Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az az (3588 db)

Lányok! Mekkora az az emberi pénisz, ami véleményetek szerint még esztétikusan néz ki?

Legjobb válasz: hát én már láttam két méteres faszokat lenyalt hajjal, az még lehet, hogy esztétikus :P

hát én már láttam két méteres faszokat lenyalt hajjal, az még lehet, hogy esztétikus :P

Mekkora az az összeg, amit kamatként kell visszafizetnem, ha a hitelkártyámról felhasznált összeget (100. 000 Ft), nem tudom a kamatmentes időszakban visszafizetni.10 napig használnám ezt a pénzt, éves 36%-os kamat mellett?

Legjobb válasz: szazezer forint 36%-a az 36000 forint. Egy honapra leosztva 3000 forint. Az mindegy hogy 10 nap, vagy 15, a fordulonapok szamitanak csak. Kovetkezo fordulonapra tehat felszamitjak neked az alapon felul a 3000 forintot.

szazezer forint 36%-a az 36000 forint. Egy honapra leosztva 3000 forint. Az mindegy hogy 10 nap, vagy 15, a fordulonapok szamitanak csak. Kovetkezo fordulonapra tehat felszamitjak neked az alapon felul a 3000 forintot.

Szerintetek mekkora az az ideális farok méret? (széllesség, hossza)

Én a 5-6cm vastagat és a 16-17 cm hosszut szeretem! 19 csaj

Legjobb válasz: és akinek nincs ekkora, kidobod ? :d

és akinek nincs ekkora, kidobod ? :d
én meg a 19 éves kitérdelt riba ncokat szeretem, akik gyikre irogatnak mekkora fa szt szeretnek
30 cm hosszú 10 cm vastag 5 kilót nyom. 6/l
A kerülete 13cm a hossza 18cm.
kérdezõ nekem pont akkora :D
Nem farokméret alapján szoktam választani :) Másodlagos dolog nálam. Méregetni meg pláne nem szoktam :D :/ De ideálisnak mondható.
Tuti nem vagy 19 és lány se.
nekem 14 cm hosszu és 4 cm széles akkor én már kivagyok zárva nálad ?
na férfitársadalom a ilyen rib.iktõl mentsen meg mindenkit a jó isten:) aki f.asz alapján válogat. sajnálom szegény 13 -14 cm farkúakat, õk már kiestek az ideálodból. nekem 17cm , de ha topmodell lennél, akkor sem kellenél nekem, az ilyen pic.sákat én is messzirõl kerülöm, akiknek ez a nagyon fontos
jól mondod 7-es, de ha mégis, akkor is egy büdös ri.banc

Mekkora az elektromotoros ereje és belső ellenállása annak a telepnek, amelyik 3, 5 Ohm -os terhelő ellenálláson 0, 1 A, 8, 5 Ohm -os terhelő ellenálláson pedig 0, 05 A áramot hoz létre? Az ilyen és ehhez hasonló feladatokat hogyan kell megoldani?

Legjobb válasz: R=U/I ha álmodból felkeltenek is tudd ! I=U/(külsõ terhelés+belsõ ellenállás) U=I*(külsõ+belsõ R), ebbõl felirható: 0,1(R+3,5)=0,05(R+8,5) 0,1r+0,35=0,05r+0,425 0,05r=0,075 ebbõl R=1,5 ohm, ami a belsõ ellenállás. Elektromotoros erõ=belsõ R feszültsége + terhelõ R feszültsége: 1,5*0,1+3,5*0,1=0,5 Volt

R=U/I ha álmodból felkeltenek is tudd ! I=U/(külsõ terhelés+belsõ ellenállás) U=I*(külsõ+belsõ R), ebbõl felirható: 0, 1(R+3, 5)=0, 05(R+8, 5) 0, 1r+0, 35=0, 05r+0, 425 0, 05r=0, 075 ebbõl R=1, 5 ohm, ami a belsõ ellenállás. Elektromotoros erõ=belsõ R feszültsége + terhelõ R feszültsége: 1, 5*0, 1+3, 5*0, 1=0, 5 Volt
Ebben a példában az ellenálláson mérhetõ feszültség volt megadva (3, 5*0.1=0.35 V), ezt írtam be. Az eredmény annyi, mint az elsõ válaszolónak.

Mekkora az az összeg amit gyermektartás címén kérhetek volt férjemtől 1 gyermek után?

Kb. 5 éve 12000Ft-ot kapok a fiam után gyermektartás címén.Ezt az összeget keveslem,mert a "napi vajas kenyerére sem elég" a bírónő szavaival élve.A fizetése hány százaléka járna?

Legjobb válasz: Egy gyerekre 20% jár.

Egy gyerekre 20% jár.
Általában a netto fizetés 20%-a a joggyakorlat. Persze ez nincs kõbe vésve. Például magas fizetés esetén ez irreálisan sok lenne, ilyenkor fix összeget szoktak megállapítani. A 12, 000 Ft az kb. egy minimálbér után megítélt összeg.
A nettó fizetése 15-25%-a jár a törvény szerint, általában 20%-ot ítélnek meg. Ha 5 éve volt az utolsó tárgyalás, akkor már kérheted az újratárgyalást.
* vagy nem minimálbér
Minimálbér esetében a 98.000.- bruttó bér. A 20 % a nettó után jár. (Hiszen a többit elviszi az adó) Tehát reális a 12.000.- Ft. Te mennyit keresel hozzá? Nem csak az apa kötelessége eltartani a gyereket, hanem a tied is.
A 98e az vagy bruttó vagy minimálbér. Értelem szerûen a bruttó fizetés 20%-át nem kaphatod meg.
Igen. De kérhetsz vagyonosodási vizsgálatot is, mert pl. valakinek lakása, háza, rezsije, kocsija, életformája bizonyíték lehet, hogy többet keres, mint a minimumbér.
Mint már írták, a nettó bér 20%-át kaphatod meg, és nem a bruttóét!
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a gyors válaszokat.Úgy vettem észre igencsak elszabadultak az indulatok.A volt férjem mégegyszer megnõsült és lett az új kapcsolatból még egy gyermeke.Az én jövedelmem nem titok.Inkább szégyen, hogy az állam csak ennyit utal.A szóbanforgó gyermekem (14)után Kapok kiemelt családi pótlékot(23300Ft), mert súlyos asztmában szenved.Aminek következménye, hogy sokkal elõbb és többször betegszik meg a többi gyereknél.(Tavaly:257órát hiányzott, idén 234-et.Igazolt hiányzások 80%ban kórházi kezelés).5hónapos kisfiammal vagyok itthon gyed-en(kb55-60000Ft6hó). Albérletben lakunk a szintén minimál bérre bejelentett férjemmel(16éve dolgozik a cégnél!)Van még egy 2, 5éves kisfiunk is.Lehet osztani szorozni hogy mire jut, és mire nem.
AZ anya azért kap a 24 ezer mellé az államtól 10 ezer adókedvezményt meg 13 ezer családit is a gyerekre, ezért miért fejtik itt mindig el.
Persze, nem csak az apa kötelessége eltartani a gyereket, de ha az anya is csak 12e-t költene rá akkor a gyerek már éhen halt volna.....
20% amennyiben a pasinak több gyereke is van, jóval csökken ez az összeg.
Azért egyezzünk meg testvérek között, hogy havi 24E-nél többet kell költeni egy gyerekre...
Neked mennyi a havi fizetésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Sajnos csak minimálbérre van bejelentve:98000Ft.Ennek a 20%a 19600Ft.Akkor igényelhetem ezt az összeget?
A kérdező hozzászólása: Elírtam, bocs gyed-em:kb:55000-60000Ft/hó

Mekkora az az adag püré, amely kivált egy étkezést és jól lakik egy 5, 5 hónapos baba?

Adtam neki ötven mili almapürét, rá egy órára meg ledöntött még száznyolcvan mili tápszert. Az almapürét is tápival "dúsítottam", a krumplit még nem próbálta. Lehet hogy azzal kéne keverni, és akkor jól lakik tőle? Ti mennyit adtok a babának?

Legjobb válasz: Az én lányom akkor már simán bevágott 160 grammot belõle. Nem tudom mikor kezdted a hozzátáplálást, de a glutén bevezetèse után én még egy kekszet is belereszelek és így is simán bepuszilja. Kb 3-4 órára rá lesz újra éhes. Most 190 grammot eszik meg egy étkezésre kekszes gyümölcsbõl. (7 hónapos lesz)

Az én lányom akkor már simán bevágott 160 grammot belõle. Nem tudom mikor kezdted a hozzátáplálást, de a glutén bevezetèse után én még egy kekszet is belereszelek és így is simán bepuszilja. Kb 3-4 órára rá lesz újra éhes. Most 190 grammot eszik meg egy étkezésre kekszes gyümölcsbõl. (7 hónapos lesz)
Szia! Olyan 160-180 ml vált ki egy étkezést. A sima alma nem is "tömi meg" annyira, tegyél hozzá egy kis krumplit, vagy reszelj hozzá babakekszet, esetleg vegyél tejpépet, rizspépet (Milumil), azokkal is dúsíthatod, vagy kicsit több tápszerrel.
180g körüli vált ki egy étkezést. De itt ezt annyira nem tudod figyelembe venni. Esetleg csak akkor, ha üveges gyümölcsöt adsz a babádnak. Mivel pl. ha banánból akarsz 180g-ot adni neki akkor az már több mint egy egész banán. Ha pedig belegondolsz akkor az még egy felnõttnek is elég lehet, nem egy pici babának. Szóval én próbálom úgy adni neki, hogy a kalória tartalmát figyeljem az ételeknek, ne a mennyiségét. Amúgy van hogy megeszik egy egész banánt valami más gyümölccsel turmixolva az 140-150g körül van. Utána pedig vizet adok neki inni.
Nálunk kb 140-180ml között van, hogy elég neki 3-4 órára. De pl 5 és fél hónaposan még nem váltottunk ki étkezést, annyit evett amennyi jól esett neki (kb annyit, mint a tiéd) és utána pótoltam anyatejjel/tápszerrel...szép lassan jutottunk el 150ml-ig.

Ha valakitol fb-n megkerdem h elmegyunk-e mekibe, az azt jelenti h en fizetem az ovet is?

Nem akarok bunko lnni csak nincs annyi penzem.

Legjobb válasz: Ha randira hívod igen,ha csak a haverod nem.

Ha randira hívod igen, ha csak a haverod nem.
A kérdező hozzászólása: Mindketten lányok vagyunk, barátnõk.

Ti mire fordítjátok az Erzsébet utalványt? havonta mekkora az az összeg amit a munkáltató ad ilyen formában?

Vállalkozó vagyok bútorokat (ágyszekrényeket) gyártunk és matracokat forgalmazunk hozzá. Szerintetek érdemes elfogadóhellyé válni.

Legjobb válasz: Az Erzsébet utalványt csak hideg és meleg élelmiszerre lehet felhasználni. Nektek értelmetlen csatlakozni elfogadóhelyként.

Az Erzsébet utalványt csak hideg és meleg élelmiszerre lehet felhasználni. Nektek értelmetlen csatlakozni elfogadóhelyként.
Ennivalóra költöm. 5000 Ft-ot kapunk, én úgy tudom ez most a havi maximum, de lehet, hogy tévedek. Szerintem az emberek többsége hóról hóra föléli, nem sokan rakosgtnák félre valami nagyobb dologra.
5000 kemény magyar Forint, és kajára költöm pénz helyett.

OTP Junior bankkártyánál mekkora az az összeg, amit naponta levehetek bankautomatán keresztül?

Vagy azt én meg tudom szabni?

Legjobb válasz: Te állíthatod be. Egyébként a számláddal van összefüggésben és nem a kártyával.

Te állíthatod be. Egyébként a számláddal van összefüggésben és nem a kártyával.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi!
50000Ft.-nál nem vehetsz le többet, és mínuszba sem mehetsz, szóval ha 995 Ft van a számládon akkor nem lehet levenni 1000Ft-ot Ez a junior számlára vonatkozik egységesen.
A kérdező hozzászólása: Azt tudtam, hogy mínuszba nem lehet menni. De megtaláltam neten a bakkártyám beállításait, ott elvileg meg tudom szabni, mennyit vehetek le naponta (többet állítottam be 50 000 Ft-nál, és nem szólt, hogy azt nem lehet).
Nem is lett volna oka rá, hogy szóljon. Az 50.000 csak az általában elõre beállított limit, módosíthatod le-fel.

Szerintetek mekkora az az akvárium ami már tényleg jo is néz ki de azért nem medence méretü?

Legjobb válasz: Hát...szerintem ami optikailag már egész jó, az ~120 liter. Pl.: A Juwel Rio 125 az nekem tetszik. Az már egész nagy.

Hát...szerintem ami optikailag már egész jó, az ~120 liter. Pl.: A Juwel Rio 125 az nekem tetszik. Az már egész nagy.
140-160 liter
Minden az arányokon és a berendezesen múlik. De egy jól eltalált 300-500literes meg egész szép.
500 literes ha már régóta csinálod, de ha még csak most kezdenél bele, akkor max 120 literes legyen könnyen tartható halfajokkal PL: neonhal, guppi, algaevõ, kékpajzsos páncélosharcsa...stb. Sok igazi élõ növény is szükséges hozzá, de mûnövény ne legyen!
112 literbõl már össze lehet hozni valamit
A kérdező hozzászólása: màr van egy kicsi akvàriumunk de szeretnénk nagyobbat térelvàlasztonak max 120cm hosszu legyen... a mü növényt nem szeretem szerencsére :) nem tetszenek az különbözö csilli villi növények az élö helyüket szeretném tükrözni ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!