Találatok a következő kifejezésre: Mekkora adagokat enni a (3 db)

Valaki leírná, mekkora adag kajákat lehet enni, ha napi 5-6 kis étkezésre váltok? Amennyire pontosan csak lehet. Kb.4 kg-ot szeretnék fogyni, majd ezt a súlyt tartani. (58->54)

Legjobb válasz: 1200 kalória a fogyis étrend általában, ezt kell elosztani annyi részre ahányszor eszel...enéál többet ne...kb ennyi...nem tom ezt h lehetne mennyiségben mérni, mármint tömeadatszerint

1200 kalória a fogyis étrend általában, ezt kell elosztani annyi részre ahányszor eszel...enéál többet ne...kb ennyi...nem tom ezt h lehetne mennyiségben mérni, mármint tömeadatszerint
Én is mindig akkor fogytam sikeresen, ha 2, 5-3 óránként ettem, vagyis napi 5 alkalommal. És én is úgy számoltam magamnak, hogy napi 1200 kalóriát egyem. De ha korán keltem, akkor ez nem volt elég a hosszú napra. Végül kikötöttem egy váltott módszernél, ami a nagy étkezéseknél 400-500 kalória volt, a köztük lévõ kicsiknél pedig 200. Elõször táblázatban néztem, mi mennyi, de egy idõ után már meg tudtam hasalni az értékeket. (Neten is vannak ilyen táblázatok, ált. 100 g-ra adják meg kcal értéket.) Többször is fogytam így hosszú idõn keresztül. Mindehhez 176 cm magas vagyok. Gondolom, kisebb termethez, egy kicsit kevesebb kalória is elég, de nem sokkal kevesebb. Persze a kalória értéket mindenkinek magának kell kitapasztalnia, mert más és más a szervezetünk, és más a napirendünk is. De iránymutatásnak ez is egy lehetõség.
Ha fogyózol, akkor a legcélszerûbb kb. 2-3 dl-es adagokat enni. (egy bögre kb. ennyi... ezt célozd be). Nekem sajna nem sikerült.. :( (csak abból amit nem nagyon szeretek, pld. sárgaborsó fõzelék, vagy tejberizs.. na azokból be bírom tartani a 2-3 dl-t:)
A kérdező hozzászólása: köszi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Mekkora adagokat lehet enni a különböző napokon?

Legjobb válasz: A pizzaszeletnél nem adok igazat az elõttem szólónak, mert ha elolvasod a 90 napos diétás honlap kérdéseit, ott ott van a válasz a pizzára is. Kis pizzának fele, nagynak(családi) 2 szelet. A többi különben tényleg úgy van. Nyers salátát meg annyit ehetsz amennyit akarsz, kivéve gyüminapon.

A pizzaszeletnél nem adok igazat az elõttem szólónak, mert ha elolvasod a 90 napos diétás honlap kérdéseit, ott ott van a válasz a pizzára is. Kis pizzának fele, nagynak(családi) 2 szelet. A többi különben tényleg úgy van. Nyers salátát meg annyit ehetsz amennyit akarsz, kivéve gyüminapon.
egy tányérnyit ebédre, annak a felét vacsorára, húsból 20 dkg.-ot, 1 piizaszeletet, sütibõl 2 szeletet, vagy 3 bombóc fagyit
Nyers salátát bármikor bármennyit??????

Elkezdtem a hozzátáplálást. Honnan fogom tudni, hogy kb mekkora a normál adag, amit "meg kellene ennie"?

Tépszernél meg szopnál tudtam, mert mértem a babám, meg az üvegben láttam a mennyiséget.

Legjobb válasz: Szia! Ne mérd! Felesleges. Amíg éhes, addig eszi. Ha pedig elfogadja az adott ételt, akkor ízlik neki, vagyis enni fogja, míg éhes. Az elején úgyis csak keveset adsz neki a tápszer elõtt, és fokozatosan növeled az adagot, mígnem már nem kell a tápszer. Kislányom 13 hónapos, 4 hónaposan elkezdtem hozzátáplálni, mert csak 2 hónapos koráig tudtam szoptatni. Hosszú az út, míg elteheted reggelre és estére a tápszert. Ne aggódj!

Szia! Ne mérd! Felesleges. Amíg éhes, addig eszi. Ha pedig elfogadja az adott ételt, akkor ízlik neki, vagyis enni fogja, míg éhes. Az elején úgyis csak keveset adsz neki a tápszer elõtt, és fokozatosan növeled az adagot, mígnem már nem kell a tápszer. Kislányom 13 hónapos, 4 hónaposan elkezdtem hozzátáplálni, mert csak 2 hónapos koráig tudtam szoptatni. Hosszú az út, míg elteheted reggelre és estére a tápszert. Ne aggódj!
Szerintem mérni nem érdemes. Ha nem ízlik neki, akkor "szólni fog", hogy nem kér többet, arra érdemes figyelni, hogy ha nagyon ízlik neki, akkor se adjál egyszerre túl sokat. Kezd egy-két kanállal, és napról napra egyre többet kaphat. Új fajtából egyszerre csak egyet próbálj, hogy lásd, hogy reagál rá (az emésztése). Jó kóstolgatást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!