Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a női (75 db)

DC star férfi vagy női póló-n illetve pulóveren mekkora a logója?

Széllesség hosszúság? cm ben EREDETIN!

Legjobb válasz: elég nagy hogy lássák nyugodj meg

elég nagy hogy lássák nyugodj meg

26 hetes kismamik, mekkora a pocakotok? Haskörfogat, köldöknél? Én 176cm vagyok és 65kg nekem 92cm Valamiért nem nő! Kislány lesz

Legjobb válasz: Szia. Nekem 86 cm. :) Bár én 161 cm vagyok és kb 53-55 kg. Sõt lassan 27 hetes. Az én pocaklakóm kisfiú. Szerintem ne aggódj, nõni fog az még. Alkat kérdése is. Lehet, hogy nemsokára akkora pocakod lesz, hogy visszasírod ezt az állapotot. :) Boldog babavárást!

Szia. Nekem 86 cm. :) Bár én 161 cm vagyok és kb 53-55 kg. Sõt lassan 27 hetes. Az én pocaklakóm kisfiú. Szerintem ne aggódj, nõni fog az még. Alkat kérdése is. Lehet, hogy nemsokára akkora pocakod lesz, hogy visszasírod ezt az állapotot. :) Boldog babavárást!
Azért ne gondold, hogy a nagy pocak az jobb! :) 165 centi és jelenleg 83 kiló vagyok. 112 centi a pocakom. A plusz rajtam most 7 kiló, ami szinte teljes egészében a pocira ment. Már azzal húznak, hogy mi van, ha ketten vannak. Erre én, akkor az a 21. héten (akkor voltam utoljára uh-on) kiderült volna! :) Ne aggódj, a te pocid is fog nõni! Minden jót! 28 hetes kismami
Én 178cm vagyok 62kg kezdtem most 79kg vagyok a pocim 110cm. Majd nõ a pocid, ne aggódj szerintem most se kicsi. 24 hetesek vagyunk. boldog baba várást.
Nekem 112 cm fölött van már! 168 cm vagyok, és sajna már 93 kg! 80-nal kezdtem! :S jah és még csak 29 hetes vagyok! Szóval ne aggódj, ez tényleg alkati kérdés!!! Boldog baba várást! 29 hetes kismama
szia! en 170 centi vagyok, 58kg-rol indultam, most vagyok 70... es a haskörfogatom pont 100cm.eleg hirtelen nö a pocim, lehet, hogy te is nemsokära beindulsz. :) 26hetes kismami
szia! 172cm vagyok és 66kg...nekem most köldöknél: 96cm. 25 hetes kismama
Én 23 hetes vagyok. 158 cm, és 5 kg plussz van rajtam.A haskörfogatom köldöknél:102cm.Ja és ha minden igaz akkor kislányt várok:) ))) Majd megnõ a tiéd is:)
Szia! Én 175 cm vagyok, 66 kg és a pocim szintén 92 cm! Csakhogy én 29 hetes vagyok. Én is aggódtam a kis pocim miatt, de mivel a kisfiam szépen növöget, mindig nagyobbnak mutatja magát a koránál, ezért nem aggódom. Legalább könnyebben visszaáll a hasunk!

Mekkora a legnagyobb női lábméret?

Arra vagyok kíváncsi, hogy a való életben a nagylábú n?knél mi lehet a csúcs. Hölgyeim, lehet nyilatkozni :)

Legjobb válasz: enyem is 40-41 es 177 cm vagyok de mikor cipot veszek nagyon ciki,elegans 41es bali topanka

parisnak 43as!!!nagyobb mint a pasimé!!nekem 39-40es...
enyem is 40-41 es 177 cm vagyok de mikor cipot veszek nagyon ciki, elegans 41es bali topanka
Azt hiszem Paris Hiltonnak van, vagy valamelyik másik celebnek 42-es lába. A méret tuti, csak a személy nem. De ha az övé nem 42, akkor 41.
Enyém is 40-41es.Amihez hozzájönnek a tûorrú tûsarkú topánok, amiket nem merek felvenni.Jó-jó mindehhez 178cm magas vagyok.Viszont egy ekkora báli topán nagyon cuki tud lenni.De legalább nem kel kétségbe esve mosolyognom egy magas férire, ha nem érem el a boltba a legfelsõ polcot:) :) :) De a kosaras csajoknál biztos akad ennél nagyobb is.
Nekem 42-43. Azokban a cipõboltokban ahol lehet ilyen (ez 42-t jelent) méretet kapni ott mindig arra fogják hogy nincs, hogy sok más ilyen nagylábú nõ van. Akkor miért nem ír seni, akinek 43 lenne???? Ha valaki tud tippet adni hol vásároljak, akkor kérlek írjon!! Mindegy milyen város, hátha járok arra...
voltmbarátnõmnek 42
16 éves ismerõsömnek 43-as!
Szia! Van egy kolléganõm akinek 41-es a lába, de van amikor 42-es cipõ jó csak a lábára. Én szerencsés vagyok a 38-es lábammal.
Akkor még biztos fog nõni. Mármint a testmagassága, és nem lesz annyira aránytalan.
Osztálytársam (lány) 14 éves, 168 cm, és 43 as a lába. Szegéyn nem néz ki túl jól...
én férfi vok és csak 38 a lábam
és ismerek olyan lányt akinek 46 a lába.
A kérdező hozzászólása: Tyûha! 46-os, milyen lehet a szaga :P
Én is ismerek egy lányt, 179 cm és 45-ös lába van. És éppen ezt a kérdést válaszolta meg.
Ismerek egy gyönyörû, most 22 éves kb. 183 cm magas lányt, akinek 45-ös a lába.
Famke Janssennek 44-es:D
A kérdező hozzászólása: U-u-upsz! Ez már giniszrekord. :-)
Ismerek egy 45-ös lábú lányt. (Mondjuk van is hozzá 195 centije.)
A kérdező hozzászólása: A "ki nem szarja le" kollégának üzenném, hogy a WC-re járjon szarni és ne ide erre a honlapra.
Válasz a kérdésre közvetlenül. Most õszintén ... KI NEM SZARJA LE??????
Osztálytársamnak 43-as lába van és lány:D 13/l

A barátom személyi edzőként fog dolgozni augusztustól. Mekkora a kísértés, hogy összejöjjön más nővel?

1 éve és 5 hónapja vagyunk együtt, soha nem csaltuk meg egymást, mert nagyon szeretjük egymást. Most viszont aggódom, mert gondolom, sok szép nő fog ott megfordulni. Van ilyen munkakörű ismerősötök? Nőfaló lett, amikor odakerült? Talán nevetséges ez a szemetekben, de én kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Ha egy pasit el tudnak vinni, hát vigyék!

Ha egy pasit el tudnak vinni, hát vigyék!
tapasztalatból nagy a kísértés :) van okkód aggódni
nyugi csak alkalmi partnerei lesznek
nem biztos, hogy össze fog jönni másik nõvel, nyugodj meg szépen. pasival is összejöhet, ahogy az unokaöcsém.
Van edzõ ismerõsöm. Nagyon sok nõvel vette körül és hosszú évekig volt egy távkapcsolata. Lett volna alkalma bõvel megcsalni a párját és le sem bukott volna. Nem tette, mert õ nem olyan. Nekem is volt olyan munkám, ahol sok fiatal lánnyal kellett beszélnek. A párom iszonyat féltékeny volt, pedig semmi történt. Végül ez a féltékenység tette tönkre a kapcsolatunkat.
látogasd meg néha-néha, meglepetésként ;)
Kedves kérdezõ, egész biztos lehetsz benne hogy meg fog csalni. Ez van.
A konditeremben, ahova járok, 2 személyi edzõ van. Szinte mindenkivel szóba állnak, hiszen nem mindig van munkájuk, de attól függetlenül ott vannak 8 órát. Az egyiküknek felesége, gyermeke van, õ nem csajozik, de a másik, akinek élettársa van, az még velem is kikezdett.
Biztos az állás, vagy csak a papír lesz meg? Mert ha csak a papír, akkor onnan még egy külön történet állást találni. Amúgy: személyi edzõhöz az megy, aki nem tud magától edzeni, mert még nem tanult meg (nem rosszból mondom, nem tudással születik senki). Az edzõtõl megtanul (remélhetõleg), és onnantól megy. Aki tud edzeni, és az edzésnek köszönhetõen jól néz ki, az nem veszi igénybe az edzõt, mert minek. Ergo a barátod fõleg inkább túlsúlyos vagy túl vékony csajokkal fog találkozni, beszélgetni :D Eleinte legalábbis. Amúgy Magyarországon a nõi edzéskultúra sajna nagyon alacsony. Mivel itt a "szép nõ" kb a "nincs nagyon elhízva" kategória, nem kell attól félned, hogy sportos csajok hada próbálja levenni a lábáról. Persze ha neki se õk az ideáljai, akkor semmi.
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele? Ha szeret, úgysem fog megcsalni.
ez tõle függ, mert az edzõk sem egyformák
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Nekem lesz eggyel kevesebb?
Egy szerelemmel kevesebb lesz az éterben :D
1. szerintem nincs, ha eddig nem volt. Én dolgoztam ha nem is így, de sok nõ közt, és ha akartam, találtam volna dughat csajt, de nem akartam. És az a lényeg, hogy hajlamos-e erre, vagy nem.
van okod aggódni
A kérdező hozzászólása: Alapban nem olyan. Akit szeret, nem csalja meg. Én csak a megváltozott körülmények miatt féltem. Egyébként bízom benne.

Mekkora a különbség a férfi és női foci között?

Els?sorban arra vagyok kíváncsi, hogy pl Magyarországon szinte esélytelennek tartják,hogy egy magyar gyerekb?l akár a világ legjobb játékosa legyen (az utánpótlás nevelés miatt is ugye). De ez a lányokra is vonatkozik?

Legjobb válasz: lányok még kevésbé szoktak jól szerepelni az EB és VB selejtezõkön

lányok még kevésbé szoktak jól szerepelni az EB és VB selejtezõkön
A lányoknak ezerszer kevesebb lehetõségük van, sokszor a fiúk közül meg ki is zárják õket. Én lány vagyok. Voltam már válogatott is. Kevesen vagyunk, de vannak nagyon tehetségesek is. Pl a Jakab Kata volt kint Amerikában is, mert hívták, meg tán Norvégban is. Lehetõség mindenre megvan, csak mint itt mindenbõl az országban nehéz kitörni...:( Na meg ha hívnak külföldre, pénz is jó lenne, de nem igen van semmiféle támogatás. Volt egy csaj, nagy pályás válogatott. És nem tudott elmenni meccsre másik országba, mert a munkahelyén nem engedték el...:( Tragédia ami ebben az országban van sajnos. Férfi foci se kutya...na de a nõi...kiröhögnek minket....holott Németországban pl ugyan olyan szintûnek számít mint a férfi foci.
A kérdező hozzászólása: És ha szeretnék kimenni külföldre játszani, de nem hívnak?akkor van lehetõségem rá hogy mondjuk akár egy amerikai, spanyol vagy német csapatnál játsszak vagy nem sok esélyemvan rá?
Két dolog kell. Kapcsolatok és valami ami miatt felfigyelnek rád. Ha olyan jó vagy akkor keresnek itthon jó edzõk akiknek jó kapcsolataik vannak. Kérdezd meg a sajátodat hogy lehetne...az edzõ erre (is) van.

Mekkora lehet arra az esély, hogy egy szexre épülő kapcsolatban a férfi beleszeret a nőbe?

Köszönettel fogadom a tapasztalatokat, esélylatolgatásokat!

Legjobb válasz: 50-50 Csoki bácsi is megmondta már! Ízzzíírájder öcséém!!

50-50 Csoki bácsi is megmondta már! Ízzzíírájder öcséém!!
Nem tudom százalékba mérni de megeshet! Van olyan is, hogy szerelem elsõ látásra és ez ritka szerintem és szerintem az is ritka, hogy elsõ szex után szerelembe esik valaki! Fellángolást össze szokták keverni mert csalóka de az párnap vagy hét után kiderül! 24F
Az ilyen kérdésektõl falra mászom. Abba is beletudsz szeretni, akivel beszélgetsz nem? Akkor miért ne tudnál beleszeretni abba akit dugsz. Van rá egy törvény, hogy a szexre épülõ kapcsolatoknak érzések nélkül kell mûködni különben tészre kerülsz?
A barátommal nekünk is csak így indult , de aztán több lett belõle :) )
Nem sok. A pasikban is él a kettõs mérce, akit dugni lehet, azt csak dugni fogják. Két ilyen ismerõsöm volt: az egyik összejött a sráccal, 5 éve együtt vannak, 3 éve házasok. A másik lány sokéig se veled, se nélküled kapcsolatban volt a szexpartnerével, hogy jártak, hol csak dugtak... belõlük nem lett semmi jó.
Van rá esély, de leginkább a nõ szokott beleszeretni a férfibe, nem pedig fordítva. De esély mindig mindenre van:P

Mi az a gyermek konfekció? és kb. mekkora a 158-162-es (gyermek konfeciós) méret egy 169cm-es nőre?

Venni akarok a netr?l egy kabátot és a leírásában a gyermek konfekciós méret 158-162-es méret volt megadva,de az mi?

Legjobb válasz: hát az kicsi lenne rád S(158-162) M(162-165) L(165-170) rád L kell

hát az kicsi lenne rád S(158-162) M(162-165) L(165-170) rád L kell
A kérdező hozzászólása: kár:( köszi a választ

Egy 12 hetes terhes nőnek mekkora a hasa? Látszik egyáltalán?

Legjobb válasz: Már kicsit látszik nekem, de külsõ szemlélõ még nem venné észre. Viszont a kismamaruci már elengedhetetlen. :) 2 cm-t nõtt.

Már kicsit látszik nekem, de külsõ szemlélõ még nem venné észre. Viszont a kismamaruci már elengedhetetlen. :) 2 cm-t nõtt.
az 1.babámmal 5hónaposan se vették észre hogy babás vagyok, most 12+2naposan akkora a hasam...igaz maradt has a fiam után, ez kerekedett, puffadt fel.
Én is 12 hetes vagyok, és látszik. Bár külsõ szemlélõ azt hihetné, hogy pocakos. Ez még nem az igazi.
Rajtam látták már az elején is, vékony vagyok. Attól is függ, elõre vagy hátrahajló a méhed. Ha elõrehajló akkor hamarabb látszik.
14 hetes vagyok. Rajtam nem látszik még.
Rajtam is látszott már az elején, mert vékony testalkatú vagyok.
nagyon változó, nekem látszott nagyon hiszen vékony vagyok. van akinek egyáltalán semmi nem látszik még 5 hónaposan sem.
Attól függ milyen testalkata van.Én teltebb vagyok, 11-12hetesen kezdett jobban kerekedni.13+2 hetes km
18:50 es vagyok megint. 12+2 vagyok ma, és egy idõs néni ma át akarta adni a helyét a buszon. :) Tény, h látszik valamennyire, nem tudtam, hogy ennyire. :) Meg kicsit fogdostam is a pocim, fájdogált.. Valószínû ez segített neki a felismerésben. :)
11hetes vagyok.Rajtam látszik már egy kicsit, pedig telt vagyok egy kicsit.De olyan jó látni, hogy növekszik a pocim.11hetes km
nekünk is 30 40 ezer marad hármunkra szerintem 80 100ezer ha maradna egész jó lenne
250 marad, 2 gyermekünk van, most vájuk a harmadikat.
Minimum 250ezer, de inkább több.
Nekünk havi 30 ezer marad hármunkra étkezésre, pelenkára, egyéb kiadásra. Ha a duplája maradna nagyon szuper lenne, semmi problémám nem lenne.
Az 500 a legalaja. 1sõ baba 2 hós.
Kb 80e marad és úgy érzem, hogy nem élünk túl jól! Én max gyedet kapok, de a férjem fizuja is kb ennyi. Most 1 gyerekünk van, de nemsokára megszületik a második. Vissza is kell mennem dolgozni, hogy normálisan megéljünk. Nem tudom elképzelni mások hogyan tudnak ennél kevesebbõl megélni. Nem bántásból írom, de én már ennél jobban nem is tudok spórolni!
ezer*
Ki az aki lepontozza azt akinek nem 10 ezet marad hanem több??
Nálunk 300ezer minimum marad minden hónapban, 3an vagyunk.Persze nem költünk el mindent az utolsó fillérig, így szerencsére már van egy elég komoly tartalékunk.
nekünk mindig 30 van félretéve a gyerek költségeire, ami magunkra marad az változó!van, hogy csak 10ezer, de van, hogy az 5x-e
6os vagyok!nálunk pl úgy marad 30 ezer a babára meg azonfelül magunkra, hogy megcsináljuk a nagybevásárlást és utána már csak max kenyérre meg tápszerre kell költenünk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!