Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az a terhességre a (67 db)

Mekkora az átlag testhő a terhesség elején?

Legjobb válasz: Szia! sajna még nem voltam babás, és nem tudom! de lehet jobban járnál hogy ha a terhesség kategóriába kérdeznéd meg! sok kismami bizti tudja....

Szia! sajna még nem voltam babás, és nem tudom! de lehet jobban járnál hogy ha a terhesség kategóriába kérdeznéd meg! sok kismami bizti tudja....

Méhen kívüli után mekkora az esélye hogy a következõ terhesség jó helyen lesz?

Nem rég volt sajnos méhen kívülim. Az egyik petevezetéket ki is kellett venni mert sajnos utolsó pillanatban vették észre, mûteni is kellett.. Mekkora az esélye , hogy a következõ terhesség jó helyen lesz ? Vagy ilyenkor nagyon magas az esélye hogy megint méhen kívüli lesz ?

Legjobb válasz: Annak, hogy ez megismétlõdjön szinte semmi esély, nyugodj meg!

Annak, hogy ez megismétlõdjön szinte semmi esély, nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Remélem igazad lesz

Mekkora az esélye, hogy a terhességi tesztek nem mutatnak pontos eredményt?

Melyek a legjobb tesztek,és melyek amikben már csalódtatok valamiért?

Legjobb válasz: Ha megfelelõ idõben csinálod, akkor mindegyik pontos. Van amelyik érzékenyebb, az hamarabb kimutatja. Csak hát nem 2 nappal aktus után kell ugye tesztelni, mint néhány hülye...

Ha megfelelõ idõben csinálod, akkor mindegyik pontos. Van amelyik érzékenyebb, az hamarabb kimutatja. Csak hát nem 2 nappal aktus után kell ugye tesztelni, mint néhány hülye...
Nagyon jó:Gravi-hcg!!!!!Mindhárom gyermekünknél bejött:) ))
0, 1%
A kérdező hozzászólása: 0.1%:) Tehát 99 %-osak.Oké, ezt tudom.De azért köszi:) De gondolom vannak kivételek. Mert a kivételek erõsítik a szabályt:)
Igen vannak.Engem pl.a Gabriel még sosem vert át.
A kérdező hozzászólása: Ez így van!:) Köszönöm a válaszaitokat!
Gabriellel teszteltem én is, nem tévedett. azt kell ezekrõl tudni, hogy a poz. eredmény szinte sose téved.

Mekkora az a max súly, amit egy normális (nem veszélyeztetett) terhességgel emelni és vinni lehet?

Legjobb válasz: Ezt így megmondani nem lehet . Mikor a kicsivel voltam pocakos a nagy 15 kiló körül volt ha úgy adódott felvettem !

Ezt így megmondani nem lehet . Mikor a kicsivel voltam pocakos a nagy 15 kiló körül volt ha úgy adódott felvettem !
Van itthon egy 13 kg-os és egy 11 kg-os.Néha-néha fel kell venni õket!Vinni hosszú távon nem szoktam a gyerekeket az már nem jó nekem, inkább nem kockáztatok!
Kicsi fiam 19kg...20 hetes vagyok, mondjuk már az orvos eltiltott az emelgetéstõl. Állítólag nem a méhszáj van ilyenkor veszélyben, hanem a gerinc.
0%
igazán nincs mit :) de jobb a srácnak is ha rászoksz az orálra vagy elsõnek csak petting :) tuti nem leszel terhes és még a pasid is roppantul fogja díjjazni :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod
Képtelenség hogy teherbe ess ennyitõl... ha mégis fel találna mászni pár kis fickó, akkor sincs gond, mivel a természetes védelmi rendszeret gyilkolja a kis hapsikat.. így 2 centit sem tesznek meg már be döglenek mint az ázott petárda :) Nyugodj meg 110% hogy nem vagy terhes és nem is leszel ennyitõl :)
A kérdező hozzászólása: ha ha ha
Én a helyedbe már egyenesen abortuszra mennék! Nem költenék még külön terhességi tesztre...elég sokba kerül az abortusz. Remélem a pasid legalább a felét állja...
A kérdező hozzászólása: egy enyitol nem letezik hogy az legyek
Kell 1 terhességi teszt...ha negatív akk nincs semmi, ha pozitív akk meg jön az abortusz
A kérdező hozzászólása: :(normalis valaszokat kerek
Neeeeee....komoly????? Ilyen nincs:D
A kérdező hozzászólása: szembe ultem rajta rajtam volt tanga rajta nem volt semmi de nem ereztem h elment max elovaladek lehet tehres vagyok?
Attól függ hol, de a sperma nem mászik be a hüvelyedbe......szóval nem.
A kérdező hozzászólása: ez biztos?
0.0000001
A kérdező hozzászólása: :) igen

Hol lehet megnézni a neten, hogy hogyan növekszik a méh a terhesség alatt? 10 hetes vagyok. Az enyém mekkora lehet?

Legjobb válasz: Hááát...ezek babaméretek http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. vagy reglj fel a www.babaszoba.hu -ra Itt ha beírod az utolsó menzeszt/lent balra/ akkor kiírja a terhességi hetedet 4d-s fotóval és tanácsokkal de nem tudom, hogy a méh növekedésével külön van-e foglalkozó oldal.Inkább csak meg meg említik, hogy éppen mekkora.Ha jól emlékszem 12 hetesn akkora mint egy grapefruit.

Hááát...ezek babaméretek http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. vagy reglj fel a http://www.babaszoba.hu -ra Itt ha beírod az utolsó menzeszt/lent balra/ akkor kiírja a terhességi hetedet 4d-s fotóval és tanácsokkal de nem tudom, hogy a méh növekedésével külön van-e foglalkozó oldal.Inkább csak meg meg említik, hogy éppen mekkora.Ha jól emlékszem 12 hetesn akkora mint egy grapefruit.
szia! én is 10 hetes vagyok pontosan tegnap voltam uh-n a dokinál a babám CRL-je:32 mm! én is kiváncsi lennék hogy most mekkora lehet a méhem de engem már szoritanak a nadrágjaim!nem tudom neked mikor kell menned uh-ra de ha szerencséd van már láthatod hogy mozog a baba!tegnap láttuk elõször hogy ott mozgatta a kis kezét meg a lábát!!! annyira édes olyan pici de már mozog csak mi még nem érezzük!még a doki is meglepõdött rajta én meg elbõgtem magam örömömben!remélem neked is hasonló élményed lesz a következõ ultrahangon!boldog babavárást kivánunk neked:én és a kis pocaklakóm egy 10 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: 12 hetesen megyek legközelebb uh-ra!
Hát, nekem eddig az ultrahangon mondták, hogy mekkora a méhem, ott majd biztosan tudni fogod, a leleteden is rajta van, legalábbis az enyémre ráírták. Tegnap voltam UH-on, 8 hetes és 5 naposan. A méhem ekkor 71, 8 x 82, 8 mm volt.
Én 9 hetesen voltam a dokimnál akkor megnézte UH-n is meg meg is vizsgált és az mondta, hogy jó nagy lúdtojás nagyságú a méhem.Én a második babámat várom és nagyobb ütemben nõ a méhem mint az elsõ terhességemnél igy már a normál nadrágjaimat nem tudom hordani, mert nyomják a hasimat.Boldog baba várást.11 hetes kismama

Közvetlenül mensi elmúlása utáni nap mekkora az esélye a terhességnek? Nem szakadt ki a gumi csak a kezéről juthatott oda valami (rossz előérzetem van)

ez 6 napja volt kimutatja ezt valami teszt vagy még korai?

Legjobb válasz: 1-2 hét után mutatja ki a terhességi teszt a terhességet. Nagy esélye van a terhességnek ha valaki a menstruáció elmúlása után van. (de még menstruáció közben is lehet valaki terhes) 19/L

1-2 hét után mutatja ki a terhességi teszt a terhességet. Nagy esélye van a terhességnek ha valaki a menstruáció elmúlása után van. (de még menstruáció közben is lehet valaki terhes) 19/L
Pont hogy nem. Elméletben menstruáció alatt és közvetlen utánna nem eshet teherbe a nõ. Akkor eshet teherbe valaki ha van érett petesejtje, ami mindig a két ciklus között félidõben szokott történni általánosságban, a 10-15. nap körül. (ez persze csak az átlag mindenkinek egyéni hogy mikor van peteérése, ahhoz hogy ezt kiderítsd tudsz venni egy tesztet ami úgy mûködik mint a terhességi teszt és megmondja hogy hányadik napon van peteérésed) Természetesen teherbe tudsz esni akkor is ha ne épp a peteérésedkor szeretkezel, de kisebb rá az esély.
Utolsó válaszoló teherbe lehet esni menstruáció alatt és közvetlen utána!!!!
Egy hét után még semmilyen teszt nem mutatja ki a terhességet, mivel akkorra még a beágyazódás sem történt meg. Olvasd el: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg aktus 0. nap fogantatás 1-3 nap + 7 nap: beágyazódás kezdete + 5 nap: beágyazódás vége ------ ekkortól mutatható ki Tehát minimum úgy 13 nappal az aktus után, de ha biztosra akarsz menni, akkor vársz legalább a 15. napig. 2-es: Az orvosi álláspont az, hogy a menstruáció elsõ napját kivéve a ciklus minden napja termékenynek tekinthetõ (orvosi könyvben olvastam, amit most hirtelen nem találok). Természetesen az esélyek változnak, de nem szabad elfelejteni, hogy spontán peteérés bármikor bekövetkezhet!
4-eshez kiegészítés Nem szabad lett volna azt írnom, hogy a ciklus elsõ napját kivéve. Egyesek szerint ugyanis az elsõ nap se védett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. józan ésszel végiggondolva kicsi az esély arra hogy hímivarsejt került be de nagyon sírós vagy 1-2 napja de lehet ezt csak a vizsgaidõszak teszi.semmi más tünetem nincs se mell feszülés se hányinger sem semmi
6 nap alatt még be se ágyazódik! Mégis hogy éreznél bármit is? DE abban igazad van, hogy nem olyan nagy az esély.

A terhességi teszt mekkora biztossággal mutatja meg az eredményt? ÉS körülbelül mennyi idő után?

Legjobb válasz: A menstruáció elmaradását követõ 2 hét már biztosan kimutatja a terhességet. Nekem bevált a terhességi teszt!

A menstruáció elmaradását követõ 2 hét már biztosan kimutatja a terhességet. Nekem bevált a terhességi teszt!
Nekem a negatív tesztes lányom a szomszéd szobában játszik.
a tájékoztatójában ha jól tudom úgy van benne, hogy: 99, 9% -ban megbízható. De ha sérült a csomagolás vagy nem lehet látni megfelelõen a csíkot akkor újat kell csinálni. Én akkor csinálta ilyen tesztet mikor nem jött meg majdnem 1 hete. De késhet az idegességtõl is.
A terhességi tesztek elviekben az elmaradt menstruáció napján kb. 99%-ban kimutatják a terhességet. Megbízhatóságuk kérdéses. A nõgyógyászom azt mondta, hogy a fele egyáltalán nem megbízható, nekem hasonlóak a tapasztalataim (4 különbözõ árkategóriás tesztbõl 1 pozitív, 1 negatív, 2 nem értelmezhetõ /köztük a közel 2000 Ft-os Clearblue!!/) Tehát egy szó, mint száz: ha babagyanús vagy, inkább menj nõgyógyászhoz! Sokkal megbízhatóbb, mint a teszt. A teszt eredményét pedig nem szabad 100%-ban megbízhatónak tekinteni.
A kérdező hozzászólása: Február 14.-én kellett volna megjönnie a havimnak. Tegnapelõtt csináltam egy tesztet ami negatív lett. Meg is nyugtatott kicsit. De ma hányingerre ébredtem fel és hánytam is. Holott visszagondolva semmi gond nem volt sose a védekezéssel.(óvszer) Kicsit félek. Nem tudom miért késik.
ilyen hamar nem lesz hányingered ha terhes lennél.
Csinálj még egy tesztet pár nap múlva!:)
Ha védekeztetek, akkor nem lehetsz terhes. (hacsak ki nem szakadt)Én is voltam így, mi is mindig védekezünk, és volt, hogy majdnem 2 hetet késett. Mennél jobban idegeskedsz, az is befolyásolja. Biztos meg fog jönni! Közrejátszhat stressz, idegeskedés, vizsga is.Ha nem jön meg a héten, vegyél még egyet jövõ héten is
most komolyan... mikor kiírtad a kérdést hány pont ugyanilyet dobott fel a rendszer? miért nem nézted meg azokban?

Megszakításos módszerrel mekkora az esély a terhességre?

Párommal így szeretkeztünk, nem bennem ment el, teljesen idõbe kiszedte. Lehet így baj?

Legjobb válasz: baj akkor is lehet, ha tablettát szedsz.. de amúgy nem így alakul ki a terhességek zöme, hanem ha benned megy el.

baj akkor is lehet, ha tablettát szedsz.. de amúgy nem így alakul ki a terhességek zöme, hanem ha benned megy el.
minden fogamzásgátló tablettá ak más a pearl indexe tehát amit írsz nem egészen igaz. azok es ek teherbe akik nem tapasztaltak es dugnak ész nélkül megszakítással
nálunk ez megy 13 éve és nincs gond.. ha idõúben kiszáll, nem bambul el, akkor nincs terhesség sem.
Pearl index azt mutatja, hogy egy adott módszer elõírás szerûen használó 100 nõben 1 év alatt bekövetkezõ terhességek szám. kombinált tabletták 0.05-0.25 óvszer 4-12 megszakított közösülés 35 nincs fogamzásgátlás 85
persze, le lehet pontozni. de az anatómiakönyvekben akkor is ez az adat van. de persze, szerintem is csak viccelne.. háát peeersze:D
mi a barátommal 2, 5 évig így csináltuk és bevállt most gyógyszert szedek de ha valamiért szünet van akkor is így csináljuk. Szerintem ha jól csinálja nem kell parázni én se azért váltottam fogamzásgátlóra mert nem vállt be.
peteéréskor, beleélvezéssel 20%... nem azt mondom, h ez egy tutimódszer, de azért nem így alakul ki a terhesség. :D
én úgy tudom, h tüszõrepedéskor kb 30%
Hosszabb távon 100%
Nagy.
Pontosan 50% vagy... vagy...
50-60% statisztikailag, de függ attól is, hogy te mennyire vagy pregnáns, meg neki mennyire fürgék a fiúk. Ha együtt nem vagytok annyira szaporák akkor lehet kevesebb is a szám. Persze a védekezések közül még mindig ebben van a legnagyobb kockázat. Bár több csajommal is megszakítással csináltam és nem lett "baj".
Olyan nincs, hogy "idõben kiszedte", ugyanis nem csak attól lehetsz terhes, ha elélvez benned. Nyilván kicsi esélye van annak, hogy az elõváladéktól teherbe ess, de nem lehet kizárni. Ha nemrég történt, még elmehetsz esemény utáni tablettáért. Az aktust követõen leghamarabb két hét múlva adhat releváns eredményt a terhességi teszt.
Képzeld igen... fel nem foghatom, hogy hogy lehetnek az emberek ennyire felelõtlenek. [link]
nálunk csak a megszakításos módszer megy már 15 éve. és azért egy most 13 éves közös gyereknek be kellett csusszanni. de többnek tilos!!!

Mekkora az esélyem a terhességre?

Lefeküdtem a barátommal, nem védekeztünk, (tudom, rosszul tettük..) de nem ment el belém, csak a hüvelynyílás közelébe élvezett..de belém nem hinném hogy került sperma. szerintetek lehet terhes ettöl? :S

Legjobb válasz: Jah akkor 1-2% a terhesség esélye.. szerintem akkor nem vagy az. de ha félsz vegyél egy tesztet =)

Jah akkor 1-2% a terhesség esélye.. szerintem akkor nem vagy az. de ha félsz vegyél egy tesztet =)
mi mindig gumi nélkül csináltuk a bnõmmel és csak akkor húztuk fel a gumit mikor már "én jöttem"... 2év alatt egyszer sem lett terhes szóval szerencse kérdése is :D:D
Ha már a nyíláshoz ment kívülrõl, akkor lehet, hogy már odabent is elcsurrant...
Hát akkor igencsak kicsi az esélye a terhességnek.Remélem nem lesz semmi baj ! máskor meg használjatok gumit! :)
A kérdező hozzászólása: most mult el a mensim is (tegnapelõtt..) szóval ígyis lehet gáz gondolom :/
uram atyám... mert te szabadszemmel látod a spermákat ugye? miért ne lehetnél terhes?
Hüvelynyílás közelébe???? most beléd élvezett vagy hova?
A kérdező hozzászólása: nem nemvolt bennem .. amúgy használunk gumit meg minden, csak 2hét óta most taliztunk és hát.. :) )
úúúúú :S benned volt a farka miközben élvezett? tudod milyen nagyot tudnak lõni a fiúk?! nincsen rá garancia, hogy nem vagy terhes! ha még benne vagy az idõben és nem akarsz gyereket, akkor irány 72 órás tablettáért!!! legközelebb meg húzzon gumit a barátod!!! 20/L
hogyha magába a hüvelyedbe nem került a sperma, kb 1-2% lehet rá az esély h terhes leszel, az elõváladék miatt. De jobb félni mint megilyedni.... nézz utánna h minden rendben.
igen lehetsz terhes, csinálj tesztet 2-3 hét múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!