Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a pénisz (170 db)

Lányok, ha megláttok egy nagyon magas férfit, mit gondoltok, mekkora a pénisze?

Gondolom, hogy nem ez jut el?ször eszetekbe, de ha kérdeznék t?letek, hogy egy 2 méter fölötti srác farka mekkora lehet, mit mondanátok? Lehet, hogy nem t?nik értelmesnek a kérdés, de nem tudom máshogy megfogalmazni, és tényleg érdekel. El?re is köszi.

Legjobb válasz: én ha látok egy magas srácot, és tetszik az arca, akkor elkezdek rajta gondolkodni hogy fúú az anyja mekkora farka lehet:D

én ha látok egy magas srácot, és tetszik az arca, akkor elkezdek rajta gondolkodni hogy fúú az anyja mekkora farka lehet:D
Na, mindjárt jönnek az irigy törpék a kis ember nagy bottal jár féle kamu szövegeikkel :D
gondolom átlagos, de volt 2 méter fölötti pasim, de rajta minden nagy volt. a farka rövid, de elég vastag.. de valóban nem ez az elsõ gondolatom, ha meglátok egy magas pasit. :-D
Annyira bírom ezt, hogy néhány ellenpéldából kiindulva egyesek rögtön megmondják a tutit, hogy nincs összefüggés. Pedig logikusan gondolkodva kellene hogy legyen; Ugye egy magas embernek általában mindene nagyobb, mint egy alacsonynak, a feje, szeme, szája, keze, lába, stb. Miért pont a [email protected]éret lenne a kivétel? És mielõtt valaki megint jönne valami hülye szöveggel, hogy "de nekem volt magas pasim, akinek kicsi farka volt"; Igen, van ilyen is, a statisztikai összefüggés nem azt jelenti, hogy MINDEN magas férfinak nagy farka van, de biztos vagyok benne, hogyha lemérnék mondjuk 10 ezer férfinak a farkát és a magasságát, akkor lenne korreláció a kettõ között.
Marhára nem ez ugrik be elsõre
Volt kosaras pasim (190+ cm), neki elég picike volt. Lehet, hogy annyira nem, csak éppen átlagos, de a testéhez képest mindenképpen. Az átlagos termetû barátomnak (173 cm) meg a combja feléig ért, amikor nem állt fel és vastag is volt. Szóval én tapasztalatból mondom, hogy semmi összefüggés nincs a testméret és a péniszméret között.
Én ha meg akarom tudni egy pasi méretét, akkor megnézem a kezét :) Bár nekem volt már 2 méteres pasim, a pénisze meg mint egy gyereké akkora volt. Nincs ez magassághoz kötve szerintem :)
A kérdező hozzászólása: Én 208 vagyok, és 82 kiló. Hogy mekkora azt inkább nem írnám le ide, majd privibe, ha tényleg érdekel...:)
na és neked mekkora?:P legközelebb majd tudom mit gondoljak ha magas pasit látok:D 17/l
milyen magas vagy? súlyod? csak kíváncsiságból. :-)))
Én nem szoktam semmit gondolni, mert ez nem a magasságtól függ. Úgy ahogy nem minden alacsony nõnek van nagy melle, és nem minden magasnak van kicsi. Ez alkati dolog.
Nem függ össze a magassággal. Semmi köze hozzá.
A kérdező hozzászólása: Én jóval 2 méter fölött vagyok, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mit gondolnak rólam a lányok ezen a téren:) Már unom az ilyen megszólalásokat, hogy "milyen szép magas vagy":/
aztak*rva te jó vékony lehetsz!!

13-14 évesként milyen az átlag magasság, mekkora a pénisz kb? Neked ennyi idősként mekkora van és mikortól szőrősdtél.

Én: 13,5/f,169,5 cm,12 éves koromtől szőrős,és 12-13 cm.

Legjobb válasz: 14 év / 180 cm / 30 cm. alapkövetelmény.

14 év / 180 cm / 30 cm. alapkövetelmény.
Ha még aktuális: kb 13 éves koromban mértem meg elõször és 17 évesen utoljára. Mindig megegyezett a méret az életkorommal szinte milliméterre pontosan. Olyan 14 évesen kezdtem szõrösödni.
én 13 vagyok és 16 cm-es
16 év/178cm 19cm
14 éves / 17 cm a farkam / 176 cm
14 éves vagyok 179 cm és 17 cm a farkam
13 év/ 184cm 17cm
A kérdező hozzászólása: Akkor te elég késõnérõ voltál.Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: kösz
én nekem 11éves korom óta van rajta a péniszem hossza 12 cm és kb. 160 cm vagyok
A kérdező hozzászólása: Most méreckedtem újra, már 171 cm vagyok és 13, 5 cm, de az osztályból én vagyok fejlettek közé tartozom, vannak akik még nem is szõrõsek az osztályból, meg elég kicsi van nekik, meg nem látszik semmit boxeren keresztül se, sokszor minket nagyobbakat kérdezgetnek mekkorának kellene a minimumnak lenni, ha valaki tudja megírná.
Én nõ vagyok, a magasságra annyit tudok mondani hogy 160cm-185cm-ig teljesen normális a magasság ebben a korban. A késõbb érõ fiúk ilyenkor még alacsonyak, a korábban érõk meg szinte majdnem kifejlettek mindenben.
olyan rég volt , hogy már nem emlékszem a pénisz hosszára!!egyébként meg nem számít semmit , hogy milyen hosszú a pepid!
14 éves / 17, 5cm / 179cm

Lányok, lepödtetek már meg, hogy egy fiunak mekkora a pénisze mikor elöször láttátok?

Bocsi,elöször rossz kategoriába ment és elirtam a kérdést. Mekkora volt és mit mondtatok rá?

Legjobb válasz: Sajnos, még nem láttam igazán méretes péniszt! Csak átlagost, vagy törpekukit fogok ki. Peches vagyok. A kis kukinál, van hogy megfordul a fejemben, hogy na most dobbantok, mert ebbõl csak csalódás lehet!

Sajnos, még nem láttam igazán méretes péniszt! Csak átlagost, vagy törpekukit fogok ki. Peches vagyok. A kis kukinál, van hogy megfordul a fejemben, hogy na most dobbantok, mert ebbõl csak csalódás lehet!
nagy helyett kétszer találkoztam kicsivel, elég kínos volt, de nem szóltam semmit, hanem alig vártam, hogy megszabaduljak tõle, sajnos az elsõ együttlét után nem mertem otthagyni, nem akartam, hogy azt higgye ez miatt van (pedig igen) kb. 10-12 centi lehetett
a barátommal amikor strandoltunk akkor még csak a boxerben láttam domborodni valamit. Aztán mikor már egymáshoz közelebb kerültünk, levette a boxert és én csak annyit tudtam mondani: "segítség! elszabadult egy hatalmas anakonda!" Azóta is nevetünk mindketten az elsõ reakciómtól. :)
Hehe toroltettek a valaszom a kis [email protected], faj az igazsag nekik, de en akkoris csak rohogok! XD
A kérdező hozzászólása: utolso ezt mért mondod?
A 17 centi azért nem semmi :D Az átlak az 15 körül van.
A kérdező hozzászólása: Jöhetnek még válaszok :P
nekem voltmind a kettõ kategória, de a naggggyon kicsinél nem mondtam semmit, ugy csináltam mintha észre sem vettem volna, pedig ez elég lehetetlen... olyan iciri picirit nem is gondoltam h létezik olyan :D
A kérdező hozzászólása: bejött az élet :)
#23-as komm. én csak 192 cm magas vagyok, és 21 cm a farkam, állandóan vigyáznom kell a partnereimre, fõleg az orálnál.....
A kérdező hozzászólása: az komoly :)
A kérdező hozzászólása: èszre se vettem, hogy töröltek egy választ. :O
A kérdező hozzászólása: jöhetnek még válaszok!!
dik dik csajok ti nem szórakoztok :D 15 évesen 18centit surólja akkor az faszás?
A kérdező hozzászólása: dikdiik akkor az már nem fog nöni. koránérö vagy. de jaja dikdik nem szorakoznak átlag feletti méreted van :)
látom tetszik ez a dik dik :D mértne nõne?
A kérdező hozzászólása: tudod van a koránérö késönérö. én 158 cm voltam és egy nyár alatt nöttem 176ra. ugyanigy van a farkadnál is. Valakinek 16 éves korában 15 centi de 20 évesre megnö 18ra. Nekem 2 éve volt 14 és most 17, 5. Szoval ha neked 15 évesen ekkora nem hiszem, hogy fog már nöni ha csak nem néger vagy :)
Nekem 14 évesen 17 cm
ááá télleg, azt nem mondtam hogy afro vagyok :D
A kérdező hozzászólása: 14 évesen az ember nem foglalkozik a farkával :) Lányok jöhetnek még válaszok :)
Nem a méreten múlik, de nem is segít a dolgon se a túl kicsi, se a túl nagy méret. Mindkettõvel találkoztam már, a kicsinél nem mondtam semmit, de különösebben nem is éreztem semmit. A srácot pedig nem túlzottan érdekelte a dolog. Fogalma sem volt arról, hogy kell egy lánnyal bánni az ágyban, és ez nem csak a farka méretén múlt, de egy átlagos mérettel legalább lovaglóban el tudom magam szórakoztatni, ha a másik nem túl tapasztalt, vagy nem úgy csinálja, ahogy én szeretem. A nagynál szinte halálfélelem kerülgetett, és csak annyit tudtam kinyögni, hogy "basszus, neked ez a térdedet veri??" (a srác közel 2 méter magas). Õ legalább figyelmes és odaadó volt, bár ennek ellenére is eléggé fájt a szex.
En nem egy, nem ketto olyan tortenetet olvastam, amiben lanyok vallottak arrol, hogy eletukben a legjobban kis peniszu (10 cm alatti) fiuval elveztek a szexet, vagy hogy elsore meglepodtek, hogy mennyire kicsi az aktualis partneruk micsodaja, aztan meg baromi jokat elveztek vele... Szoval talan tenyleg nem is annyira a mereten mulik a dolog (meg persze a huvelymeretben is vannak kulonbseg), sok mulik azon is, hogy fejben mennyire van egymasra hangolodva az adott lany es fiu, mennyire kivanjak egymast, mennyire eros a vagy, esetleg szerelmesek-e. Abban is lehet talan valami, hogy sok lany mar a puszta latvanynal eldonti magaban, hogy ebbol nem lesz semmi, elszall a varazs es fejben nem is tud mar rahangolodni, vagy eleve eldonti, hogy neki mondjuk 15 centinel kisebbel nem jo, meg akkor sem, ha amugy meg nem is probalta kis meretu fiuval.
A kérdező hozzászólása: amugy igen azzal is simán kilehet :)
A kérdező hozzászólása: és a nagynál? am tudod létezik mikropénisz.. :S
háát szóta toom, ade akkor még... nagynál, háát, h pontosan mit mmodtam én nem emlékszem de azóta is vele vagyok :D valami olyasmit h huhha
A kérdező hozzászólása: mekkora volt az a nagy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos? :D
12 cm(15 az átlag) azért nem olyan orbitálisan kicsi, 10 már inkább
9-es farok méretnél a centi nagyon számítanak és az a 12 igen picike
nekem kb 14.5 az se sokkal nagyobb a 12-nél és még nem sokan panaszkodtak, hogy kicsi
Látásra nem lepõdtem meg, mivel, nem láttam azelõtt soha élõben és nem tudtam mihez hasonlítani. Akkor vettem észre, hogy ez azért nem kicsi, mikor nehezmre esett a számba venni, arról nem is beszélek, hogy az egész semmi képp be sem megy. Utána meg is jegyeztem, hogy elsõre nem tûnt ilyen nagynak :) )
12-es nem kell méteres elég ha legalább 17 centi a 12 centis pedig kicsi 14 és feles talán azért nem mondta senki, hogy nem elég nagy a farkad, mert nem akarnak megbántani
A kérdező hozzászólása: Nem tudod bekapni, akkor max vastag, 9 centitöl az ember öklendezik ha a torkába megy valami..pl a doki mikor megnézi a torkod..bedugja hátra és hánynom kell kb..vagy mikor beteg voltam egy vékony csö a torkomba..ugyanez..sok minden miatt lehet. Haveromnak 16 centis farkát 20nak nézték..kedves utolso elöttivel egyetértek..szakértö szerint akit ismerek 12 centi elegengedö egy hüvelyi orgazmushoz, mondjuk megölném magam ha nekem akkora lenne..komolyan. 14 cm már oké..nekem 17 de nemvagyok vele megelégedve..épp ezért igaza van utolso elöttinek..menjetek el stricihez az felfuttat esetleg..ott dugtok napi 10x más más csávokkal..10böl 6-7nek 14-15 centi lesz. 2nek annyise 2nek nagy. kb :)
Lepõdtem már meg eddig kétszer nagyon kicsin!Szerintem ilyen 10cm vagy mégkisebbek lehettek.Az egyiknek volt azért technikája vele kb jó volt a szex, de kis ideig voltunk csak együtt, a másikkal jó sokáig húztam a kapcsolatot, de igazán lohasztó élmény volt vele mindig.... A többi esetben nagyrészt a nagy mérettõl lepõdtem meg:) Volt már 17 és 19 cm is.Ezek számomra nagyok. A kicsire nem mondtam, hogy kicsi, sõt ha megkérdezte tagadtam :D A nagyra viszont mindig elmondtam, hogy jaj de nagy!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a 12esnek meg azt hogy kedves utolso elötti. :D 17 nagy szerinted? komoly :) én szerintem nekem nincs nagy :S visszatérve..10 cm sztem is kicsi..lánybarátom mesélte tök helyes srác volt nagyarcu de mikor megfogta MEREV állapotban volt kb annyi..
16#-os vagyok: Nekem a 17 az nagyon nagynak számít!Ez csak tipikus pasis önbizalomhiány, hogy kicsinek tartja az a méretét, akinek valóban egyáltalán nem kicsi, sõt! :) Szóval nyugodj meg, az nagynak számít!
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel..nem nagy, átlagon felüli..az viszont tuti..én akkor sem látom annak hanem kicsinek tartom..lehet a sok porno, de amugy köszi jolesik :) Mindenesetre tényleg a 10 cm kicsi tegyük hozzá kedves válaszolo. :)
Igen.:) Nincs mit.
"14 és feles talán azért nem mondta senki, hogy nem elég nagy a farkad, mert nem akarnak megbántani" vagy talán azért, mert ennyivel is bõven el lehet a csajokat juttatni a csúcsra, és ez csak az ilyen tinip*csák hülyesége, hogy minél nagyobb annál nagyobb élvezet a csajnak
Nekem 14 évesen 20.4cm...

Szerintetek Taylor Lautner-nek mekkora a pénisze?

Legjobb válasz: nem tudom de én csúnyának képzelem a péniszét pedig maga a fiú nagyon szép

nem tudom de én csúnyának képzelem a péniszét pedig maga a fiú nagyon szép
állva 1-2 cm
0.35678865344 nm
Ne vicceljetek! Téjlornak nincs pénisze. Ha van, akkor 19 cm.
A kérdező hozzászólása: 13:21 - azt az 1-2 cm-t dugd a seggedbe !
18cm
hát ez a kérdés nagyon nagy xD
Annyi cm-t érdemelsz, ahány éves vagy... XDXDXD Akk max. 10 lehet ;) LoL xDxD
kérdezd meg tõle.

A vizilónak mekkora a pénisze?

Egy fejlett hím vizilónak körülbelül mekkora a pénisze merevedés közben?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=mekkora+a+vizil%C3%B3+p%C3%A9nisze+%3F :D:D:D tessék

Ásassál már el légyszives engem is köszi Xd
azt hallottam h 25-40 cm között van de ez nem biztos nézz utána máshol google a barátod xd
Igen ... :D ez megint olyan mint a multkor megkérdeztek hogy egy sertésnek mekkora :D mi a f*szért fontos ez?:D
szerintem nem merevedik, mert túl nagy, hogy felálljon XD
perverz xD
Amúgy meg azért szeretnéd tudni hogy minel okosabb legyel, jólvan értem...:D de szerinted ez nagyon okossá tesz? vagy mást ez érdekel? vagy a csajoknal ez bejönne valami dumaként igy kezdenel hogy , szia , tudtad hogy a vizilonak 40centis f*rka van ? :D
:D:D
A vízilovak és az elefántok vannak a második helyen megosztva, az átlagméretük 60 centiméter. http://www.5perc.hu/index.php/5perc/bizarr/elkepeszto_szexre..
Tök jó, hogy valakinek van ideje ilyen hülyeségekkel foglalkozni... El kell totyogni az állatkertbe és megkérdezni a gondozókat. Miután szétröhögték az agyukat, válaszolni fognak.
akkora mint egy vízilóé. több mint fél méter, ha kifejlett példányról van szó.
Amúgy nem norvég a kérdezõ..ááá nem. egy telefon és elásatlak. öcsém. titeket még a neten is fel lehet ismernie dikmá? :D Amúgy itt a válasz: A centikben mérhetõ gyõzelmet a bálnák tartják, azon belül is az ámbráscet 3 méter hosszú és 30 centi széles a szaporítószervével. A vízilovak és az elefántok vannak a második helyen megosztva, az átlagméretük 60 centiméter.
A kérdező hozzászólása: velem ne szórakozzál mert egy telefon és elásatlak te gyökér. a konkrét választ köszönöm.
A kérdező hozzászólása: azért szeretném tudni, h minnél okosabb legyek.. nem gyanús? amúgymeg a másodiknak köszönöm a választ, de azt kb.ra nem tudod h mekkora? de biztos fel kell h álljon neki, különben nem tudna kisvizilovakat csinálni.
miaz h 1 telefon és elásatol? ppf szánalmas gyökér vagy és ráadásul ien undorító viziló bas*ná szét a lyukad te kiba*zott fas* ilyen szinten jár a világ kis ovodások mintez itt teszik magukat szánalmas vagy

Egy atlag magyar embernek mekkora a penisze?

Legjobb válasz: Nem tudom, de egy átlag GYK tagnak 21 cm. :D

Nem tudom, de egy átlag GYK tagnak 21 cm. :D
14-16 cm
13-17cm
khmm...egy átlag gyakoris magyarnak 18 és 25 centi között. egy élõ magyarnak kb olyan 14-17 centi....csak saccolom...kb....gondolom.
Õõõ, nem inkább magyar férfinak? Thaiföldi specialitás a pö€söslány.
Igen itt a GYK-n mindenki ló[email protected] jár, de ez lényegtelen. :D
A kérdező hozzászólása: es hogyha nekem 14 evesen 15cm akkor meg fog novekedni vagy nem?
4! és akkor az a nyugalmi állapot:) ))
Nézzél statisztikákat.
Inkább 12-18 között, elég nagy skálán mozog.
én is 14 vagyok, nekem is ekkora elméletileg ez a méret már pont elég

Egy átlagos 15-16 évesnek mekkora a penisze?

-hossz -vastagság ui.: hogyan merjem le a vastagsagot?

Legjobb válasz: mint egy újszülött elefánt ormánya

mint egy újszülött elefánt ormánya
15-16 cm es evenkent no 1 cm-t :) Vastagsag: van a kismadar fogas, a telimarkos es a ketkezes :D
A kérdező hozzászólása: :DDDD es a vastagsag cm-er be? A hosszal nincsen gond :)
A huszadik század elején regisztrálták az eddig ismeretes legnagyobb péniszt az orvosként tevékenykedõ Robert L. Dickinson dokumentálta, és természetesen fotókkal is alátámasztotta állításait. A legendás méretû pénisz 34, 3 cm hosszú és 15, 9 cm vastag volt.
15-16 cm hossz, 3-4 vastag . Legkönnyebben tolómérõvel .Lakatosoknak , esztergályosoknak biztosan van .Kérd kölcsön .
nekem 18 hosszú 4-5 vastag
én 15 vagyok és nincs péniszem. 15/L
Nekem 16centi de csak 4, 5 centi vastag sztem ez pont jó arány :D 15/f
Nekem 17, 3 cm kerület:5, cm szerintem ez elég nagynak számít amikor az átlag az 15 cm :) :D de meg húsz éves korig nõ :D 13, 5/F

Egy 12 éves gyereknek átlagosan mekkora a pénisze?

Legjobb válasz: és egy 12 éves gyereknek miért kell ezzel foglalkoznia?

és egy 12 éves gyereknek miért kell ezzel foglalkoznia?
Kedves 2 es, azért kell neki ezzel foglalkozni, mert fiú és nem lány .Olvsassál egy kis gyerek pszichológiát, ami a nemiséggel foglalkozik, és számodra is világos lesz minden . Ebben a korban 9-11 között mozog az átlag.Ez tekinthetõ reálisnak is .Majd a kamaszkorban indulnak be a nemi szervek növekedései .
ilyenkor még befelé kéne h növekedjen
20 centi minimum, ha annál kisebb akkor menj orvoshoz!
nehéz megmondani. mert a pubertás mindenkinél máshogy megy végbe.
Szia! Mereven 5 és 14 centi között, fejlettségtõl függõen.
Én 14 vagyok és most 15 centi 12 évesen 13-14 centi volt.
Eleve van húspénisz ami lankadtan is nagy (9-10 cm)és állva pár cm-t nõ(15cm), és van vérpénisz ami lankadtan csak pár cm felnõtteknél(5-6 cm) is és többszörösére nõ állva(15cm).Ez sem mindegy és az sem hogy milyen fejlettségû vagy, korán vagy késõn érõ. Lankadtan 5-12 cm közöött lehet.

Kinek mekkora a pénisze?

Legjobb válasz: 15 cm

15 cm
TIR válasza: <- Lányok! az enyém 12 hosszú!!! ->
30km Innen elér Abonyig.
Igen, én mértem le és már lassan 5 éve imádom Mr.Big-et!!!! Hmm.... :D
Remélem legalább 30x mérted le, és annak megfelelõ empirikus szórását is beleszámoltad.
20:46: De ugye te magad mérted le? ;)
Csak hogy gyarapítsam a komoly válaszok számát: én lány vagyok, de a párom méretét tudom, ami 19cm :)
7000000m. Nyugi naponta vágatomXD
*vagyonod
"Irigy kémek figyelik a vagyon, Meg hogy mennyit nyomsz fekve, és hány centi a faszod"
A kérdező hozzászólása: Komolyságot:D
82cm
130
nekem bébi méretû 52 cm és 3kg
20
Tizenhuszonnyóccááááááz!
2méter
Nekem nagyobb, mint az univerzum!
10 cm, de 13 éves vok.

Mekkora a péniszed?

Legjobb válasz: lányvagy?

lányvagy?
Sajnos nincs, de már eléggé kéne egy 15-20 cm-s!!!
Nem tudom, sose láttam a végét.
úgyérted most?
Akkora, amekkorát még a legperverzebb vágyaidban sem gondoltál
qrva nagy
Nagy.
Hm, látom a 3 válaszolóból 0 adott rendes választ. Ez igen.
11 cm 21/f
Ha ennyire kíváncsi vagy... 16cm hosszra, 5cm átmérõre (igen, tudom mi az átmérõ...) Szerintem átlag.
18-19 cm, vastagságát nem méregettem, de optikailag nem tûnik vékonynak a hosszúsághoz képest.De azért remélem még nõni fog..22/F
Én rájöttem, hogy miként tudok 50 centis farkat csinálni magamnak. Egyszerûen félbehajtom. Ezt muszály volt beírnom, mert jópofa kis viccnek tartom. Egyébként 16/3 45/f
Nincs akkora mérõszalag, szóval kell vennem egy GPS-t, hogy megmérjem.
Akkora, hogy homlokon csap reggelente és visszazuhanok az ágyba.
Az enyém meg akkora hogy az univerzum pereméig lóg a vége és ott az UFOk istenként tisztelik!
14, 5 cm
Úgy érzem - bár nem írtad - elégedetlen vagy a magadéval! Hát prsze, ha 3-4 centi, akkor orvosi eset és intézkedést igényel. De! 12-13 fölött már jó, nem kell bepánikolni és szorongani emiatt! Hidd el, azok a 20-25 centisek sokkal rosszabbak, mert egy óvatlan mozdulattal benyomva a kis- lánynak, bizony szegénykének nagyon fáj! Te viszont fel- szabadultan, nyugodtan szeretkezhetsz, ha tövig nyomod, akkor sem lesz semmi, legfeljebb a kislány élvezi! És persze te is!
úgy látom fiúk a legjobb helyen járok :P SP voltam, sziasztok!
SP, neked mekkora amúgy? :P
16 cm 14/f
kilóg a naprendszerbõl xD
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:51 De jó is volna... amúgy a vastagsága nem épp átlag! :P
Hát a tiednél nagyobb biztos vagyok benne! (nem fére érteni)
A kérdező hozzászólása: Twinky, akkor jó kicsi fa.szod van. Nekem akkora van, hogy kilóg a naprendszerbõl xD
10cm 12/f
Nekem 4 Naprendszer kell hogy hugyozzak és szexujális élethez meg 16 Naprendszer és 1 Tejútrendszer kell.
Kor/nem: 5000 fényév/Holdgáz
14 cm és néhány mm ha nagyon merev, valamint 4 cm széles. 24/f
fénykoromban 15volt, ma már 4-5cm. 86/F
sok debil válasz, hát az a kép is nagyon kész, meg ez a vicc, a félbehajtós :D most van kedvem am leirni, lehet csak azért mert mais volt üzemben :D szal 16, 5 volt amikor mértem. nem azért irok felet mert jaj csak nagyobbnak tünjön, de a 16 nál egyértelmûen túllógott, a 17et viszont nem érte el. szal 16, 5. de ezt már elég régen mértem. 22/f :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!