Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az a teherbeesesnek (38 db)

Mekkora az esely teherbeesesre, ha a huvelybe nemi sperma kerul? Vagy onnan nem igazan tudnak a "fiuk" beljebb vandorolni?

Legjobb válasz: Elég egy sperma is! A "fiuk" pedig 72 órán át életképesen vándorolnak, keresve a petesejtet, mert nagyon okosak ám! tehát ugyanakkora az esély, mintha namcsaknémi jutott volna be, hanem sok.

Elég egy sperma is! A "fiuk" pedig 72 órán át életképesen vándorolnak, keresve a petesejtet, mert nagyon okosak ám! tehát ugyanakkora az esély, mintha namcsaknémi jutott volna be, hanem sok.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt/jo hirt! ;)

Mekkora az esély a teherbeesésre akkor, amikor pont késik a menstruációm?

Pl. 10-én kellene megjönnie de nem jön, mondjuk 15-én akció van. Mekkora az esély ilyen esetben a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Tyû, ezt jó nehéz megmondani. Pl nem tudjuk, miért késik a vérzésed, és pontosan hol tartasz a ciklusodban. Ha azért késik, mert terhes vagy, akkor az újbóli teherbeesés esélye nulla. :-) Szóval ahhoz, hogy bármit is tippeljünk, tudni kellene, miért késik neked. Ehhez pl hasznos lenne egy hõgörbe. Ha azért késik, mert eddig nem volt ovulációd, és épp most van, akkor a teherbeesésre az esélyed 20-25%.

Tyû, ezt jó nehéz megmondani. Pl nem tudjuk, miért késik a vérzésed, és pontosan hol tartasz a ciklusodban. Ha azért késik, mert terhes vagy, akkor az újbóli teherbeesés esélye nulla. :-) Szóval ahhoz, hogy bármit is tippeljünk, tudni kellene, miért késik neked. Ehhez pl hasznos lenne egy hõgörbe. Ha azért késik, mert eddig nem volt ovulációd, és épp most van, akkor a teherbeesésre az esélyed 20-25%.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem azért mer terhes vagyok. Nálam inkább jellemzõek a 33-35 napos ciklusok.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi szépen a választ! :)
A kérdező hozzászólása: ja és ez nem most volt, hanem elõzõ hónapban. És végülis megjött 6 nap késéssel.
Hát velem is történik ilyesmi!Jó kis anyagcsere zavar miatt, most pont tökre nem tudom, hogy mikor fog megjönni.Eddig 28 napos volt a ciklus, mostanában 33-34-36-42 és sose tudni mikor jön meg, de az ovuláció az halál pontosan a 16. napra, mint eddig! Úgyhogy, mi is szoktunk szeretkezni ezzel a ténnyel, hogy mûár volt peteérés!Baleset eddig még nem történt!

Mekkora az esélye a teherbeesésnek?

9 hónapos a kisbabám, igény szerint szoptatom, még nem jött meg, és emellé megszakításssal védekeznénk?

Legjobb válasz: miért ne eshetnél teherbe??

miért ne eshetnél teherbe??
nem mindenkinél válik be a szoptatás alatti terméktelenség
van aki fogamzásgátló szedése mellett esik teherbe, nem hiszem, hogy a szoptatás 100%-os védelmet nyújt... magszakítással meg közösülni szokás, nem védekezni. és ezt nem kötözködésbõl mondom, az tényleg nem védekezés.
Ha nem akarsz gyereket, tudod, hogy kell védekezni. Attól függõen, hogy mennyire nem szeretnéd, úgy védekezz.
6, 25%

Mekkora az esélye a teherbeesésnek megszakításos szexszel?

Jóval az ejakuláció előtt szakítjuk meg , kb 2 perccel előtte

Legjobb válasz: elég nagy.

100 nõbõl egy év alatt 85 teherbe esik ezzel a "védekezési módszerrel". Szerinted érdemes?
elég nagy.
6x10 a 23ikon A megszakítás nem védekezés
Még ha le is szakadna a karom, de akkor is tarkón [email protected]ék erõbõl minden olyan hülye tini és kora felnõtt idiótát aki a megszakításra védekezésként tekint. Ivartalanítani nem tudom õket, úgyhogy maradna a pofon. Válaszoltam a kérdésedre?
ha mindketten egészségesek vagytok, és nem tragédia ha becsúszik egy baba akkor bevállalható. de tiniként, iskolába járva, nulla háttérrel én nem kockáztatnám meg. más kérdés hogy én 2 év alatt nem estem teherbe megszakítással, plusz még 1 év védekezés nélkül, de én beteg vagyok. ne játszatok ilyesmivel, ha nem tudtok bevállalni egy babát. 27/N
Sok történetet hallani, hogy évek alatt sem esnek teherbe, na õk azok, akiknek egészségügyi problémáik miatt nem, vagy csak nehezen lehet gyerekük. Aki egészséges, az elõb-utóbb tutira teherbeesik így...
Nálunk most csúszott be így egy baba, elég kellemetlen helyzetben. Elvetetni meg nem akarjuk. Szívás.
Én így estem teherbe, hülye voltam...
vagy teherbe esel vagy nem
50%
Mi ezt használjuk fél éve egyéb okok miatt, az elején azt hittem szerencse, de az utóbbi idõben azon vagyunk hogy ez betegség, valamelyikünk részérõl...
Ezt még egy orvos se tudja megmondani... Ha beveszed az esemény utánit 72 órán belül, akkor 0
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Bevettem, igaz csak a 40. órában jutottam el orvoshoz. Nem is félnék ennyire, ha nem pont ciklus közepén lennék.
Nagy az esély.
A kérdező hozzászólása: Hááááát! Van most egy 8 hónapos babám, soha nem figyeltem ilyen dolgokra, eddig figyeltünk is, de most valahogy így jött ki. Ráadásul a pici lányom is elsõre összejött.
50%.Vagy igen, vagy nem.Félre téve a viccet.Menj el az orvoshoz a sürgösségi ambulanciára, ott adnak esemény utáni tabletát, ami még 24 óra mulva is hat.
Szopik még a babád?, mert az valamenyire véd.A szülés ota volt már mensesed?(nekem 1 évesek voltak mikor elõszõr megjött)
A kérdező hozzászólása: 4. hónap után megjött és azóta is rendszeres. 2 hete hagytam -illetve hagyta a picúr- abba a szoptatást.
Szia! Teherbeesésre sosincs sok esély :) Gondolom nektek nem jelentene gondot, így nem tudom miért kell drukkolni, de drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem okozna gondot ha terhes lennék, csak még nem ilyen hamar gondoltuk a második bébit. Köszönöm a válaszokat!

Terhességmegszakítás után, ha még nem jött meg az első menstruáció, mekkora esélye van a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?

Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?
Ugyan annyi, mint elõtte: 50-50%. Bármikor lehet peteérésed, sõt, mivel most nagyjából se tudod, hogy mikorra várható, talán több is, mint 50%.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: akarok gyereket, eü. okokból volt terhességmegszakításom.

Mekkora az esélye a menstruáció alatti teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi, de vannak nõk akiknek ebben az idõben van peteérésük.

Szerintem kicsi, de vannak nõk akiknek ebben az idõben van peteérésük.
Kicsi. Mondjuk 5 %.

Mekkora az esély spirál mellett a teherbeesésre?

Spirálom van, ismerek olyant, aki ez mellett lett terhes, de ez mennyire gyakori?

Legjobb válasz: Igen, ismerek. Keresztanyám. Hát, azt hogy gyakori-e nem tudom, de éppen rokonnál történt,azért tudok róla, hogy biztosan megtörtént. A gyerek egészséges és már felnõtt lassan.

Igen, ismerek. Keresztanyám. Hát, azt hogy gyakori-e nem tudom, de éppen rokonnál történt, azért tudok róla, hogy biztosan megtörtént. A gyerek egészséges és már felnõtt lassan.
Rákeresel neten arra, hogy "pearl index". Ez megmutatja, hogy 100 olyan nõ közül, akik az adott védekezési módot használják, 1 év alatt hány esik teherbe.
Anyum is spirál mellett lett terhes pár éve...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!