Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az hogy a párom (24 db)

Mekkora az esélye, hogy a párom nem megy el, de volt behatolás, hogy teherbeessek?

Sajnos mióta clostit szedek nem mindig megy el a párom, azt mondja neki így kicsit er?ltett a dolog. Már minden féle "n?i praktikát" bevettek annak érdekében hogy neki is jó legyen. A jó napokon persze azért van úgy hogy totál jók sikerül minden de azért kicsit félek, hogy e probléma miatt nem jön össze a babó.:-(

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a párod nem akar babát? Az elég jól gátolja, hogy elmenjen, a clostinak ehhez nem nagyon van köze önmagában. Talán beszélgetnetek kéne errõl.

Nem lehet, hogy a párod nem akar babát? Az elég jól gátolja, hogy elmenjen, a clostinak ehhez nem nagyon van köze önmagában. Talán beszélgetnetek kéne errõl.
A kérdező hozzászólása: De õ is szeretne, nélküle nem döntenék ilyenrõl soha. Beszéltünk is már errõl a problémáról, azt mondja, hogy ez olyan mû, természet ellenes. Ugye mikor pé van akkor az ember kicsit jobban odafigyel arra, hogy együtt legyen a párjával. Õ azt mondja, hogy neki ne mondja meg senki, hogy mikor szexeljen. Míg nem derült ki hogy nincs pé, addig mindig azt vettem észre, hogy saját magában keresi az okot, hogy miért nem jön össze a babó. Akkor is elmondtam, hogy baba projektben egyikünk sem hibás, csak éppen még várat magára a babó.
nem nagy az esély, de benne van a pakliba! az elõváladéktól is lehet babó, de hát annak nem olyan angy az esélye... én szorítok neked...
A kérdező hozzászólása: van esetleg valaki aki hasonló "körülmények" közt lett babás?

S. O. S. Vasárnap este voltunk együtt a párommal (nem élvezett belém) és ma kell, hogy megjöjjön a menstruációm. Mekkora az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Nem tökmindegy? Vígasztalna a tudat, miközben domborodik a pocid, hogy "de hát csak 9% esély volt erre.."? Téged aktus közben nem érdekelt, hogy teherbe esel-e, a barátodat sem, akkor meg..?

Nem tökmindegy? Vígasztalna a tudat, miközben domborodik a pocid, hogy "de hát csak 9% esély volt erre.."? Téged aktus közben nem érdekelt, hogy teherbe esel-e, a barátodat sem, akkor meg..?
2 lehetõség van: vagy terhes vagy, vagy nem, úgyhogy 50%.
Nem ilyenkor kéne erre gondolni hanem szex elõtt!!! Mondanám, hogy megérdemled hogy terhes legyél, de azt csak szegény gyerek bánná akit vagy még születés elõtt megölnél, vagy nyomorban nevelnéd fel (hacsak nincsenek gazdag nagyszülõk)
1.remélem megjön a napokban, és csak késik valamiért. 2. kb 14 nap múlva tesztelj.
ugyan már, nekem is szokott késni.. nyugi, nem leszel terhes :)
ha tudod, hoyg van miért aggódni, akkor MI A RÁKÉRT nem használták gumit? Eszem megáll.
Viszonylag kevés. Viszont ez marhára nem megbízható fogamzásgátlási módszer. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz tisztességesen. Ha meg képtelen vagy rá, akkor ne itt sikíts, hanem vállald a tetted következményeit.
Megkrdezném hogy védekeztetek e valamivel, de hülye kérdés lenne. Tehát NEM. Tudod nagyon de nagyon kicsi az esélye annak, hogy elõváladékból terhes legyél, de nekem sikerült! Attól függetlenül télleg icipici az esélye, mert a sperma nem véletlen lövel ki, az elõváladékban levõ kis spermiumoknak meg fel kéne mászniuk ahoz, hogy meg tudj termékenyülni, és az út folyamán elpusztulnak, de körübelül 15% esélyed van rá. Az aktust követé egy-két héten belül vegyél terhességi tesztet. 22/L

Pharmatex hüvelykúppal voltunk együtt a párommal, belém is élvezett és utána fél órával zuhanyoztunk, így mekkora az esélye hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: A Pharmatex még akkor is megbízhatatlan, ha betartod az elírásokat. Ti meg még arra sem vettétek a fáradtságot... Az, hogy mekkora az esély, nagyban függ attól, hol tartottál a ciklusodban. Ha ovu közelében játszottátok el, akkor nem nagyon kell meglepõdni, ha terhes leszel.

A Pharmatex még akkor is megbízhatatlan, ha betartod az elírásokat. Ti meg még arra sem vettétek a fáradtságot... Az, hogy mekkora az esély, nagyban függ attól, hol tartottál a ciklusodban. Ha ovu közelében játszottátok el, akkor nem nagyon kell meglepõdni, ha terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: úgyértem melyik évad/rész ?
A kérdező hozzászólása: köszi :D ez szar rész de az eleje rohadt vicces :D

Mekkora az az összeg amit el kell hogy érjen a párom fizetése, hogy ne kelljen magam után TB-t fizetnem, hanem az önkorményzat fizesse?

Hónapok óta nincs munkám, magam után kell fizetnem a TB-t, de munkanélkül elég nehéz megoldani. Hallotam hogy az önkormányzatnál lehet igényelni hogy fizessék ?k helyetted, de el?ször megvizsgálják hogy a párod mennyit keres és hogy az fejenként mennyit jelent. Én arra a fejenkénti X összegre lennék kiváncsi

Legjobb válasz: szia.nekem is az önk.fizeti szociális rászorultsági alapon.nem jártak utána semminek,nem nézték a párom fizetését.nekem kellett kérni a munkaügyitõl egy igazolást hogy semmilyen ellátásban nem részesülök és azzal menni a szociális osztályra.meg is állapították,és 1 évíg érvényes.javaslom menj be és kérdezd meg,nálatok ez hogyan mûködik.

szia.nekem is az önk.fizeti szociális rászorultsági alapon.nem jártak utána semminek, nem nézték a párom fizetését.nekem kellett kérni a munkaügyitõl egy igazolást hogy semmilyen ellátásban nem részesülök és azzal menni a szociális osztályra.meg is állapították, és 1 évíg érvényes.javaslom menj be és kérdezd meg, nálatok ez hogyan mûködik.
1. leginkább "nem haladhat meg" és nem "el kell hogy érjen", mert nyilván minnél többet keres, annál jobban éltek és annál inkább nem vagytok rászorulva önkormányzati segítségre. 2. ez nem kötelezõ az önkormányzatra nézve. Ha nem tud, vagy nem akkar, akkor nem fizet. 3. valószínûleg 28.800 Ft. 4. be kell menni, meg kell kérdezni, vagy telefonálni kell.
Az önkormányzat átvállalhatja, de nincs törvény, ami erre kötelezné. Ha regisztrált bejelentett munkanélküli vagy , akkor nem kell fizetned

Szerintetek mekkora népszerûsége lenne egy pártnak, ha bejelentené, hogy betiltja az alkoholt és a cigarettát? Mindegy, hogy melyik párt (Fidesz, Mszp, Jobbik stb. ), az a lényeg, hogy nõne vagy csökkenne a népszerûsége?

Legjobb válasz: Túl elméleti a kérdés. Ilyen párt nincs, az alkohol és a dohányáru kereskedelemre épül a költségvetés. Meg persze az állampolgárok jóléte is.

Túl elméleti a kérdés. Ilyen párt nincs, az alkohol és a dohányáru kereskedelemre épül a költségvetés. Meg persze az állampolgárok jóléte is.
#11 te nem normális csak 18 éves kórtól lehet szavazni
Mára már a 12-14 évesek körében is tök átlagosak ezek a dolgok. Nem kérdés, hogy brutálisan csökkenne...
Bele is bukna egy ilyen lépésbe.
Ha a Fidesz bejelentené, a híveik azon nyomban szétvernék a drágán vett pálinkafõzõjüket, mert a Viktor azt mondta. Valamint elkezdenék emlegetni Gyurcsány (bizony, õ!) legkártékonyabb mutyiját, a trafikok lenyúlását, és örülnének az intézkedésnek. Más pártoknál ez szerencsére nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: #2 - Az alkohollal nem, de a Rockkal egyetértek. ;) #3 - Nem nulla, mert én rájuk szavaznék. :) Köszönöm a válaszokat. :)
Nem lenne semmiféle népszerûsége pár Schobert Norbit leszámítva.
Biztos csökkenne, sõt le is amortizálná magát az a párt elég rendesen.
Betiltani? Az nem lenne jó, bizonyos alkoholos italok a kultúrához tartoznak. Viszont, megfelelõ propagandákat lehetne használni, hogy csökkenjen az alkoholisták és a dohányosok száma.
Szerintem egyértelmûen csökkenne, mivel aki nem is él ilyesmivel az is néha meginna egy pohárral/elszívna egy szálat, meg mostanában inkább a legalizáció felé megy a világ ilyen kérdésekben mint hogy még több dolgot betiltsanak. Meg amúgy sem hagyná abba kb senki attól hogy betiltják, csak ebbõl is onnantól illegálisan lenne pénz.
Nulla.
Jelentõsen csökkenne a népszerûségük... Amúgy meg alkohol és Rock, N, Roll 4ever.
A kérdező hozzászólása: #11 - :D

Mekkora az esélye, hogy méhnyakrákom lesz, ha a párom előző nőjének ilyen betegsége volt?

Legjobb válasz: Nem mondom, hogy nem lesz, de ha lesz, annak nem ez lesz az oka...

Nem mondom, hogy nem lesz, de ha lesz, annak nem ez lesz az oka...
hát van esélyed de nem amiatt
Van esélyed... HPV pl... De nem biztos, vizsgáltassátok meg a barátodat.
...vagy tv2
Ez így van! Csak akkor lehet elkerülni az AIDS-be esést, ha tövig bekapod.
Még mindig utolsó volnék: Anyatejjel (azaz szoptatással) mindenféle más testnedvvel (ondó, hüvelyváladék, elõváladék)
Kedves 17:05 egy apró harapás és akkor már ott is terjed.
aids-et nem lehet elkapni, max a hiv-t ... és ha hiv fertõzöttel szexelsz védekezés nélkül, akár orálisan is, akkor te is elkaphatod...sõt, hogy "megnyugtassalak" ha a hiv fertõzöttnek vérzik az ínye + neked is, akkor egy csóktól is sikerülhet ;)
Smárolástól??? Attól biztosan nem. Vérrel fertõz. Szex során apró sebek keletkeznek, és kész a veszedelem.
Jah és annak h. AIDS-es legyél van egy elõfeltétele, hogy a partner is az legyen :D :D :D :D :D :D : D: D: D: D: D: D: :D
Az szép, AIDS ide-vagy-oda, ha smárolsz vele ugyanúgy AIDS (éces) lehetsz
De nagy állat vagy Te is... Te csak AIDS-esekkel vagy hajlandó járni? Mert ha nem akkor mi a retek pic*sájának csókolgatsz egy ilyet ahelyett h. elrohannál a bús pi*ba elõle :D :D :D
már alkaptad, szóval m1.
Amerikában és Japánban pont ezért tiltják az orális szexet. Mivel ott a legfejlettebb a technika, ott fedezték fel elõször, hogy ha bárkinek a péniszét, vagy punciját csókolgatod, azt a HIV vírus észleli, és az 5 másodperces szabály értelmében, ha 5 másodpercnél tovább csinálod, ráugrik a szádra és elterjed a testedben. Én is csak azért tudom ezt mert kint éltem Washingtonban egy ideig. Idáig még nem terjedt el a hír. Amerika szerte már mindenki azzal foglalkozik h le tudja sz*pni önmagát és ki tudja nyalni önmagát.

Mekkora az esélye, hogy a mensit követő pár napban valaki teherbeessen?

Legjobb válasz: ritka,de elõfordúl.én akkor estem teherbe...

ritka, de elõfordúl.én akkor estem teherbe...
valóban megesik ált azért mert élvezet hatására van spontán ovuláció

Mekkora egy merev pénisz? A párommal most tervezzük az elsőt, és én még szűz vagyok. Azt mondják, hogy ne azokat vegyem viszonyitás alapul ami a pornóban van.

Olvastam arról, hogy 13-17cm között van, de sehol sem találok egy rendes képet. És a számok alapján nem tudom elképzelni

Legjobb válasz: akkor fogj egy vonalzót te agyas!!!!!!

az uborka ha a kerületét is vágja, akkor -mivel belül vannak a magok, és vizenyõs rész- nem használható. inkább egy nagyobb répát faragjon. utána akár masztizhat is vele.vagy próbálgathatja a szopást. vagy hogy jobban tudjon fütyülni szépen el is rágcsálhatja
akkor fogj egy vonalzót te agyas!!!!!!
végy 1 kigyóubit és vágd méretre
Azért nem úgy kéne elveszíteni a szüzességedet, hogy még a péniszét sem láttad! Csak így durr bele, semmi értelme, elõször meg kell ismerni egymás testét...
15-16 cm az átlag. Legalábbis Magyarországon. Ázsiában ennél kevesebb, Afrikában meg több.
Az én páromnak 21-22 cm. Néha még mindig fáj, mikor szeretkezünk, pedig 8 éve élek szexuális életet, és a munkám is ilyen jellegû...
Akkor én a 15 centimmel egy átlagon aluli [email protected]û vagyok? XD
13?? Magyarországon 16!
13 cm az átlag. De ha még nem is láttad, nem kellene elõbb ismerkedni? A pornóban tenyészbikák vannak, ne azokat nézd.
Akkora mint egy betonoszlop. Szerintem még inkább homokozzatok, mert ahogy leszûrõdik ehhez még nem vagytok elég "érettek"! :)
A magyar átlag 17 cm. Nézd meg egy vonalzón!
hány éves vagy?
Olyan 12-15 közt vannak a legtöbben. De ha csak 1 embert így random kiválasztok, lehet nagyobb, kissebb, vagy akkora, amekkorát írtam.Nem a méreten múlik, mennyire fog fájni, hanem a pasid óvatosságától.
keress egy vonalzót! amúgy kb 3, 5-5 centi széles meg a legjobb az lenne, ha letépnéd a pasidról a gatyát és megszelídítenéd a kobráját végre! :)
fogj egy vonalzót és nézgesd.. egyébként mindenkinek más, lehet, hogy a pasidnak 20 cm, de lehet, hogy 13
14" mi a munkád? vibrátor-tesztelõ? :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!