Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az a teherbeesesnek ha (16 db)

Mekkora az esely teherbeesesre, ha a huvelybe nemi sperma kerul? Vagy onnan nem igazan tudnak a "fiuk" beljebb vandorolni?

Legjobb válasz: Elég egy sperma is! A "fiuk" pedig 72 órán át életképesen vándorolnak, keresve a petesejtet, mert nagyon okosak ám! tehát ugyanakkora az esély, mintha namcsaknémi jutott volna be, hanem sok.

Elég egy sperma is! A "fiuk" pedig 72 órán át életképesen vándorolnak, keresve a petesejtet, mert nagyon okosak ám! tehát ugyanakkora az esély, mintha namcsaknémi jutott volna be, hanem sok.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt/jo hirt! ;)
Nagy az esély.
A kérdező hozzászólása: Hááááát! Van most egy 8 hónapos babám, soha nem figyeltem ilyen dolgokra, eddig figyeltünk is, de most valahogy így jött ki. Ráadásul a pici lányom is elsõre összejött.
50%.Vagy igen, vagy nem.Félre téve a viccet.Menj el az orvoshoz a sürgösségi ambulanciára, ott adnak esemény utáni tabletát, ami még 24 óra mulva is hat.
Szopik még a babád?, mert az valamenyire véd.A szülés ota volt már mensesed?(nekem 1 évesek voltak mikor elõszõr megjött)
A kérdező hozzászólása: 4. hónap után megjött és azóta is rendszeres. 2 hete hagytam -illetve hagyta a picúr- abba a szoptatást.
Szia! Teherbeesésre sosincs sok esély :) Gondolom nektek nem jelentene gondot, így nem tudom miért kell drukkolni, de drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem okozna gondot ha terhes lennék, csak még nem ilyen hamar gondoltuk a második bébit. Köszönöm a válaszokat!

Mekkora az esélye a teherbeesésnek, ha a párommal kb.10mpt szeretkeztünk védekezés nélkül?

Legjobb válasz: Most azt várod, hogy egy bonyolult algoritmus alapján kiírjam, hogy 50%?

Most azt várod, hogy egy bonyolult algoritmus alapján kiírjam, hogy 50%?
Ha nem vagy hülye akkor mért vagy ilyen felelõtlen???!!Hülye vagy te nem kicsit nagyon!!!!Buta liba ne szexeljen!!!!!
Nem adom fe..... Nincs olyan hogy határ eset!!! Az elõváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycsõ mellett, a prosztata alatt elhelyezkedõ Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsõben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt. A pénisz végén, a húgycsõnyílásban megjelenõ elõváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elõsegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását. Mennyisége egyénenként változó és igen eltérõ lehet, a néhány csepptõl a több milliliterig is távozhat, elõfordul, hogy csak az orgazmus bekövetkezte elõtt röviddel jelenik meg. Az elõváladék tartalmazhat az elõzõ ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség. Az AIDS-betegségben szenvedõk elõváladékban is megtalálható a HIV, ezért a beteg ondójával való érintkezés nélkül, az elõváladékkal is továbbadható a fertõzõ betegség.
Most úgy elképzeltem magamban... dugtok, aztán 10 másodpercig gumi nélkül, aztán megint gumi fel... ennek mi értelme?
50%
A kérdező hozzászólása: nem vagyok hülye, nem ment el elõtte és pontosan tudom h az elõválladékban is van sperma. de mekkora az esélye néhány másodpercnek?
Ja és még valami kedves kérdezõ!!!! Ha elõtte elment és úgy tette vissza akkor is marad sperma a srác nemi szervében!!A.
tíz másodperc? határeset
Komolyan senki nem olvas itt biosz könyvet??!!!Könyörgöm ne csináld ha nem tudod a dolgokat!!Igen is terhes lehetsz úgyan is az elõválladékban is van sperma!!!!Gondolkodj és olvass utána mielõtt neki állsz a szexnek!!!!A.
nevezzétek rólam Mini Red :D
Mi lesz a neve?
terhes vagy
nem vagy hülye? tudod ezeket a dolgokat? hahahaha akkor mi a jó fenéért csináltátok? tök mindegy, hogy mekkora esélye van onnantól, hogy van esélye..és nálatok van, ennyi a lényeg

Mekkora az esélye a teherbeesésnek ha egymás után többször lefeküdtünk egymással de nem élvezett belém?

Az együttlétek pont peteérés idején történtek.Rövid időn(1-2órán) belül egymás után többször. Valaki esett már igy teherbe?

Legjobb válasz: 100 ból 35 nõ egy év alatt, mert ez a megszakított közösülés pearl indexe. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind..

100 ból 35 nõ egy év alatt, mert ez a megszakított közösülés pearl indexe. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind..

Mekkora az esély a teherbeesésre ha peteérés elött és után is 5-5napig védekezünk?

pár hónapig szüneteltetjük a babaprojektet ezért nem akarok hormonokat szedni megint és apát se akarom az ovszerrel kinozni .6hónap alatt megfigyeltem már a ciklusomat és úgy gondolom ha eddig pé alatt sem sikerült teherbe esnem nem kell ennél nagyobb védekezés.

Legjobb válasz: Nagyon kevés az esély rá, hisz a nõ peteéréskor kb 8 órás idõintervallumban a legtermékenyebb, s mint írtad ekkor se jött össze. Ha meg már egyszer terveztétek, nem hiszem hogyha mégis becsúszna, akkor annyira el lennétek keseredve. Szóval szerintem elegendõ ennyi védekezés nektek. De félreértés ne essék, azoknak akik nem akarnak babát, fiatalok vagy más okból, azoknak ez nem elegendõ.

Nagyon kevés az esély rá, hisz a nõ peteéréskor kb 8 órás idõintervallumban a legtermékenyebb, s mint írtad ekkor se jött össze. Ha meg már egyszer terveztétek, nem hiszem hogyha mégis becsúszna, akkor annyira el lennétek keseredve. Szóval szerintem elegendõ ennyi védekezés nektek. De félreértés ne essék, azoknak akik nem akarnak babát, fiatalok vagy más okból, azoknak ez nem elegendõ.
A kérdező hozzászólása: szia.igen én is igy gondoltam.csak tudod hogy van ez amikor az ember annyira nem szeretné tuti akkor csuszik be.most költözés melováltás miatt nem lenne szerencsés de biztos megtartanánk ha mégis úgy döntene.

Mekkora az esély a teherbeesésre ha valaki esemény utáni tablettát vesz be az aktus után kb.48órával? Bővebben lent.

A ciklusom 15. napján voltunk együtt a párommal egyáltalán nem védekeztünk és kétszer is megtörtént a "baleset". Rá 48 órára tudtam csak felíratni az esemény utánit. Igazából nem lenne baj, ha teherbe esnék, csak vártunk volna vele még egy kicsit. Szerintetek mekkora rá az esély? Tapasztalt valaki hasonlót?

Legjobb válasz: Elég kevés rá az esély, hogy terhes lennél, mivel 72 órán belül bevetted az esemény utánit. Én egyszer a 3. napon vettem be, mégsem lettem terhes.

Elég kevés rá az esély, hogy terhes lennél, mivel 72 órán belül bevetted az esemény utánit. Én egyszer a 3. napon vettem be, mégsem lettem terhes.

Mekkora esély lehet a teherbeesésre, ha az ovuláció előtt 1-2 nappal, illetve utána 1-2 nappal volt az aktus?

Csak azon a "bizonyos 14-dik napon" ágyazódhat be? Vagy csak akkor van rá a legnagyobb esély, de más napokon is megtörténhet?

Legjobb válasz: Ovuláció elõtt és ovulációkor van legnagyobb esély, azért mert ha már kiszabadult a pete kb. 24 óra múlva már használhatatlanná válik. A spermimuok meg elélnek kb. 2-3 napot (persze már hallottam 6 napról is, de azt nem hiszem)

Ovuláció elõtt és ovulációkor van legnagyobb esély, azért mert ha már kiszabadult a pete kb. 24 óra múlva már használhatatlanná válik. A spermimuok meg elélnek kb. 2-3 napot (persze már hallottam 6 napról is, de azt nem hiszem)
Nekem legtöbbször az a bizonyos nap 17-dikén van, úgyhogy esetleg egy hõmérõzéssel, nyálkafigyeléssel sokat tudhatsz meg magadról. Érdemes megnézned az alábbi oldalt. http://www.babatervezok.otthona.net Hasznos infokhoz juthatsz a kérdésedet illetõen is.
Szia! A legnagyobb esély a teherbeesésre a fent irt napok a legalkalmasabbak. A peteérés általában a 14. napon történik, a pete a megtermékenyülés után még 3-4 napig a petevezetékben tartózkodik, osztodik és növekedik. Lassan sodrodik a méh ürege felé, a méh üregébe érkezve a pete a nyálkahártyába ágyazodik. Tehát a beágyazodás nem a 14. napon van.
Szia!A PÉ a nõk 65%-ánál a ciklusuk 10.-17.napjáig esik(normál 28 napos ciklusnál), a maradék 35 % a ciklus 1.-napjától(akár vérzés alatt) 10.-napjáig, vagy akár 17.-naptól 28.napig ovulál. Hõmérõzés, PG-53 ovulteszt, önmegfigyelés, és megtudod, hogy mikor van pontosan PÉ-d.Beágyazódni a megtermékenyítéstõl számított 7.-10.napon ágyazódik be, ezért van az, ha valakinek 28 napos a ciklusa amibõl a 12.napon ovulál, akkor a terhesteszt már mensi elõtt 1-2 nappal is lehet pozitív.De ha valakinek 28 napos ciklusból a 20.napon van PÉ-je, akkor hiába tesztel mensi elsõ napján, neki még 99%, hogy nem lesz pozitív, ha terhes is, csak 4-5 nappal késõbb, mert nincs még elég HCG a szervezetében.Egy öreg róka
Menstruáció közben nem lehet teherbeesni.
Ugy csináltátok h meg volt???? Ha igen, akko nem lehecc terhes, de ehhez kell ám gusztus!
A teherbeesés még a menstruáció alatt is lehetséges, de nagyon kicsi a valószínûsége... Ennek ellenére szerintem teszteljetek, bár még egyszer mondom, nagyon kicsi az esélye, de "az ördög nem alszik". Sok szerencsét!

Mekkora az esélye a teherbeesésnek, ha a férfi csak a nő testére élvez?

És közben nem használnak semmilyen fogamzásgátló eszközt.

Legjobb válasz: Elég nagy! A spermiumok bediffundálnak a bõr pórusain a nyirokrendszeren át eljutnak a véráramba, majd elõbb utóbb eltalálnak a méhedhez is és ott a baj! Vigyázz!

Elég nagy! A spermiumok bediffundálnak a bõr pórusain a nyirokrendszeren át eljutnak a véráramba, majd elõbb utóbb eltalálnak a méhedhez is és ott a baj! Vigyázz!
Attól függ mi történt elõtte. Ha nem volt smemi behatolás, és csak a hasára élvez, akkor nyilván 0%. Hogy jutnának be a spermiumok a testébe?...a bõrén keresztül, vagy mégis mire gondoltál? De ha úgy gondoltad, hogy elõtte védekezés nélkül szexelnek, majd a vége elõtt a férfi kirántja és a csajra élvez, akkor azért elég jó esély van a babára. Pearl index szerint egy év alatt kb. 40%, hogy összejön a gyerek.
ez most komoly?
annyi az esélyed mint egy banánnal mäsztizó majomnak b+
50-50 vagy igen vagy nem!
"Mennyi bunkó van itt..." ahogy mondod, veled az élen :)
100% h terhes leszel de van 9 hónapod h eldöntsd mi legyen a gyerek neve
A kérdező hozzászólása: Mennyi bunkó van itt...
A köldöködön befolyik a kis [email protected], és hopp mán ott is van a méhedben. http://www.google.hu/imgres?q=troll&um=1&hl=hu&sa=N&rlz=1G1G..
A kérdező hozzászólása: És az elõválladék az nem számít?
ah egy hímivarsejt a petesejtet megtermékenyíti akkor van gyerek. ha neked a tesdeden van egy petesejt akkor 90% hoyg terhes leszel, ha nicns a tesdeden petesejt akkor így semmi esélyed arra, hogy terhes legyél. am ha te ezt komolyan gondotlad lehetsz vagy 12 éves
Ajj... miért van napi 5 retardált aki biológia könyvet még borítóról sem látott?
De-de számít az is! Lehetnek benne spermiumok!!! Óvatosak legyetek! VÉDEKEZZETEK!!!A sok butasággal ne foglalkozz ami itt van :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!