Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az hogy teherbe (49 db)

Mekkora az esélye hogy hurok levétel után egyböl teherbe essek ne csak egy honap után?

Legjobb válasz: A teherbe esésre kb. annyi esélyed van mint bárki másnak, aki védekezés nélkül nemi életet él. (ez a % nem több 20-25%-nál) A teherbe eséshez megfelelõ vastagságú méhnyálkahártya is kell, spirál után nem biztos, hogy ez már ez elsõ hónapban meg van.

A teherbe esésre kb. annyi esélyed van mint bárki másnak, aki védekezés nélkül nemi életet él. (ez a % nem több 20-25%-nál) A teherbe eséshez megfelelõ vastagságú méhnyálkahártya is kell, spirál után nem biztos, hogy ez már ez elsõ hónapban meg van.
Ez egyéntõl függ. Én speciel spirál mellett is terhes lettem...

A pettingeléskor hüvelybemenetre kerülõ elõváladéktól mekkora az esély, hogy teherbe essen a lány?

Legjobb válasz: Ez lánytól is függ,sõt ilyenkor leginkább a lánytól függ a teherbeesés,hogy mennyi ideje nem élt szexuális életet ill.mennyire érzékeny ezen a téren...aki érzékeny,az hajlamos ettõl is teherbe esni...

Ez lánytól is függ, sõt ilyenkor leginkább a lánytól függ a teherbeesés, hogy mennyi ideje nem élt szexuális életet ill.mennyire érzékeny ezen a téren...aki érzékeny, az hajlamos ettõl is teherbe esni...
Szinte nulla. De ha biztosra akarsz menni, menj el a nõgyógyászhoz és maximum felír egy 72 órásat... ha még idõn belül vagy.
Semmi esélye.gondolkozzatok már :D minek van az agyatok, dísznek?

Mekkora az esély arra, hogy egy szűz lány ujjazás során (ujjról bekerült ondóval) teherbe essen?

Legjobb válasz: Egy amerikai családorvos (Dr. Ed Wheat) praxisában 2 ilyen lány is akadt. Egyikük 12 éves volt, és azt se tudta, mi a közösülés, mégis teherbe esett "játék" közben. Egyébként meg tök mindegy, hogy az ondó egy ujjról vagy egy péniszból kerül a hüvelybe. A szûzhártya nem átjárhatatlan pajzs, hanem lyukak vannak rajta. Kijöhet rajta a menstruációs vér és a hüvelyváladék, bemehet rajta a víz és az ondófolyadék.

Egy amerikai családorvos (Dr. Ed Wheat) praxisában 2 ilyen lány is akadt. Egyikük 12 éves volt, és azt se tudta, mi a közösülés, mégis teherbe esett "játék" közben. Egyébként meg tök mindegy, hogy az ondó egy ujjról vagy egy péniszból kerül a hüvelybe. A szûzhártya nem átjárhatatlan pajzs, hanem lyukak vannak rajta. Kijöhet rajta a menstruációs vér és a hüvelyváladék, bemehet rajta a víz és az ondófolyadék.
Igen, teljesen egyetértek azzal, amit az elõttem válaszoló írt. Pont ma beszélgettek errõl valamelyik adón, ott is ezt mondták, hogy a szûzhártyán simán átsiklik az ondó, ami aztán képes megtermékenyíteni a petesejtet.. az teljesen mindegy ilyen szempontból, hogy mi által jutott oda..
50%. Vagy terhes lesz, vagy nem. De viccen kívül annyi esze lehetne már annak a két "rendkívül érett és felnõtt" gyereknek, aki ilyen játékra adja a fejét, hogy mikor amúgy is a netet bújják folyton ennek utánaolvasnak...... Közel 20on éve voltam kiskamasz, nem volt még ilyen infórengeteg körülöttünk, de ezt tudtuk!! Ennyi...

Teherbe edhetek? Júni 19, 20, 24, 26. -án voltunk együtt védekezés nélkül a párommal.26. -án volt a peteérésem. Mekkora az esély arra hogy teherbe essék? Mikor érdemes tesztelni? Szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Van rá esély. Ha egészségesek vagytok, akkor nem kevés. A 24-ei és a 26-ai együttlétbõl is lehet baba. Tesztelni 26-ához képest minimum 10napra lehet, de lehet még az is korai és nem mutat semmit. Drukk!

Van rá esély. Ha egészségesek vagytok, akkor nem kevés. A 24-ei és a 26-ai együttlétbõl is lehet baba. Tesztelni 26-ához képest minimum 10napra lehet, de lehet még az is korai és nem mutat semmit. Drukk!
A kérdező hozzászólása: sajnos 08.08-án megjött :S egy nappal hamarabb mint ahogy kellett volna :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) ) ès a hasznos informàciòkat :)
Hat szedules, emelyges, undor eteltol, italtol. Hangulatingadozas :D lehetsz kicsit idegesebb is a kelletenel :D esetleg hanyas de az szerintem meg korai, habar ez mind egyenfuggo. Lehet, hogy kivansz dolgokat, de lehet hogy epp az ellenkezoje, es egy falat sem esik jol. Jelentkezhet meg mellfeszules, megjon erzes, gorcsolgetes, pecsetelos verzes. Hat korulbelul ennyi roviden! Remelem tudtam segiteni valamiben :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) azóta voltunk együtt még 28.-án :D hát majd 2 hét múlva kiderül mi lesz :) ) a menszi elmaradásán kívül mikor milyen jelei vannak még ? milyen korán jelentkezhetnek ?
2 HET UTAN MAR KI MUTATJA A LEGOLCSOBB TESZT IS :) !!
A kérdező hozzászólása: Nem görcsölünk rá :) csak kíváncsi vagyok mennyi az esély .Úgy vagyunk vele hogy majd jön ha jönnie kell
Én azt javasolnám (ha nem jön össze most), hogy ne görcsöljetek ezen ennyit, és ne próbáljátok meg tudományosan összehozni azt a babát. Minél jobban akarja az ember pszichésen, annál kevésbé sikerül. Ezeknek a dolgoknak valahogy ösztönösen, természetesen kellene mûködniük. Nem kell számolni, nem kell hõmérõzni, és tesztelni sem minden együttlét után. Össze fog jönni akkor is. Mi teljesen a véletlenre bíztuk. Két terhességem is úgy jött össze, hogy az adott hónapban csak egyetlen egyszer szeretkeztünk, mégis sikerült. Nem ezen múlik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménkedünk benne :) akkor lehet kivárom hogy megjön e és ha nem akkor tesztelek :)
:( sajnalom :( mi 2 evig probalkoztunk mar mar gorcsosen.. 2 ev utan jott kislanyom, akkor amikor mar le mondtam arrol h valaha is lehet babam. Elsore osszejott :) csak nyugi!! Mindennek akkor jon el az idejez amikor annak el kell jonnie, persze konnyu mondani.. :( sok sikert!!

Menstruáció előtt 4 nappal mekkora az esélye, hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Ha rendszeres a ciklusod, akkor viszonylag kevés, de ha teherbe esnél, nem menne csodaszámba....

Ha rendszeres a ciklusod, akkor viszonylag kevés, de ha teherbe esnél, nem menne csodaszámba....
26, 8%
Nekünk akkor jött össze a kicsi azon a napon amikor az utolsó menzim is jött vagyis azon a napon voltunk együtt. Így nem is tartott semeddig sem 1 nap volt és az sem rendesen. Sose lehet tudni mikor sikerül, ezért jó akkor szexelni mikor jól esik szerintem :) 15hkm

Mekkora az esélye annak, hogy anyatejes babám mellett ismét teherbe essek?

Babám kilenc hónapos, anyatejes. Úgy tudom, hogy szoptatás alatt nehezebb a teherbeesés, mivel az összehúzódásokat eredményez a méhben. Ez minden esetben igaz? Ha esetleg mégis teherbe esek, elvetélhetek a szoptatás miatt? Erre mekkora az esély? Tapasztalat valakinek? Tegnap kellett volna megjönnie, de arra gondoltam, hogy a terhesség és szülés után még nem állt vissza rendesen a ciklusom. Ez is lehetséges? Az lehet, hogy ilyenkor nem csak késik, de ki is marad nem terhesség miatt? Ötödszörre kellene megjönnie. És légyszi ne gyertek azzal, hogy védekezzünk, mert védekezünk, de ugye semmi sem 100%-os. Köszi!

Legjobb válasz: Van rá esély. Szobatársam a 3. szoptatós hónapban esett teherbe, neki meg sem jött a menstruációja.

Van rá esély. Szobatársam a 3. szoptatós hónapban esett teherbe, neki meg sem jött a menstruációja.
Szoptatás alatt valóban kevesebb az esélye, hogy teherbe ess, de azért jóval nagyobb, mintha nem használnátok fogamzásgátlót. Nem vagyok biztos a pontos számban, azt hiszem 30%-al kevesebb esély van teherbe esni. Szerintem ne vetesd el, ha mégis terhes leszel. Vagy újabb babát nagyon nem akartok már? Tudom, hogy írtad, hogy ne írjunk ilyeneket, de ha nem akartok babát, akkor védekezzetek, számos módszer van, amit lehet használni szoptatás alatt is, ha pedig akartok, akkor miért vetetnéd el?
ha van peteérées, akkor simán teherbe eshetsz, inkább csinálj egy tesztet, ha pár nap múlva se jön meg. Én 2, 5 éves zoptatok, több mint 2 éve havi rendszerességgel menstruálok, de nyár elején egyszer l késett 2 napot8 borzalmas 2 nap volt), végül megjött:-))
A kérdező hozzászólása: akarunk majd még gyereket, de nem most. még csak kilenc hónapja szültem elsõ babám, és vele szeretnék még foglalkozni, babázni. persze ha most jönne egy következõ, el nem vetetném, de be kell valljam nem igazán örülnék már most egy újabb terhességnek... le kellene szoknia babámnak az anyatejrõl, nem babusgathatnám úgy mint azelõtt... hát, reménykedünk. köszi.
A kérdező hozzászólása: jut eszembe, folyásom volt, akkor valószínûleg a vérzés is megjön?
nekem azt mondta az orvosom, hogy simán kimaradhat azután, hogy megjött.Szoptatás alatt bármilyen vérzés illetve gyakoriság elképzelhetõ.A szoptatás végeztével kell normálisan beállnia.Védekezés mellett szerintem nem lettél terhes, de legegyszerûbb egy tesztet venni.Attól függ minden, hogy van e peteérésed.Nekem szoptatás alatt volt menzim, de peteérésem (ultrahangos vizsgálat alapján) nem!Mi szerettük volna a kis tesót, de amíg szoptattam nem jött össze.Egyébként nem kell elválasztanod a nagyot, ha terhes leszel!
Szerintem is nagyon korai lenne még egy baba, csak 1, 5 év lenne köztük, szóval drukkolok, hogy megjjöjjön:-))))
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!:) ma már a derekam is kezdett fájni...:)
a hugim akkor fogant, mikor én még szopiztam. :)

Ha most teherbe estem, mekkora az esélye, hogy nem marad meg a baba? Aggódjak vagy teszteljek?

Ez az els? barátcserjés hónapom. Ciklus elejét?l szedem napi 2x1-et. Most kellene hétvégére "NEM" megjönnie a mensimnek, de félek, hogyha már most terhes vagyok (még eddig nem mertem tesztelni) akkor el fog menni a baba a barátcserje miatt, mert terhesség alatt nem lehet szedni. Ti hogy voltatok vele?-teszteljek vagy mi legyen? de félek a korai csalódástól:(((

Legjobb válasz: Ha el is megy a baba akkor az nem a barátcserjétõl lesz hanem az idegeskedéstõl. Bocsi, hogy ezt írom, elhiszem, hogy nagyon szeretnéd a babát, de beteges az aggódásod. Nyugodj le és ne stresszeld magad ilyeneken, hogy mekkora az esélye... Hülyeség, ne gondolj rá.

Ha el is megy a baba akkor az nem a barátcserjétõl lesz hanem az idegeskedéstõl. Bocsi, hogy ezt írom, elhiszem, hogy nagyon szeretnéd a babát, de beteges az aggódásod. Nyugodj le és ne stresszeld magad ilyeneken, hogy mekkora az esélye... Hülyeség, ne gondolj rá.
Amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok, addig szedtem a barátcserjét. Mivel nem tudod, hogy mikor ágyazódik be pontosan a baba, a mensid idejéig nem fogod megtudni, hogy van-e vagy nincs. Nem viszel be olyan hatalmas dózist, hogy ártson. Egyébkén, szerintem, ha korai vetélést okozna, csak receptre adnák és nem szabadon szedhetõen. A babám most 28 hetes, egészséges, semmi baja. Ne parázz ezen. Ha hétvégén tesztelsz és pozitív lesz, akkor hagyd abba. Ha ennyire félsz, akkor szedd kúra szerûen, a mensitõl a peteérésig. Onnan a következõ menzeszig ne szedd, és akkor nem rémíted magad halálra.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat:) Megpróbálom nem túlizgulni magam, csak már nagyon régóta várjuk a babát:( Hétvégén tesztelek, és ha pozitív lesz, akkor egybõl leteszem:)
Most már ne szedd. Ha jövõhét szerdáig nem jön meg, akkor csütörtök reggel tesztelj! Ne stresszelj ennyire!

Endometriózissal mekkora az esélyem, hogy inszeminációval teherbe esem?

Úgy beszéltük meg az orvosommal, hogy -kérésemre- csinál egy inszemet, és ha nem sikerül, elkezd endoval kezelni, majd ha annak vége, megint inszem.

Legjobb válasz: A kérdésedre nem tudok konkrét választ adni, csak a saját példámat szeretném elmesélni Neked. Az én akkori orvosom is el akarta kezdeni a fél évig tartó hormonkezelést, hogy ne jöjjön meg, mert ugye ez lenne a lényege az endo kezelésének. Én nem igazán akartam ezt, elmentem egy meddõségi központba, ahol azt mondták, hogy inkább próbáljuk meg terhességgel létrehozni a menses kimaradását :) 3 programot csináltunk végig, de azt mondták ha a 3. sem sikerül, akkor (más miatt is) egy elég komoly mûtétet kell végrehajtani rajtam. Nem sikerültek a lombikok, de azt a mûtétet meg még jobban nem akartam, mert ha elszúrják, akkor soha nem lehetett volna gyerekem. Idõközben megismertem egy természetgyógyászt, akihez jártam kezelésre, és a lombikok után mindenféle mûtét meg hormonok nélkül természetes úton lett babám, amire elvileg semmi esélyem sem volt! Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nekem látod 3 lombikot is kivártak, nem kezdték el az endo kezelését, magyarán láttak esélyt endo mellett is! Viszont van egy ismerõsöm, akinél megcsinálták a hormonkezelést az endora, azt mondja teljesen hazavágta a hormonrendszerét, pajzsmirigy problémái lettek, és nagyon megbánta az egészet. Nem tudom, másnál lehet hogy nem volt probléma és kigyógyult belõle, én örülök, hogy nem mentem bele és hogy találtam más megoldást. Jól tetted, hogy kiharcoltad az inszemet, nagyon sok sikert kívánok hozzá!!!

A kérdésedre nem tudok konkrét választ adni, csak a saját példámat szeretném elmesélni Neked. Az én akkori orvosom is el akarta kezdeni a fél évig tartó hormonkezelést, hogy ne jöjjön meg, mert ugye ez lenne a lényege az endo kezelésének. Én nem igazán akartam ezt, elmentem egy meddõségi központba, ahol azt mondták, hogy inkább próbáljuk meg terhességgel létrehozni a menses kimaradását :) 3 programot csináltunk végig, de azt mondták ha a 3. sem sikerül, akkor (más miatt is) egy elég komoly mûtétet kell végrehajtani rajtam. Nem sikerültek a lombikok, de azt a mûtétet meg még jobban nem akartam, mert ha elszúrják, akkor soha nem lehetett volna gyerekem. Idõközben megismertem egy természetgyógyászt, akihez jártam kezelésre, és a lombikok után mindenféle mûtét meg hormonok nélkül természetes úton lett babám, amire elvileg semmi esélyem sem volt! Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nekem látod 3 lombikot is kivártak, nem kezdték el az endo kezelését, magyarán láttak esélyt endo mellett is! Viszont van egy ismerõsöm, akinél megcsinálták a hormonkezelést az endora, azt mondja teljesen hazavágta a hormonrendszerét, pajzsmirigy problémái lettek, és nagyon megbánta az egészet. Nem tudom, másnál lehet hogy nem volt probléma és kigyógyult belõle, én örülök, hogy nem mentem bele és hogy találtam más megoldást. Jól tetted, hogy kiharcoltad az inszemet, nagyon sok sikert kívánok hozzá!!!
amikor én a terhespatológián voltam volt ott egy csaj 39 hetes terhesen szintén endometriózissal- mindenki szidta az orvosát mert egy tapló volt viszont nagytudású és õ azt mondta hogy ne szidjuk mert neki õ csinált gyereket:) szóval annyit tudok hogy lehet...

Elõváladékban mennyi sperma lehet? Mekkora az esélye annak, hogy a nõ teherbe esik úgy, hogy mondjuk ki-be tette neki a férfi? (1 alkalommal)

Szûz vagyok, nem velem történt, csak kíváncsiság.

Legjobb válasz: Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.

Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.
kevés sperma van benne, van rá esély, már akkor is ha egyszer húzta ki meg be
Hat nem ajanlom h igy "vedekezzetek". De mi mar fel eve igy szexelunk es meg nem tortent semmi.
Ha a srác elõtte levõ órákban maszturbált akkor lehet benne sperma!!! Minél többször pisilt és minél több idõ telt el az elõzõ ejakuláció óta annál kevesebb a sperma mennyiség és csökken az életképességük!!! Ha egyszer betette a hüvelybe az bõven elég lehet.....
Ha van sperma az elõváladékban az akkor az elsõ pár cseppjében a legmagasabb koncentrációjú...tehát ha elõször orálisan kezdtek az csökkenti az esélyt!!!!
ez nem bizonyított, h lenne benne sperma. ha elõtte kiverte, akkor lehet. ha azonban szex elõtt elmegy pisilni, akkor kimossa a cuccot magából. vagy ha elõtte forró fürdõben fürdik. azonban ez nem a legjobb módja a védekezésnek, ajánlom h kombináljátok valamivel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem tervezek semmit még. Csak érdekelt. :)
Vagy védekeztettek vagy nem, olyan nincs hogy igen de nem biztonságosan pl a megszakítás nem védekezés.
Kicsi.
Minimális. Mensi alatt voltatok együtt illetve védekeztetek is.
Az egyik barátnõm 3-szor így esett teherbe!A menstruáció alatt voltak együtt és lás csodát mind a 3-szor terhes lett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!