Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az ha én (26 db)

Mekkora az esélye ennek? Úgy hallottam, hogy ha a zsebben hordod a telefonodat a telefon sugárzása impotensé tesz. Mekkora az esélye ennek? Mongyuk ha napi 10órát van a zsebedben?

Legjobb válasz: Hát igen én is hallottam már ezt, de ha tényleg így lenne, akkor hamarosan állati sok impotens férfi szaladgálna a világban.

Hát igen én is hallottam már ezt, de ha tényleg így lenne, akkor hamarosan állati sok impotens férfi szaladgálna a világban.
Háháháháhááá há hááá há!!! Nemáll a fütyije és a mobilrafogja XDDDD
megoszlanak a vélemények a mobil tömeges elterjedése úgy 12 éves, még nincs errõl releváns információ, mit is okoz ugyanakkor az ivarszervek érzékenyek a sugárzásra ezt már biztosan tudjuk
Háháháháháhá :D kis impotens :D A mobilra könnyû fogni mi? Nem meri bevallani hogy nem áll fel neki :D :D SZÍVÁS :D
A kérdező hozzászólása: Nekem ilyen balyom nincs csak hallottam valahol.

Mekkora az esélyem AIDS-re, ha 2 éve egy ismerősöm (fogadásból) maszturbált megfogtam az ondóját és utána én is maszturbáltam?

Mindketten fiatalok vagyunk (szűzek) és férfiak vagyunk, akkor télen többször voltam náthás és lázas.

Legjobb válasz: De hülyék vagytok :D Amúgy meg erre szinte 0% az esély. Szinte. Ha mindketten szüzek vagytok, akkor a haverod se nagyon lehetett AIDS-es, maximum ha már csecsemõ korában megfertõzõdött (anyatejjel is át lehet adni, de akkor az anyukája is fertõzött kell hogy legyen), vagy mit tudom én, intravénás drogfogyasztás közben kaphatta el esetleg, de azért gondolom ilyet nem használ (legalább is remélem). És még ha õ fertõzött is lett volna, te úgy kaphattad volna el, ha lett volna valami minimális kis seb a péniszeden vagy a kezeden. Szóval itt nagyon sok véletlennek kellett volna összejönnie.

De hülyék vagytok :D Amúgy meg erre szinte 0% az esély. Szinte. Ha mindketten szüzek vagytok, akkor a haverod se nagyon lehetett AIDS-es, maximum ha már csecsemõ korában megfertõzõdött (anyatejjel is át lehet adni, de akkor az anyukája is fertõzött kell hogy legyen), vagy mit tudom én, intravénás drogfogyasztás közben kaphatta el esetleg, de azért gondolom ilyet nem használ (legalább is remélem). És még ha õ fertõzött is lett volna, te úgy kaphattad volna el, ha lett volna valami minimális kis seb a péniszeden vagy a kezeden. Szóval itt nagyon sok véletlennek kellett volna összejönnie.
Elõre nem tudtok gondolkodni? :) Hány évesek voltatok akkor? Amúgy 0% az esélye. Hacsak nem volt nyílt seb a kezeden vagy a fütyiden.
Meg is nyaltad a haverod ondóját?
nagyjából nulla az esélye mitõl lennétek HIV+ -osok kapott vmelyikõtök vért?

Ha nekem dec.23-án jött meg a menstruáciom és ha jan.1-én nem védekesztunk, hogy akkor mekora az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Az ilyen válaszolókkal ne foglalkozz. Kár hogy az emberek ma már nem segíteni akarnak. Tudod hány naposak a ciklusaid? Nekem dec 21-én jött meg (bár mostanában elég rendezetlenek a ciklusaim), de 2-n volt peteérésem. Tehát lehet hogy valami sikerült. Bár nem tudom hogy szeretnéd-e a babát, vagy pont elkerülni szeretnéd. Az esély pedig mindig megvan. Próbálj meg védekezni ha nem szeretnél picit, mert tudod tényleg nagy igazság ha az ember nem akarja akkor bepottyan. Sok sikert

Szia! Az ilyen válaszolókkal ne foglalkozz. Kár hogy az emberek ma már nem segíteni akarnak. Tudod hány naposak a ciklusaid? Nekem dec 21-én jött meg (bár mostanában elég rendezetlenek a ciklusaim), de 2-n volt peteérésem. Tehát lehet hogy valami sikerült. Bár nem tudom hogy szeretnéd-e a babát, vagy pont elkerülni szeretnéd. Az esély pedig mindig megvan. Próbálj meg védekezni ha nem szeretnél picit, mert tudod tényleg nagy igazság ha az ember nem akarja akkor bepottyan. Sok sikert
Szia! Ha nem akarsz babát, akkor sajnálatos hír, hogy bizony, elég nagy esélyed van rá. Persze nem minden együttlétbõl lesz baba, de ha szabályosak, 24-25 naposak a ciklusaid, akkor elég nagy esélyed van rá, hogy már a termékeny idõszakodban voltál.
:) )) nem kene a kislanyt igy elmondani mindennek !!
Miért nem 'védekesztél'??? Amúgy gratulálok: kb. 2 hónap alatt te vagy az ötvenedik, aki megkérdezi ezt. Olvasni szoktál néha? Nem írta ki ezt az 50 kérdést, amikor feltetted a sajátod? Amúgy az esély megvan. Nem túl nagy, de megvan. Kár, hogy az okosak nem szaporodnak... Te meg a biológián kívül a magyart is megtanulhatnád. Rád férne mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: kösszönom szépen
A kérdező hozzászólása: nem tom nekem mindig 23-24 -e között jonn meg és 4-5 napig van meg
Szia! Akkor neked is általában 30 naposak a ciklusaid, mint nekem. Nekem is dec. 23.-án volt meg utoljára és peteérésem jan. 8.-án lesz. Tehát jan. 1.-jén még nagy valószínûséggel nem leszel terhes. Jan. 4.-tõl lehetett babával próbálkozni egészen 9.-ig, ha akartok. Remélem tudtam segíteni

Ha sokszor úgy megyek el a barátaimmal úszkálni/fürdeni, hogy nagyon rossz kedvem van akkor mekkora az esélye, hogy előbb-utóbb én is jól érzem magam? (lent részletesebben)

16 éves lány vagyok és depressziós lettem.

Legjobb válasz: sajnos én is így vagyok,tavaly szünetben minden úszkáltam kint a medencében,tv-t néztem,cicáimmal,kutyusommal voltam,barátokkal voltam,idén semmire sincs kedvem,én holnap kérek idõpontot pszichiátertõl,egyszer már voltam,helyrehozott,most sajnos megint kezdõdik minden elölrõl

sajnos én is így vagyok, tavaly szünetben minden úszkáltam kint a medencében, tv-t néztem, cicáimmal, kutyusommal voltam, barátokkal voltam, idén semmire sincs kedvem, én holnap kérek idõpontot pszichiátertõl, egyszer már voltam, helyrehozott, most sajnos megint kezdõdik minden elölrõl
Semmiképpen ne hagyd abba a testmozgást. A legrosszabb, amit tehetsz, ha elhagyod magadat. Hadd kérdjem meg: szerinted miért lettél depressziós? Mi nem sikerült, vagy történt valami rossz az életedben? Tudod az emberek nem lesznek ok nélkül depressziósok. Írd meg ide. Hátha találunk ki valamit ellene
A kérdező hozzászólása: nem tudom pontosan, hogy mi miatt lettem depressziós, de már kisiskolás koromban is azt hittem, hogy engem mindenki utál, amikor haza mentem az iskolából mindig panaszkodtam anyáéknak, hogy mindenki utál.Az iskolában engem mindig kiközösítettek, azt én nem tudom miért csak sejtem, talán azért mert én úgymond az a "jódiák"(jókislány) voltam, és én voltam a tanárok kedvence.Most is érnek az élettõl csapások, (de az mindenkinek)most is szoktak piszkálni az iskolában és úgy viselkednek az osztálytársaim mint akik 4-5éves szinten vannak agyilag és nem tudok mit csinálni akármit mondok nekik. Sokszor úgy érzem, hogy már mindenkinek elege van belõlem.Hát nem találtam meg a depresszió gyökerét, de majd pszichológussal fogok beszélni.
Az én kisbabám 3, 8 kg volt.A libero newborn-nal kezdtem, majd pár héttel késõbb váltottam a minire, ez 3-6 kg-ig jó.
Szia! Mi eldobhatóval kezdtük s , eg is maradtunk nála. Könnyebben kezelhetõ, s higénikusabb is. Az újszülött méretet válaszd és abból elé egy csomaggal. Ha elfogy vagy a babó kinövi, akkor majd veszel még. Mi a libero-ban bízunk. Drukkolunk!
Én Huggies párti vagyok. Az újszülött pelusa 2-5 kg-ra jó. Sztem ideális..
Nálunk is liberot adtak a kórházban, 2-est, gondolom azért kérnek liberót, mert azzal a céggel állnak kapcsolatban. Én még itthonra is vettem 1-es pelust a picinek, de jó az 1-es és 2-es is egy ujszülöttnek, nincs akkora különbség. Most 2, 5 hós, 4, 50 kg, és még mindig a 2-est hordja, most állunk majd át a 3-as pelsura. És jó a libero, és a pampers is, ugynaúgy vannak számozva. Szóval vegyél nyugodtan 1-2 csomag 1-est, utána vehetsz 2-est.
Ja, és a mai vilgában miért akarnál textilpelust mosni napjában 30 db-ot? (ha csak nem vagy erõsen zöld...) Sokkal egyszerûbb, gyorsabb, könnyebb az eldobható. nekem eszembe sem jutna a textil, láttam eleget, ahogy anyám órákat hajolt a kádban és mosogatta öcsém után.
Kórházban is Liberót használnak mert ez a cég szponzorálja.
Hát, ha így megmondják a márkáját, akkor megmondhatnák a méretet is! Hogy-hogy csak a Liberó jó nekik????
A kérdező hozzászólása: Azt én is szeretném tudni, de nem kérdeztem nem is gondoltam rá hogy mekkora méret kell csak a boltban kezztem el töprengeni hogy akkor most melyik méret kellene?!Szerintetek mit vegyek???
A kérdező hozzászólása: Az jo lenne de sajnos megkérdeztem a korházban és azt mondták liberot vigyek!!De miért??!Hát ez van de akkor mekkorát mert abbol 2-4ig és 3-6 ig vannak méretek.Mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: akkor inkább a 2-4kg-ig jot vegyem meg?Abbol mennyit?
A kérdező hozzászólása: Az utolsonak!Te hol szültél(ha nem vagyok tolakodo)?Én pécsen fogok az édesanyák utján, jo lenne ha te ia pécsi lennél!Az a helyzet hogy az apuka megvette már a 2 est liberobol azér az is jo ha neked azt adtak a korházban , ugye jo volt?

Ha valakitol fb-n megkerdem h elmegyunk-e mekibe, az azt jelenti h en fizetem az ovet is?

Nem akarok bunko lnni csak nincs annyi penzem.

Legjobb válasz: Ha randira hívod igen,ha csak a haverod nem.

Ha randira hívod igen, ha csak a haverod nem.
A kérdező hozzászólása: Mindketten lányok vagyunk, barátnõk.

Ha az utolso mensim elso napja jun.13-a volt, es jun.25-en es 23-an, meg korabban nehany nappal vedekezes nelkul egyutt voltunk es kerult vmennyi sperma a huvelyembe, akkor mekkora az esely a terhessegre?

Illetve ha ma/holnap/vasarnap egyutt lennenk megszakitassal es ismet kerulne sperma a huvelybe? Elvileg most vagyok felidoben.

Legjobb válasz: egy spermatozoid 3 napig el tud éldegélni a testedben... ugy hogy gondold meg hogy hogy védekezel ha nem akarsz kis babát... és pont azokon a napokon amikor szeretkeztél a pároddal akkor van a legnagyobb esély hogy teherbe ess.

egy spermatozoid 3 napig el tud éldegélni a testedben... ugy hogy gondold meg hogy hogy védekezel ha nem akarsz kis babát... és pont azokon a napokon amikor szeretkeztél a pároddal akkor van a legnagyobb esély hogy teherbe ess.
A kérdező hozzászólása: Orulnek a babanak nagyon, ezert vagyok kivancsi, vajon van-e jo esely arra, hogy a kb. ket het mulva esedekes mensi megsem jon meg. :) Nagyon jo lenne vegre kismanminak lenni. :) ))))
A kérdező hozzászólása: bocs, kismaminak* lenni :D Szerinted van remeny?
A 25.-i akcióból simán lehet baba, ha szabályosak a ciklusaid, és 13.-án jött meg, akkorelvileg 27-28.-a körül van peteérésed. A "fiúk" Nem bírják túl sokáig, de a "lányok" még akár három napig is bírják. De miért nem hõmérõzöl? Vagy pl. lehet kapni termékenységi tesztet a gyógyszertárban....
Szia szerintem van remény de nem ártana ha rá segitenétek még egy kicsit a pároddal (érted)!
A kérdező hozzászólása: Ertem, ertem. :) Jajj, meg ma/hetvegen muszaj lesz akciozni, mert utana elutazom sajnos. :( Aztan az eredmeny majd kiderul, persze nem iszok elore a medve nojere. :) Masik valaszolonak: Igen, en is gondoltam mar az LH tesztre, de meg sosem hasznaltam. HA most nem jon ossze, akkor tutira veszek a kov. honapra. :)
én amikor terhes lettem és még nem tudtam hogy baba van a pocimban, kb egy héttel az "akció" után :D a párom nem tudott mellettem aludni olyan meleg voltam :D pedig én nem éreztem lázat... de mégis annyi höt sugároztam ki magamból hogy a párom izzadt mellettem :D bocs amugy én ugy vettem ki a szavaidból hogy nem akarsz babót :) sok sikert kivánok :) 2 hét múlva megtudod hogy van e beibi vagy sem :) udv brigi mama az elsö komment írója :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztatast, "Brigi mama" :D Remelem nem sokara engem is valaki hasonloan fog szolitani. Mult ejjel almomban volt egy kisfiam, aki nagyon szeretett es jol megolelgetett. Lehet, hogy ez valami jel? hihi :D /csak viccelek/ Tegnap ujabb akcio volt, remelem osszejon elsore, nagyon jo lenne, ugy izgulok! :)
Jó az esélyed, pláne, ha a hétvégén még akcióztatok!!!! De ezek szerint a párod nem szeretné a babát?
A kérdező hozzászólása: ez a gép: saphire 5670 512 asrock n68c-s ucc athlon2 x2 250 2gb ddr2
400-as FSP? Sokféle van ám. Van FSP FSP400-60APN, FSP Hexa 400, FSP Aurum Gold 400.. Az az igazság, hogy a konfigodat egy FSP FSP350-60APN 85+-nak is el kell (kéne?) bírnia. Én egyre jobban kezdek elmenni a VGA-probléma irányába.
A kérdező hozzászólása: hexa 400 van

Mekkora eséllyel lesz beteg a babám, ha én az vagyok?

fáj a torkom, taknyos vagyok és megy fel a lázam. baba 5 hónapos, anyatejes. gyakran mosok kezet, nem puszilgatom, de mit tudok nég tenni, hogy ő ne kapja el? van rá esély, hogy megússza?

Legjobb válasz: van rá esély hogy megússza,persze! Jó ez így ahogy csinálod! Amúgy nekem is azt mondták,hogy lázasan is nyugodtan szoptassak

van rá esély hogy megússza, persze! Jó ez így ahogy csinálod! Amúgy nekem is azt mondták, hogy lázasan is nyugodtan szoptassak
Nálunk megvédte az anyatej, és a lelkemre kötötte a gyerekorvos, hogy mindenképp szoptassam, pedig 39, 6 volt a lázam egyszer. Nem lett belõle baj, sõt, most a fosós vírust se kapta el tõlem (pedig már nem is szopizik, és puszilgatom agyba-fõbe :) ) Cebiont már adhatsz neki szerintem, ha aggódsz.
szerintem igen , az anyatejes babák ellenálóbbak pont az anyatejjel termelt anyagok miatt...én is voltam taknyos szoptattam mert a dr nénink megmondta , hogy rögtön ellenanyagot is termelek...persze magas lázzal azért ne szoptass
A kérdező hozzászólása: igen, tudom 38 fölött nem szabad. köszi a választ!
Hát nekünk ez a szoptatás-védelem nem jött be sajnos. 2x kórház lett a vége a torokfájásnak, takonykórnak. A kisbabám így reagált rá. 3 és 5 hós korába kerültünk kórházba. Bár õ 3. baba, 1. , 2. babánál megúsztuk. Nagy baba, mégis betegesebb.

Mekora az arameroség a vezető keresztmetszetén ha 100 milliard elektron halad át milliomod masodperc alat. Egy elektron töltése: e=1.6x10 a minusz 19. en Coulomb?

Leirnátok nekem ezt a példát levezetve. Egy ötöst kapnák érte elektrótechnikábol, ami most nagy jól jönne!

Legjobb válasz: 100 milliárd sorozva egy elektron töltésével, azt pedig el kell osztani az idõvel hogy C.s vagyis A-be kapd az áraerõsséget.

100 milliárd sorozva egy elektron töltésével, azt pedig el kell osztani az idõvel hogy C.s vagyis A-be kapd az áraerõsséget.
A kérdező hozzászólása: Miliomod másodpercel kel elosztani? Vagy hogy is van ez? Nem értem! Meny i az a miliomod másodperc? Levezetnétek?
I=Q/t, ahol I az áramerõsség, Q a töltés mennyisége, t az eltelt idõ. 1 amper az 1 coulomb/másodperc. 1 másodpercet osztod 1milliomod másodperccel, ezt beszorzod 100milliárddal, így megkapod mennyi elektron halad át 1 secundum alatt a vezetõn, és ha ezt a mennyiséget beszorzod egy elektron töltésével, akkor megkapod hány coulomb töltés halad át másodpercenként a vezetõn, tehát megkapod az áramerõsséget amperben
nem tudod mennyi az 1 milliomod másodperc? gondolkozz kicsit! 1 tized az 1/10, 1 század 1/100, 1 tízezred az 1/10000, nyilván 1 milliomod az 1/1000000. és ha 1 et elosztod ezzel, tehát 1/(1/1000000) és törtet törttel úgy osztunk hogy reciprokkal szorzunk, vagyis 1*1000000/1, vagyis 1000000
A kérdező hozzászólása: Számolgatam és az eredmény 8.9644743 a minusz 3. on? Leelenöriznétek? Ha nem jó segitetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!