Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az méret, amit (55 db)

Mekkora az a felni és gumi méret ami golf 3 alá be fér? A felni max.16" lenne, de mekkora a felni szélessége és a gumi mérete ami még jó?

Az autó alatt 40/40-es ültetés van. Amihez esetleg kell peremezni olyat is írhattok.

Legjobb válasz: Nekem 195 55 r16 van rajta es epp nem er hozzá. Ennel nagyobb tui nem megy, igy 7%nagyobb a gyarinal

Nekem 195 55 r16 van rajta es epp nem er hozzá. Ennel nagyobb tui nem megy, igy 7%nagyobb a gyarinal
Az ideális méret az kb. 20 cm. +- 2cm.
pinában a 17/6 csak 17 centi fér be tövig. analban a 19/7 és a 22/6 ezek be fértek tövig még. Remélem lesz még nagyobb is. Ezekkel találkoztam max. de mind jó volt sõt ideális.
Tehát férfi péniszben csak 13.5/4, 5 volt a max. Bár ö támogatja felfedezni vágyásomat.
LoL Baki Tehát férfi péniszben csak 13.5/4, 5 volt a max.* Tehát férji péniszben csak 13.5/4, 5 volt a max. Mert mind férfi pénisz volt!
Az analból az egyik egy feka fiú volt!
Már megint ezek az idiota kérdések? http://www.vital.hu/themes/sex/sexpro1.htm
ilyen hülye kérdést!lányok ha a part partneretek szeret imád mindent megtesz értetek nagyon jól meg vagytok de csak 16cm a pénisze 1példaa!2 példa van egy partneretek tapló bunkó kiabál káromkodik veletek és a farka 22cm!! akkor most melyiket választanátok?(én az 1-est)ha a pasitok szeret imád tisztel akkor nem tök mindegy hány cm a farka???
igaza van az uccsónak :D bár én 13 évesen szûz vagyok de majd késõbb ha lesz fium biztos nem a farkáról itélem majd meg...ha szeret, akor énis szeretem õt, ennyih.

Lányok! Mekkora az a pénisz méret amire azt mondjátok hogy nem pici, de nem is olyan nagy szóval "normális méret"?

Legjobb válasz: Figyi!! Mindenkinek más a "normális"! Ugyanúgy, ahogy két hüvely sem egyforma méretû, két fütyinek sem kell annak lenni! Mindenkinek megvan a párja. Nem értem, miért aggódnak mindig ezen a férfiak, amikor a nõ is aggódhatna, hogy majd "lötyögni" fog benne valaki, mert akkora van neki. Mondom, meg kell találni a párodat, akivel éppen összeilletek és kész.

Figyi!! Mindenkinek más a "normális"! Ugyanúgy, ahogy két hüvely sem egyforma méretû, két fütyinek sem kell annak lenni! Mindenkinek megvan a párja. Nem értem, miért aggódnak mindig ezen a férfiak, amikor a nõ is aggódhatna, hogy majd "lötyögni" fog benne valaki, mert akkora van neki. Mondom, meg kell találni a párodat, akivel éppen összeilletek és kész.
a babaméretû az ideális. magyarul 30 cm és 3kg.
szerinted cm-ben kérdezted és abban is válaszolok. sztem kb 17 cm..
de számit a méret 12cm nem jó. de 20cm-el ami vastag azzal sem. De inkább naggyal mint kicsivel!
Nem a méret a fontos az anális szexnél, hanem a tágítás. A lényeg az, hogy az elején óvatosan kell behatolni (ilyenkor mondjuk célszerû valami vékonyabb eszközzel, ujjal indítani), utána óvatosan és jól benedvesítve jöhetnek az egyre vastagabb dolgok (egyre több ujj, pénisz). Azután bár mekkora is a péniszed, bele fog menni. Lényeg, hogy csak ésszel csináljátok!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. A megfelelõ tágításon és síkosításon van a hangsúly. Fontos dolog az is, hogy a lány eltudja engedni magát, anélkül nagyon fájdalmas lehet. A méret itt nem igazán lényeg.

Van egy Asus A6000Km Notebook-m mekora cpu-t lehetne belle tenni? Mert ami benne van az egy Mobile AMD Turion 64 MT-30, 1600 MHz (8 x 200) 754 tokozatú és én nagyobat szeretnék belle

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Turion_microprocess.. Ez alapján nincs szerencséd. A legnagyobb az az MT-40, ami egy magos és 2200Mhz. A késöbbi processzorok már S1G1, S1G2, S1G3 foglalatokba jöttek ki, így a kétmagos Turionok is. Ez alapján pedig másféle maggal vagy két magosban nem is nagyon volt s754-re erõsebb: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocess..

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Turion_microprocess.. Ez alapján nincs szerencséd. A legnagyobb az az MT-40, ami egy magos és 2200Mhz. A késöbbi processzorok már S1G1, S1G2, S1G3 foglalatokba jöttek ki, így a kétmagos Turionok is. Ez alapján pedig másféle maggal vagy két magosban nem is nagyon volt s754-re erõsebb: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocess..
A kérdező hozzászólása: értem de én ara lenék kíváncsi hogy mekkora procit tehetek bele ? vagy a laptop alaplap mekkorát fogad el ?

Tegnap voltam dokinál, ultrahangon megnézett és azt mondta nagyon kicsi az esélye, hogy ebben a hónapban megnő akkorára, ami a megtermékenyítéshez elegendő méretű. Az amúgy szabályos ciklusom 10. napján volt ez. és mekkora az elegendő méret?

pontosan ez van a papíron: "rendes nagyságú uterusban, 4,8 mm.-es háromvonalú nykh. reflex. Mko. adnexum kóros eltérés nélkül. ép konturu hólyag, a douglasban szabad has?ri folyadék nem látható." ez pontosan mit is jelent??? kb fél éve nem védekezünk, nem er?ltetjük, de örülnénk ha jönne egy "kismanó". lehet h máskor se elég nagy??? lehet ezt a folyamatot vmi természetes módon segíteni?

Legjobb válasz: Szia! Vegyél méhpempõkapszulát,azok megnövelik a petesejtet,de nem mindenkinek nõ könyvszerintire!Lehet kisebb méretû petesejt is,ami megtermékenyülhet!Kitartás!

Szia! Vegyél méhpempõkapszulát, azok megnövelik a petesejtet, de nem mindenkinek nõ könyvszerintire!Lehet kisebb méretû petesejt is, ami megtermékenyülhet!Kitartás!
Szia. Az uterusban a méhben 4, 8mm nyálkahártya , kóros elváltozás nélkül , a méh ép , és nincs hasüregi folyadék ami szintén jó. A tüszõ mérete nincs meghatározva mert magából a nyálkahártyából semmi nem derül ki....
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megpróbálom a méhpempõ kapszulát, hátha nagyobbra nõnek a tüszõim. még annyit áruljatok el nekem, hogy a 4, 8mm-es nyálkahártya az jó? befolyásol vmit?
A 10. napon a 4.8mm mnyh az jó amikorra érik meg a pete a mnyhád szépen olyan vastag lesz amilyennek lennie kell.

Mekkora az ideális méret, amit a nők szeretnek?

Kérem csak a lányok válaszolják meg, és csak 1 számot szeretnék kérni...

Legjobb válasz: Nem udom, hogyan írhatnék erre egy számot. Az igazság az, hogy nem a farok mérete számít, hanem a pasi aki a farok végére nõtt. Hiába van a partneremnek 30 centis farka, ha önzõ és csak a saját gyönyörével törõdik. És lehet a pasinak 10-12 centis is, ha figyelmes és odaadó, biztos az ogazmus. Jah, ha már számoknál tartunk, a nõk hüvelye átlag 10 cm mély, az ujjad végével eléred a méhszájat :D Ne a mérõcentit koptasd, hanm valami jó felvilágosító könyvet, amiben olvashatsz testhelyzetekrõl, erogén zónákról, nyalakodásról, stb.

Nem udom, hogyan írhatnék erre egy számot. Az igazság az, hogy nem a farok mérete számít, hanem a pasi aki a farok végére nõtt. Hiába van a partneremnek 30 centis farka, ha önzõ és csak a saját gyönyörével törõdik. És lehet a pasinak 10-12 centis is, ha figyelmes és odaadó, biztos az ogazmus. Jah, ha már számoknál tartunk, a nõk hüvelye átlag 10 cm mély, az ujjad végével eléred a méhszájat :D Ne a mérõcentit koptasd, hanm valami jó felvilágosító könyvet, amiben olvashatsz testhelyzetekrõl, erogén zónákról, nyalakodásról, stb.
persze hallgass rajuk ha gondolod, legy jo szereto, tudd hasznalni...blablabla....de azert ha van egy szep meretes szerszamod senki nem lesz szomoru!ezek a nok kis kukis ferjekkel rendelkeznek es csa a szeretet tartja ossze oket, pedi a sex is fontos.az en ferjemnek nagy van, 20, 5 hosszu es nem erem at a kezemmel.ritka darab es ezerszer jobban megerzem mint egy kis cingart.nekem ez jon be!a baratnoimnek is.puszi sztriptancos
Nekem az ideális hossz: 19-22cm vast: 6-7cm 19/N
Egyet ertek az elozo kommentaloval...nkm azert az idealis 12cm vagy annal tobb(a fiutol is szamit)
a meret nem mindig a legfontosabb, hanem a fiu!(volt egy baratom , 12cm-es volt neki es jobb volt mint a masodik baratommal akinek pedig ennel nagyobb volt:D ) 18/L
Szeretek mindenkit, aki elfogadja a hülyeségeimet is. Ha velem vagy, akkor ne legyen rajtad semmilyen mû dolog.
Korábban már válaszoltam, de azóta változott a véleményem :-D Volt egy barátom akinek kifejezetten kicsi volt, (átlag alsó határa körül) és tényleg nem annyira jó a "túl" kicsi... ki tudott elégíteni, de valahogy mindig hiányzott az a "váóóó" érzés. A mostaninak nagy van, olyan 20 cm körüli. Néha fáj egy kicsit, ha túl mélyre hatol, nem beszélve a temperamentumról... kicsit langyos víz :-(
Akkor te nagyon ehes lehetsz..
A nõk nem a méretet nézik..Mind1 h mekkora tudjon vele bánni..;) Sztem nõknél ami a legfontosabb azok az ézések a sex is fontos meg az élvezet de az érzelem is:)
Egy felmeres keszult amelyen be bizonyitotak hogy az atlag ferfi peniszenek a merete 12.8cm.igen meglepoo mert eddig az emberek tevhitben voltak hogy 16 azaz 15.7.de nem enyi.mindegy szerintem nem ez szamit es amugy is ha tul kicsi mit tudsz csinalni rakotsz egy viragcserepet ?:) )
Hát igen... Nem a méret a lényeg, hanem a technika! Az ilyen sztriptíz csajoknak meg csak a nagy kigyúrt és nagyfaszú állatok jönnek be :D
Bocs de nem a férfi méretétöl lesz öröme egy nönek hanem attól hogyan használod, menyire vagy odafigyelö.Azaz a lényeg TE MAGAD vagy és csak utánnad jön a rejtett porcikát fontossága!!! Ha számot írok, és a tied nem akkora akkor megnöveszted?HI.Vagy visszazsugorítod?HI.Nem tudsz mit tenni, akkora a tied amekora.Légy jó szeretö!!!Ez a lényeg.Nem a méret!
Én vagyok az egyetlen akit a méret hidegen hagy??? Édes mindegy hogy 8, 5cm vagy 18, 5cm. Ettõl nem függ a dolog max hangsúllyozom max 20%ban! Láccik pasi tette fel a kérdést... nekem nem volt baj sem a 8, 5 sem a 18, 5 cm-es "méretû" pasikkal. (csaj vagyok és nem feminista csak nem értem az ilyen pasikat, akik megrögzötten hiszek hogy mindenkinél a "méret a lényeg" szánalom)
Szerintem sokkal jobb egy "átlagos" méretû férfival együtt lenni, mert akinek túl nagy, az már eleve korlátozza a variációk számát- már ami a pózokat illeti, mert vannak bizonyos pózok, amikor jó mélyen hatol be, de túl nayg méretnél ez fájdalmas lehet.. bár a nõk hüvelye is egyedi midnenkinél. Mondjuk én egy pasim méretével sem voltam tisztában centikben, de azért minimum 13-14 cm- es legyen, kb. De az átlagtól tényleg nem jó eltérni, mert vagy fájdalmat okoz. És: azt hiszem ez leginkább a férfiakat foglalkoztja, hogy más pasiknak mekkora... pfffff.
Egyet értek az elõzõ hozzászólóval, annyit még hozzátennék, hogy tényleg nem a méret számít( persze bizonyos keretek között), hanem hogy hogy tudsz vele bánni...Azért szerintem elvárható méret a 10cm feletti, de ne felejtsd el, hogy a túl nagy sem okoz örömöt!!! Nekem volt olyan barátom akinek "csak" 20cm-es volt, és egy pár év után a nõ már nem izgul fel annyira, mint az elején, és hát eléggé fájt is az aktus, fõleg mikor úgy éreztem, hogy leszakad a méhem! Pedig sosem volt durva velem!! De volt, hogy sírva fakadtam. Szóval szerintem hosszú távon nem kifizetõdõ. Amúgy meg nagyon jól tud alkalmazkodni a hüvely. Egy komoly kapcsolatban megszokja a férfi méretét! Ne aggódj, inkább tényleg nézz utána a többi kényeztetésnek is!!
na kérdezõ, mik a tapasztalatok?

Mekkora az ideális fürdőszoba méret, ami nem túl nagy, de nem is kicsi?

Jó lenne ha egy kád,meg tusolókabin is elférne benne..

Legjobb válasz: Azt ki kell számolni, mit akarsz beletenni és mekkorát. Pl. a WC ott lesz-e, vagy külön-helyiség van, a mosógép ott lesz-e, vagy külön helyiségben? Azért többé-kevésbé kiszámolható: a fürdõkádak általában 1,60 vagy ha jól emlékszem 1,90 hosszúak, szélességük beépítve minimum 1,0 - 1,20, vagyis csak a kádra kell cca 2,0 nm. A tusolókabint is nézd meg, amit szeretnél, annak milyen méretei vannak szélesség, hosszúság, rögtön tudod hozzávetõlegesen. Másik minimum 1,0 nm a mosdókagyló és még kell hely, fürdés után a törölközéshez, és persze olyan szekrénynek, amikben a különbözõ pipere és tisztító-, tisztálkodó szereket tartani fogod. És még akkor kérdés a mosógép helye. Szóval minimum 5-6 nm. Azért mondom számolnotok kell!

Azt ki kell számolni, mit akarsz beletenni és mekkorát. Pl. a WC ott lesz-e, vagy külön-helyiség van, a mosógép ott lesz-e, vagy külön helyiségben? Azért többé-kevésbé kiszámolható: a fürdõkádak általában 1, 60 vagy ha jól emlékszem 1, 90 hosszúak, szélességük beépítve minimum 1, 0 - 1, 20, vagyis csak a kádra kell cca 2, 0 nm. A tusolókabint is nézd meg, amit szeretnél, annak milyen méretei vannak szélesség, hosszúság, rögtön tudod hozzávetõlegesen. Másik minimum 1, 0 nm a mosdókagyló és még kell hely, fürdés után a törölközéshez, és persze olyan szekrénynek, amikben a különbözõ pipere és tisztító-, tisztálkodó szereket tartani fogod. És még akkor kérdés a mosógép helye. Szóval minimum 5-6 nm. Azért mondom számolnotok kell!
A program alap méreteit használtam de beírható mindennek a mérete cm-ben...
A 3m x 2m -en ez nagyon szûkös lenne. http://kepfeltoltes.hu/view/130630/2013-06-30_180702_www.kep.. Vannak ingyenes lakás/ház tervezõ proframok, én ezzel dobtam össze hogy amit mondtál kb hogy jönne ki: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/sweet_home_3d_3.7.html
* elírtam Ha cm-ben mértek 0, 03-al szorozva 3cm lesz a méterbõl. De úgy is észrevetted volna. Én így rendeztem és bevált.
A legjobb ha kinéztek mindenbõl ami nektek kéne, leméritek mindet és otthon egy valami méretaránnyal kicsibe és vastag filccel kontúrozva kivágjátok ami lenne benne. Aztán még az elrendezését is tudjátok tologatni. A megmaradó helyeket meg kiméritek nektek elég lenne e. A4es lapon ha szorozzátok a cm-t 0, 3-al akkor 1m lesz 3 cm, azon jól látszik minden.
A wc-t én is külön javasolom. Valaki bemegy szagosítani te meg utána fürdõzgetnél pancsiznál? Hát?
jaaaaajjjj... azért sztem ha valaki most épít házat, az a minimum, h duplakomfortos lesz. magyarul: 1 wc egy kis külön helyiségben kézmosóval, illetve egy másik a fürdõben. ez különösen akkor hasznos, ha gyakran fogadsz vendégeket, és nem szeretnéd, h mindenki betrappoljon a fürdõdbe az utcai cipõjével.
1-es vagyok! Szóval ahogy írtam is, az én fürdõszobám elég nagynak mondható, mégsem fér el benne kád is, és zuhanyfülke is. Másrészt arra is gondolnotok kell, hogy télen fürdés elõtt bizony azt valahogy célszerû lenne befûteni, ha túl nagy, akkor bizony az elég sokba kerülhet majd. Ha lehet, inkább húzzatok valami vékony válaszfalat, a WC-t annak a másik oldalára (víz, szennyvíz, villany könnyen odavihetõ), és akkor a fürdõ már annyival könnyebben fûthetõ, másrészt nem okoz gondot, ha valaki fürdik, másikra pedig rájött a szapora!
3x2m az határeset, mert a zuhanykabin szinte érintkezni fog a káddal akárhogy helyezed. Gondolom 30 centi folyosó nem sok. Le kell rajzolni egy kockás papírra a méreteket és meglátod, hogy a wc-n kényelmesen tudsz-e ülni, a kádból kilépve nem fejeled-e le a zuhanykabin ajtaját, vagy a mosógép nem fog elrohadni a sarokban ha víz éri közvetlenül, stb...
Az én fürdõszobám panelban elég nagynak mondható, kb 3x2 nm = 6 nm, benne egy kád, egy mosdókagyló, WC és a mosógép, így még van hely egy embernek mozogni benne. Aki zuhanykabint akart, annak a kádról le kellett mondania, a kettõ együtt nem megy!
A kérdező hozzászólása: wc, mosógép is ott lenne. 3mx2m van tervbe, csak nem tudom kényelmes lesz-e?
A miénk 140x230-as, centiméterben! Azaz 3, 22 négyzetméter. Van benne egy zuhanyzó, mosdókagyló, mosógép, szennyes tartó. Van rajta ablak is és a közel 1 m széles ajtó is ráadásul befelé nyílik. Szóval ha belép az ember és az ajtót is becsukja (ami egyébként se nyitható teljesen), akkor van egy kb 70x70 cm-es hely, ahol meg lehet benne fordulni. A WC hála istennek külön van. De az is akkora, hogy épp hogy csípõre tudom tenni bent a kezem és akkor már minden irányból falnak ütközik a könyököm. Mielõtt valaki azt hinné, hogy egy panel garzonról van szó, nem! Ez egy közel 100nm-es családi ház fürdõszobája. Szóval nekem egy 5-6nm-es helység már bálteremnek tûnne.

Lányok mekkora az a pénisz hossz illetve vastagság amit legjobban szerettek vagy amivel már beérnétek? Mind2-öt írjátok le nem kell pontos méret körülbelüli érték is jó!

Legjobb válasz: Amivel beérném az 17 centi, de a legjobban a 19-23 cm-eseket szeretem, a felett már annyira nem... Vastagságra meg ha úgy tudom csak átfogni a kezemmel, hogy nem érnek össze teljesen az ujjaim.:)

Amivel beérném az 17 centi, de a legjobban a 19-23 cm-eseket szeretem, a felett már annyira nem... Vastagságra meg ha úgy tudom csak átfogni a kezemmel, hogy nem érnek össze teljesen az ujjaim.:)
A kérdező hozzászólása: de te amúgy megszoktad mérni a partnereid péniszét vagy honnan tudod pontosan mekkora lehet az én 17 centisemre te azt hinnéd 19 nem?
Egy 17 centist nem lehet összetéveszteni egy 19 centiméteressel. Fõleg, ha az elõzõ cingár...
1-sõ, korod?
15/3, 5
1-sõ! Nézz meg egy vonalzót egyszer, szerintem nagyon gyenge a szemmértéked...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!