Találatok a következő kifejezésre: Mekkora adag lehet (7 db)

Mekkora adaggal lehet kiváltani étkezést, ha kb.210-220 ml tápszert eszik meg? Akkor a bébi ételnek is ugyanannyinak kell lennie?

Üvegeset eszünk és 1 üveg nem elég!

Legjobb válasz: Hány grammos a bébiétel? Mert pl. az Univer 160, a Hipp, Hamé, Kecskeméti 190! Egyébként én teával/vízzel megkínálom fõzelék vagy gyümölcs után, és elégnek bizonyul, mert nem jelzi hogy éhes lenne még! Van, mikor már inni sem kér utána.

Hány grammos a bébiétel? Mert pl. az Univer 160, a Hipp, Hamé, Kecskeméti 190! Egyébként én teával/vízzel megkínálom fõzelék vagy gyümölcs után, és elégnek bizonyul, mert nem jelzi hogy éhes lenne még! Van, mikor már inni sem kér utána.
Az én lányom inkább jól lakott a bébiételekkel vagy azzal, amit én csináltam neki, mint a tápszerrel, tehát nem evett meg ugyanannyit belõle. Pl. vagy 200 ml tápszert ivott vagy megevett egy kisebb bébiételt (Univer, ami ugye csak 160 gramm). Õ vizet ivott étkezések után.
A kérdező hozzászólása: Ilyen és olyan is van. ált. gyümölcsös hamanek, fõzelék univer. én sajnos, nem tudom õt megitatni. egyáltalán nem kér, csak játszik vele, de azt is csak néha. sokat kinálom, de semmi, se viz, se gyümölcslé, most teával próbálkozom, abból valamelyik nap megivott egy 100 ml-t, ez már nagy szó, igaz evés elõtt fél órával. de étkezések után soha nem kér. az üveges kaja után rögtön nem kér tápszert, de kb. fél órára rá simán meginná az egész adag tápszerét.
hasonló cipõben járok, erre mondja a doki ne adjak neki kajcsi után tápszert is mert túl sok fehérjét eszik akkor..de ha kéri??
Lányom 190g-os fõzeléket kap ebédre(Kecskeméti, Ovko), az Univeres az neki is kevés volt.Uzsonnára pedig tejberizspépet vagy tejpépet kap gyümölccsel, ez kb.:210-230g. Reggel és este kap csak tápszert:210-230ml-t.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
kedves utolsó! mennyi idõs a babád?
utolsó vagyok:03.03-án lesz 7hónapos a lányom.

A speed-et mekkora adagokban lehet vásárolni?

mekkora a legkisebb adag amiben lehet venni...

Legjobb válasz: akkorában hogy ha másodjára veszel egy éjszaka belehalsz

akkorában hogy ha másodjára veszel egy éjszaka belehalsz
Ne aprózd! - Vegyél egy vagonnal - és szedd is be egyszerre!
A kérdező hozzászólása: az bizony sok pénz :(
A kérdező hozzászólása: minél olcsobb adag kéne...
hát ha ennyi eszed van, akkor vegyél sokat, h beled*gölj.. -.-
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...de ti minek irkáltok ha nem értetek hozzá??
ez nem így megy.. kérhetsz a terjesztõtõl 1, 2, 3, 4 akárhány grammot.
utsó vagyok...általában 1g a legkisebb, felest nem adnak...max kóstolóba

Mekkora adagokat lehet enni a különböző napokon?

Legjobb válasz: A pizzaszeletnél nem adok igazat az elõttem szólónak, mert ha elolvasod a 90 napos diétás honlap kérdéseit, ott ott van a válasz a pizzára is. Kis pizzának fele, nagynak(családi) 2 szelet. A többi különben tényleg úgy van. Nyers salátát meg annyit ehetsz amennyit akarsz, kivéve gyüminapon.

A pizzaszeletnél nem adok igazat az elõttem szólónak, mert ha elolvasod a 90 napos diétás honlap kérdéseit, ott ott van a válasz a pizzára is. Kis pizzának fele, nagynak(családi) 2 szelet. A többi különben tényleg úgy van. Nyers salátát meg annyit ehetsz amennyit akarsz, kivéve gyüminapon.
egy tányérnyit ebédre, annak a felét vacsorára, húsból 20 dkg.-ot, 1 piizaszeletet, sütibõl 2 szeletet, vagy 3 bombóc fagyit
Nyers salátát bármikor bármennyit??????


Valaki leírná, mekkora adag kajákat lehet enni, ha napi 5-6 kis étkezésre váltok? Amennyire pontosan csak lehet. Kb.4 kg-ot szeretnék fogyni, majd ezt a súlyt tartani. (58->54)

Legjobb válasz: 1200 kalória a fogyis étrend általában, ezt kell elosztani annyi részre ahányszor eszel...enéál többet ne...kb ennyi...nem tom ezt h lehetne mennyiségben mérni, mármint tömeadatszerint

1200 kalória a fogyis étrend általában, ezt kell elosztani annyi részre ahányszor eszel...enéál többet ne...kb ennyi...nem tom ezt h lehetne mennyiségben mérni, mármint tömeadatszerint
Én is mindig akkor fogytam sikeresen, ha 2, 5-3 óránként ettem, vagyis napi 5 alkalommal. És én is úgy számoltam magamnak, hogy napi 1200 kalóriát egyem. De ha korán keltem, akkor ez nem volt elég a hosszú napra. Végül kikötöttem egy váltott módszernél, ami a nagy étkezéseknél 400-500 kalória volt, a köztük lévõ kicsiknél pedig 200. Elõször táblázatban néztem, mi mennyi, de egy idõ után már meg tudtam hasalni az értékeket. (Neten is vannak ilyen táblázatok, ált. 100 g-ra adják meg kcal értéket.) Többször is fogytam így hosszú idõn keresztül. Mindehhez 176 cm magas vagyok. Gondolom, kisebb termethez, egy kicsit kevesebb kalória is elég, de nem sokkal kevesebb. Persze a kalória értéket mindenkinek magának kell kitapasztalnia, mert más és más a szervezetünk, és más a napirendünk is. De iránymutatásnak ez is egy lehetõség.
Ha fogyózol, akkor a legcélszerûbb kb. 2-3 dl-es adagokat enni. (egy bögre kb. ennyi... ezt célozd be). Nekem sajna nem sikerült.. :( (csak abból amit nem nagyon szeretek, pld. sárgaborsó fõzelék, vagy tejberizs.. na azokból be bírom tartani a 2-3 dl-t:)
A kérdező hozzászólása: köszi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Mekkora adag gyümivel lehet kiváltani egy étkezést?

El?sször a 10órai legyen ugye, utánna az ebéd, majd du. Ez az adag n?l ahogy a baba is?

Legjobb válasz: Nekem a pontos ml kellen.

A kérdező hozzászólása: Nekem a pontos ml kellen.
Gyümölccsel nem tudsz kiváltani étkezést. Fõzelékkel igen. A gyümölccsel csak bevezeted az újakat. Az majd tízórainak és uzsinak lesz jó. Attól függ, milyen étkû a baba. Kb. egy bébiételes üvegnyi egy étkezés. De ha kevesebbet eszik, az is jó. Ki kell tapasztalni, mennyire van szüksége! Jó babázást!
Attól függ, milyen étkû a baba. Kb. egy bébiételes üvegnyi egy étkezés. De ha kevesebbet eszik, az is jó. Ki kell tapasztalni, mennyire van szüksége! Elõször keveset eszik. Amíg elfogadja add neki, ha elég volt, úgysem fogja elfogadni! Elõször tápszer v. a.tej mellé kell adni, de gondolom ezt tudod! Jó babázást!

Mekkora az a főzelék adag, amivel már ki lehet váltani egy étkezést?

Babám 80-120 ml f?zeléket eszik ebédre. Adjak még tápszert utána? A tápszer adagja egyébként 200 ml körül van. El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: 180 - 200 ml a fõzelékadag, szóval amíg meg nem eszik egy egész adaggal, nyugodtan kínáld meg tápszerrel is. Úgyis csak annyit fog enni, amennyi kell neki.

180 - 200 ml a fõzelékadag, szóval amíg meg nem eszik egy egész adaggal, nyugodtan kínáld meg tápszerrel is. Úgyis csak annyit fog enni, amennyi kell neki.
Lányom kb. 180 ml tápszert ivott, aztán mikor elkezdett enni mást is, akkor ehhez igazítottam a többi adagot is, vagyis, ha 40 gramm ételt evett, akkor kb. 140 ml tápszert csináltam még mellé. Amikor már 100-120 grammot evett, akkor kb. 80-100 ml tápszerrel is megkínáltam. Általában el is fogadta. Idõvel észrevettem, hogy nem nagyon éri már a tápszert a napközbeni étkezések után, így mindig emeltem az adagokat. Végül õ is kb. 180-200 gramm kaját evett egy evésre. Kínáld meg, és ha elfogadja, akkor nyugodtan adj neki még tápszert is.
*éri=kéri elírtam, bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Az a gond, hogy közvetlenül evés után nem kér tápszert, hanem úgy másfél óra múlva, ezért nem tudom, mit csináljak...
Hát akkor én megkínálnám õt 1, 5-2 óra múlva tápszerrel. Vizet sem fogad el evés után? Lehet hogy másfél óra múlva szomjúság miatt fogadja el a tápszert.
A kérdező hozzászólása: Teát iszik a fõzelék után, szóval nem szomjas. Fura alak az én kisfiam, nála semmi sem megszokott módon megy.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!