Találatok a következő kifejezésre: Mekkora adag lehet kiváltani (2 db)

Mekkora adaggal lehet kiváltani étkezést, ha kb.210-220 ml tápszert eszik meg? Akkor a bébi ételnek is ugyanannyinak kell lennie?

Üvegeset eszünk és 1 üveg nem elég!

Legjobb válasz: Hány grammos a bébiétel? Mert pl. az Univer 160, a Hipp, Hamé, Kecskeméti 190! Egyébként én teával/vízzel megkínálom fõzelék vagy gyümölcs után, és elégnek bizonyul, mert nem jelzi hogy éhes lenne még! Van, mikor már inni sem kér utána.

Hány grammos a bébiétel? Mert pl. az Univer 160, a Hipp, Hamé, Kecskeméti 190! Egyébként én teával/vízzel megkínálom fõzelék vagy gyümölcs után, és elégnek bizonyul, mert nem jelzi hogy éhes lenne még! Van, mikor már inni sem kér utána.
Az én lányom inkább jól lakott a bébiételekkel vagy azzal, amit én csináltam neki, mint a tápszerrel, tehát nem evett meg ugyanannyit belõle. Pl. vagy 200 ml tápszert ivott vagy megevett egy kisebb bébiételt (Univer, ami ugye csak 160 gramm). Õ vizet ivott étkezések után.
A kérdező hozzászólása: Ilyen és olyan is van. ált. gyümölcsös hamanek, fõzelék univer. én sajnos, nem tudom õt megitatni. egyáltalán nem kér, csak játszik vele, de azt is csak néha. sokat kinálom, de semmi, se viz, se gyümölcslé, most teával próbálkozom, abból valamelyik nap megivott egy 100 ml-t, ez már nagy szó, igaz evés elõtt fél órával. de étkezések után soha nem kér. az üveges kaja után rögtön nem kér tápszert, de kb. fél órára rá simán meginná az egész adag tápszerét.
hasonló cipõben járok, erre mondja a doki ne adjak neki kajcsi után tápszert is mert túl sok fehérjét eszik akkor..de ha kéri??
Lányom 190g-os fõzeléket kap ebédre(Kecskeméti, Ovko), az Univeres az neki is kevés volt.Uzsonnára pedig tejberizspépet vagy tejpépet kap gyümölccsel, ez kb.:210-230g. Reggel és este kap csak tápszert:210-230ml-t.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
kedves utolsó! mennyi idõs a babád?
utolsó vagyok:03.03-án lesz 7hónapos a lányom.

Mekkora adag gyümivel lehet kiváltani egy étkezést?

El?sször a 10órai legyen ugye, utánna az ebéd, majd du. Ez az adag n?l ahogy a baba is?

Legjobb válasz: Nekem a pontos ml kellen.

A kérdező hozzászólása: Nekem a pontos ml kellen.
Gyümölccsel nem tudsz kiváltani étkezést. Fõzelékkel igen. A gyümölccsel csak bevezeted az újakat. Az majd tízórainak és uzsinak lesz jó. Attól függ, milyen étkû a baba. Kb. egy bébiételes üvegnyi egy étkezés. De ha kevesebbet eszik, az is jó. Ki kell tapasztalni, mennyire van szüksége! Jó babázást!
Attól függ, milyen étkû a baba. Kb. egy bébiételes üvegnyi egy étkezés. De ha kevesebbet eszik, az is jó. Ki kell tapasztalni, mennyire van szüksége! Elõször keveset eszik. Amíg elfogadja add neki, ha elég volt, úgysem fogja elfogadni! Elõször tápszer v. a.tej mellé kell adni, de gondolom ezt tudod! Jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!