Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az a teherbeesesnek ha nem (6 db)

Menstruáció közben nem lehet teherbeesni.
Ugy csináltátok h meg volt???? Ha igen, akko nem lehecc terhes, de ehhez kell ám gusztus!
A teherbeesés még a menstruáció alatt is lehetséges, de nagyon kicsi a valószínûsége... Ennek ellenére szerintem teszteljetek, bár még egyszer mondom, nagyon kicsi az esélye, de "az ördög nem alszik". Sok szerencsét!

Mekkora az esely teherbeesesre, ha a huvelybe nemi sperma kerul? Vagy onnan nem igazan tudnak a "fiuk" beljebb vandorolni?

Legjobb válasz: Elég egy sperma is! A "fiuk" pedig 72 órán át életképesen vándorolnak, keresve a petesejtet, mert nagyon okosak ám! tehát ugyanakkora az esély, mintha namcsaknémi jutott volna be, hanem sok.

Elég egy sperma is! A "fiuk" pedig 72 órán át életképesen vándorolnak, keresve a petesejtet, mert nagyon okosak ám! tehát ugyanakkora az esély, mintha namcsaknémi jutott volna be, hanem sok.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt/jo hirt! ;)
Nagy az esély.
A kérdező hozzászólása: Hááááát! Van most egy 8 hónapos babám, soha nem figyeltem ilyen dolgokra, eddig figyeltünk is, de most valahogy így jött ki. Ráadásul a pici lányom is elsõre összejött.
50%.Vagy igen, vagy nem.Félre téve a viccet.Menj el az orvoshoz a sürgösségi ambulanciára, ott adnak esemény utáni tabletát, ami még 24 óra mulva is hat.
Szopik még a babád?, mert az valamenyire véd.A szülés ota volt már mensesed?(nekem 1 évesek voltak mikor elõszõr megjött)
A kérdező hozzászólása: 4. hónap után megjött és azóta is rendszeres. 2 hete hagytam -illetve hagyta a picúr- abba a szoptatást.
Szia! Teherbeesésre sosincs sok esély :) Gondolom nektek nem jelentene gondot, így nem tudom miért kell drukkolni, de drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem okozna gondot ha terhes lennék, csak még nem ilyen hamar gondoltuk a második bébit. Köszönöm a válaszokat!

Mekkora az esélye a teherbeesésnek ha egymás után többször lefeküdtünk egymással de nem élvezett belém?

Az együttlétek pont peteérés idején történtek.Rövid időn(1-2órán) belül egymás után többször. Valaki esett már igy teherbe?

Legjobb válasz: 100 ból 35 nõ egy év alatt, mert ez a megszakított közösülés pearl indexe. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind..

100 ból 35 nõ egy év alatt, mert ez a megszakított közösülés pearl indexe. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind..

Terhességmegszakítás után, ha még nem jött meg az első menstruáció, mekkora esélye van a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?

Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?
Ugyan annyi, mint elõtte: 50-50%. Bármikor lehet peteérésed, sõt, mivel most nagyjából se tudod, hogy mikorra várható, talán több is, mint 50%.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: akarok gyereket, eü. okokból volt terhességmegszakításom.

Mekkora a lehetősége a teherbeesésnek abban az esetben, ha nem védekezel, de nem is élvez beléd a férfi?

Sajnos megtörtént védekezés nélkül kb. 2 napja, és azóta valami furát érzek a méhemnél, vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki magam.

Legjobb válasz: Ha azt mondom 20% a jelent valamit neked? Az 1% lehetõség se azt jelenti, hogy 100szor kell így kufircolnod, hogy sikerüljön így teherbe esned. Lehet az elsõ esetnél teherbe esel, lehet 200adiknál se lesz semmi.

Ha azt mondom 20% a jelent valamit neked? Az 1% lehetõség se azt jelenti, hogy 100szor kell így kufircolnod, hogy sikerüljön így teherbe esned. Lehet az elsõ esetnél teherbe esel, lehet 200adiknál se lesz semmi.
Kevés, de az esély mindig megvan. Perceken belül jönnek a riogatós kommentek, de ha meg is történt a baj, már mindegy. Egyébként, ha minden megszakított közösüléssel megszületne az a gyermek...nem lenne gondja Magyarországnak a népességnövekedésre. 1.5hét múlva csinálj egy tesztet, akkor már biztos eredményt mutat.
Ez nem annak a függvénye, hogy k*rva vagy-e, vagy sem. Mondtam egy szóval is? Olvasd újra. A válaszomat pedig nem vonom vissza, mert komolyan gondoltam. Minden egyes szavát. Tájékozódni kéne, figyelni felvilágosító órákon, beszélni orvosokkal, stb. Rögtön okosabb lennél.
50%- vagy igen, vagy nem. majd 2 hét múlva a teszt tutira kimutatja! ugyanitt olcsón babaholmik eladók!
A szexhez nagyon okosnak és érettnek képzelted magad, igaz? Akkor tudnod kéne aranyom, hogy a lehetõség akkor is fennáll, ha nem élvez beléd. Sõt! Mondok jobbat! (csak hogy még okosabban feküdj le ma este...) A lehetõség fennáll gumi mellett és fogamzásgátló mellett is.
29.76544% Mégis, mit vársz. Mi így "védekezünk" a férjemmel 10 éve. Kétszer lettem terhes, de akkor babát szerettünk volna. De van, aki simán teherbe esik így. Szóval:VÉDEKEZZETEK!
2 nap alatt nem leszel terhes, szóval nem azt érzed a méhednél. És esély van, de baromi kicsi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kommenteket. A második válaszolónak: Nem, nem hiszem azt, hogy mindent tudok, és igenis tudom, hogy van esélye. És nem, nem vagyok egy kúrva, és talán pont azért nem tudom annyira jól, mert eddig velem még nem fordult olyan, hogy nem védekeztem.
http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind.. Ezt érdemes áttanulmányozni. Alapvetõen nem annyira nagyon nagy az esély, 35 PI, ami azt jelenti, hogy száz párból ha csak így védekeznek, egy év alatt 35 esik teherbe. Mi évekig használtuk ezt a módszert a párommal, hatékonyan, mert nem lettem terhes (mielõtt bárki beszólna: az se lett volna baj, ha teherbe esek, csak nem volt túl ideális az idõpont). DE ez nem jelent semmit, van aki elsõre megjárja vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!