Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az hogy teherbe esek, ha (4 db)

Mekkora az esélye, hogy teherbe esek, ha több éve szedek fogamzásgátló tablettákat (2x váltottam)?

Mindig pontosan és rendszeresen beszedtem a bogyókat, a mensesemmel nem volt soha gond.

Legjobb válasz: a szünetre szüksége van a szervezetnek..mert túl sok ösztrogén gyülemlik fel a szervezetben..és mivel megvolt a mesid,"ez egy holt idõszak" a teherbeesésre.viszont a foggátlónál én úgy tudom,h az összetevõket kell figyuba venni illetve,hogy egyfázisú vagy háromfázisú tablettára térsz-e át.mert azt hiszem,ha háromfázisúról egyre,akkor tényleg valami olyat íe,hogy nem kell szünet,hanem utcsó után rögtön be kell venni.de sztm a a terhesség kizárt amúgy,de hogy megnyugodj,vegyél egy terhességi tesztet!!

a szünetre szüksége van a szervezetnek..mert túl sok ösztrogén gyülemlik fel a szervezetben..és mivel megvolt a mesid, "ez egy holt idõszak" a teherbeesésre.viszont a foggátlónál én úgy tudom, h az összetevõket kell figyuba venni illetve, hogy egyfázisú vagy háromfázisú tablettára térsz-e át.mert azt hiszem, ha háromfázisúról egyre, akkor tényleg valami olyat íe, hogy nem kell szünet, hanem utcsó után rögtön be kell venni.de sztm a a terhesség kizárt amúgy, de hogy megnyugodj, vegyél egy terhességi tesztet!!
Szerintem bizti nem vagy terhes, mert szedted és szeded rendesen. Én még nem is hallottam ilyet, hogy nem kell kihagyni a 7 napot. Szerintem semmi gond, nyugodj meg és szeretkezz bátran. Ha bizonytalan vagy, használj óvszert a következõ vérzés utánig.
Mindenképp kap a kismama ilyen esetben ellenanyagot. A dokimtól tudom.
Nyugodj meg, egészséges lesz a babád!!! Nekem A neg. a férjemnek meg 0 poz. a vércsoportja és az 1 éves kisfiunknak A poz. lett, szülés után kaptam Anti-D injekciót h a következõ babánkkal se legyen gond. Annyira kell oda figyelni h ha sajna vetélés v valamilyen vérzés lép fel a terhesség során mindig szólni kell h negatív a vércsoportod és akkor adják is az injekciót.
ne butuljál már ugyanúgy teherbe tudsz esni, mint az összeférõsök, csak max a te gyereked nemlesz egészséges.
A teherbeesést ez semmilyen módon nem befolyásolja. Ha terhes leszel, az elsõ vizsgálatnál ezt mondd meg az orvosnak, akkor nem lesz baj belõle. De elõre is megkérdezheted tõle: úgy tudom, egy védõoltást kell adni ilyenkor.
Ugyanakkora, mint ha nem így lenne a vércsoport. Ha elõször teherbe esel és a baba RH pozitív lesz, akkor a szervezet a szülés/vetélés/bármi hasonló esemény UTÁN elkezd ellenanyagot termelni, így a következõ terhességnél veszélyes a magzatra, mert idegen testként kezeli a szervezeted és ki akarja lökni. Annyit megnéznek majd az elõ terhességkor, hogy netán termel-e már most a terhesség alatt ellenanyagot a szervezeted, de ez elsõ terhességnél elvileg nem áll fenn. Akkor cikibb, ha volt egy olyan vetélésed, amirõl esetleg nem is tudsz, korán elhalt terhesség, mert akkor ha most teherbe esel, az már a MÁSODIK lesz...
Nekem a szüleim voltak összeférhetetlenek a vércsoportjuk szerint. Amikor megszülettem, adtak a fejembe egy injekciót, meg édesanyám is kapott egyet. Szóval az még nem jelenti, hogy nem leszel terhes, csak szüléskor másként járnak el a dokik.

A párommal babát tervezük, már 4hónapja próbálkozunk. Ha a peteérésem márc.23án van és márc.18. -ától mindennap eggyütt vagyunk akkor mekkora az esély, hogy teherbe esem?

Legjobb válasz: Peteéréstõl 24-36 óra a legesélyesebb azt mondják.Szóval vissza az ágyba és hajráááá!!!! ÷)

Peteéréstõl 24-36 óra a legesélyesebb azt mondják.Szóval vissza az ágyba és hajráááá!!!! ÷)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Azon leszünk :)
;)
Ha mindennap együtt vagytok, akkor nem sok. Legalábbis az orvosom ezt mondta nekem, hogy a legjobb fogamzásgátlás, ha mindennap együtt vagyunk a párommal, mert így nem lesznek a spermák életképesek. min 2 nap teljen el, de egy másik ismerõsõmnek 4 napot mondott az orvosa, mivel az életképes spermák akár 4 napig is elélnek a méhben.
Én is úgy hallottam, hogy az a jó ha minden másnap vagytok együtt, mert akkor frissülnek a spermák. Tesóm minden nap együtt volta a párjával mikor babát terveztek, össze is jött nekik, de sajnos el is vetélt :( Nem tudom, h ez volt-e az oka, lehet h nem, de ha igen, akkor a sperma lehetett gyenge vagy valami ilyesmi .

Ha egy srác elélvez a vízben, és én a közvetlen közelében vagyok, mekkora rá az esély hogy teherbe esek? Egyáltalán van rá?

:)

Legjobb válasz: nem,a spermák azonnal megpusztulnak a vízben.meg úgy általában is pár fok különbségtõl már végük.

nem, a spermák azonnal megpusztulnak a vízben.meg úgy általában is pár fok különbségtõl már végük.
0, 0000001%rá az esély
Semekkora. Szted ha ilyen egyszerû lenne, akkor hány nõ menne strandra?...
Olyan ez, mintha azt kérdezted volna, hogy lehetek-e AIDS-es, ha egy medencében fürdök egy négerrel.
Napi FAIL
A kérdező hozzászólása: :D:D:D:D oké, köszikösziköszii:) )
Azért tarts egy kis távolságot közben. Ha nem nyom beléd egy cseppet sem, akkor gyakorlatilag esélytelen.
Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítése!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!