Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az annak, hogy teherbe (13 db)

Mekkora az eselye annak hogy teherbe eshetek a menstruacio elotti napokban a 7 napos szunetben ha a baratom elment belem?

A fogamzasgatlo tablettat rendszeresen szedem most fogom kezdeni a 3. honapot a szedeseben. Mekkora a vedelem a 7 napos szunetben? Elore is koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Ugyan akkora, mint mikor szeded a tablettát, hiszen az megakadályozza a peteérést, így nincs mit megtermékenyíteni. a 2. levéltõl már 99,9999...%-ban biztos a védelem.

Ugyan akkora, mint mikor szeded a tablettát, hiszen az megakadályozza a peteérést, így nincs mit megtermékenyíteni. a 2. levéltõl már 99, 9999...%-ban biztos a védelem.
de MIÉRT?? MIÉRT van ennyi hülye nõ? hol szúrják el? nevelés, vagy nincs megfelelõ felvilágosítás?? miért nem védekeztek??????
Így van.elég nagy esélyed van a terhességre!
Elég nagy az esélye.
A kérdező hozzászólása: 27-28 naposak a ciklusaim
Hát akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. Hacsak tegnap nem vettél esemény utánit. Szex után 48 óra elteltével már nem vehetd be. Minél elõbb beveszed, annál kevesebb az esélye hogy megmarad a baba.
Az esemény utáni 72 oráig beveheto! Nemértem... a sok okos ember osztani szeretné az eszet, közben maga sem okosabb. Egyébként elvileg menzeszed után a 3. napon terméketlen idöszakodan voltál, de erre nem lehet hivatkozni, hiszen bármikor lehet peteérésed... és ugye a felelötlen szexböl elöbb-utobb baba van. Mindenesetre nyugodj meg. A következö menzeszed napjan meg tesztelj. Legközelebb pedig vigyazzatok! Nem jatek életekkel játszani...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , de ha netán terhes lennék mennyi idõ elteltével lehet érezni a rosszulléteket, vagy kívánosságot?
Meg van rá az esély, hogy terhes lehetsz.
NEM NEM NEM lehet érezni semmit!!!! ha 03.08.-án ESETLEG teherbe is estél, legkorábban kb. 4 hét múlva érezhetnél bármit is!
Lehet érezni 2 héttel az aktus után a jeleket, de kinél-hogy, van, akinek csak hónapok elteltével jelentkezik. Nézd, ha nem akarsz babás lenni, látogass el a nõgyógyászodhoz, kérhetsz tõle injekciót, esetleg kérdezd meg mit ajánl, míg idõben vagy :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm !
Minél hosszabbak a ciklusaid, annál kevesebb esély van rá. Ha pl 30 napos ciklusaid vannak akkor nem valószínû, de ha 26, akkor már elég jó esélyed van rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm !
A ciklust vérzéstõl vérzésig számítják. Tehát ha neked 2 vérzés között 28 nap telik el, akkor 28 naposak a ciklusaid. Az, hogy hány napig tart a vérzésed, az nem a ciklust jelenti. És ha védekezés nélkül szexeltek, akkor van esély mindig a terhességre. Ha nem akartok még babát, akkor remélhetõleg ez volt az elsõ és egyben az utolsó, hogy így csináltátok. Ha nem jön meg legközelebb, akkor csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: 21
5-6 napos ciklus? Most komolyan hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: ja és a ciklusaim 5-6 naposak szoktak lenni!
A kérdező hozzászólása: De ha az esemény utáni tablettát beszedtem akkor semmi esély rá?
Szerintem is. Esemény utáni tabletta segíthet. Most nem emlékszem hogy 48 vagy hány órának kell eltelnie...
Ha nem akartok gyereket akko elég nagy felelõtlenség volt!
Ha nem túl hosszúak a ciklusaid, akkor nagy esélyed van.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Vasárnap csínáltam egy tesztet. az aktus után 16 nappal. A mensesemnek viszont csak tegnap kellett volna megjönnie, nem jött meg... pedig pontos szokott lenni. Terhességi jeleim viszont nincsenek . Teszteljek mégegyszer? ha igen akkor mikor? vagy forduljak orvoshoz? ( okoskodók válasza nem érdekel)

Mekkora az esélye annak, hogy teherbe essen?

arátnőmmel gumi nélkül csináltuk ő el élvezett, de én nem szerencsére, és utána majd én abba is hagytam elég volt gondoltam ha neki jó volt. de így is tudom lehet még terhes mekkora esély van rá vagy talán ha igen akkor mennyi idő után lennének a tünetek. jaj de ne legyen már

Legjobb válasz: Így mi értelme dugni? De nem lesz terhes. 99%.

Így mi értelme dugni? De nem lesz terhes. 99%.
nem lesz terhes..
Egyet ertek az elso valaszoloval , szerintem sem lehet az . 99%
már miért ne lehetne? az elõváladékodban is vannak spermiumok. kicsi az esélye, de lehet terhes.
Én azt hallottam/olvastam valahol, hogy ha a nõnek orgazmusa van, akkor esélyesebb a terhesség, mert a hüvely összehúzódásai elõsegítik a spermiumok mozgását... márpedig spermiumok lehetnek az elõváladékban is, úgyhogy én nem zárnám ki a terhességet, habár tényleg kicsi az esély rá... A legbiztosabb tünet a menzesz elmaradása, de az aktus után 2 héttel már a teszt kimutatja, ha baj történt.

Menstruáció előtt pár nappal (4-3 nap) mekkora az esélye annak, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Elég kicsi, de vannak olyan ritka kivételek, akiknek a peteérésük mensi elõtt, vagy épp alatt van, bármilyen furán is hangzik. De elõtte 3-4 nappal egy átlag esetben tényleg nagyon kicsi az esély, de nem lehetetlen.

Elég kicsi, de vannak olyan ritka kivételek, akiknek a peteérésük mensi elõtt, vagy épp alatt van, bármilyen furán is hangzik. De elõtte 3-4 nappal egy átlag esetben tényleg nagyon kicsi az esély, de nem lehetetlen.
mi márc.18-án voltunk együtt, és 21-én kellett volna megjönnie.most 6 hetes vagyok!már szabályos petezsákom van 28 mm.ritka eset, de van!
Van esélyed a terhességre. Fõleg, ahogy írod, hogy kétszer voltatok együtt. Egy nem rendszeres kapcsolatban még nagyobb esélye van a "soron kívüli" pete kiszabadulásának, így a fogamzásnak. A hímivar sejtek már az elõváladékban ill. második együttlétnél a hímvesszõben lévõ maradék ondóváladékban is aktívak.
Én a mensi elõtt egy héttel estem teherbe, (5-6 nappal elõtte).Én is úgy tudom, hogy nem gyakori dehát... drukkolok h ugy legyen ahogy szeretnéd
A kérdező hozzászólása: Hát tesztet azt fogok venni mindenképp, csak aza baj h nekem nem szokott késni, és fura lenne ha pont most....de bár úgy lenne!
Akkor gondolom para lenne a terhesség. Lehetsz terhes ám az elõváladéktól is. Hogy megnyugodj vegyél egy tesztet. Szerintem csak pár nap késésrõl van szó. Nekem Januárban és februárban 21-én jött meg, márciusban 25-én és most áprilisban nem várom hogy megjöjjön.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok!
Hány éves vagy, hogy "nagyon félsz"? Én 30 vagyok és menstuáció elötti napos estem teherbe. Ámultam és bámultam pedig mindig minden napra pontos szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Pénteken voltunk együtt, és kedden kellett vna megjönnie, de még most sem jött meg, pedig 14 éves korom óta renszeresen volt, és mindig pontosan jött meg, soha nem késett egy napot sem. Ráadásul nem bennem ment el, csak kétszer csináltuk és nem védekeztünk, és az elõzõbõl maradhatott vissza még. Nagyon félek :S
A kérdező hozzászólása: Hát egyáltalán nem rendszeres a kapcsoltunk, mert sajnos voltam olyan hülye, hogy a volt barátommal feküdtem le...még azóta sem jött meg, elõbb elmondom anyunak, és aztán tesztet kell csinálni, de még mindig reménykedem!
Mindenképp kap a kismama ilyen esetben ellenanyagot. A dokimtól tudom.
Nyugodj meg, egészséges lesz a babád!!! Nekem A neg. a férjemnek meg 0 poz. a vércsoportja és az 1 éves kisfiunknak A poz. lett, szülés után kaptam Anti-D injekciót h a következõ babánkkal se legyen gond. Annyira kell oda figyelni h ha sajna vetélés v valamilyen vérzés lép fel a terhesség során mindig szólni kell h negatív a vércsoportod és akkor adják is az injekciót.
ne butuljál már ugyanúgy teherbe tudsz esni, mint az összeférõsök, csak max a te gyereked nemlesz egészséges.
A teherbeesést ez semmilyen módon nem befolyásolja. Ha terhes leszel, az elsõ vizsgálatnál ezt mondd meg az orvosnak, akkor nem lesz baj belõle. De elõre is megkérdezheted tõle: úgy tudom, egy védõoltást kell adni ilyenkor.
Ugyanakkora, mint ha nem így lenne a vércsoport. Ha elõször teherbe esel és a baba RH pozitív lesz, akkor a szervezet a szülés/vetélés/bármi hasonló esemény UTÁN elkezd ellenanyagot termelni, így a következõ terhességnél veszélyes a magzatra, mert idegen testként kezeli a szervezeted és ki akarja lökni. Annyit megnéznek majd az elõ terhességkor, hogy netán termel-e már most a terhesség alatt ellenanyagot a szervezeted, de ez elsõ terhességnél elvileg nem áll fenn. Akkor cikibb, ha volt egy olyan vetélésed, amirõl esetleg nem is tudsz, korán elhalt terhesség, mert akkor ha most teherbe esel, az már a MÁSODIK lesz...
Nekem a szüleim voltak összeférhetetlenek a vércsoportjuk szerint. Amikor megszülettem, adtak a fejembe egy injekciót, meg édesanyám is kapott egyet. Szóval az még nem jelenti, hogy nem leszel terhes, csak szüléskor másként járnak el a dokik.
Kevés.
Mi tévõ légy? ELÕRE gondolkozzatok és VÉDEKEZZETEK!!! Tudod, nagyon sok idegeskedéstõl meg lehet ám kímélni magatokat, ha felrántod azt a fránya gumit, vagy ott a pharmatex, megszakítással kombinálva még hatékonyabb. Mivel több aktus volt, nagyon is van rá esély, hogy gond lehet. Irány a doki és írassatok 72 órásat.
irány a nõgyógyász, felíratni, kb 5000 ft megvenni, bevenni, de qrva gyorsan! sose lehet tudni!! ha még nem nagykorú a barátnõd a tiniambulancián nagyon kedvesek :) jah és egy doboz óvszer 500 ft. egy tabi 5000. egy abortusz 50000. meggondolandó nem?
Kevés, de már elnézést. Ki a szart érdekel, ha mégis megtörténik? Mi ez a hülye esélylatolgatás???
Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot. és mint tudjuk egyetlen egy szorgos spermium is elég ahhoz, hogy baba legyen belõle. VÉDEKEZÉS?????? 21(L)
de azért van OFF: nem a nemi szervébe ment el, azért ez a megfogalmazás ott van :o :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Elnézést a parasztias megfogalmazás miatt csak annyira félek hogy nem jutott más az eszembe. Még idõben lenne a 72 órás tabi. Szerintetek mitévõ legyek?
Ok mostmar adjunk nemi hasznos informaciot is az elhangzottakhoz. Elso sorban is azt szeretnem kerni, hogy mielott kioktatunk valakit gondoljuk vegig, hogy vajon mi voltunk-e valaha is hasonloan idegorlo helyzetben. Voltunk ugye? Mindannyian. Na hat ilyenkor leginkabb tanacs kell es nem letolas. Roviden elmondom hogy mukodik egy lany, ugyhogy ebbol azert nagyreszt kiderul mikor is vannak a legveszelyesebb napok. Tegyuk fel egy normalis hozzavetoleg 28 napos ciklusrol beszelunk. Vegyuk az elso napot amikor a petesejt elkezd felkuszni a mehbe, ahol beagyazodva nagy boldogan varja a spermiumot, hogy az megtermekenyitse. Az ut a mehbe kb. 10 napig tart ahol a petesejt megall pihenni, korbenez, hogy van-e valahol egy valamire valo himivarsejt. Ha hiabavalo a varakozas akkor elunja magat es ugy dont, hogy lelep. Osszeszedi a cuccait es verzessel kiserve tavozik. Ez a tortenet 28 napig tart optimalis esetben, a legveszelyesebb resze az az idoszak mig a petesejt a mehben ereje teljeben varakozik (hozzavetoleg egy het). Optimalis esetrol beszelve ez a verzes megindulasa utan a 10-18. napok kozzotti idoszak. Ez eleg tag idoszak ahhoz, hogy nagyjabol kepben legyunk mikor kell nagyon odafigyelni. Az elmondottak alapjan velemenyem szerint ebben az esetben minimalis az eselye a terhessegnek, de mint tudjuk az emberi test csodalatos es csodakra is kepes. Mivel valoszinuleg a leheto legrosszabb ami tortenhet egy terhesseg, igy erdemes egy tablettaert beugrani, de csak oktato-nevelo celzattal, mert ekkora ijedtseg utan majd mind a ketten levontok bizonyos kovetkezteteseket. Azt javaslom, hogy hasznaljatok a netet es nezzetek pontosan utana hogyn mukodik a lany, mikor veszelyes az egyuttlet es mi a leheto legjobb modja a vedekezesnek. Ennel fontosabb nincs, mert nagy kar egy egy estes boldogsagot nemkivant terhessegre valtani. Okes? Na sok sikert a tovabbiakban. :)
Abortusz 29000, azért nem kell túlozni :) Most kísértem egyik barátnõmet múlthéten (sajnos).
A kérdező hozzászólása: A problémát 72 órás tabival oldottuk meg.

Mekkora az esélye annak, hogy teherbe estem?

A ciklusom 23.-ik napján együtt voltam a barátommal, nem védekeztünk, de az el?játéknál a nemiszervét odatette az enyémhez, kicsit játszadoztunk. Nem történt behatolás, sem ejakuláció. A menzisem pontosan megjött, nem késett, és úgy jött meg, ahogy mindig is szokott. Kicsit félek, mert hallottam, hogy az el?nedvt?l is teherbe lehet esni...

Legjobb válasz: Szia! Ha megjött rendesen akkor biztos nem vagy terhes.

Szia! Ha megjött rendesen akkor biztos nem vagy terhes.
ha nem történt behatolás akkor miért aggódsz!nem a gólya hozza a babát!bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszi! Viszont amikor hozzáértem a kezemmel a barátom nemi szervéhez, éreztem, hogy egy kicsit nedves volt... Remélem nem lesz baj!
Szerintem szinte semmi esélye sincs annak, sõt, ha meg is jött azóta akkor tuti nem vagy terhes.Ne aggódj!Az elõnedvtõl akkor eshetsz teherbe, ha az be is jut, így nem.
nem hát. nem kell aggodni.

Teherbe edhetek? Júni 19, 20, 24, 26. -án voltunk együtt védekezés nélkül a párommal.26. -án volt a peteérésem. Mekkora az esély arra hogy teherbe essék? Mikor érdemes tesztelni? Szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Van rá esély. Ha egészségesek vagytok, akkor nem kevés. A 24-ei és a 26-ai együttlétbõl is lehet baba. Tesztelni 26-ához képest minimum 10napra lehet, de lehet még az is korai és nem mutat semmit. Drukk!

Van rá esély. Ha egészségesek vagytok, akkor nem kevés. A 24-ei és a 26-ai együttlétbõl is lehet baba. Tesztelni 26-ához képest minimum 10napra lehet, de lehet még az is korai és nem mutat semmit. Drukk!
A kérdező hozzászólása: sajnos 08.08-án megjött :S egy nappal hamarabb mint ahogy kellett volna :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) ) ès a hasznos informàciòkat :)
Hat szedules, emelyges, undor eteltol, italtol. Hangulatingadozas :D lehetsz kicsit idegesebb is a kelletenel :D esetleg hanyas de az szerintem meg korai, habar ez mind egyenfuggo. Lehet, hogy kivansz dolgokat, de lehet hogy epp az ellenkezoje, es egy falat sem esik jol. Jelentkezhet meg mellfeszules, megjon erzes, gorcsolgetes, pecsetelos verzes. Hat korulbelul ennyi roviden! Remelem tudtam segiteni valamiben :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) azóta voltunk együtt még 28.-án :D hát majd 2 hét múlva kiderül mi lesz :) ) a menszi elmaradásán kívül mikor milyen jelei vannak még ? milyen korán jelentkezhetnek ?
2 HET UTAN MAR KI MUTATJA A LEGOLCSOBB TESZT IS :) !!
A kérdező hozzászólása: Nem görcsölünk rá :) csak kíváncsi vagyok mennyi az esély .Úgy vagyunk vele hogy majd jön ha jönnie kell
Én azt javasolnám (ha nem jön össze most), hogy ne görcsöljetek ezen ennyit, és ne próbáljátok meg tudományosan összehozni azt a babát. Minél jobban akarja az ember pszichésen, annál kevésbé sikerül. Ezeknek a dolgoknak valahogy ösztönösen, természetesen kellene mûködniük. Nem kell számolni, nem kell hõmérõzni, és tesztelni sem minden együttlét után. Össze fog jönni akkor is. Mi teljesen a véletlenre bíztuk. Két terhességem is úgy jött össze, hogy az adott hónapban csak egyetlen egyszer szeretkeztünk, mégis sikerült. Nem ezen múlik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménkedünk benne :) akkor lehet kivárom hogy megjön e és ha nem akkor tesztelek :)
:( sajnalom :( mi 2 evig probalkoztunk mar mar gorcsosen.. 2 ev utan jott kislanyom, akkor amikor mar le mondtam arrol h valaha is lehet babam. Elsore osszejott :) csak nyugi!! Mindennek akkor jon el az idejez amikor annak el kell jonnie, persze konnyu mondani.. :( sok sikert!!

Mekkora az esélye annak, hogy anyatejes babám mellett ismét teherbe essek?

Babám kilenc hónapos, anyatejes. Úgy tudom, hogy szoptatás alatt nehezebb a teherbeesés, mivel az összehúzódásokat eredményez a méhben. Ez minden esetben igaz? Ha esetleg mégis teherbe esek, elvetélhetek a szoptatás miatt? Erre mekkora az esély? Tapasztalat valakinek? Tegnap kellett volna megjönnie, de arra gondoltam, hogy a terhesség és szülés után még nem állt vissza rendesen a ciklusom. Ez is lehetséges? Az lehet, hogy ilyenkor nem csak késik, de ki is marad nem terhesség miatt? Ötödszörre kellene megjönnie. És légyszi ne gyertek azzal, hogy védekezzünk, mert védekezünk, de ugye semmi sem 100%-os. Köszi!

Legjobb válasz: Van rá esély. Szobatársam a 3. szoptatós hónapban esett teherbe, neki meg sem jött a menstruációja.

Van rá esély. Szobatársam a 3. szoptatós hónapban esett teherbe, neki meg sem jött a menstruációja.
Szoptatás alatt valóban kevesebb az esélye, hogy teherbe ess, de azért jóval nagyobb, mintha nem használnátok fogamzásgátlót. Nem vagyok biztos a pontos számban, azt hiszem 30%-al kevesebb esély van teherbe esni. Szerintem ne vetesd el, ha mégis terhes leszel. Vagy újabb babát nagyon nem akartok már? Tudom, hogy írtad, hogy ne írjunk ilyeneket, de ha nem akartok babát, akkor védekezzetek, számos módszer van, amit lehet használni szoptatás alatt is, ha pedig akartok, akkor miért vetetnéd el?
ha van peteérées, akkor simán teherbe eshetsz, inkább csinálj egy tesztet, ha pár nap múlva se jön meg. Én 2, 5 éves zoptatok, több mint 2 éve havi rendszerességgel menstruálok, de nyár elején egyszer l késett 2 napot8 borzalmas 2 nap volt), végül megjött:-))
A kérdező hozzászólása: akarunk majd még gyereket, de nem most. még csak kilenc hónapja szültem elsõ babám, és vele szeretnék még foglalkozni, babázni. persze ha most jönne egy következõ, el nem vetetném, de be kell valljam nem igazán örülnék már most egy újabb terhességnek... le kellene szoknia babámnak az anyatejrõl, nem babusgathatnám úgy mint azelõtt... hát, reménykedünk. köszi.
A kérdező hozzászólása: jut eszembe, folyásom volt, akkor valószínûleg a vérzés is megjön?
nekem azt mondta az orvosom, hogy simán kimaradhat azután, hogy megjött.Szoptatás alatt bármilyen vérzés illetve gyakoriság elképzelhetõ.A szoptatás végeztével kell normálisan beállnia.Védekezés mellett szerintem nem lettél terhes, de legegyszerûbb egy tesztet venni.Attól függ minden, hogy van e peteérésed.Nekem szoptatás alatt volt menzim, de peteérésem (ultrahangos vizsgálat alapján) nem!Mi szerettük volna a kis tesót, de amíg szoptattam nem jött össze.Egyébként nem kell elválasztanod a nagyot, ha terhes leszel!
Szerintem is nagyon korai lenne még egy baba, csak 1, 5 év lenne köztük, szóval drukkolok, hogy megjjöjjön:-))))
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!:) ma már a derekam is kezdett fájni...:)
a hugim akkor fogant, mikor én még szopiztam. :)

Elõváladékban mennyi sperma lehet? Mekkora az esélye annak, hogy a nõ teherbe esik úgy, hogy mondjuk ki-be tette neki a férfi? (1 alkalommal)

Szûz vagyok, nem velem történt, csak kíváncsiság.

Legjobb válasz: Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.

Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.
kevés sperma van benne, van rá esély, már akkor is ha egyszer húzta ki meg be
Hat nem ajanlom h igy "vedekezzetek". De mi mar fel eve igy szexelunk es meg nem tortent semmi.
Ha a srác elõtte levõ órákban maszturbált akkor lehet benne sperma!!! Minél többször pisilt és minél több idõ telt el az elõzõ ejakuláció óta annál kevesebb a sperma mennyiség és csökken az életképességük!!! Ha egyszer betette a hüvelybe az bõven elég lehet.....
Ha van sperma az elõváladékban az akkor az elsõ pár cseppjében a legmagasabb koncentrációjú...tehát ha elõször orálisan kezdtek az csökkenti az esélyt!!!!
ez nem bizonyított, h lenne benne sperma. ha elõtte kiverte, akkor lehet. ha azonban szex elõtt elmegy pisilni, akkor kimossa a cuccot magából. vagy ha elõtte forró fürdõben fürdik. azonban ez nem a legjobb módja a védekezésnek, ajánlom h kombináljátok valamivel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem tervezek semmit még. Csak érdekelt. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!