Találatok a következő kifejezésre: Mekkora az a menstruáció (39 db)

Lefeküdtem a barátommal a menstruációm előtt egy héttel. Nem védekeztünk, de nem ment el bennem. Mekkora az esély, h teherbe essek ha már 2 napot késik? Mondjuk stresszes is voltam az utóbbi időben és egy kicsit félek.

Legjobb válasz: Menstruáció elött egy héttel pff... hát,olyan erös 50%. ha 2héttel-10nappal elötte tetted volna,olyan 70%lenne. olyan nehéz felhúzni egy gumit?ahh :/

Menstruáció elött egy héttel pff... hát, olyan erös 50%. ha 2héttel-10nappal elötte tetted volna, olyan 70%lenne. olyan nehéz felhúzni egy gumit?ahh :/
Igen, nagy az esély rá. Minek kufircoltok ha annyi eszed nincsen hogy attól, hogy nem megy el benned, van elõváladék? Istenem.. Gratulálni tudok csak;) :/:/ 16/L
Mindenki anyjától függetlenül ilyenkor a legnagyobb az esély a terhességre. Ha késik, van okod parázni.
Hihetetlen xD... Húzza már fel a pasid azt a nyomorult óvszert!
Miért jó hülyeséget csinálni aztán itt pánikolva kérdezõsködni?

Menstruáció első napján mekkora az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Szerintem 0!Mi már az elejétõl kezdve a menstruáció alatt egyszer sem védekeztünk és sosem lettem terhes....

Szerintem 0!Mi már az elejétõl kezdve a menstruáció alatt egyszer sem védekeztünk és sosem lettem terhes....
Semennyi. Akkor lehetsz terhes, ha peteérésed van kb. a ciklusod közepe táján. A peteéréskor, illetve az elõtti 2, után 1 napon van lehetõséged.
Nulla százalék. Egyrészt azért, mert nincs a szervezetedben érett petesejt (hiszen most hagyja el a testedet). De még ha valami oknál fogva lenne is (mert nagyon ritkán elõfordul, hogy hamarabb érik meg a következõ, mint ahogyan az "szabályos"), nem tud megtapadni a méh falán a megtermékenyített petesejt, hiszen éppen most válik le a méh nyálkahártyája.
Természetesen lehetsz, vannak olyan népek akik csak a mestruáció alatt vannak együtt és esnek teherbe, meg a Jónás módsztenél is nagyon sok mindenkinek egybe esik a Jónás napja a menstruációval!
Nem nagy az esély, DE az én nagyobbik fiammal, igy maradtam terhes.A nõgyogyászom felesége mind a két gyerekével igy maradt terhes a menstruácio idején.
A szülészet-nõgyógyászat tankönyvünkben (eü. szakközép) azt írják, hogy a menstruációt megelõzõ és az azt követõ két nap nem lehet teherbe esni, pontosan a beágyazódás lehetetlensége miatt, mivel a méhnyálkahártya ilyenkor nem alkalmas. A megtermékenyült petesejt egy ideig vándorol, mire a méhüregébe kerül, így a menstruáció többi napján nincs akadálya, ha éppen van "egy kóbor peteérésed", mivel nem csak szabályosan a ciklusod közepe táján lehet tüszõrepedésed, hanem akár egy hatalmas orgazmus hatására is.

Hólyaghurut antibiotikumos kezelése után a hüvelyflóra felborulása miatt mekkora az esély hüvelygomba kialakulására menstruáció alatt?

Legjobb válasz: Szerintem van rá esély bõven. Nekem a nõgyógyászom a lactofeel hüvelygélt ajánlotta kezelés utánra,és megelõzésre is, mely menstruáció alatt is használható.Nekem nagyon bevált. 7 db van benne 3200 ft. De mondjuk elég pár naponta 1, így megelõzésre.

Szerintem van rá esély bõven. Nekem a nõgyógyászom a lactofeel hüvelygélt ajánlotta kezelés utánra, és megelõzésre is, mely menstruáció alatt is használható.Nekem nagyon bevált. 7 db van benne 3200 ft. De mondjuk elég pár naponta 1, így megelõzésre.
Kevés rá az esély. Azért a nõk többsége, bármilyen okból is kap antibiotikumos kezelést, nem lesz utána gombás.
A menstruációnak sok köze nincs hozzá. Az antibiotikum után kialakulhat, és esélyt latolgatni képtelenség, attól, hogy a "nõk többsége" nem lesz minden antibiotikum-kúra után gombás, még éppúgy kijöhet nálad most, mint ahogy nem. Amit tehetsz ellene, az jó nagy adag c-vitamin, és egyéb immunerõsítés, mert a gombát elsõsorban az immunrendszer gyengülése engedi elhatalmasodni.
Én se azt írtam, hogy nincs rá esély, csak azt, hogy kevés. Szerintem ne a hüvelyedbe tuszkolj ezt-azt, hanem inkább probiotikumot szedj.
Én szinte minden antibiotikum után gombás leszek, a hólyaghurutra kapott szertõl azonban mégsem volt gondom. Arra asszem Cifránt szoktak felírni.
Lehet kapni olyan kúpot, ami nem vényköteles és pont erre lett kitalálva. A napokban ajánlotta a doki nekem is, hogyha gondolom akkor a kezelés után pár napig használjam, nehogy egyikbõl kigyógyulva beleessek a másikba.

Menstruáció elmúlása után 15 nappal, elvileges megjövetele előtt 5 nappal mekkora az esély a teherbe esésre más időszakokhoz képest?

Legjobb válasz: Hát a menstruáció utáni 14 nap fele a legesélyesebb vagyis peteéréskor meg alatta

Hát a menstruáció utáni 14 nap fele a legesélyesebb vagyis peteéréskor meg alatta
Menstruáció alatt még
Kevés, de teherbe lehet esni akkor is. Védekezni kell normálisan, nem számolgatni, mert nem mész vele semmire.

A menstruációm negyedik napján lefeküdtünk és nem védekeztünk mekkora az esély a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz, így akár menstruáció alatt is! Tény, hogy kevés az esélye, de az a kicsi sokat tud számítani. Olvastam már itt pár nõrõl, hogy akkor esett teherbe.

Bármikor teherbe eshetsz, így akár menstruáció alatt is! Tény, hogy kevés az esélye, de az a kicsi sokat tud számítani. Olvastam már itt pár nõrõl, hogy akkor esett teherbe.
Szerintem semmi esély rá. Bár elõfordulhat, hogy valakinek mensi közben van peteérése, de ez nagyon ritka.
Én úgy tudom, hogy hiába beléd megy a sperma és épp nincs érõ petesejt a közelben ámde a természet annyira "jól" rakott össze minket, hogy bizony a nõi testen belül (a méhben) akár egy hétig is vígan elének a spermák.Vagyis ha beléd ment, majd benned élnek és nem vesztettek vitalitásukból akkor ha lesz peteérésed akkor bizony lehet baj a dologból.De kicsi az esélye fõleg ha azért még erõs vagy közepes a vérzésed nem hiszem, hogy túlélték.....
Menstruáció közben nem lehet teherbeesni.
Ugy csináltátok h meg volt???? Ha igen, akko nem lehecc terhes, de ehhez kell ám gusztus!
A teherbeesés még a menstruáció alatt is lehetséges, de nagyon kicsi a valószínûsége... Ennek ellenére szerintem teszteljetek, bár még egyszer mondom, nagyon kicsi az esélye, de "az ördög nem alszik". Sok szerencsét!

A menstruációm után 3 nappal feküdtünk le a barátommal. A gumi elszakadt. Mikor észrevettük gyorsan jó alaposan lefürödtem belül is kimostam magam szappannal is. Mekkora az esélye h terhes legyek?

Legjobb válasz: belül szappannal? ugye viccelsz? szerinted a szappan spermaölõ? a petevezetékedbõl csak nem mostad ki õket?menstruáció után kezdõdik ráadásul a termékeny idõszak. nem biztatlak, de remélem ugy alakul, ahogy szeretnéd.

belül szappannal? ugye viccelsz? szerinted a szappan spermaölõ? a petevezetékedbõl csak nem mostad ki õket?menstruáció után kezdõdik ráadásul a termékeny idõszak. nem biztatlak, de remélem ugy alakul, ahogy szeretnéd.
a petevezetékekben nincs savas kémhatás. hm, ha minden elpusztulna a savtól, egy kisbaba sem születne. még egyszer a vezetékben 2-3napig sõt, egy hétig is élhetnek:természetesen a lány spermiumok.lásd babatervezok.otthona net példagörbék szerencsés találattal. erre csak a 72órás tabi hathat.kivánom, legyen szerencséd.
A kérdező hozzászólása: ja elnézést rosszul írtam. a ciklusom 29-30napos. a mensesem 4-5
A kérdező hozzászólása: mikor fürödtem a nagy része kifolyt. nyugi nem dugtam fel a szappant nem vagyok hüje, és azt sem hiszem h spermaölõ. sajnos nem az. nem tudok elmenni az ügyeletre mert a szüleim nem tudhatják meg ezt. szal ez sajnos kilõve. reménykedem hogy nem lesz baba mert nem terveztük. egyébként a mensesem 29-30napos ha ez segít valamit az egyik válaszolónak.
Több napig élhetnek? De a nõi ivarutak savas kémhatású váladékot termelnek, amitõl megpusztulnak. Az a néhány db, ami meg esetleg mégis túléli, nem mozog annyira, hogy termékenyítõképes legyen.
ha 6napos mondjuk a mensid és 3nappal utána csináltátok, a spermiumok több napig is elélhetnek benned, tehát a 9-12napig, az már a peteérés környéke...
tehát attól függ, milyen hosszuk a ciklusaid és hány napos a menstruációd...
Elõzõ vagyok: de azért kivételek történhetnek, mindenképp csinálj tesztet. Vagy (azt hiszem) az ügyeleten 72 órás tablettát is kérhetsz.
Az ovuláció (peteérés vége, és kilökõdés) kb. két menstruáció között félúton történik (kb. 2 héttel utána), szóval nem valószínû, hogy érett petesejt volt benned.
és még elfelejtettem, termékeny idõszakban a nõi ivarutak kedveznek a spermiumoknak, a nyálka segiti õket az elõrejutásban. a savas csak a gyenge egyedeket pusztitja el.biológia.

Terhességmegszakítás után, ha még nem jött meg az első menstruáció, mekkora esélye van a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?

Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?
Ugyan annyi, mint elõtte: 50-50%. Bármikor lehet peteérésed, sõt, mivel most nagyjából se tudod, hogy mikorra várható, talán több is, mint 50%.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: akarok gyereket, eü. okokból volt terhességmegszakításom.

Mekkora az esélye a menstruáció alatti teherbe esésnek?

Második napja menstruálok, rendesen vérzem, és ma a párom belém élvezett.

Legjobb válasz: minimális, vagyis szinte semmi

minimális, vagyis szinte semmi
Szinte semmi. Aki teherbeesett az sem általában menstruáció alatt, hanem a menstruáció alatti szeretkezésbõl életben maradt spermáktól esett teherbe úgy, hogy az ovulációja kb közvetlen a menstruáció után volt. Ezért mondják, hogy úgy is teherbe lehet esni, ezért nem biztos védekezési módszer. Azonban ritka az ilyen. Ha rendszeresek a ciklusaid, akkor nem a 4-5. napon, hanem 12-15. nap körül van peteérés, szóval nincs nagy esély arra, hogy teherbe estél volna.
én is ilyen helyzetben vagyok csak én nem szeretném hogy terhes legye, nagyon nem! nálam kilyukadt az óvszer és megvolt de félek:S A második kommentelõ meg húzzon a p*csába mert undorító hogy így viselkedik, csak közlöm drága hogy ez természetesen emberi dolog, ha meg nem bírod felfogni mert gyépés vagy akkor tudod hova kell menned!
fuuujjj de gusztustalan vagy!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A ciklusaim rendszeresek, és szeretkezés után alaposan megmosakodtam, remélem, nem lesz baj.
sziasztok egy kerdesem lenne, ma tortent egy kisebb baleset a baratnommel, konkretan a helyzet: o menstrual, de mar az utolso napokban jar, ennek ellenere lefekudtunk. meg joval azelott kivettem, hogy elmentem volna, csak annyi tortent, hogy raelveztem, igy elofordulhat, hogy olyan helyre is kerult belole, ahova nem kellett volna.. most erosen dilemmazunk, hogy mit tegyunk, mivel nem sok ilyen jellegu tapasztalatunk van még, nem tudjuk mekkora az eselye, hogy teherbe esett. erdemes a 72 oras fogamzasgatlas az adott helyzetben, vagy elhanyagolhato a terhesseg eselye? a valaszokat elore is koszonom!
A kérdező hozzászólása: Szia. Én vagyok az elsõ, eredeti kérdezõ :) Szóval szerintem tényleg minimális az esélye, bár a sógornõm pont a menstruációja alatt esett teherbe a kislányával, és itt is olvastam már olyan válaszokat, hogy van rá esély, ha valamilyen oknál fogva a menstruáció alatt mégis történik peteérés, szóval ezt ne lehet kiszámítani. Elvileg nagyon minimális az esélye, az eredeti kérdés óta én sem estem teherbe, szóval szerintem nem feltétlen szükséges az esemény utáni, bár ezt Nektek kell eldöteni. Esemény utániról annyit, hogy összezavarhatja a menstruációt, mert nagy adagban tartalmaz hormonokat, én egyszer vettem be, de akkor ne volt semmi mellékhatása, rendesen jött meg. Szóval nektek kell mérlegelni. Anita
Nagyon nagyon kicsi, de NEM 0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!