vastag ne legyen.. de a vékony sem tetszik ja meg ha nem egyenes az sem! én ha 10-13 találkoztam volna nem azért...de biztos h nem hagytam volna h "megdugjon".. 24 L
15 felett még jó, 18 felett az igazi
22 legalább :-)))
Én õszintén megmondom, nem szoktam méricskélni, max. magamban konstatálom, hogy ez átlagos, ez nagy, ez kicsi... Kicsivel egyetlen egyszer volt dolgom (fogalmam sincs, hány centi volt, de kicsi és vékony is). De most így végiggondolva a dolgot, 10 centivel is lehet mit kezdeni, ha vastag és tudják használni. Viszont volt már dolgom méretessel, és egyáltalán nem volt jó, mert a pasi nem igazán tudta, mi kell a nõnek... szóval az csak egy sima reszelés volt. 15 az teljesen rendben van szerintem, ha a vastagsága is megfelelõ - nekem inkább az számít, mint a hossza...
20 centis farok a minimum. Az alattiakat undorítónak tartom, pfuj... 12/L
:DDD
12 éves szájba, vagy amoda? amúgy jó, tetszik
nehogy elhidd már hogy 12:)

Mennyiért lehet venni panel lakást, és mekkora az átlagos mérete egy ilyennek?

Legjobb válasz: Attól függ hol, mennyire lepukkant és milyen méretû... Ez annyira általános kérdés mintha azt kérdeznéd mennysibe kerül egy autó most? Mérete is változékony 40-80(90) m2...

Attól függ hol, mennyire lepukkant és milyen méretû... Ez annyira általános kérdés mintha azt kérdeznéd mennysibe kerül egy autó most? Mérete is változékony 40-80(90) m2...
35 m2 7, 5 millióforint??? Atya ég. Én vidéken élek, és hát oké tudom, hogy Budapesten sokkal drágábbak a lakások, de itt nálunk egyik barátnõmék fél éve vettek egy 45 m2-es, teljesen felújított, új konyhabútorral ellátott panelt 3 millió Ft-ért. Mi 10 millióból néhány hónapja családi házat építettünk (80 m2).. Ha belegondolsz, a 7, 5 millió ft alig kevesebb, és Pesten mégis csak egy kis 35 m2-es panelt kapsz belõle. Épp nézegettem, hogy békásmegyeren, ahol anyósomék laknak, egy 60 m2-es lakás 11-12 millió forint úgy, hogy nincs felújítva. Az annyi, mint vidéken egy nem túl nagy családi ház plusz a telek (a mi telkünk 2 millió volt) Szóval nagyon durva!!
A kérdező hozzászólása: hmm. akkor asszem elkezdek gyûjteni:D 35éves koromra talán meglesz :D
Ja, 35 nm-es.
újpest Központban vettem 7.5-ért erkélyes, parkra nézõ, csendes, 80%-ban felújítotatt.
Belvárosban panelt? Biztos vagy benne?
A kérdező hozzászólása: hát egy olyan másfél szoba, konyha minden. nem túl lepukkant és budapesten valahol a belvárosban.
Kicsit bõvebben??
igen, ez kb az a kategória, hogy mennyibe kerül egy autó és mennyit fogyaszt... van 20 millás, meg 5 millás is. attól függ hol van, milyen az állapota, mekkora, stb.
Ahogy az elõzõ válaszolók mondták , nem mind1 hogy hol.A rózsadombon akarsz-e venni vagy valamelyik más kerületen?Mert van panel lakás 17 millióért meg van 6 millióért is.
Az is fontos melyik városban van.
mérettõl, elhelyezkedéstõl, állapottól függ, erre a kérdésedre, ha nem pontosítod, nem fogsz választ kapni. Mennyibe kerül egy cipõ? és mekkora? Így értelmetlen a kérdésed.
A kérdező hozzászólása: szerintem az h mennyibe kerül az sokkal inkább attól függ h hol van, és h milyen állapotú, úgy hogy nem csodálkozom az árakon.

Mekkora az átlag BPD mérete egy 25 hetes magzatnak?

Tegnap voltam dokinál,aki 67mm-nek mérte a babám bpd-jét. 25 hetes vagyok,de ez a méret 27-nek felel meg. Szerintetek ne aggódjak?

Legjobb válasz: Lehet,hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam. Tehát 25 hetesen nektek mekkora volt a baba BPD-je?

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam. Tehát 25 hetesen nektek mekkora volt a baba BPD-je?
bocsi de pont 25 hetes bpd-vel nem tudok szolgálni, de 23+2 hetessel igen.tegnap mérték, 58 mm.
25 hetes 1 napos babám bpd-je 64 mm volt. A 67 mm a táblázat szerint 26 hetesnek felel meg (http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html), de szerintem nem oszt, nem szoroz az 1 hetes eltérés. Vagy akár a kettõ hét sem. Ilyenkor 25 hetesen voltam 4D-n és alaposan végigmérték a babámat, és a különbözõ testrészei 23-26 hét között voltak! Tehát a lába mondjuk 24 hetesnek, míg a mellkas 26 hetesnek felelt meg... Tök normális méretekkel, átlagos babaként született, nem volt semmije sem kisebb vagy nagyobb. Úgyhogy ne aggódj!
az átlag 65 de 25 hetesen határon belül van a 60-70 között. így telejsen átlagos.

Mekkora az ideális mérete (hossza és szélessége) a lakóház alatti pinceszintre lehajtó garázslejárónak (rámpa), ahhoz, hogy egy átlagos gépkocsival kényelmes legyen a le- és kiállás?

Házépítésbe fogtunk és a pinceszinten garázs elhelyezését tervezzük. Az épületet nem emeljük ki a földbõl és 210-es lesz a pince belmagassága. Elsõsorban konkrét tapasztalatokat várok, de minden vélemény érdekel, kinek hány méter és meg van-e vele elégedve, vagy lehetne azért szélesebb, hosszabb, stb..? Köszi elõre is!

Legjobb válasz: Nálunk a ház 4,5 méterre van a kerítéstõl, a pince szintén 2,1-es, de ebbõl 50 centi föld feletti és egy Lada már fennakadt. Magasabb terepjáró talán lemenne. A határ szerintem 5,5 méternél lenne egy átlag autónál, kerítés-ház távnál. 7 méter a minimum (vízszintesen mért) táv ha nincs a kapu küszöbénél kiálló vas amennyiben a pince plafon lenne a föld szintje, a 0 pont.. Szélesség... A minimum szabvány 206 cm a garázsajtónál, de ez már korszerûtlen, inkább már 230 nettó méret kell, mert az autók szélesebbek mint 20 éve.

Nálunk a ház 4, 5 méterre van a kerítéstõl, a pince szintén 2, 1-es, de ebbõl 50 centi föld feletti és egy Lada már fennakadt. Magasabb terepjáró talán lemenne. A határ szerintem 5, 5 méternél lenne egy átlag autónál, kerítés-ház távnál. 7 méter a minimum (vízszintesen mért) táv ha nincs a kapu küszöbénél kiálló vas amennyiben a pince plafon lenne a föld szintje, a 0 pont.. Szélesség... A minimum szabvány 206 cm a garázsajtónál, de ez már korszerûtlen, inkább már 230 nettó méret kell, mert az autók szélesebbek mint 20 éve.

Mekkora az átlagos mérete egy hímvesszőnek?

Legjobb válasz: A férjemé izgalmi állapotban 22 cm, ez szerintem egy jó méret. :)

A férjemé izgalmi állapotban 22 cm, ez szerintem egy jó méret. :)
20, félbehajtva ;) :P :D
A kifejlett pénisz hossza átlagosan 15-20 centiméter. Általában a férfiak 14-18 életévére már eléri ezt a méretet, és nem változik tovább.
magyaro. állítólag 12-16cm az átlag de nem para:D
Nem a méret a lényeg. Lehet kicsi és játékos!!!!!!
az enyém 14cm hosszú és 3, 5cm vastag amikor áll mint a cövek.
100km az igazi veterán
sztem 3 szög alakba félrehajtva a=6cm b=10cm c=4cm
10×10:D Komlyan am az átlag európai pénisz méret 14 - 18 cm hosszú és 12 - 15cm vastag (ez nem átmérõ, hanem kerület:D )
Az érdekes nekem amiko feláll akk 14 cm és 13 és fél éves vok :P
./ /▌ / \
az átlagos amúgy 15-16 centi hosszú - de ez komplikált okokból nem egy jellemzõ méret mégsem a magyar péniszek többsége 12-17 centi közötti 12 centitõl egészséges de például 1-3% 18 centis vagy hosszabb és 1-3% csak 3 centis
véleményem szerint 15-18 cm az átlag, de aki ezt a tendenciát alulról sem súrolja, az sem kell h csüggedjen, ne merjen levetkõzni egy nõ elõtt, kissebbrendûségi érzése legyen ez miatt, MERT HÁT MINDENKI TUDJA :-) >>>>>>>>>KIS BOHÓC IS NAGY CIRKUSZT CSINÁL<<<<<<<<<<<
változó...5-50ig bármennyi lehet.....de am legyen sztem legalább 15 cm......ez a véleményem...
Nem a méret a lényeg, hanem az h mire képes!!!
(15x62-125x9)/((1982x222)/12)

Egy opel corsa b 1.2 97-esnél mekkora az ablaktörlő szár mérete, jobb és bal szára?

Maga a szár mérethossza érdekel, nem a lapát, bár ha kompletten valaki lemérne egy ilyet az is jó lenne.

Egy óvszeres dobozon hol van ráírva, h mekkora az óvszer mérete?

Ma(2012.10.23.) "vesztettem" a szüzességemet! És úgy gondoltam,h jobb ha mind kett?nknél van gumi óvszer. A párom azt mondta,h ha veszek akkor 3ast méret? óvszert vegyek. Csak nem tudom,h ez hol van feltüntetve. 18/L

Legjobb válasz: Fel kell próbálni a boltban.

Fel kell próbálni a boltban.
28 éves F mondta a tutit. Ez az ilyen-olyan méretû óvszer egy GyIK-es elcseszett szállóige, olyan, mint a "csajozz be fekete BMW-vel" "szerintem terhes vagy" "házasság elõtt ki kell élni magunkat" "aki sokat szexel, kitágul a hüvelye" "az ember 180 cm-nél kezdõdik" "az anális szex után bekakálsz" és a kedvencem: "a férfi legyen izmos, de ne a proteintõl" (??? WTF!) A legtöbb kereskedelemben kapható szabvány óvszer 53-56 mm széles és 20-25 centire kinyújtható, de ha extra méret kell, szexboltban az is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát még az érdeset hanyagolom úgyanis még csak 3napja "vesztettem el" a szüzességemet. Szóval még szokom és tanulom a dolgot. Ha már zökenõ mentesen meg akkor ki próbálom az érdeset. De azért köszi. :)
Méret az nincs, csak valami gyári méret, ami márkánként kissé eltérõ. Nyúlósságban és kényelemben is különbséget jelenthet a márka, ami a mérettel is összefügg ezáltal. Durex elég kicsi általában. A lifestyles nagyobb ahogy én tapasztaltam. Nekem Durex szakadt már el, pedig vigyáztam rá, szerencsére nem akkor mikor már elélveztem, hanem még elõtte és észre is vettük. Ettõl függetlenül biztos jó az is, lehet selejteset kaptam, vagy passz /28-F/
az érdessel jobban jártál volna....
A kérdező hozzászólása: Köszi. De vettem kék színû Durex Extra safe!
primeros xxl. fekete dobozban van
A kérdező hozzászólása: Durexet vennék. Köszi szépen.
A kérdező hozzászólása: Ne hülyüljetek már. A páromnak 20cm
A 3-as méret az a 3cm-t akarja mutatni, méghozzá hosszban.
A kérdező hozzászólása: Jaj ezek a szövegek már a csappból folynak. :)
Hát, szerintem nincs ilyen hogy 3as méret. http://www.google.hu/imgres?num=10&um=1&hl=hu&biw=1366&bih=6.. Masculannál van 3-as típus. De az teljesen más. Durexnél 56mm a szélesség. Más adat nem lesz ráírva. Ezek kb egyformák. Bár márkánként lehet egy kis eltérés.

Egy (téglalap alakú) kép méreteinek aránya az aranymetszés aránya. Tudjuk hogy a kép átlója 10cm. Mekkora az oldalak hossza?

Derékszög? háromszögként próbáltam, hogy x^2 + y^2 = 10^2 és innen 6^2 + 8^2 = 10^2 t?nik értelmesnek, de így a két oldal aránya nem lesz jó, mert 6/8 nem egyenl? 8/14-gyel. Ötletek?

Legjobb válasz: Utána néztél az aranymetszés szabályának? Inkább a-val és b-vel jelölném a két befogót. Ha b a hosszabb, akkor a:b=b:(a+b). Ebbõl kellene eljutni a és b arányához. Például a-ra nézve, mint másodfokú egyenletet megoldom. Mondjam még?

Utána néztél az aranymetszés szabályának? Inkább a-val és b-vel jelölném a két befogót. Ha b a hosszabb, akkor a:b=b:(a+b). Ebbõl kellene eljutni a és b arányához. Például a-ra nézve, mint másodfokú egyenletet megoldom. Mondjam még?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!