Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a normális (83 db)

Mekkora a normális mellméret 182 cm-hez és 70kg-hoz?

félek hogy aránytalanul kicsik a melleim :(

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy normális. Lehet akár AA-s, akár F-s, az is "normális"

Nincs olyan, hogy normális. Lehet akár AA-s, akár F-s, az is "normális"
Minden mellméret normális, mert mindenki másképp fejlõdik!!!

Mekkora a normális péniszszélesség/vastagság? /átmérő?

pénisz, szélesség, vastagság, átmér?, férfi, hímvessz?

Legjobb válasz: kövezetek meg, de szerintem nagyon nincs olyan ebben a kategóriában, hogy "normális" átlag van. Átlag fölötti is van, meg alatti is... de normális... szerintem mindegyik normális. Legalább is én még normálatlant nem láttam. 23/L

kövezetek meg, de szerintem nagyon nincs olyan ebben a kategóriában, hogy "normális" átlag van. Átlag fölötti is van, meg alatti is... de normális... szerintem mindegyik normális. Legalább is én még normálatlant nem láttam. 23/L
Az átlagos szerintem úgy 14-15 cm hosszú és 4 cm átmérõjû. Kb. 23/L
igen, jó. szopkodnám XD
"Amúgy meg nem mindegy? A lányok sem diskurálnak a puncijuk milyenségérõl." Így van! A lányok is a péniszméretrõl diskurálnak!
26/7. (cm)
A kérdező hozzászólása: akkor átlagos
A kérdező hozzászólása: 16, 5 és 3, 83 jo?:)
Rasszonként változó lehet. Na, meg egyéni dolog, hogy kinek mekkora. Szerintem sincs normál. Ha a világátlagot nézzük, akkor 13 és 20 cm hosszúság között "normálisról" beszélhetünk. Vastagság kérdésében passz. Amúgy meg nem mindegy? A lányok sem diskurálnak a puncijuk milyenségérõl.

Mekkora a normális derék-, csípő-, comb-, mell-, lábméret egy 14 éves lánynak?

Sajátot is írhattok, de engem legf?képpen a normális, vagy átlag érdekelne.

Legjobb válasz: Én 14 éves koromra lány létemre elértem a végleges magasságom, lábméretem. 180 centi voltam, és a lábam 41-es volt. Totál normálisnak éreztem magam, és érzem ma is. Hidd el, semmiben nincs egy olyan intervallum, hogy innentõl idáig normális valaki számok szerint. Átlagról beszélhetünk, de semmi értelme kijelenteni, hogy a 37-es láb normális és az 50 kilós súly, mert mindenkit magához mérten kell megítélni, nem a nagy átlaghoz viszonyítva. Szóval nyugi, minden oké veled.

Én 14 éves koromra lány létemre elértem a végleges magasságom, lábméretem. 180 centi voltam, és a lábam 41-es volt. Totál normálisnak éreztem magam, és érzem ma is. Hidd el, semmiben nincs egy olyan intervallum, hogy innentõl idáig normális valaki számok szerint. Átlagról beszélhetünk, de semmi értelme kijelenteni, hogy a 37-es láb normális és az 50 kilós súly, mert mindenkit magához mérten kell megítélni, nem a nagy átlaghoz viszonyítva. Szóval nyugi, minden oké veled.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, szerintem normális az alkatod!! :)
Én nem méregettem magam, csak azt tudom, hogy 163 cm voltam, és 85B-s melltartót hordtam, láb 39-40. Most 23 leszek, 165 cm, méreteim 102-77-102, 85C melltartó, comb 63 cm (tudom, hogy nem vagyok vékony alkat, de ez még az alkatomhoz is rohadt sok:-S), lábam u.akkora, mint akkor volt. Súlyt nem írok, de maradjunk annyiban, hogy kevesebb, mint 14 évesen. Nincs átlagos, nekem pl a magasságomon kívûl semmi sem az...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
A kis unokahúgom 16 éves, 166 cm magas, 53 kg, 38-39-es lába van. Mellmérete nem túl nagy 75/A-s melltartót hord.
Szerintem ez a méret-dolog csak aztuán állja meg a helyét, miután nagyjából kifejlõdtél, úgy tizennyolc éves korod után. Ne gyötörd magad vele még. Én 14 évesen téglalap voltam, most meg nagyon jók az arányaim - a derekam vékonyabb lett, a csípõm és a mellem nagyobb.
14 évesen teljesen normális szerintem :)
A kérdező hozzászólása: ez normális?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :) Leírom a sajátomat: csípõ: 80 derék: 66 mell: (nuku mell.. egyébként: 74) comb: 46
én is 16 éves vagyok és szerintem 14 éves korom óta nekem is csak a mellem nõtt meg talán a popsim is.(: 54kg vagyok 163cm 37-38as a lábam csípõ:95cm derék:71cm mell:85cm comb:52cm
a 14 éves énemnek már nem tudom az adatait :D de nagyjából ennyi, csak a mellem még kisebb volt. (mert azóta csak a mellem nõtt, a többi nem). 175/65 kg, 39-40es lábméret, 56 cm comb, 101 cm fenék, 68 cm derék és 90 cm mell.
hát én azt mondom neked hogy én vagyok 16 éves és van ismerõsöm aki 15 éves de úgy néz ki mint egy 10 éves szal mindenkinél más énn leírom neked a méreteimet bár rajtam van sok felesleg szal nem ez az ideál csak inkább az h ennyi már nem jó :D én 175 cm vagyok 40-es lábam van 75 kiló vagyok csípõm: 100 derék: 80 mell: 95 és lány vayok :) 10 kilót akarok fogyni
szia:D 13/L 165cm, 55kg csipõ:80cm derék:64cm mell:85cm comb:45cm

12 éves korban mekkora a normális melltartóméret?

Legjobb válasz: Elõzõ hozzászólónak: 12 évesen már nem igazán gyerek. Pláne, ha melle van. Én annyi idõs koromban már menstruáltam, szõrös voltam, és jó ideje elkezdett nõni a mellem is. A kérdezõnek: mi is pontosan a kérés? Azt, hogy neked mekkora a melltartóméreted, csak te tudod lemérni. De fehérnemûboltban az eladó is tud segíteni. Vagy arra vagy kíváncsi, mekkora az "ideális"? Erre nem igazán lehet válaszolni. Nem mindegy, hogy csak most kezdett el nõni, vagy már két éve, és a génjeiden is múlik. Ennyi idõsen biztos nem lehetsz még egy kebelcsoda, de kb 18 éves korodig még biztos nõni fog.

Elõzõ hozzászólónak: 12 évesen már nem igazán gyerek. Pláne, ha melle van. Én annyi idõs koromban már menstruáltam, szõrös voltam, és jó ideje elkezdett nõni a mellem is. A kérdezõnek: mi is pontosan a kérés? Azt, hogy neked mekkora a melltartóméreted, csak te tudod lemérni. De fehérnemûboltban az eladó is tud segíteni. Vagy arra vagy kíváncsi, mekkora az "ideális"? Erre nem igazán lehet válaszolni. Nem mindegy, hogy csak most kezdett el nõni, vagy már két éve, és a génjeiden is múlik. Ennyi idõsen biztos nem lehetsz még egy kebelcsoda, de kb 18 éves korodig még biztos nõni fog.
Nem akadályozza meg a mellek növekedését... Ennyi erõvel ne hordjanak a gyerekek cipõt, mert akkor nem nõ meg a lábuk! :) A melltartóméret változó lehet, általában 70-75-ös a legkisebb, amit lehet kapni, de fel kell próbálni, és akkor derül ki, hogy melyik a legjobb. Én amúgy is mindig felpróbálom, mert ahány bolt, annyiféle a méret. A kosarak mérete szerint az A a legkisebb. De biztos gyártanak külön gyerekeknek valót is.
A Kykben van egészen kicsike is. Olyan "gyerekméret" Amúgy az a normális, ami neked van. Belõled(is) számolják az átlagot!
Vannak sportmelltartók. De, vannak korán érõ lányok is. Vagyis: 0-90-ig bármi lehet.
Sztm a 19:35 ös úgy értette h bár 12 éves, nem feltétlen kell neki gyerek méret, ugyanis lehet korán érõ tipusú. Példa rá az unokahugom aki ugyan 13at töltötte de egy év mulva valószinû h nagyobb lesz a melle mint nekem. (20 vagyok)
Kettõvel elõttem: én meg a "gyerek méretû melltartót" tartom hülyeségnek. Nem véletlen, hogy 5-6 évesekre nem gyártanak.
, , 12 évesen már nem igazán gyerek. Pláne, ha melle van. Én annyi idõs koromban már menstruáltam, szõrös voltam, és jó ideje elkezdett nõni a mellem is. " gratulálok, hogy ilyen korán érõ típus vagy. szerinted attól lesz valaki felnõtt, mert szõrös? vagy mert melle van?! na ne nevettesd már ki magad, légy oly kedves!! lehet, hogy valaki kívülrõl már nõies, de mint azt tudjuk, nem a testi, a lelki fejlõdés is kell ahhoz, hogy valaki már , , nagylány" legyen, nem is beszélve az értelmi fejlõdésrõl, ami nálad jó eséllyel elmaradt. Elnézést a fogalmazásért, nem akarok senkit sem megsérteni, de egyszerûen az ilyen értelmetlen, hülyeséggel(baromsággal) tele hozzászólások melett szótlanul nem tudok elmenni.
-35??
hát drága:D ilyen korán kezded? szerintem ilyenkor még nem kellene melltartót hordanod, mert megakadályozza a melleid növekedését stb. szerintem elég egy kis top amit tesi órán szoktak felvenni...
-20-as.
én azt nem értem csak, hogy akinek (kor nem számít) pl 60-A-s a mérete, az minek hord? az mekkora már? akinek annyi a mérete annak szerintem mgé a top is elég nem?
leeht nem kapcsolódik ide a témám, de mindenrõl szó van és összezavarodtam. akkormost a melltartótól lógni fog a mell. de ha nincs melltartó megintcsak lógni fog! mivan smotmár? csak a push up emg ezektól nem lóg vagy mi? melelsleg én azt hordok...14/L
szerintem a kérdezõt nem kellene leszólni nem lehet tudni hogy milyen fejlett van olyan aki csak 16-7 évesen kezd menstruálni és világ életében alig leszemellle de olyanok is vannak akik 12 évesen már 90es mellel rendelkeznek és 10 évesen menstruálnak
én is 12 vok és tavaly óta van meg.én is hordok melltartót!!!szal nem kell lefikázni a kérdezõt. sztem 60-65/A -s.
sztem úgy értette, hogy mennyi az átlag. sose ezzel törödj :) ha még nincs akkora melled, hogy jó legyen az A kosaras, akkor hordj topot, vagy a kikkben, takkoban vegyél melltartót, vannak A-nál kisebbek is.
Az én lányom 8 éves....és már nõnek a cicik :S valamelyik nap mondta is hogy fájnak a cicijei, de csak ha véletlenül megnyomódik....szóval attól mert még csak 12 éves, az nem jelenti azt hogy nem lehet melle. A kérdésedre válaszolva, meg így sajnos nem nagyon lehet eldönteni, hogy mekkora, mert minden ember más alkat, vékonyabb, vastagabb típus.
Nekem 10 év fél évesen jött meg a menszeszem, a mellem még korábban kezdett el nõni. Egészen 20éves koromig nõtt, D kosárig. És mivel gyerekeknek "nem szokás" melltartót hordani, csak 15 évesen kezdtem el hordani, de akkorra a nagy súly alatt már megnyúltak a kötõszövetek, lógó mellem lett, amit már nem lehet visszacsinálni. Úgyhogy senki ne mondja, hogy egy 12 éves lány még túl fiatal a melltartóhoz, mert mi van, ha nem? Kérdezõnek: Akkor a normális melltartóméret, amekkora pont passzol a te mellméretedhez. És ez a te korodban még sokáig változhat. Amit tudnod kell: a pontos méreted meghatározásához két dolgot kell lemérni: az egyik a melled alatti kerület centiben, a másik a kosár mérete. Jó fehérnemûosztályon egy ügyes eladó ránézésre megmondja neked, hogy mi a méreted. Mindig olyan melltartrót használj, ami pontosan a méreted, jó minõségû, jó anyagból van, sehol sem szorít, sehol sem laza, mindenütt kényelmes. A piacit meg a kínait felejtsd el. Inkább egy Triumph vagy Felina, mint tíz kínai.
Az utolsó mondta jól, :) egyébként pedig nem lettél lepontozva, általam legalábbis nem... Egész pontosan arra értettem, amit írtam, hogy ebben a témában (serdülésrõl van szó) nem lehet gyereknek nevezni egy 12 éves (kis)kamaszt.
Olyan buták vagytok:S Nem hiába szokták mondani az anyukák ha megjön h "felnõtt lett a lányom" nem szó szerint gondolják, h akkor belül is érett , van már 18 felett.Hanem h elért arra a szintre amikor fejlõdni kezd, és az már nem gyerek. Kell neki melltartó, mert egyre jobban kikerekedik...stb Ez a serdülõ kor.Se nem gyerek se nem felnõtt!
nyugodtam meg lehet sértõdni, le lehet pontozni, attól csak értelmi szintedet fogjuk látni :) egyébként, ha már itt tartunk, légy szíves áruld el, szerinted mitõl lesz valaki felnõtt, köszönöm. Látszik, hogy te még a közelében sem jársz, már ami az értelmi szintedet illeti. Vagy szerinted egy 12 éves lány, ha már melle van, akkor felnõtt?! Na me már!! Attól pedig megkímélhettél volna, hogy mikor voltál szõrös meg hogy mikor menstruáltál, mert senki sem kíváncsi rá.
20:28-é kb 60-as lehet...
Én is 12 éves vagyok, és 65A-s melltartót hordok.

13 éves korban mekkora a normális mellméret?

168cm vagyok, 51kg és 80A melltartót hordok.

Legjobb válasz: nincs olyan hogy normális. Minden ember más. Igy nincs két egyforma mell sem.

nincs olyan hogy normális. Minden ember más. Igy nincs két egyforma mell sem.
Úristen milyen világban élünk, hogy egy 13 évesnek a mellméretével kell foglalkoznia?????
Nincs olyan, hogy normális mellméret!! Minden ember különbözõ, mindenki más ütemben fejlõdik, és a végeredmény se lesz egyforma. 22 L
Én 21 évesen is 75A-t hordok :D Ne aggódj, egyrészt 13 évesen simán nõhet még, másrészt akkor sem történik semmi, ha így marad. Legalább nem fáj majd tõle a hátad ;)

Létezik olyan táblázat, amiben benne van, hogy mekkora a normális mellméret?

Legjobb válasz: Nincs normális mellméret, nem szabványra gyártják az embereket.

Nincs normális mellméret, nem szabványra gyártják az embereket.
Küldj el nekem privátban a melleidrõl egy képet, és megmondom normális méretû-e.
Értsétek már meg hogy nincs olyan hogy normális. Nincs két egyforma mell sem. Ahogy 2 egyforma ember sem. Olyan van hogy van akinek nagy van akinek kicsi van akinek kzepes, se nem kicsi se nem nagy. Ez ellen ugysem tudsz tenni (csak mûtéttel), ez genetika.
Minden mellméret normális. Azt kellene megértenetek, hogy mindenki más ütemben fejlõdik és a mell mérete csak genetikai adottság!

Mekkora a normális mellméret egy 14 évesnek?

És nektek mekkora van/volt?

Legjobb válasz: Nincs olyan,hogy egy korban normális mellméret. :) Mindenkinek egyéni. Van akinek 40 éves korában is akkora melle van mint egy 13 évesnek. Génektõl is függ,hogy édesanyádtól mit örököltél. Esetleg késõn érõ típus vagy-e.

Nincs olyan, hogy egy korban normális mellméret. :) Mindenkinek egyéni. Van akinek 40 éves korában is akkora melle van mint egy 13 évesnek. Génektõl is függ, hogy édesanyádtól mit örököltél. Esetleg késõn érõ típus vagy-e.
nincs olyan hogy normális, nincs két egyforma ember.
Minden mell méret normális, hiszen mindenki más ütemben fejlõdik. Egy nagy mellû lány se értékesebb, és Te sem vagy kevésbé értékes attól, hogy kisebbek a melleid.
egy 14 éves ne foglalkozzon a mellméretével! Az a normális! :/
Ha megmondod, mekkora melltartót hordasz, megmondom normális-e a melled.
A kérdező hozzászólása: 70/a vagy 75/a de mivel nem elég formásak, kicsinek tûnnek, mégha nem is aprók:s
Akkora a normális mellméret, hogy pont beleférjen a tenyerembe. :D Mellesleg a 70/a, vagy a 75/a, az tökéletes méret, nem jók a nagy mellek. Én pl a kicsiket szeretem. Ha van kedved ismerkedni, írj privit. :D 16/F
Nagyából megfelelõ méret.

Lányok! Mekkora a normális csiklóméret?

(úgy értve,hogy mekkora a csikló makkja,gyengébbek kedvéért:az a kis gömb,ami érzékeny,mert nekem 1 cm-es,18/L)

Legjobb válasz: Olyan nincs,hogy nem normális,max akkor,ha már inkább hasonlít egy kisebb péniszre. Az 1 cm ennek a közelében sincs,úgyhogy bõven a normális kategóriába sorolható,ennél persze vannak nagyobbak is és kisebbek is. Van akinek egyáltalán nem is látszik,van akinek meg erõteljesen kikandikál. Ízlés kérdése,hogy kinek mi tetszik.Egyébként nekem is kb 1cm körül lehet.

Így van, örülj neki és élvezd vele a szexet!!!
Olyan nincs, hogy nem normális, max akkor, ha már inkább hasonlít egy kisebb péniszre. Az 1 cm ennek a közelében sincs, úgyhogy bõven a normális kategóriába sorolható, ennél persze vannak nagyobbak is és kisebbek is. Van akinek egyáltalán nem is látszik, van akinek meg erõteljesen kikandikál. Ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik.Egyébként nekem is kb 1cm körül lehet.
Nem mindegy? Ha nagyobb, akkor levágod? Ha kisebb, akkor húzogatod, amíg meg nem nyúlik? Fogadd el! A pasid is azt fogja tenni. Élvezzétek a szexet, ne csináljatok már belõle tudományágat!
Kedves utolsó! KIfejtenéd ezt magyarul is?
Bocs de most vettem észre, hogy privátba küldtem el.Tehát a fordítás/ lehet nem pontosan egyezik mert én az eredeti szöveget fordítom nem az angolt/: Ez egy arab példabeszéd. A következõ a történet: Pak Haji/ Õ egy libanoni vallási vezetõ/ Megy hazafelé és meglát az utcán álló fán egy 7 éves kislányt akin nincs bugyi. Lehívja és kérdi tõle miért nincs rajta bugyi. A kislány mondja: mert csak egy van neki. Erre ad neki 50rb/libanoni pénznem/. Vegyen rajta egy tucatot és ezután mindég viseljen bugyit. A kislány elmondja ezt a szomszéd 20 éves nagylánynak, aki egybõl arra gondol, így õ is kereshet ennyi pénzt. Másnap Õ mászik fel a fára. Mikor jön Pak Haji szitkozódva le parancsolja. Lány le jön és várja, hogy kap 50rb. De nem kap, hanem egy papírra felír egy telefon számot és ad neki 3rb-t. Mondja neki: Menjen a boltba vegyen egy csomag borotvát és hívja fel ezen a számon a Bába asszonyt. Menjen haza borotválja meg magát ott lent és a bába azonnal metélje körül, mert nagyon nagy... Ennyi magyarul a történet.
A kérdező hozzászólása: utolsó, arabos:ez nagyon durva! Jááááj! :-S ezt nem igazán tudtam értékelni, sajnálom!
A kérdező hozzászólása: nem mutogatom senkinek, eszemben sincs!Még olyannak se, akinek tetszene, szégyenlõs vagyok! :-S
Azért tettem közzé mert ez a veszély valós! Nem így ahogy a történetben van, hanem nagyon sok lány megy férjhez arab sráchoz és utána szembesül vele. Sajnos én is találkoztam ilyen esettel amikor egy lány férjhez ment egy jemeni férfihoz és mikor kikerült oda a család elsõ dolga az volt, hogy elhívják hozzá a bábát aki "megvágta õt ott lent"/Õ mondta így/. Úgyhogy magyar lányok mielõtt nagy szerelembe esnétek egy nagyon kedves arab sráccal ezt is tartsátok szem elõtt./Persze hogy kedves mert te jelented neki a vízumot az EU-ba!/ És ne nyugtassátok magatokat azzal, hogy megnézitek az errõl szóló statisztikákat és azt mondjátok, hogy az õ országában nincs ilyen. Mert az egész arab világban jelen van Marokkótól Indonéziáig. Azok a statisztikák csak arról szólnak ahol nyíltan vállalják/Egyiptom, Szudán, Szomália/ A valóság ettõl sokkal rosszabb! Nem rég olvastam, hogy Törökország keleti részén a kurdoknál is van ilyen.
Ja bocs rosszul fogalmaztam nem arab hanem muzulmán!
és miért nem egybõl azzal kezdted hogy rákeresel magadnak?
A girl aged 7 yrs to climb trees and under tree Gone Pak Haji, who glanced up and saw the child was not wearing panties. Then he called down. P. Hajj: Astafirullah, why did you not use a CD? Children: Pak Haji Gak have CDs P. Hadji: This 50rb money to buy a dozen CDs. The boy then told his neighbor, a girl aged 20 years. Then the next day, the girl climbed a tree without using a CD. Pak Haji pass under the tree. Q: Hajj: Astafirullah alazim, ... ya, ya down .. She was soon dropped, expect minimal 50rb get money from Pak Haji, but Pak Haji instead write on a slip of paper. P. Hajj: This 3rb money to buy a razor for shaving, and this telephone number Mother Midwife. Hurry get circumcised, circumcision is still big already ... Nehogy így járj!!!!
Az araboknak meg ne mutasd mert azok tényleg levágják!
A kérdező hozzászólása: dehogy vágom le! Hülye vagy???? :-/ Örülök, hogy nekem ekkora van! :-)
És ha nagyobb akkor mi van? Nyisz le a felesleget? Mindenki más, nincs két egyforma!
A normális csiklóméret 3mm és 5mm között van.
1 centi az elég nagy szerintem. Annál általában kisebb szokott lenni. És mint látom, a statisztikák is megerõsítenek az elõzõ hozzászóló válaszában.
A kérdező hozzászólása: the clitoris 1/8 to 3/8 of an inch in size vagyis:3, 175 mm és 9, 524 mm (méretkülönbségek) the typical clitoris is defined as having a crosswise width of 3 to 4 mm. (0.12 - 0.16 inches) and a lengthwise width of 4 to 5 mm (0.16 - 0.20 inches) közötti az átlagos méretei Az Atlas of Human Anatomy Sex (1949) [2] Dr. Robert Latou Dickinson, a tipikus csikló határozzák meg, amelynek keresztben szélessége 3 és 4 mm. (0, 12-0, 16 cm) és egy hosszanti szélessége 4-5 mm-es (0, 16-0, 20 cm). Másrészt, a Szülészeti és Nõgyógyászati ​​orvosi szakirodalomban, gyakori meghatározása clitoromegalia, amikor van egy CI nagyobb, mint 35 mm2 (0, 05 inches2), ami majdnem kétszerese a fent megadott egy átlagos méretû csikló. nahát! :-D Köszönöm a válaszokat! :-D
1 cm
Pont akkora amekkorának lennie kell. Nincs rá szabvány de a tied teljesen normális méretû. 27/F
úgyis névtelenül vagy, így szívesen megnézném a tiéd :)

Mekkora a normális érték a tarkóredő vizsgálaton? Nekem 1mm-lett. Babóm 57mm.

Legjobb válasz: Szia!3 mm-ig normalis.Nekem 1,3 mm lett a 12.heti uh-n.Neked is teljesen normalis. Boldog babavarast!:) 23 hetes kismami

Szia!3 mm-ig normalis.Nekem 1, 3 mm lett a 12.heti uh-n.Neked is teljesen normalis. Boldog babavarast!:) 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
Nekem 0.8mm volt 11+6nál, akkor volt a baba olyan 50mm kb.
szia! nekem 51mm volt, és a tarkóredõ pedig 0, 9mm. minden jót
Nekem 12+5 hetesen volt 0.9 mm abébi pedig 60mm. Megírtam az adatainkat akko a weborvos.hu-ra és a doki visszaírt, hogy minden a legnagyobb rendben. Bálatok ias rendben vannak ezek az adatok.:-)

Mekkora a normális pénisz?

Egyszer?en kiváncsi vagyok...

Legjobb válasz: az átlag szerintem 16-20 cm között van én ugy gondolom az normális

az átlag szerintem 16-20 cm között van én ugy gondolom az normális
hali! Olvasd el ezt a kiscikket! http://www.rtlhirek.hu/cikk/61071 hátha segít..
Ezt tudom, de hát mindenki elsõre ítél, mondhatom h hát de megnõ ez, attól még ük azt látják h kicsi, de köszi:P
Az nem baj ha nem erektált állapotban kicsi, nekem sem túl nagy úgy, másnak se. Teljesen mind1 milyen nagy úgy, ha rendesen megnõ amikor feláll=)
nyugalmi állapotban nagyon kicsi, kisújkörömnyi, erktált állapotban pedíg 14-15, ezért félek strandra menni, vizes gatyó, és tapad:S szerinttek átlag vagy azon aluli??Nem erektált állapotban tudom h kicsi
A kedvesemé 17, 5 cm és azzal már boldoggá lehet tenni egy nõt.:) De az is kell hozzá, hogy a férfi igazán tudja használni, és hogy a nõ is benne legyen a játékban. Petranova
volt egy pasim akinek 19 centis volt a hossza, de nagyon vastag volt, mint a csiklóm akkora, nem túlzok. a gáz csak az volt vele (azontúl h elsõnekmeijedtem tõle) h semmilyen gumi nem ment fel rá, amelyik pedig mégis, az elszorította és elrenyedt a farka, különben soha nem volt baj a szerzsámmal. átáltam tablettára és utána életem legjobb 9 hónapja volt :) szóval aki szerint baj a nagy farok az hülye, aki szerint pedig nem a méret a lényeg az pedig irígy...
A kérdező hozzászólása: Ok azt gondoltam h nem egy 30 centis "szívószál" a nyerõ.:D De sztem még a 20 centi is sok..^^
viszont a hosszánál sokkal fontosabb a vastagsága, amirõl kevesebb szó esik. hiába van 20 centi, ha "malacpöcs", azaz vékonyka. ha 12-13 a hossza, de van egy 3-4 centis vastagsága, az sokkal többet ér. ja, és orvos ismerõsöm tapasztalata: több nõ fordult már hozzá azzal, hogy a párjának túl nagy a szerszáma, és fél tõle, meg fáj, ilyesmi. azonban eddig még senki sem kereste fal azzal, hogy a "kicsivel" gondja lett volna. csak a tisztánlátás végett, mert sok a tévhit...
Idézem: "Nemzetközi felmérések alapján az átlagos pénisz nyugalmi állapotban 10-12 cm, merev állapotban 15-17 cm."
Egy átlagos pénisz 15-17 cm között van. Azalatt kics, afelett nagy.
hat en 13 eves vagyok es 3, 5 centi szeles es 13 centi hosszu merev allapotban!mondjuk szerintem meg fog noni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!