Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az annak, hogy egy (20 db)

Mekkora az esélye annak, hogy egy felezett barack konzervbe egy félnek az igazi párja is benne van?

Legjobb válasz: Ja, most már megértettem a kérdést. :) Hát tegyük fel, hogy a gyümölcsök csak egy kiválasztott mezõgazdasági területrõl kerültek bele. Legyen mondjuk ezen a területen 3000 barackfa, és mindegyiken nõ kb. 1000 barack. Ha ezeket elfelezzük, akkor van összesen 3000 × 1000 × 2 = 6 000 000 db félbarackunk. Annak az esélye, hogy 1 db kiválasztott félbarack a párja mellé kerül, 1:5 999 999-hez. Természetesen ha más adatokat ismersz, akkor más szám jön ki, de a számítási algoritmus, az valami ilyesmi. Egyébként ne bántsátok azzal, hogy unatkozik, ennyi erõvel minden matek tankönyvgyártó unatkozhatna, hisz' a könyvek televannak ehhez hasonló feladatokkal. (1. voltam.)

Ja, most már megértettem a kérdést. :) Hát tegyük fel, hogy a gyümölcsök csak egy kiválasztott mezõgazdasági területrõl kerültek bele. Legyen mondjuk ezen a területen 3000 barackfa, és mindegyiken nõ kb. 1000 barack. Ha ezeket elfelezzük, akkor van összesen 3000 × 1000 × 2 = 6 000 000 db félbarackunk. Annak az esélye, hogy 1 db kiválasztott félbarack a párja mellé kerül, 1:5 999 999-hez. Természetesen ha más adatokat ismersz, akkor más szám jön ki, de a számítási algoritmus, az valami ilyesmi. Egyébként ne bántsátok azzal, hogy unatkozik, ennyi erõvel minden matek tankönyvgyártó unatkozhatna, hisz' a könyvek televannak ehhez hasonló feladatokkal. (1. voltam.)
11:38- nak logikailag igazad van, de matematikailag nem éppen egzakt levezetés :)
szerintem valószínû, hogy mind a két fél benne van. miért lenne egymástól távol a két fél? ha elképzelem a gyártást, vagy a dobozolást, semmi nem jut eszembe, ami miatt két különbözõ fél kerülhetne egymás mellé. szerintem nagy az esélye
nem lehet megmondani, mivel nem ismert, hogy mekkora halmazról van szó. (tökéletesen érthetõ a kérdés elsõre is...)
50-50 % Vagy benne van, vagy nincs. Nagyon unatkozhatsz.
Na, ezt még egyszer...
9:46-nak igaza van! Te iszonyatosan unatkozhatsz. De érdekelne, hogy ez mégis hogy merült fel benned!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha veszek a boltban egy konzerv felezett barackot, mondjuk 1 kiló, és ugye fél barackok vannak a k.dobozban, akkor mennyi a valószínûsége annak, hogy a dobozban van egy pár, ami valaha össze volt nõve???
A kérdező hozzászólása: Hát, biztos sokat segítene, ha ismernénk a gyártástechnológiát, mind1, azért köszi az okfejtéseket!
A 10:54 hozzászóló levezetése matematikailag igaz. De ahogy késõbb írták a feldolgozás folyamatos, és logikus a feltételezés, hogy a felezett gyümölcsök egymáshoz képest nem fognak idõben és távolságban sem olyannyira eltávolodni, hogy ilyen kicsiny maradjon ez a valószínûség. Akkor lenne teljesen igaz, ha mind a sokmillió barackot felezés után alaposan és hosszasan egyenletesen összekevernék. Errõl nyilván nincs szó, szerintem is jóval nagyobb ez a valószínûség az úgy számítottnál. maci
Feltételezhetjük, hogy felezés elõtt mossák meg a barackot. Utána felezik, magot kidobják, felrakják a futószalagra - itt még egymás mellett van. Más tartályba szerintem nincs értelme berakni, max lefújják valami tartósítóval, így nem keveredik. Futószalag végén megy is a konzervdobozba, így végig egymás mellett marad, kivéve, amikor egy konzervdoboz megtelik, ilyenkor elválasztják az összetartozó barackot egymástól:(. Lehet egymás mellett több sor konzervet is töltenek, a sorok szélén ismét elválasztódnak szegíny barackok:(. Mondjuk 8 féldarab fér egy dobozba. 1/8 esély van, hogy doboz megtelik. Ha egy konzervhez olyan sor tartozik, amibe 3 db egymás melletti félbari belefér, akkor erre a 3 helyre 2 féleképp tudjuk úgy beletenni a barikat, hogy együtt maradjanak, és 2 féleképp, hogy külön menjenek (valamelyik átlóg egy másik sorba, jobbra vagy balra). Vagyis 1/2 valószínûséggel emiatt különválnak útjaik. Tahát az összvalószínûség= 1-1/2-1/8=3/8. Vagyis 37, 5% az esélye, hogy egy félbarack párja benn legyen a dobozban.

Mekkora annak az esélye, hogy egy nő 2 petéjű ikrekkel legyen terhes, a 6. hét környékén elveszítse az egyik babát (mert gondolom gyenge, vagy életképtelen), de a másikat kihordja úgy, hogy egy egészséges baba váljon belőle mire megszületik?

Legjobb válasz: Pontosan! Elég sok terhesség indul ikerterhességnek, ahol sajnos az egyik baba már az elején elhal, viszont a másikat tök egészségesen meg lehet szülni!

Pontosan! Elég sok terhesség indul ikerterhességnek, ahol sajnos az egyik baba már az elején elhal, viszont a másikat tök egészségesen meg lehet szülni!
Sok esélye van. Mármint annak, hogy az egyik iker felszívódik, de a másik megszületik egészségesen. Sokkal több terhesség indul ikresnek, mint ahány iker végül is megszületik.
nálunk ez így volt. anyukám is ikreket várt, aztán az elsõ hetekben a másik picuri sajnos felszívódott.De a hugom idõben megszületett, minden rendben van vele. egyáltalán nem beteges, sõt.. élénkebb mint én voltam. azóta 15 év telt el... és még mindig rendben van minden..
Az egyik rokonunk is ikreket várt, de az egyik baba nem született meg. A másik viszont szép nagy baba lett. Már ötéves elmúlt. Nekem a 9. héten vették észre az ikreket, már 1 évesek. :)
Ez nem igazan ertem! Mond ki konkretan mirol es kirol van szo...
Házasságig szerintem sem menne el, de alkalmi partnernek simán elfogadna, mert ebben az esetben az a kb. 10 év korkülönbség nem igazán számít, ha a nõ még nem kezdett el "elasszonyosodni".
A kérdező hozzászólása: Én szívesen szexelnék vele, de az én koromban már nem illik rámászni egy 10 évvel fiatalabb fiúra. Ez ugye semmilyen korban sem illik egy nõtõl, ha a férfi ennyivel idõsebb. Meg akkor valószínûleg nem tisztelne többet, csak egy olcsó macaként tekintene rám.
A kérdező hozzászólása: Azt akartam írni, hogy: ...ha a férfi ennyivel fiatalabb!
Huszonéves korodban a korodbeli fiúk nem dugtak volna meg minden jónõt, aki hagyja magát? És szerinted ez megváltozott?
A kérdező hozzászólása: De lehet, hogy bele sem menne a szexbe. Annak örülök, hogy akkor valószínûleg fantáziál, de én azt gyanítom, hogy félne egy fiatal fiú az ágyban egy érettebb nõtõl, és inkább nemet mondana a szexre, és megmaradna a fantáziálásnál. :D
Persze, rólam is azt hitte egy kolléga nõm, folyton piszkálódott, incselkedett. Aztán mikor egyszer megjegyezte, hogy este felhívhatnám ám, hát én meg felhívtam, és két nap után már csak a részleteket kellett letisztázni, hol és mikor. :)
A kérdező hozzászólása: Húha! :) De biztos úgy tekintesz arra a nõre, mint egy riherongyra.
Miért tekintené annak? Sokan vágyunk arra, hogy egy idõsebb nõvel szexeljünk. Miért gondolnánk rosszat arról aki megadta azt amire vágyunk?
A kérdező hozzászólása: Csak mert ez így "szokás" fiúkörökben... Lenézik azt a nõt, aki nem párkapcsolatban szexel. Ez amúgy nem valamiféle enyhe perverzió, hogy tõlük idõsebb nõre (is) vágynak. Mert ott van a saját korosztályuk, azért csak vonzóbb egy fiatal pipi.
szerintem nagyon rosszul gondolod... 1, nem vagyok benne biztos, hogy félne, inkább kapva-kapna az alkalmon. 1 férfinek a könnyû szex csinos nõvel mindig jól jön :D 2, nem gondolom, hogy emiatt ku*rvának gondolna, maximum ha arra izgul :D igaz én már 26 vagyok, de ha lenne egy dögös nõ aki szexelni akarna akkor biztosan benne lennék egészen 40 éves korig, de ha jó nõ akkor akár 50 is lehet.
#21 vagyok! Nem nézem qu rvának, hiszen nem pénz keresési céllal tette, hanem a saját kielégülése miatt. Egy kicsivel negyven felett lévõ, vonzó nõt, hogyan is tudna egy 130 kilós, elhízom pasi- sehogy! Neki is jó volt, és nekem is. Az viszont lehet, hogy azért is mentem bele, mert vörös hajú és az az esetem :) )
Szerintem próbáld ki, de feleségül venni, tuti, hogy nem fog. Ha olyan lány vagy, akkor lesz egy jó estéd.
"Csak barátként gondolnak ezek a fiatal fiúk egy harmincas nõre, vagy elképzelik vele a szexet is? :) " Nem feltétlenül képzelik el vele a szexet, de mondjuk gondolhatják azt, hogy "mekkora mellei vannak!", vagy "gyönyörû lehet". Ettõl még persze általában csak barátok maradnak.
Akarsz vele szexelni te is?
96, 34567%
A kérdező hozzászólása: Tehát egy fiatal srácnak valamennyire bejön egy 10 évvel idõsebb kolléganõje. Szerintetek fantáziál róla, vagy inkább elnyomja ezeket magában, tekintve, hogy egy nála idõsebb nõrõl van szó?
Fejtsd ki kérlek, hogy Te ki vagy az alábbi szituban, ki hány éves és ki ábrándozik kirõl! Köszi
*Bocs, addigra leírtad!
de most te vagy az a srac vagy az a no? Ez a kerdes!
Kicsit konkrétabban kéne.
Ne haragudj, de ez nem egy valószínûségszámításos feladat. Hol az összes eset?
A kérdező hozzászólása: Csak barátként gondolnak ezek a fiatal fiúk egy harmincas nõre, vagy elképzelik vele a szexet is? :)
Ha már egy kicsit tetszik neki akkor tuti gondolt már rá.
#4-5 vagyok. Persze természetesen! Ez nem egy akkora korkülönbség mint ahogyan azt Te gondolod. Sok fiatal férfi szereti a tõlük idõsebb, csinos nõket. Tehát ha szimpatizáltok akkor ha nem fél a p...tól akkor simán.
elég nagy!
Bocsi mobilról írtam sajnos kapkodva, tehát így helyesebben: Egy kicsivel negyven felett lévõ, vonzó nõt, hogyan is tudna kielégíteni egy 130 kilós, elhízott pasi?- sehogy!

Mekkora az esélye annak, hogy egy fiúnak megtetszik egy ducibb (75-80kg) lány? 17/L

Homokóra testalkat,csinos pofi,picit nagyobb popó?

Legjobb válasz: Pont egy ilyen lányba voltam szerelmes. Asszed' leszart?!

Pont egy ilyen lányba voltam szerelmes. Asszed' leszart?!
Ízlések és pofonok, biztos van akinek az ilyen csajok jönnek be...
50%.
nekem jöhet és 75-80 kg nem annyira duci... :D 15/F
Hát talán 65kg max, függ a magasságtól nagyon. Egyszer nekem is tetszett egy ducibb, :D de nagyképü volt és sz.rt a fejemre. :0
Szia! Küldesz egy képet? Nagyon kíváncsivá tettél.... :)
Semmi. Max rájön, h nem kap meg mást, aztán beéri a Tesco value-val...
Hát nem mindegy, hogy 150 cm és 80 kg vagy, vagy 180 cm és 80 kg.. Mondjuk ha duci vagy, úgy nem hiszem hogy annyira kijönne a homokóra-alkat.. Tegyél képet mert látatlanban nem lehet mit mondani.
Nekem mindig a picit husibb lányok tetszettek.:D Küldj légyszi egy képet, szívesen megnéznélek.:) 20F
elég nagy, rá vagyok kattanva most a ducikra :D de lehet már te a kövér kategóriában vagy :P küldj egy képet, meg akarlak nézni. F19
szinte nulla
Küldj egy képet. Nem kizáró ok a testsúly.
Ízlések és kotonok. Nézd, semmi gondom a kövér lányokkal, de hogy fog kinézni, ha gyerek lesz? Ez azért elgondolkodtató. Meghagyom másoknak. F25
És a 65 kilós mennyire tetszik? (szerelem nem kell, azt én lesz.rom... xD)
Most ide tenyleg %ot szeretnel hogy irjunk? 19F
02-06 21:01 valasz volt az enyem. Mar csak 62 vagyok, a zarojeles reszt meg... el se hiszem, hogy ilyet irtam....

Mekkora az esélye, annak hogy egy modell típusú 28 éves pasi, beleszeret egy vidéki semmi extrával rendelkező átlagos 21 éves csajba?

Kíváncsi lennék, hogy lehetséges e szerintetek, hogy mégis az átlagos csajt részesíti el?nyben a cicababa-modell csajok helyett? Vagy csak 1-2 alkalomra keres szexpartnert? 1 éve ismerjük egy,ásd, és 2 hete egyfolytában kitartó...

Legjobb válasz: Nem minden pasi szemétláda.Attól még,hogy esetleg jól néz ki,lehet normális.

Nem minden pasi szemétláda.Attól még, hogy esetleg jól néz ki, lehet normális.
ne félj egy vidéki nõ lehet h sokkal többet tud neki lelkileg nyújtani mint egy modell meg sztem már megszokta az olyan csajokat szóval ha szerinted szeret meg te is szeretd akkor sok sikert:)
nem sok
bocs...-term. a jobb oldali..
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ... Lehet akkor megpróbálom.. Igaz, hogy nem kellene elszalasztani, mert ha csak szexet akar, akkor ott vannak a modell csajok ... Nem pedig én... na erre kíváncsi leszek :)
figyusz, és ha sexet akar, akkor azzal mi a gond ?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem jön be az 1 éjszakás kaland... ennyi :) ám köszi a válaszokat..
miért nem jön be? mi a gondod vele? élvezd az életet! na meg a srácokat :)
A kérdező hozzászólása: Dehogynem.. :) . Külsõre , belsõre is bejön :) Csak nem akarok lenni egy a sok közül... De majd meglátom mi lesz... :D
hát tudod az ilyen "egy a sok közül" dumával és hozzáállással ijeszted el legjobban a srácot, mert a falnak mennek ettõl légy inkább vagány csajszi, azt díjjazzák!!
Azt mondják, h. én jól nézek ki..., mégis nekem pl. a plázacicák kevésbé jönnek be. Jobban szeretem a természetes, egyszerû átlagos lányokat. (Átlagos alatt a nem szétfestett, kitépkedett szemöldökû mû-plasztik cicákat értem)... :-/ http://kepfeltoltes.hu/view/110108/borzaszt__www.kepfeltolte.. -a bal oldali vagyok..
Szerintem van esélye, meg ha csak szexpartnert keresne és tényleg jól néz ki a srác akkor arra cicababák is jók lennének és tudna is szerezni.
Nem azt írtad h ronda vagy hanem hogy nincs benned különleges. Szerinted. Az én páromban sincs különleges, nekem mégis õ a legjobb a földön mert (tetszik azért jól néz ki) a belsejét szerettem meg
Bármi lehet! Voltam így én is egy lánnyal, megtetszett ábrándoztam róla, elterveztem, hogy hova hívom meg, amikor meglátogatom a városában, érdeklõdtem ismerõseimtõl, hol érdemes sétálni ott a közelben... De a lány, amikor megérkeztem, azt mondta, hogy ne menjünk sétálni, készített vacsorát, mondom jó, nagyon kedves, fölmentem hozzá, vacsiztunk... utána mondja, hogy beszélgessünk a szobájában, gondoltam jó, bementem, beszélgettünk, aztán gondoltam, ilyen helyzetben illik egy kicsit próbálkozni, 10 percen belül szexeltünk... Nem ezt terveztem... innentõl fogva a séták, meghívások ki voltak lõve, maradt a szex, aztán néhány találkozás után eluntam. Csak egy tipikus példája annak, hogy hogyan rontják el a nõk az ilyen lehetõségeiket. Szóval igen! Van értelme találkozni, de mutasd meg, hogy értékes nõ vagy, akivel jó együtt lenni, és nem csak szex terén tud domborítani! Ha egy hónapot vársz mondjuk, az elég idõ, hogy megismerjétek egymást, és ne gondoljon egy olyan nõnek, aki csak azért odadobja magát bárkinek, mert ránézett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ... Várom még a válaszokat :) ki mit gondol róla... :)
Baromság. Miért ne lehetne? Az emberek 90%-a a külsõre hajt, de ott a maradék 10 %. Már bocs.
A kérdező hozzászólása: Megoszlanak a vélemények.... Nem tudom mi legyen.... Nem akarok pórul járni sem, de ha tényleg komolyan gondolja én meg elküldöm... hogy tudnám kideríteni az igazi szándékát?
semmi esélye sincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a másik két választ is...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ... és igen én is ettõl tartok, de mégsem tudom azt mondani, hogy nem érdekel, mert ugyebár ritka lehetõségnek is számítana... De ugyanakkor nem vagyok r*banc sem.. 1-2 alkalomra nem akarok...
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Lehet megfogadom :) Köszi

Mekkora az esélye annak, hogy egy oltott kölyök kutya elkapja a parvót, ha érintkezett parvós kutyával?

A két kutya egymás száját harapdálta. Kés?bb derült ki, hogy parvós a másik.

Legjobb válasz: Elkaphatja, csak könnyebben kilábal belõle. De az is elõfordul, hogy nem lesz beteg. Figyeld és az elsõ jelre orvos!

Elkaphatja, csak könnyebben kilábal belõle. De az is elõfordul, hogy nem lesz beteg. Figyeld és az elsõ jelre orvos!
sajnálatos :(( Hányadik oltása volt meg a kutyádnak? Oltott kutya kilábal a betegségbõl, ha megfelelõ orvos kezeli. Sok szerencsét !!!!!!
Oh az nem jó. Viszont gyorsan elkaptátok és van már egy oltása. Reméljük minden ok lesz.Drukkolok nektek! A vakcina valószínûleg a vanguard plus volt, az sajna nem a legjobb.Dokik szeretik, mert olcsóbb. Állítólag a nobivac jobb, mert az leállítja az anyai(maternális)immunitást és biztosabban alakul ki a védettség. De sajna az ember nem mondhatja meg a dokinak mivel oltson. Ez a vakcina volt?http://allategeszsegugy.pfizer.hu/hasznalati-utasitasok/vang..
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én is remélem, hogy jobban lesz. Igen ez volt az oltó anyag... Ma is megyünk infúzióra, remélem tényleg rendben lesz minden. Ki mit tud arról, hogy a parvó ellen van valami ellenszérum, amit 3 dózisban kell megkapnia? Ez használhat?
Az orvosod tökéletesen tudja, most miket kell alkalmaznia a kutyádnál a kezelése során. Biztosan kapott már gyulladáscsökkentõ szurit is.
"" A betegség kezelésének egyik legfontosabb mozzanata az infúziózás (szinte kizárólag vénásan adott folyamatos cseppinfúzió), ami a kiszáradástól próbálja megvédeni az állatot (lásd 3. kép). A baktériumos szövõdmények kialakulásának elkerülésére széles terápiás sávú antibiotikum injekciót szoktak kapni a kutyák. A sokkos betegek esetleg glükokortikoidot is kapnak. Ezeken kívül természetesen lényeges még a kiegészítõ kezelés (hányáscsillapítók, bélnyálkahártya-bevonók, adsztringensek, fájdalomcsillapítók, stb.). A beteg kutyáknak folyamatosan meleg, nyugodt környezetben kell lenniük. ""
A kérdező hozzászólása: Mindent megkap, mit amit az utolsó belinkelt, reméljük rendben lesz. Köszönöm nektek.
Ez az amit kerestél, de tapasztalatom nincs vele: http://www.ncp.hu/bodyglob.php Régebben azt hallottam, hogy drága.Talán érdemes megkérdezni.
Szorítok a kicsiért!!!!!!
Nekem is volt parvós a kutyám és túlélte. Nagyon lefogyott és legyengült, de hála az orvosoknak helyrejött. Ennek már 4 éve. Gyógyulást a kutyádnak!
Megmarad a kiskutyus?
A kérdező hozzászólása: Valami Pfizer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos még sincs jól... Elkapta tõle.:( Ma van az elsõ nap, mindjárt vittük infúzióra... Infúzióval mekkora az esély, hogy túl éli?:(((((
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi! Figyelem. Eddig még nincsen jele szerencsére..
Attól függ hány oltása van, azokat mikor kapta, mennyi idõs és mi a vakcina márkája...és persze, hogy milyen a kutya jelenlegi egészségi állapota.
A kérdező hozzászólása: 9 hetes, még teljesen rendben van az egészségi állapota.
A következõ oltáskor, ha addig semmi jele nem lesz , hogy elkapta volna, okvetlen említsd meg a dokinak.
"2-4 napos lappangási idõ után jelntkeznek a tünetek: bágyadtság, étvágytalanság, ismélõdõ hányás, hasmenés amely véressé válik és feltûnõen bûzös, súlyos fokú exsiccosis (kiszáradás)."
A kérdező hozzászólása: 3 napja találkoztak, szóval még simán lehet csak lappangási idõ..:S Nagyon figyelem majd.
Mi lett a kutyusoddal?
A kérdező hozzászólása: Semmi baja szerencsére!:)
Jól van, örülök!
Csak kíváncsiságból, milyen márkájú volt a vakcina, amit kapott a kutyád? (Nobivac...stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen úgy néz ki jobban van, iszik, eszik magától, bár nem sokat eszik. A hasmenése is kezd elmúlni, kezd játékos lenni. Kapott ilyen szérumot kétszer, szerintem nagyon jó dolog ez a szérum, nagyon jól átvészelte tõle ezt az egészet.
nagyon kicsi, de végülis elõfordulhat
semekkora 0%.. amúgy nyár van nem félév csak szólok
1 hónapból ezt elég nehéz lenne megmondani. De szerintem még az átmenést ne nagyon erõltesse. :D
Az esély a 0-hoz tendál. Gyerekek vagytok még nagyon. Ha 10 év múlva is ugyanígy álltok, akkor majd beszélhetünk a dologról komolyan is.
Lehetséges, de kevés rá az esély. Barátnõm 14 éves kora óta együtt van a barátjával, immár 10 éve.
0, 01%
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nyár van, de nyilván arra gondoltam, hogyha kezdõdik a suli, akkor félévkor...... és nem rólam van szó:) hanem életem szerelmének barátnõje lett, és végleg elvesztettem így :(
az egyik ismerõsöm szülei 15 évesen kezdek el járni, a csaj most 15 éves !! van rá esély
A kérdés URL linkjét küldd el a következõ e-mail címre és megtudod: [email protected]
Nincs rá esély, fõleg Magyarország nem fog nekimenni Oroszországnak. Lepontozni meg én is tudok, csak mellé még érvelni is. Na lássuk azokat a piros kezeket...
Kérdezd orbánt! Õ mindenhez ért. Az árvizet is megállította. 3-as! Bevédeni nem kell senkit csak MEGvédeni!
100% az esélye.
Az utolso meg egy bunko paraszt! Na, itt a VH a GYK-n.
Az elottem levo egy taho
Tehát inkább lottózz! Majom!
1: 256200+
Nem valószínû, ez már az EU elõtt se történt meg, amikor a horvátok meg a szerbek irtották egymást. Pedig akkor senki nem védett volna be minket.
már semmi esélye
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ♫ ♪ Vsztavaj sztrana agromnaja, vsztavaj na szmertnij boj, s fasisztszkoj sziloj tyemneju, s prokljatoju ordoj. Puszty jaroszty blagodarnaja, vskipajet kak volna! Igyot vojna narodnaja, szvjascsenaja vojna. Kak dva razlicsnih poluszja, vo vszjom vrazsgyobni mi. Za svet za mir mi borejmszja, oni za carsztvo tmi. Dadim odpor dusityeljam, Vseh plamennih idej, Nasilnyikam, grabityeljam, mucsityeljam ljugyej. Ne szmejut krilja csornije, nad rogyinoj letaty, polja jejo prosztornije, ne szmejet vrag toptaty. Gniloj fasisztszkoj necsiszti zagonyim pulju v lob, otrebju cselovecsesztva, szkolotim krepkij grob. Pojgyjom lomity vszej sziloju, vszem szerdcem, vszej dusoj, Za zemlju nasu miluju, za nasu Rossziju. Vsztajot sztrana ogromnaja, vsztajot na szmertnij boj, s fasisztszkoj sziloj tjomnoju, s prokljatoju ordoj. ♪ ♫

Mekkora az esélye annak, hogy egy nő a menstruáció alatt teherbe essen?

Tehát arra gondolok, hogy menstruál, de közben védekezés nélkül lefekszik a partnerével. Teherbe eshet-e, és a igen mekkora erre az esély?

Legjobb válasz: tortent mar ilyen,de kicsi az esely ra.remeljuk nem tartozol a kivetelek koze,ha nem szeretnel babat.szamszeru adatokat nemtudok,de itt tobben irtak mar hasonlo szitukrol.

tortent mar ilyen, de kicsi az esely ra.remeljuk nem tartozol a kivetelek koze, ha nem szeretnel babat.szamszeru adatokat nemtudok, de itt tobben irtak mar hasonlo szitukrol.
hát akkor most megleplek.megvolt szeretkeztünk a párommal, és kiszállásos módszerrel védekeztünk, mert ugyis megvan és 2 nappal elötte hagytam abba a fogamzásgátlót. és egy gyönyörû 29 hetes magzat az eredménye.szóval csak ovatosan.
én is mensis napokban estem teherbe.ritka, de nem lehetetlen..üdv:5-hetes kismami
Számarányokat én sem tuodk, de mindeg hogy 100-ból 1, vagy 1000-bõl 1, ha az az 1 te vagy. Ritka , de lehet. Ha nem akartok babát, tessék mindig korrekt módon védekezni!!! tegnap este írtad, a 72 órás tabeltta még véd, ha elmentek orvoshoz és feliratjátok.

Mekkora az esélye annak hogy a mai napjainkban el tudok adni egy ps2 konzolt?

az a helyzet hogy ugy hallottam hogy a ps2 konzol gyártása idén megszűnik tehát eladni, HA el lehet adni akkor is csak max 10-15 ezer forintért. hogy van ez?

Legjobb válasz: Én nem halottam ilyenrõl. Szerintem várjál egy-két évet mínnél ritkább annál többet ér szerintem.

Én nem halottam ilyenrõl. Szerintem várjál egy-két évet mínnél ritkább annál többet ér szerintem.
A kérdező hozzászólása: hát igazából pont azért kérdeztem mert csak ugy tudok ps3-at venni ha eladom a ps2-m! meg a hozzá tartozó játékokat :/
igen tényleg megszûnt a gyártás mert jön a PS4.
Egész sok. Énis most karácsonykor kaptam PS2-t (tudom eléggé lemaradtam :D)
én személy szerint gondolkozok egy PS2 konzol vételén
Jó kis konzol, nekem ps1-is van a közelemben (néha egy kis retro :D). A god of war 1-2-t mindenképp szerezd be rá. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!