Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az annak, hogy egy nő (2 db)

Mekkora annak az esélye, hogy egy nő 2 petéjű ikrekkel legyen terhes, a 6. hét környékén elveszítse az egyik babát (mert gondolom gyenge, vagy életképtelen), de a másikat kihordja úgy, hogy egy egészséges baba váljon belőle mire megszületik?

Legjobb válasz: Pontosan! Elég sok terhesség indul ikerterhességnek, ahol sajnos az egyik baba már az elején elhal, viszont a másikat tök egészségesen meg lehet szülni!

Pontosan! Elég sok terhesség indul ikerterhességnek, ahol sajnos az egyik baba már az elején elhal, viszont a másikat tök egészségesen meg lehet szülni!
Sok esélye van. Mármint annak, hogy az egyik iker felszívódik, de a másik megszületik egészségesen. Sokkal több terhesség indul ikresnek, mint ahány iker végül is megszületik.
nálunk ez így volt. anyukám is ikreket várt, aztán az elsõ hetekben a másik picuri sajnos felszívódott.De a hugom idõben megszületett, minden rendben van vele. egyáltalán nem beteges, sõt.. élénkebb mint én voltam. azóta 15 év telt el... és még mindig rendben van minden..
Az egyik rokonunk is ikreket várt, de az egyik baba nem született meg. A másik viszont szép nagy baba lett. Már ötéves elmúlt. Nekem a 9. héten vették észre az ikreket, már 1 évesek. :)

Mekkora az esélye annak, hogy egy nő a menstruáció alatt teherbe essen?

Tehát arra gondolok, hogy menstruál, de közben védekezés nélkül lefekszik a partnerével. Teherbe eshet-e, és a igen mekkora erre az esély?

Legjobb válasz: tortent mar ilyen,de kicsi az esely ra.remeljuk nem tartozol a kivetelek koze,ha nem szeretnel babat.szamszeru adatokat nemtudok,de itt tobben irtak mar hasonlo szitukrol.

tortent mar ilyen, de kicsi az esely ra.remeljuk nem tartozol a kivetelek koze, ha nem szeretnel babat.szamszeru adatokat nemtudok, de itt tobben irtak mar hasonlo szitukrol.
hát akkor most megleplek.megvolt szeretkeztünk a párommal, és kiszállásos módszerrel védekeztünk, mert ugyis megvan és 2 nappal elötte hagytam abba a fogamzásgátlót. és egy gyönyörû 29 hetes magzat az eredménye.szóval csak ovatosan.
én is mensis napokban estem teherbe.ritka, de nem lehetetlen..üdv:5-hetes kismami
Számarányokat én sem tuodk, de mindeg hogy 100-ból 1, vagy 1000-bõl 1, ha az az 1 te vagy. Ritka , de lehet. Ha nem akartok babát, tessék mindig korrekt módon védekezni!!! tegnap este írtad, a 72 órás tabeltta még véd, ha elmentek orvoshoz és feliratjátok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!