Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az méret, amit a (42 db)

Mekkora az ideális méret, amit a nők szeretnek?

Kérem csak a lányok válaszolják meg, és csak 1 számot szeretnék kérni...

Legjobb válasz: Nem udom, hogyan írhatnék erre egy számot. Az igazság az, hogy nem a farok mérete számít, hanem a pasi aki a farok végére nõtt. Hiába van a partneremnek 30 centis farka, ha önzõ és csak a saját gyönyörével törõdik. És lehet a pasinak 10-12 centis is, ha figyelmes és odaadó, biztos az ogazmus. Jah, ha már számoknál tartunk, a nõk hüvelye átlag 10 cm mély, az ujjad végével eléred a méhszájat :D Ne a mérõcentit koptasd, hanm valami jó felvilágosító könyvet, amiben olvashatsz testhelyzetekrõl, erogén zónákról, nyalakodásról, stb.

Nem udom, hogyan írhatnék erre egy számot. Az igazság az, hogy nem a farok mérete számít, hanem a pasi aki a farok végére nõtt. Hiába van a partneremnek 30 centis farka, ha önzõ és csak a saját gyönyörével törõdik. És lehet a pasinak 10-12 centis is, ha figyelmes és odaadó, biztos az ogazmus. Jah, ha már számoknál tartunk, a nõk hüvelye átlag 10 cm mély, az ujjad végével eléred a méhszájat :D Ne a mérõcentit koptasd, hanm valami jó felvilágosító könyvet, amiben olvashatsz testhelyzetekrõl, erogén zónákról, nyalakodásról, stb.
persze hallgass rajuk ha gondolod, legy jo szereto, tudd hasznalni...blablabla....de azert ha van egy szep meretes szerszamod senki nem lesz szomoru!ezek a nok kis kukis ferjekkel rendelkeznek es csa a szeretet tartja ossze oket, pedi a sex is fontos.az en ferjemnek nagy van, 20, 5 hosszu es nem erem at a kezemmel.ritka darab es ezerszer jobban megerzem mint egy kis cingart.nekem ez jon be!a baratnoimnek is.puszi sztriptancos
Nekem az ideális hossz: 19-22cm vast: 6-7cm 19/N
Egyet ertek az elozo kommentaloval...nkm azert az idealis 12cm vagy annal tobb(a fiutol is szamit)
a meret nem mindig a legfontosabb, hanem a fiu!(volt egy baratom , 12cm-es volt neki es jobb volt mint a masodik baratommal akinek pedig ennel nagyobb volt:D ) 18/L
Szeretek mindenkit, aki elfogadja a hülyeségeimet is. Ha velem vagy, akkor ne legyen rajtad semmilyen mû dolog.
Korábban már válaszoltam, de azóta változott a véleményem :-D Volt egy barátom akinek kifejezetten kicsi volt, (átlag alsó határa körül) és tényleg nem annyira jó a "túl" kicsi... ki tudott elégíteni, de valahogy mindig hiányzott az a "váóóó" érzés. A mostaninak nagy van, olyan 20 cm körüli. Néha fáj egy kicsit, ha túl mélyre hatol, nem beszélve a temperamentumról... kicsit langyos víz :-(
Akkor te nagyon ehes lehetsz..
A nõk nem a méretet nézik..Mind1 h mekkora tudjon vele bánni..;) Sztem nõknél ami a legfontosabb azok az ézések a sex is fontos meg az élvezet de az érzelem is:)
Egy felmeres keszult amelyen be bizonyitotak hogy az atlag ferfi peniszenek a merete 12.8cm.igen meglepoo mert eddig az emberek tevhitben voltak hogy 16 azaz 15.7.de nem enyi.mindegy szerintem nem ez szamit es amugy is ha tul kicsi mit tudsz csinalni rakotsz egy viragcserepet ?:) )
Hát igen... Nem a méret a lényeg, hanem a technika! Az ilyen sztriptíz csajoknak meg csak a nagy kigyúrt és nagyfaszú állatok jönnek be :D
Bocs de nem a férfi méretétöl lesz öröme egy nönek hanem attól hogyan használod, menyire vagy odafigyelö.Azaz a lényeg TE MAGAD vagy és csak utánnad jön a rejtett porcikát fontossága!!! Ha számot írok, és a tied nem akkora akkor megnöveszted?HI.Vagy visszazsugorítod?HI.Nem tudsz mit tenni, akkora a tied amekora.Légy jó szeretö!!!Ez a lényeg.Nem a méret!
Én vagyok az egyetlen akit a méret hidegen hagy??? Édes mindegy hogy 8, 5cm vagy 18, 5cm. Ettõl nem függ a dolog max hangsúllyozom max 20%ban! Láccik pasi tette fel a kérdést... nekem nem volt baj sem a 8, 5 sem a 18, 5 cm-es "méretû" pasikkal. (csaj vagyok és nem feminista csak nem értem az ilyen pasikat, akik megrögzötten hiszek hogy mindenkinél a "méret a lényeg" szánalom)
Szerintem sokkal jobb egy "átlagos" méretû férfival együtt lenni, mert akinek túl nagy, az már eleve korlátozza a variációk számát- már ami a pózokat illeti, mert vannak bizonyos pózok, amikor jó mélyen hatol be, de túl nayg méretnél ez fájdalmas lehet.. bár a nõk hüvelye is egyedi midnenkinél. Mondjuk én egy pasim méretével sem voltam tisztában centikben, de azért minimum 13-14 cm- es legyen, kb. De az átlagtól tényleg nem jó eltérni, mert vagy fájdalmat okoz. És: azt hiszem ez leginkább a férfiakat foglalkoztja, hogy más pasiknak mekkora... pfffff.
Egyet értek az elõzõ hozzászólóval, annyit még hozzátennék, hogy tényleg nem a méret számít( persze bizonyos keretek között), hanem hogy hogy tudsz vele bánni...Azért szerintem elvárható méret a 10cm feletti, de ne felejtsd el, hogy a túl nagy sem okoz örömöt!!! Nekem volt olyan barátom akinek "csak" 20cm-es volt, és egy pár év után a nõ már nem izgul fel annyira, mint az elején, és hát eléggé fájt is az aktus, fõleg mikor úgy éreztem, hogy leszakad a méhem! Pedig sosem volt durva velem!! De volt, hogy sírva fakadtam. Szóval szerintem hosszú távon nem kifizetõdõ. Amúgy meg nagyon jól tud alkalmazkodni a hüvely. Egy komoly kapcsolatban megszokja a férfi méretét! Ne aggódj, inkább tényleg nézz utána a többi kényeztetésnek is!!
na kérdezõ, mik a tapasztalatok?
Az ideális méret az kb. 20 cm. +- 2cm.
pinában a 17/6 csak 17 centi fér be tövig. analban a 19/7 és a 22/6 ezek be fértek tövig még. Remélem lesz még nagyobb is. Ezekkel találkoztam max. de mind jó volt sõt ideális.
Tehát férfi péniszben csak 13.5/4, 5 volt a max. Bár ö támogatja felfedezni vágyásomat.
LoL Baki Tehát férfi péniszben csak 13.5/4, 5 volt a max.* Tehát férji péniszben csak 13.5/4, 5 volt a max. Mert mind férfi pénisz volt!
Az analból az egyik egy feka fiú volt!
Már megint ezek az idiota kérdések? http://www.vital.hu/themes/sex/sexpro1.htm
ilyen hülye kérdést!lányok ha a part partneretek szeret imád mindent megtesz értetek nagyon jól meg vagytok de csak 16cm a pénisze 1példaa!2 példa van egy partneretek tapló bunkó kiabál káromkodik veletek és a farka 22cm!! akkor most melyiket választanátok?(én az 1-est)ha a pasitok szeret imád tisztel akkor nem tök mindegy hány cm a farka???
igaza van az uccsónak :D bár én 13 évesen szûz vagyok de majd késõbb ha lesz fium biztos nem a farkáról itélem majd meg...ha szeret, akor énis szeretem õt, ennyih.

Mekkora az a felni és gumi méret ami golf 3 alá be fér? A felni max.16" lenne, de mekkora a felni szélessége és a gumi mérete ami még jó?

Az autó alatt 40/40-es ültetés van. Amihez esetleg kell peremezni olyat is írhattok.

Legjobb válasz: Nekem 195 55 r16 van rajta es epp nem er hozzá. Ennel nagyobb tui nem megy, igy 7%nagyobb a gyarinal

Nekem 195 55 r16 van rajta es epp nem er hozzá. Ennel nagyobb tui nem megy, igy 7%nagyobb a gyarinal

Lányok! Mekkora az a pénisz méret amire azt mondjátok hogy nem pici, de nem is olyan nagy szóval "normális méret"?

Legjobb válasz: Figyi!! Mindenkinek más a "normális"! Ugyanúgy, ahogy két hüvely sem egyforma méretû, két fütyinek sem kell annak lenni! Mindenkinek megvan a párja. Nem értem, miért aggódnak mindig ezen a férfiak, amikor a nõ is aggódhatna, hogy majd "lötyögni" fog benne valaki, mert akkora van neki. Mondom, meg kell találni a párodat, akivel éppen összeilletek és kész.

Figyi!! Mindenkinek más a "normális"! Ugyanúgy, ahogy két hüvely sem egyforma méretû, két fütyinek sem kell annak lenni! Mindenkinek megvan a párja. Nem értem, miért aggódnak mindig ezen a férfiak, amikor a nõ is aggódhatna, hogy majd "lötyögni" fog benne valaki, mert akkora van neki. Mondom, meg kell találni a párodat, akivel éppen összeilletek és kész.
a babaméretû az ideális. magyarul 30 cm és 3kg.
szerinted cm-ben kérdezted és abban is válaszolok. sztem kb 17 cm..

Neked mekkora volt az eddigi legnagyobb méret amivel találkoztál? Szerinted kb. mennyi az ami a legkellemesebb?

Csak komoly válaszokat légyszi.

Legjobb válasz: Már ettem 50 cm-es pizzát, de utána mikor tele voltam eléggé fáradtnak érzem magam. Szerintem az olyan 30-40cm-es pizza az ideális.

Már ettem 50 cm-es pizzát, de utána mikor tele voltam eléggé fáradtnak érzem magam. Szerintem az olyan 30-40cm-es pizza az ideális.
14 cm és ez pont ideális.
Múltkor a severben volt egy 5XL-es póló. Ez volt a legnagyobb méret eddig. A legkellemesebb, kényelmesebb az XL kb.
1, 24 2, 20
a legnagyobb 21 cm volt, és 2évig jártunk (a gazdájával :D), elég sokszor kellemetlen volt utána napokig az ideális 15-17 cm között van nekem
Nekem 40 - de az a sajátom
de számit a méret 12cm nem jó. de 20cm-el ami vastag azzal sem. De inkább naggyal mint kicsivel!
Nem a méret a fontos az anális szexnél, hanem a tágítás. A lényeg az, hogy az elején óvatosan kell behatolni (ilyenkor mondjuk célszerû valami vékonyabb eszközzel, ujjal indítani), utána óvatosan és jól benedvesítve jöhetnek az egyre vastagabb dolgok (egyre több ujj, pénisz). Azután bár mekkora is a péniszed, bele fog menni. Lényeg, hogy csak ésszel csináljátok!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. A megfelelõ tágításon és síkosításon van a hangsúly. Fontos dolog az is, hogy a lány eltudja engedni magát, anélkül nagyon fájdalmas lehet. A méret itt nem igazán lényeg.

Tegnap voltam dokinál, ultrahangon megnézett és azt mondta nagyon kicsi az esélye, hogy ebben a hónapban megnő akkorára, ami a megtermékenyítéshez elegendő méretű. Az amúgy szabályos ciklusom 10. napján volt ez. és mekkora az elegendő méret?

pontosan ez van a papíron: "rendes nagyságú uterusban, 4,8 mm.-es háromvonalú nykh. reflex. Mko. adnexum kóros eltérés nélkül. ép konturu hólyag, a douglasban szabad has?ri folyadék nem látható." ez pontosan mit is jelent??? kb fél éve nem védekezünk, nem er?ltetjük, de örülnénk ha jönne egy "kismanó". lehet h máskor se elég nagy??? lehet ezt a folyamatot vmi természetes módon segíteni?

Legjobb válasz: Szia! Vegyél méhpempõkapszulát,azok megnövelik a petesejtet,de nem mindenkinek nõ könyvszerintire!Lehet kisebb méretû petesejt is,ami megtermékenyülhet!Kitartás!

Szia! Vegyél méhpempõkapszulát, azok megnövelik a petesejtet, de nem mindenkinek nõ könyvszerintire!Lehet kisebb méretû petesejt is, ami megtermékenyülhet!Kitartás!
Szia. Az uterusban a méhben 4, 8mm nyálkahártya , kóros elváltozás nélkül , a méh ép , és nincs hasüregi folyadék ami szintén jó. A tüszõ mérete nincs meghatározva mert magából a nyálkahártyából semmi nem derül ki....
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megpróbálom a méhpempõ kapszulát, hátha nagyobbra nõnek a tüszõim. még annyit áruljatok el nekem, hogy a 4, 8mm-es nyálkahártya az jó? befolyásol vmit?
A 10. napon a 4.8mm mnyh az jó amikorra érik meg a pete a mnyhád szépen olyan vastag lesz amilyennek lennie kell.

Lányok! Mekkora az a farok méret amit kicsinek gondoltok?

itt úgy értem hogy pontosan leírnátok? mondjuk pl hogy 10 cm alatt vagy hasonló. kort is ha lehet.

Legjobb válasz: 6cm gondolom.

Nekem 15 centis a farkam. Még nem volt vele gond. Sokszor megdicsérték már, hogy milyen szép arányos.
6cm gondolom.
Hát jó kérdés :D Szerintem kb 10-12 centi alatt mondjuk én nem szoktam méregetni a pasijaim farkát szóval csak arra tudok hagyatkozni amit mondanak nekem :D Voltam egy srácal neki 13 volt elvileg és tök jó volt vele szóval nehez erre válaszolni :D:D
#6 Itt a GYK-n meg 24-36 cm az átlag, ezt ne hagyjuk ki.
#6 Úgy-úgy, ahogy tetszik írni. :) Átlag méret Magyarországon 14-15cm, szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy ÁTLAG. Az átlag azt jelenti, hogy soknak van kisebb és soknak hosszabb, de vannak ezzel a mérettel rendelkezõk. #7 Teljesen igazad van, ennyi háromlábú embert. :)
nincs kicsi/nagy, a 20centi is gáz, ha nem tudja az illetõ használni.. 20L
#5 azért mert ebben az országban az átlag pénisz méret 18centi és a magyarok 95%-ának ennél kisebb van :D
Igazából nekem mindegy, de 25 centinél kisebb ne legyen már... 11/l
1hete volt egy hasonló kérdés...minek kell még1x megkérdezni???
30 centiméter alatt. 18/L
13-14 kozott van az atlag, azert van sokatoknak akkora farka. Szerintem 11-10 alatt kicsi... volt mar dolgom ekkoraval... a szexkulturaja is nulla volt a csavonak szoval mondjuk ugy elmaszatolt. Szinten volt pornosfarku pasim, a kezemhez merve olyan 18 centisnsk tippelnem, de max. 19... az mar jo nagy volt, hat sajnos o se volt a mereten kivul valami nagy az agyban. A befuto egy atlagos ferfi. Kb. 14 centi, talan ha nagyon-nagyon fel van izgatva akkor nagyobb, de a lenyeg az hogy o tudja hasznalni a farkat, na meg a kezet, meg a szajat, es a testet! Vele jo szexelni! Es inkabb leelek egy eletet egy atlagfarku isteni szeretovel, mint egy "pornosfarku" meno faxxal aki nek foglalkozik velem az agyban.
Válaszolva a kérdésre, szerintem az a kicsi, ami már minden lökésnél kicsúszkál :)
Na most akkor elárulom a titkot: diagnosztizálás reflexológián (az öreg a talpadból megmondta az intim méreteidet! Megtörtént eset! Egy pár volt nála. Csajhoz: hát, magának elég kis rövid... Utána a faszihoz: na, akkor maga meg inkább tekerjen a tövéhez egy törölközõt.... :D:D:D:D A titok: a két ember fizikai összepasszolása. :) Tág csajnak vastag kell, rövid csajnak inkább rövidebb, stb.
:D
pálinkát
nekem 14 cm....most akkor én mit csináljak ?
HAHAHAHA. Utolsó, ha Te azt tudnád!
De igaza van kinek kell egy 15centis kis mütyür, akkor már inkább megujjazom magam vagy vibri. 18centi alatt nem férfi a férfi.
mindegy mennyi idõs. a válasza egyenlõ 0%al. nem véletlen kis csíra ribi
-0.5 cm
14-16 a közepes. ez alatt szerintem kicsinek számít. 16 évesen teljesen oké a 13 centi. 1-2 centit még nõhet. Persze a távol keleten ez az átlag méret, tehát sokaknak van kisebb, és azért csinálják ott is rendesen a gyerekeket, úgyhogy nem kell aggódni.
10cm vagy annál kisebb nem jó szerszám. Azzal nem lehet rendesen szerelni.
A hüvelyük méretével. Csak össze jött.:)
Nõk sem vannak tisztába.
Mi az, hogy 25 cm-nél ne legyen kisebb már? Szerintem még maguk a nõk sem vannak irkálnának ilyet, hogy 20 cm meg 21 18 stb.
XDdddddd paacssiiii
Imadom, hogy minden lany ilyen pontosan tud szemmel merni vagy minden uj pasitokat lemeritek eloszor? Nezd mar meg kincsem mennyi az a 20 centi?! 2 iPhone osszeteve 22 centi - es amikor egy tinikislany ir ilyen mereteket kb. elhulok hogy na ez latna egy feka 22-est elrohanna Ausztraliaig... 22/N akinek van esze es latott mar vonalzot... meg a kezet is lemerte xD
Utolsó, köszönjük e hasznos és építõ hozzászólást, most már nem halunk meg hülyén. Leülhetsz.
Utolsò ez butasàg :) ) Attòl függ melyik làny mit szeret, Èn a vad erös sexet ès az se baj ha picit fàj :) :) nekem egy 14-5-6 cm sràc ne jòjjön...lehet hogy nagyon tudd meg nagyon jò meg huuuu de tudom milyen egy 20cm felletivel... Nem mondom azt hogy jobb ha nem azt mondom hogy teljesen más èrzès :) de tènyleg :) ) èn az szeretem :) )) de vannak baràtnöim akik kimondottan utàljàk :) . Izlèsek kèrdèse :) ) èn a nagy erös picit fàjjon ès minimum legyen egy òra az aktiv rèsze :) de ez èn vagyok :)
És h megnyugtassak mindenkit egy normál átlag huvely méret 15 cm Azon túl minden dakesz megy a méhbe :D
Ha már itt tartunk a 16cm vaskos dakesz 17 évesen ugye nem kicsi ? (nem poennak szánom, most ezt komolyan irtam, gondoltam. Erre én is kíváncsi vagyok)
Utolsó hány éves vagy?
Ne 17, 5 re èrttetem ha nem pl 15 re.Ès igen is annyira szàmit a hossz mint a vastagsàg, de inkàbb átlagos vastag legyen ès àtlagnàl hosszabb mint forditva..ha meg àtlagos ez is az is ami kb 13-16 cmjelent itthon azt kinevettem ès ameddig el nem megy csinàlja utàna meg adjon valamit nekem is szàjjal vagy kèzzel.
Èn voltam màr igazi alfahim tökèletes testü pasival akinek 22cm volt ès nem h nem èlveztem de mèg pozitivat se tudok mondanni pedig amikor levetközöt huuuuu volt :D nyalni se tudott :(. De voltam duci csunyacska testalkatu 12-3-4-5 centis pasival akivel "sajnàltbol" feküdtem le vele ès egyaltalan nem voltam rà izgulva ès ugy kielègiett h bàrmikor el mennèk vele ujra :) tudta hova nyuljon hova csokoljon h hasznalja a farkàt kezèt h nyaljon....szòval a mèret nem szàmit 23/L
Tök rendben vagy.
szerintem ha egy farok legmerevebb állapotában is 10cm az kicsi, de ha vastag talán az ellensúlyozza
6-8cm 18/L
Ha 15cm az átlag, és 13cm-t kicsinek gondoltok, akkor 17centinek már nagynak kéne lennie, nem?
A kérdező hozzászólása: 13 cm és 16 éves vagyok.
12-13 cm már szerintem is kicsi. 15 cm körül van az átlag elvileg. ;) Neked amúgy mekkora? És te hány éves? ;) 28/L
A kérdező hozzászólása: hát ha 12-13 cm kicsi akkor nekem kicsi van :/
12-13
12-13 cm alatt 22l
Nekem 18centi alatt kicsi:/ 19/L
utolso elõtti vagyok. :) igen énis csodálkoztam elõször de aztmondtam ha érdekli nézze meg. nem panaszkodom a méretem miatt igy ugyvoltam vele, hogy csak elég lesz neki. azóta ugyvagyok vele, hogy szerintem nincs olyan nõ akinek ne lenne elég, ha mégis akkor ott valami nagy baj lehet mert nekemis ezvolt az elsõ lány aki megkérdezte :)
Elsõ randin kérdezte hány cm. na ilyen csajjal sem kezdtem volna az tuti. ahogy írtad riba.ncos volt, nem csodálom
Utolso adlak !! :D De nem feltétlen a vastagság a lényeg. Egyik ex bnõm akivel a legeslegjobb volt a szex igaz ribis volt mert már elsõ randin kérdezte hány cm :D De õ pl azt szerette ha a méhszáját döfködik és mélyre megy nem azt ha szétfesziti mert az fáj. :) Valaki a vastagabbat szereti valaki a hoszabbatt picit.
24-es, ez baszott blõdség már ne haragudj. Vicces, pl. egy 17, 5-eset alig érzel, de 18 az szuper (arról nem beszélve, hogy a vastagság adja elsõsorban az érzetet és nem a hossz), biztos van a méhedben egy mérõmûszer, ami 18cm-es hosszra van beállítva és azalatt nem érzel semmit! :D
Hagyjátok már abba ezt a baromságot!
szerintem 12 alatt legalábbis én ezt mondanám
15 alatt.
Sory de igen szàmit a mèret.Engem te nem tudnàl kielègitenni sexualisan:( de nem minden nö egyforma.18 cm alatt alig èrzem.
15 cm az ami már elfogadható, az alatt kicsi.
6os voltam, úgy látszik az emberek 1/3ának nem esett le, hogy ez szarkazmus volt :D

Szerintetek mekkora az a kar méret amivel már meg bámulnak az utcán?

Legjobb válasz: ha magad után húzod õket, tuti megnéznek...szal kb....olyan 3 métereseket javaslok

ha magad után húzod õket, tuti megnéznek...szal kb....olyan 3 métereseket javaslok
A kérdező hozzászólása: bicepsz méret..
E+gy jó 60.-as
"Attól" függ... Én röhögök a szteroidos majomgengsztereken is, meg a rózsaszínpólós farkamnyi vastag felkarú "pávákon" is. Az is poén, hogy a fiún nincs izom, mégis a lányok szerint szexi és izmos. Dehát ki érti õket?
aki izmos ...annak kötöttek az izmai = lassú = meglehet verni mint az állat
Azt ugye tudod, hogy ez egy ordánáré bazinagy baromság volt, utolsó? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!