Találatok a következő kifejezésre: Mekkora adagot az angolvízből (1 db)

Mekkora adagot adjak az angolvízből a babámnak? (gripe water)

Vettünk egy üveggel,de nem tudom mennyit adjunk bel?le,mert az van ráírva,hogy "egy kávéskanál (5 ml)"!A kávéskanál és az 5 ml közt óriási különbség van.Még a gyógyszertári számítás szerint is csak 2 ml a kávéskanál,de valójában 1 ml.Tapasztalatokra lennék kíváncsi!Ki mennyit adott bel?le és milyen eredménnyel?5 hetes a pici.

Legjobb válasz: Én 5 ml adok a babómnak

Én 5 ml adok a babómnak
Sajnos nyomtatási hiba van az ismertetõn. Nem szabad 5 ml-t adni hisz az rengeteg. 0, 5 ml-t kell adni és az egy kávéskanálnak megfelelõ.
Én is köszi a választ...hihetetlen, hogy senki nem jelentette még fel a gyártót vagy a forgalmazót ezért!!!Még szerencse, hogy olvasgatom a válaszokat, és még nem sokszor adtam a fiamnak. Sajna, akkor 5ml-t kapott:(
A kérdező hozzászólása: Most néztem meg az angol oldalakat.Valóban 5 ml kell 1-6 hónapos korig.A jelek szerint akkor a kávéskanalat írták el.Az angol oldalakon teáskanálnak írják.Persze a mi teáskanalunk nincs 5 ml, de a jelek szerint náluk akkora.Minden angol nyelvû ismertetõ 5 ml ír!Jó kis fejtörést okoznak az elírt papírjukkal!Gondoltam leírom mit találtam róla közben, hátha segít másnak is az adagolásban.
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondta, hogy napi 5 ml!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

8honapos babam elkapta a kotohartya gyulladast. Hasznalhatok tobrex szemcseppet neki?

6

Hogyan fogjátok az újszülött babát, párnára teszitek? Ha nem teszem párnára kárt okozhatok neki?

6hetesek vagyunk!

6

Mennyi idős volt a babád mikor rád mosolygot?

14

Mit és milyen márkájú készségfejlesztőket vettetek babátoknak? 6-36 hósokra gondolok.

2

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Mitől van egy kb.1 hónapos baba arca teljesen pirosan kipattogva?

Ma láttam egy babát a buszmegállóban kb. 1 hónapos lehetett és az arca totálisan tele volt apró duzzadt piros kiütésekkel. Szegénynek szinte egy szabad hely sem volt az arcán a sok kiütéstől. Nagyon meglepett mert még nem láttam ilyen babát. Mitől van ez?

9

Milyen az állatkert baba mama szobája?

Leginkább az érdekel, van -e lehetőség bébiétel melegítésre.

1

Van olyan, aki olyan nehéznek érzi/érezte a csecsemőkort, hogy kifejezetten emiatt - és nem a gyerekvárás nehézségei, szülés, dackorszak, anyagiak, saját kora - miatt nem vállal több gyereket?

Mi volt a leginkább kiváltó oka?
Éjszakázás, nagyon sok kötöttség, sírás, tehetetlenségük a mozgás terén stb.?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!